Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

2500 lira alıyor üzerine kemer koyuyor burnuna sence değer mi (iyimisin arkadaşım yorumları okumadın galiba

memnun olan da çok sayıda, memnun olmayan da, belki bazıları talihsizlik, ya da dediğiniz gibi doktorun hatası. çok zor bir aşama, doktor seçmek. ama çok paralar döküp mutsuz olanı da okudum, sanırım en başında doktorla iletişim çok önemli, ne istediğini veya istemediğini net bir şekilde ifade edersen ve ameliyat sonrası söylenilen masaj vs. şeylere uyarsan sanırım bir sorun olmaz, çünkü veli beyin özgeçmişi gayet tatminkar. yine de çeken bilir sanırım, biraz da psikolojik danışmana da başvurmak öncesinde yararlı olabilir diye düşünüyorum.

iyi o halde derdini iyice anlat ve ameliyatını ol ayrıca sen Veli beyin çalışanlarından birisin kesinlikle öylesin bu çok komik ya valla yazık çok yazık...

veli beyin hastalarından mutsuz olan arkadaşlar gördüm, bu sitede,halen herşeye rahmen ameliyat olmak istiyorsunuz anlamadım gitti.

iyi o halde derdini iyice anlat ve ameliyatını ol ayrıca sen Veli beyin çalışanlarından birisin kesinlikle öylesin bu çok komik ya valla yazık çok yazık...

yazdıklarımdan bu anlamı mı çıkardın şimdi. tüm paragrafın içinden seni özellikle mutsuz edebilecek kelimeleri seçip, hayal dünyanın da katkısıyla saldırıya geçtin. ama ben aynısını yapmicam, çünkü okuduğuma göre hamileymişsin, allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin, analı babalı büyütürsünüz inşallah. eminim okuyorsundur, hormonların etkisiyle aşırı duygusalsın, adet döneminde bile ne denli sıkıntı çekiyoruz, senin durumunu hayal bile edemiyorum, allah yardımcın olsun.
burnuna gelecek olursak, herkesin başına gelebilirdi, haklısın, ben henüz 2-3 gündür araştırmaya başladım, ucuz diye oo ne güzelmiş diye atladım, ama örneklere bakınca dediğin gibi başarısız sonuçlar başarılılara oranla epey fazla.
ama benim estetik anlayışıma en uygun doktoru buldum, muhammet dilber. henüz mutsuz olan bir hastasına rastlamadım, ama eminim ki onda da bir kaç tane çıkacaktır. insan bu sonuçta, %100 memnuniyet garantisi vermiyorlar ki.

ben de bakabilir miyim fotoğraflarınıza? teşekkürler.

leri yazmışsın zaten

sağol iyi dileklerin için gülerek ısırmışsın afferin hiç kırılmadım çünkü seni sallamadım sen kimsin ki seni takayım bidaha da yazmayacağım sana sen içinden geçenleri yazmışsın zaten kusacak başka bişi kalmamış Allaha emanet ol...

öyle bir yazmışsınki kötü sonuçlar hastaların sucuymuş gibi...iyi bir dr.hiç konuşmasan bile ameliyattan önce yüze en yakışacak burnu yapar...

öyle bir yazmışsınki kötü sonuçlar hastaların sucuymuş gibi...iyi bir dr.hiç konuşmasan bile ameliyattan önce yüze en yakışacak burnu yapar...

yahu ben galiba kendimi ifade edemiyorum, yazdığım şeyi açıklayarak tekrar yazayım ki yanlış anlaşılmasın bir daha.

