- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.261
Ben de revizyon için haftaya veli beye gidicem ama çok korkuyorum bir anda karar verip ameliyattan sonra pişman olurum diye:/
venus67
dusundugun doktor varmi revizyon icin ?
gecmis olsun simdiden
ayni fikirdeyiz ozaman buradan resimleri göremiyorum
özeldende mesaj atilmiyorki görmek isterdim burnunu
pişman olanların sayısı daha yuksek menun olanlar ender gorunuo veli beyden ben kendisine amelıyat olmaktan vazgectımn aklımdaki 3uncu isimdi
ve 2 kaldı veli beyi listemden sildim şimdi 2 secengim var barıs cakır ve bilge turk bilen arasında gidip geliyorum bende 1 kere amelıyat olmaktan yanayım sonucta burnum guzel olsun derken görsel olarak daha kötü olmasını istemem burnumun karasızlık çok kötu barıs bey pahalı yapıyor emlıyatlarını ama kötu bir yorumda duymadım kendisinin hakkında yanı şansımızı zorlamayalım dıyorum ben iyi arastırmak gerekıyor 1 senedir arastırıyorum hala karar veremedim ve ucret bıraz cebimizi yakıo ama dusunuyorumda barıs bey 6 milyar istıyor da işini temız yapıosa helal olsun dimi
kızlar bend edün bir iş için foto vesikalık çekildinm önden burnum öle çökük duruyorki anlatamam çok moralim bozuk tekrar gitsemmei diye düşünüorum veli beye..yani hala kurtulamadım ameliyat olduk bu resim fobisinden ..yandan fena değil burnum ama önden çökük resmemn resim ekleyeceğim önden daha sonra bakın..bir buçuk sene oldu burnum
canım ya daha kötü yaparsa onu düşünsene bir daha telafisi olmayabilir hem kimin burnunu düzeltebildi ki senin kini halledecek ben asla ona yaptırmam para ayarlayıp Emre beye olacağım, bizim ona ameliyat olmamız hataydı ama 2. olmak çok affedersin enayilik olur...
geçmiş olsun darısı isteyenlerin başına:)kıslarr 3.ayıma aıt resımler ekledımm bakın nası olma yolunda ılerlıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?