- 3 Şubat 2011
- 124
- 7
- 96
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.241
2500 lira alıyor üzerine kemer koyuyor burnuna sence değer mi(iyimisin arkadaşım yorumları okumadın galiba
memnun olan da çok sayıda, memnun olmayan da, belki bazıları talihsizlik, ya da dediğiniz gibi doktorun hatası. çok zor bir aşama, doktor seçmek. ama çok paralar döküp mutsuz olanı da okudum, sanırım en başında doktorla iletişim çok önemli, ne istediğini veya istemediğini net bir şekilde ifade edersen ve ameliyat sonrası söylenilen masaj vs. şeylere uyarsan sanırım bir sorun olmaz, çünkü veli beyin özgeçmişi gayet tatminkar. yine de çeken bilir sanırım, biraz da psikolojik danışmana da başvurmak öncesinde yararlı olabilir diye düşünüyorum.
iyi o halde derdini iyice anlat ve ameliyatını ol ayrıca sen Veli beyin çalışanlarından birisin kesinlikle öylesin bu çok komik ya valla yazık çok yazık...
2 yılın sonundaki fotolarımı ekledim kızlar. üstelik hafta sonu ben yine de kontrole gittim...
kapıda da bir kız baktı adınız ne diyor bende aynısından yaptırayım.. Umarım sizin de önce sağlıklı sonra güzel ameliyat sonuçlarınız olur.
çok sevgiler,
leri yazmışsın zatenyazdıklarımdan bu anlamı mı çıkardın şimdi. tüm paragrafın içinden seni özellikle mutsuz edebilecek kelimeleri seçip, hayal dünyanın da katkısıyla saldırıya geçtin. ama ben aynısını yapmicam, çünkü okuduğuma göre hamileymişsin, allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin, analı babalı büyütürsünüz inşallah. eminim okuyorsundur, hormonların etkisiyle aşırı duygusalsın, adet döneminde bile ne denli sıkıntı çekiyoruz, senin durumunu hayal bile edemiyorum, allah yardımcın olsun.
burnuna gelecek olursak, herkesin başına gelebilirdi, haklısın, ben henüz 2-3 gündür araştırmaya başladım, ucuz diye oo ne güzelmiş diye atladım, ama örneklere bakınca dediğin gibi başarısız sonuçlar başarılılara oranla epey fazla.
ama benim estetik anlayışıma en uygun doktoru buldum, muhammet dilber. henüz mutsuz olan bir hastasına rastlamadım, ama eminim ki onda da bir kaç tane çıkacaktır. insan bu sonuçta, %100 memnuniyet garantisi vermiyorlar ki.
memnun olan da çok sayıda, memnun olmayan da, belki bazıları talihsizlik, ya da dediğiniz gibi doktorun hatası. çok zor bir aşama, doktor seçmek. ama çok paralar döküp mutsuz olanı da okudum, sanırım en başında doktorla iletişim çok önemli, ne istediğini veya istemediğini net bir şekilde ifade edersen ve ameliyat sonrası söylenilen masaj vs. şeylere uyarsan sanırım bir sorun olmaz, çünkü veli beyin özgeçmişi gayet tatminkar. yine de çeken bilir sanırım, biraz da psikolojik danışmana da başvurmak öncesinde yararlı olabilir diye düşünüyorum.
öyle bir yazmışsınki kötü sonuçlar hastaların sucuymuş gibi...iyi bir dr.hiç konuşmasan bile ameliyattan önce yüze en yakışacak burnu yapar...
cok güzel aciklamissin
birazdan ogretmenlik yaptigim kuruma dogru yola cikacagim, bu kadar anlatabilirsem ogrencilere konulari, ne ala)))
hoskal
mrb kızlar ben de veli beye ameliyat olanlardanım. yaklaşık 10 ay kadar önce ameliyat oldum. benim burnum bir burunda mevcut olabilecek bütün kusurlara sahipti. hem çok büyük hem kemerli hem de uzundu. ameliyat sonrası hem yüzüme çok uygun hem de çok doğal bir buruna sahip oldum. masajları düzenli yaptım zamanla daha da oturdu şişlikler gitti. burun sırtımda ufak bi kıkırdak tam oturmamıştı. pek belli olmuyordu ben farkediyordum sadece.sonra kontrole gittiğimde veli bey ufak bi revizyonla onu alacagını söylemişti. geçenlerde revizyonumu da oldum. gerçekten çok memnunum.Veli Bey sayesinde hem çok doğal hem çok güzel hem de yüzüme çok yakışan bir burna sahip oldum. Burun işi sabır işi. hemen olumsuz düşünmeye gerek yok. burnun oturması ayları alıyor ki bi sorun oldugu taktirde de doktor yakından ilgileniyor. o yüzden çok karamsar olmaya gerek yok
Doğal bir burun istiyorsanız evet , ama Deniz Akkaya gibi bir burun düşünüyorsanız ki önceki halini görenler bilirler , pek isabetli olacağını sanmıyorum adınıza..
Ben ameliyat olalı 40 gün oldu ve bir kişi bana burnumun estetik olup olmadığını söylemedi ...
Cok kemerli ve taraklı bir burnum olmadıgı icin şanslı olabilirim ama hala sonucun ne oldugunu göremiyorum..
Okuduklarımız bizlere en az uc ay beklememiz gerektigini söyledigi icin burnum icin söyleyebilecegim tek şey cok doğal oldugu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?