Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben de revizyon için haftaya veli beye gidicem ama çok korkuyorum bir anda karar verip ameliyattan sonra pişman olurum diye:/

ameliyatını ilk veli beye mi oldun bende ona oldum şuan çok pişmanım ama asla revizyonu ona olmayacağım revizyon dediğin şey tekrar bir ameliyat ve ilkini yapamamış bir insana tekrar ikinci kez güvenemem iyi düşün canım sonra hiç düzelttiremeyebilirsin ayrıca yaptığı revizyonlarıda biliyorum sonuç yine berbat...

gecmis olsun simdiden

ayni fikirdeyiz ozaman buradan resimleri göremiyorum

özeldende mesaj atilmiyorki görmek isterdim burnunu

seni ekledim tatlım 25 ileti yazdıysan görebilirsin beni ekledm kabul et emi arkdaşım olanlar görebiliyor resimlerimi ameliyatlı resimlerim ve bir arkadaşın yaptığı tasarımlar var anlarsın zaten,ameliyatsız halim yok ok öotm...

pişman olanların sayısı daha yuksek menun olanlar ender gorunuo veli beyden ben kendisine amelıyat olmaktan vazgectımn aklımdaki 3uncu isimdi
ve 2 kaldı veli beyi listemden sildim şimdi 2 secengim var barıs cakır ve bilge turk bilen arasında gidip geliyorum bende 1 kere amelıyat olmaktan yanayım sonucta burnum guzel olsun derken görsel olarak daha kötü olmasını istemem burnumun karasızlık çok kötu barıs bey pahalı yapıyor emlıyatlarını ama kötu bir yorumda duymadım kendisinin hakkında yanı şansımızı zorlamayalım dıyorum ben iyi arastırmak gerekıyor 1 senedir arastırıyorum hala karar veremedim ve ucret bıraz cebimizi yakıo ama dusunuyorumda barıs bey 6 milyar istıyor da işini temız yapıosa helal olsun dimi

cnm benim dr um 3 isimde değil ama ben kesinlikle Bilge Türk Bileni tavsiye ederim yaptığı burunları gördüm sitede mükemmeller çok hoş kibar ve güzel burunlar yapıyor hemde barış beyin 3/1 fiyatına burdan hastalarını araştırırsan daha sağlıklı bilgiler alırsın cnm

kızlar bend edün bir iş için foto vesikalık çekildinm önden burnum öle çökük duruyorki anlatamam çok moralim bozuk tekrar gitsemmei diye düşünüorum veli beye..yani hala kurtulamadım ameliyat olduk bu resim fobisinden ..yandan fena değil burnum ama önden çökük resmemn resim ekleyeceğim önden daha sonra bakın..bir buçuk sene oldu burnum

canım ya daha kötü yaparsa onu düşünsene bir daha telafisi olmayabilir hem kimin burnunu düzeltebildi ki senin kini halledecek ben asla ona yaptırmam para ayarlayıp Emre beye olacağım, bizim ona ameliyat olmamız hataydı ama 2. olmak çok affedersin enayilik olur...

evet oda var ama şuan emre beye olacak parayı bulamam ama veli bey sadece kkırdak ekleyeceğini sölemişti bana oraya yoksa ucuna falan dokundutmam artık ama lokal anestezi ile yapacağını sölemişti ama yiede korkuyorum ama önden burnum çok kötü bence

Unutmadan !!! İlk ameliyatımda ki burnumun resimleri ve yeni yüklediğim resimlerim var !!!! İsteyen bakar allah razı olsun o doktordan ve benim ilk burnum çok sorunluydu kemik vardı kıkırdak fazlalığı vardı ohhh şimdi çok güzel oldu kıskananlar çatlasın!!!

Veli beyi okadar kotuluyorsunuz, bilge beyin ustune doktor tanimam diyorsunuz. Bilge beyde hata yapabiliyormus florida kullanicisinin resimlerine bakin. Emre beye gelince onunda kotu yaptigi bi burun vardi bu forumda ismini hatirlamiyorum suan bulunca yazacagim size. Bazi insanlar cok para dokuyorlar pahali doktorlara yine ayni doktora revizyon oluyorlar. Baris cakir onunda revizyon yapan iki hastasi var bu forumda. Arda katirci oglu birinin burnunu oymus tamamen daha kimlerinsayim. Bahadir imer guzguzum burnu cokmus. Digerlerin adini bulunca yazacagim aklims gelmiyor. Yani pahali doktorlarda hata yapabilir teoman dogan websitesinde bile yaziyor en iyi doktor olsanda 10 kisiden 9 uzunun burnu iyi olurmus o bitanesine revizyon gerekebilirmis

Bu senin burnunun icindeki yapiyla alakali
Veli beyn yaptigi guzel burunlarda var lara croft irise ebruli mipa
Bi kiz daha var onunkide bebek gibi ufacik hokka olmustu burnu onun isminide hatirlamadim suan
Muhammet dilbere facebookta hasta resimleri var ikitanesi guzel olmus gerisi normal dehset diyemem
Ama begenmeyen kisiler burnunuz eminim eskisinden iyidir

Bende oldum ve begenmiyorum hic ams eskisinden cok daha iyi burnum
Egri biraz symetrik degil ucu sivri ama eski burnumdan daha iyi yinede

Hayalimdeki burunmu hayir degil

Sanirim archangel bebek burnu olan hokka gibi veli bey yapmisti onada
Kotu bi doktor hepsini kotu yapar

Ozmn bunlarinki niye guzel olmus
Bilmiyorum bazilarin burnu cok zor olabiliyormus
Veli bey kapali teknik yapiyor sanirim zor burunlara tam hakim olamiyor belki

Ama en azindan adam revizyon gerektiginde kabul ediyor ve ucretsiz yapiyor hata onunsa eger
Digerleri ustune para istiyorlar bide kendi hatasi olsa bile

Ben
Veki beye olmadim
Tanimiyorumda reklam amaclida degil

Ama veli yada necdet beyi dusunuyorum
Yine guzel olmassa burnum sans artik

Resimleri olan herkes paylasirsa sevinirim
Necdet yada veli beye olan herkes

valla o kadar güzel yazmışsın ki bravo dedim.. memnun olmayan bir daha yaptırır.. benim burun derisi kalın ve zor deriydi 8 ayda iyileşmişti ama yinede beğenmiyordum burun ucumu nisan ayında ameliyat oldum 3 ay olmuş yine ara ara şişiyor ve şekli hala oturmadı.. zaman bekliyorum ama ne mutlu ki veli bey gerçekten bu işin ehli... doktorlara birşeyler demeden önce biraz düşünün !!

unutmasinlar en iyi doktorlarin bile revizyon yaptiklari hastalari var
kotu bir doktor butun hastalarin burnunu kotu yaupar zaten. veli beyin cok guzel burunlarinida gordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…