Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cnm ben senin ilk burun ucunu cok yuzune yakistirmistim ama begenmiyebilirsin
istedigin farkli bisey oldugu icin onu begenmiyebilirsin dogal olarak

ben ilk ameliyatimi 7 filan oldu galiba eski burnumdan cok iyi itiraf etmem lazim ama ben daha ufak ve kalkik istiyorum
benimkisi sivri kalmis ve uzun oyuzden bayramdan sonra veli yada necdet beyi dusunuyorm

cok iyi bir kurum nerde 2500 tly herkese ameliyat olma imkanini saglamislar
orasi ilk acildiginda 750 tlye basladilar dusunsene ozaman yapanlar nekadar sansli
ve resimleride gormustum cok guzel burunlarda vardi aralarinda

ne güzel düşünüyorsun git ol canım Veli beye benim resimlerim var ekleyeyimde bak ama sakın tasarımlarla karıştırma çok güzel olanlar tasarım diğerleri ameliyat sonrası bak bakalım beğenirsen hemen git ol geç kalma canım bol şans...

smurfın sen revızyon amelıyetı olmayı mı dusunuyorsun velı beye..sıte cok nadır gırıyrm artık gonderdıgın ıkıncı msjı da sımdı gordum.foto ıstemıısın ılla cok paylasmıyrm ben ama madem dıger arkadaslarada yardımcı olması acısında sıteye yuklıycem albumlerıme bakrsınz..zamanında bende amelıyat olmadan once olmus bırılerının fotolarını gormek ıcın can atardım hatta sırf resımlere bakarak bırkac begendıgım burun ugruna velı beye anıden amelıyet olmayı karar veredım..ben revızyon oldugunu bılmıyrdum buarda bılıosun kı revızyon amelıyatlrı cok daha cııdı ve basarı oranı daha rısklı amelıatlar ve velı beye revızyon olan hıckımseyı gormedım..fıyatın uygunluguna kapılıp hızlı karar verme derım..umarım hersey gonlunce olur...

ya ben sıteye nekadar uzak kaldım eskı arkadaslar bılır sıtenın en sıkı mudavımlarındendım doktor secme surecı amelıyat surecı allahım ne sıkıntılı ne streslı sureclerdı..sonrasında sanırım çok sıkılmısım cok fazla hayatımınn merkezıne yerlesmıs bu burun konusu bır bıkkınlık geldı..ınanırmısınz fotograf bıle cekılmez oldum nede sıteye gırme ıstegım kaldı..ama goruyrm kı degısen hıcbısey yok bırı gıdıo bırı gelıo ve yulzerce ınsan burda aynı dertten muzdarıp bıseyler paylasıo..benden sonra amelıyta olan arkadaslara gecmıs olsun olacak olanlarada bol sans dılıyorum..tekrardan burda olmak guzel...:):):)

Cevabin icin tskrlr canim
Benimki revizyon ama cok oyulmus yada kucultulmus bi burun degil cnm
Resmimi yollayabilirim cok ufak bi isi var bilmiyorum simdi necdet beyide dusunuyorum
Cok zor karar vermek ama arastirdikca daha zor oluyor