"memnun olan da çok sayıda, memnun olmayan da (yani yorumlardan okuduğum kadarıyla bu doktordan herkes mutlu değil, ama mutlu olan da var)
belki bazıları talihsizlik, ya da dediğiniz gibi doktorun hatası. (şu anda mutsuzluğun nedeni üzerine düşünüyorum, ameliyat sonrası kimse burun ucunun düşmesini ya da bir yerden kıkırdak fırlamasını istemez, burda doktor hatası işte. ama bazılarının mutsuzluğu kavisli, kavissiz, kalkık, düz gibi isteklerin önceden konuşulmamasından olabiliyor, iletişimsizlik, bu noktada estetiğin göreceliliği kavramı üzerine düşünmek gerek. bir de şöyle bir durum var herkesin burun anatomisi bir değil, dışarıdan normal görünüp içinde çok kusurlu olan burunlarda oluyormuş, zaten hiç bir ameliyata %100 tam istediğiniz gibi olacak diye giren doktor yoktur herhalde)
çok zor bir aşama, doktor seçmek. (doktor seçmek ne zor şeymiş yahu, kk'da aylarca doktor doktor yorum okuyan gördüm, ki ben daha bir haftadır okuyorum) ama çok paralar döküp mutsuz olanı da okudum (gerçekten çok zor istediğin burnu yapacak doktoru bulmak)
sanırım en başında doktorla iletişim çok önemli, ne istediğini veya istemediğini net bir şekilde ifade edersen ve ameliyat sonrası söylenilen masaj vs. şeylere uyarsan sanırım bir sorun olmaz, (burada da fikir yürütüyorum, ben de şaşırdım kaldım çünkü, çok sayıda mutsuz insan var, neden olabilir diye, aklıma ortodontik tedavim geldi, doktorum tellerden sonra bir aparat vermişti, bunu yatarken mutlaka takmalısın sonra bozulma ihtimali olabilir diye, ama ben baktım birşey olmuyor, bir takıp iki takıp sonra takmamıştım, dediği gibi bozulmuştu, sonra aparat da olmamıştı, düşündüm ki burun estetiğinden sonra bu masajlar önemli mi, ama sonra başka doktorların masaj hiç istemediklerini de okudum)
çünkü veli beyin özgeçmişi gayet tatminkar. (doktorları araştırırken hasta yorumlarından önce nereden mezun olmuşlar, uzmanlığı hangi üniversitede yapmışlar diye bakarım, burada ondan bahsediyorum, akademik kariyer ilk bakışta hastayı çok etkiliyor, ama yorumlara gelince işler birazcık karışıyor)
yine de çeken bilir sanırım, (ben burada yorum yapıyorum ama nafile, sen ne diyorsun arkadaşım denmesi gayet normal, ben de büyük hayallerle bıçak altına yattıktan sonra istemediğim bir sonuçla karşılaşsam, karşımdaki kişi istediği kadar konuşsun, ne anlatıyor bu derim, ne demiş atalarımız "Bir sıkıntının acısını, çare gösteren kimse değil, onu çeken bilir.")
biraz da psikolojik danışmana da başvurmak öncesinde yararlı olabilir diye düşünüyorum." (bu estetik ameliyatları, fotoğraf ekleyen arkadaşlardan görüyoruz, bize göre hiç ihtiyacı olmayanlar bile yaptırıyor, ne düşündüğünü ancak bir uzman anlayabilir, belki bir uzmanla görüştükten sonra o gözünde büyüttüğü kusurlardan eser kalmayacak)

umarım bu sefer daha açıklayıcı olmuşumdur, burada ne doktoru savunuyorum ne de görece başarısız operasyonların hastadan ileri geldiğini söylüyorum. sadece operasyon sonrası mutsuzluğun sebebi üzerine fikir yürütüyorum, bu a doktoru olur b doktoru olur farketmez.

birazdan ogretmenlik yaptigim kuruma dogru yola cikacagim, bu kadar anlatabilirsem ogrencilere konulari, ne ala )))
hoskal

utandım şimdi, bunu bir eğitimciden duymak, teşekkür ederim tekrar. ama bazen de anlama kapasitesi olmayan insanlarla gereksiz dialoglara girmek durumunda bırakılıyorsunuz maalesef. işiniz çok zor azizim. allah yardımcınız olsun.

neyse konunun daha fazla dışına çıkmayalım. mutlu günler dilerim

rica ederim ne demek.
konumuz burun elbet ))))
aciklama da bu konu üzerine zaten.
arada konudan ciksak da hepimizin aklindaki takintiya yakin düsünce hic degismiyor )

mrb kızlar ben de veli beye ameliyat olanlardanım. yaklaşık 10 ay kadar önce ameliyat oldum. benim burnum bir burunda mevcut olabilecek bütün kusurlara sahipti. hem çok büyük hem kemerli hem de uzundu. ameliyat sonrası hem yüzüme çok uygun hem de çok doğal bir buruna sahip oldum. masajları düzenli yaptım zamanla daha da oturdu şişlikler gitti. burun sırtımda ufak bi kıkırdak tam oturmamıştı. pek belli olmuyordu ben farkediyordum sadece.sonra kontrole gittiğimde veli bey ufak bi revizyonla onu alacagını söylemişti. geçenlerde revizyonumu da oldum. gerçekten çok memnunum.Veli Bey sayesinde hem çok doğal hem çok güzel hem de yüzüme çok yakışan bir burna sahip oldum. Burun işi sabır işi. hemen olumsuz düşünmeye gerek yok. burnun oturması ayları alıyor ki bi sorun oldugu taktirde de doktor yakından ilgileniyor. o yüzden çok karamsar olmaya gerek yok

ay çok merak ettm sabrının sonundaki burun resimlerini eklermisin önceki sonrası diye gözle görürsek belki bindebirde olsa inandırıcı olabilirsin 1 senedir bekliyorum masajlarımı aksatmadan yaptım hani nerde iğrebç yaptı be sen neden bahsediyorsun insanları yanıltmayın yazık günah ...

Bende doğal burun istiyorum bazılarının ki var baktığında direk anlıyorsun estetikli olduğunu ben anlaşılsın istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…