sevdalinka burnun nasıl oldu son halini merak ediorum bayadır yoktun

öyle oldu neferalemcim ya dediğim gibi bi rüre burun konusundan uzak kalmak normale donmek ıstedım sanırım hıc ugramadım buraya..kader arkaasım benım senle aynı donemde olmustuk onca paylasımımız dertlesmemız oldu burda..burnum ıyı ya yanı memnunum ne dıym mukemmel bır durun degıl asla gozume carpan kucuk bır kusuru var guldugumda hafıf sola dogru egrıldıgını dusunuyrm yanı ınsanlar abartıosun yada cok dıkkatlı bakmak lazım falan dıo ama bence var yanı bırde benım ıstedıgımden bıraz daha ınık oldu ben çok hafıf daha kalkık olmasını ıstemıstım..ama kavısı falan cok guzel buyuklugu yuzumle uyumlu cevremde genelde cok genılıo..ınsnlar estetık oldugunu kesınlıkle anlamıo sadce ne tatlı burnun var dıolar..sadce ogrencılerımden bır kız hocam sızın burnunuz esetteık mı cok guzel dedı ve buda benı cok sasırtmıstı:) allah vergısı bır burun olsaydı cok guuzel kategosrısıne sokabılrıdık ama estetık oldugu ıcın ınsan kusursuz ve hayalındekı seyı ıstıyo tam olarak ole degıl acıkçası..benım yuz uzerınden menunıyetım %75-80 arası bıey dıyebılırım..bıraz da benım cok muekemmelıyetcı oldugumdan kaynaklanıyr gercı bu dusuncem..redsımlerı yuklemeye calısyrm ama beceremdım nedense boyutları yuksek herlde ama yuklıycem bır saatt ıcınde yuklerım bakarsınz takdır sızın..

senınkı nasıl buarda sayfalar cok bırıkmıs okuyamdım menunmusun sıkıntıların vardı senın de en son?

sevdalinkacim resimlerine girilmiyor

dun aksam yukleyemedım smurfın bırturlu sorun oldu şimdı yukledım bakabılırısınz..umarım velı beye amelıyat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olurum ..

kızlar gercekten cok komiksiniz, bu kadar memnun olmayan insan var hala orda ameliyat olmayı değerlendiriyorsunuz bakın pişman olmayın.ben 2 defa oldum yine de beğenmedim..burnum kocaman, sadece kemer yok ama ucunu küçültmeden kaldırdığı için ucu top gibi havada duruyor...çok pişmanım bide 2.ameliyat eziyeti çektim ne umutlarla....ve gün geçtikçe burnumun ucu aşağı doğru iniyor...

sadece burnu zaten ufak ve ucu ince-düzgün olan olan ama hafif bir kemeri olan insanlar için uygun olabilir...sadece törpüler biter gider...

yok kavismiş yok burun ucu kaldırmaymış hiçbişey olmaz...doktor bi meme takıyor gidiyor saç ekiyor sonra gelip burun yapıyor gerekli özeni de gösteremiyor haliyle...
3.yü sakın olma burnun laçka olur düşer diyorlar ne yapacağımı şaşırdım....çok mutsuzum ve ameliyat hakkımı tamamladım böyle kalacak burnum, umutlarım boşa çıktı ona mı yanayım, çektiğim eziyete mi yanayım, millet 2 tane ameliyatı bu burun için mi oldun diyor ona mu yanayım...

Karar sizin...bu foruma bilgi, almak için geliyorsunuz, ama verdiğimiz uyarılara dikkat etmiyorsunuz...bizler bir-iki kişinin gazına geldik sadece 2 kişimin burnu güzel oldu (ebruli ve yase 43) diğer hepimizin burnunun hiçbi özelliği yok...
Bu kadar ameliyattan sadece 2-3 tane güzel burun çıktıysa düşünmek gerekir!!! başka drlarda durum tam tersi sadece 1-2 tanesi normal diğer hepsi çok güzel oluyor...
Bu arada paranızı biriktirin 1 sene sonra olun ameliyatınızı ama ömürlük yaptırın...

Kusura bakmayın biraz sert oldu ama 2 sene olcak nerdeyse hala burun tartışıyoruz yaaa yaptırdık ama kurtulamadık hala derdinden çok öfkeliyim bu konuda...
Kimsenin de benim gibi hayal kırıklığı yaşamasını istemem...

Hepinize sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
redgat sen sanırım benden sonra olmustun burnunda cıkıntı vardı onu da hatrlıyrm ıkıncı kere oldun demek gecmıs olsun..şimdı daha ıyı gorunuyr ama umarım ıstedgın gbı olur..yorumlarına da katılıyrm ekonomık gucu olnlar bece kesınlıkle velı beye olması derım arkadaslar ucuz olmas yanıltıcı oluyor ama çok ıyı iş cıkardıgı soylenemz gercekten bu boyle...

biz çok düşünüyoruz da sen de düşün bak canım beğenmemişsin ucunu, güzel olmamış demek ki 2.ameliyatını olmuşsun....burdan herkesin anlayacağı bir tek şey var...2.ameliyatını olmuşsun işte bu kadar basit:)

insanlar bizim sözlerimizle gidip ameliyat oluyorlar, bu yükün altına girmeyin...

zor burun kolay burun diye hatasını kapatmaya çalışıyo drlar. kulak burun druna gösterdim 2 ay önce sağlık olarak bir sıkıntı çıkmasın diye, adam kusura bakmayın, ben estetik yapmıyorum ama ben bile yapsam bin kat iyi yapardım dedi...yani ben söylemiyorum sadece toplam 2 dra gösterdim ikisi de alalade yapıldığını söyledi.

ayrıca herkesin bilmesini istediğim birşey daha var...benim revizyon olma sebebim o kadar saçma ki...burnumun üzerinde kıkırdak vardı biliyorsunuz...tıkır tıkır oynuyordu dokununca ve küçük bir kemer gibiydi, hergün ağlıyordum...neyse 2.ameliyattan çıktım dr.yanıma geldi ne dese beğenirsiniz 'senin burnunu hiç başka dr.a gösterdin mi?hiç başka bişey falan sıktılar mı burnuna böyle iğneyle? dedi, nejdet beye falan muayene oldun mu hiç dedi...hayır dedim...'allah allah burnundaki kıkırdağın altına birisi jel sıkmış ben sıkmış olamam kim sıktı acaba...dedi...kimin sıktığı belli olmayan o jel katılaşmış ve ıonun yüzünden kıkırdağım havaya kalkmış yuhhh yaniii ne diyim!! .'o kadar sinirlendim ki ameliyatı siz yapmadınız mı haberiniz yok heralde ne yaptığınızdan dedim.ben sinirlenince çevirdi lafı neyse aldık, ben sıkmışımdır canım kim sıkacak falan dedi...

nejdet bey niye gelip benim burnuma jel sıksın demek ki böyle bir şeyim mümkün olabileceğini düşünüyor:)ayrıca bu ne biçim hastane drlar birbirlerine düşman mı ki hastalarının burnunu bozmaya çalışsın hahahaha bu kişi senin işinin ehli dediğin kişi canım....daha ameliyatta burnunun içine ne koyduğundan haberi yok ben 15 dkda tek kesikle burnuma revizyon yapılacak diye girdim, 2 kesikle bildiğin 1 saatlik ameliyat oldum.birinci ameliyatan tek farklı morluk olmaması...neymiş jel BULMUŞ içinde ondan uzun sürmüş....güler misin ağlar mısın....

gidin güvenin siz güvenmekte özgürsünüz ama milleti etkilemeye hakkınız yok vebali boynunuza...

em

aynen canım benimde amacım bu yazıyorum anlatıyorum hala Olabilir diğer doktorlar hata yapmıyormu vs.saçma sapan savunmalar görünce çıldırıyorum ya başlaraı inanıpta ameliyat olacak diye korkuyorum yazık ya yazık...

canım resimde daha iyi görünüyor şuan ucu indi, ne ucu kalkık ne ucu düzgün..kocaman bi burun işte hala...

millet gidip orda ameliyat oluyorsa bizle ne ilgisi varki sen memnun degilsen degilsin.memnun olanlarda memnun olmayanlar kadar cok bunu sen nerden bilceksinki cunki memnun olanlari dinlemiyorsun bile!!!!!!!!
sanki ben milletin kolundan tutmussumda oraya goturmussum gibi konussuyorsun. ben veli beyin yaptigi guzel burunlarida cok gordum bu forumda ve bunu begendimi soylemek baskalarina git orda yapin demek anlamina gelmiyor!!!!!!!!!!
venus68! herkes aaa bu burun guzel olmus diye yazabiliyor birisinin fotosu altina ozaman millet kosup hemen oraya gidiyor degil heralde!
hem ben begendim diye herkesin begenmeside gerekmiyor bu benim fikirlerim ve benim fikirlerim siz karisamazsiniz efendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…