- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.301
kızlar gercekten cok komiksiniz, bu kadar memnun olmayan insan var hala orda ameliyat olmayı değerlendiriyorsunuz bakın pişman olmayın.ben 2 defa oldum yine de beğenmedim..burnum kocaman, sadece kemer yok ama ucunu küçültmeden kaldırdığı için ucu top gibi havada duruyor...çok pişmanım bide 2.ameliyat eziyeti çektim ne umutlarla....ve gün geçtikçe burnumun ucu aşağı doğru iniyor...
sadece burnu zaten ufak ve ucu ince-düzgün olan olan ama hafif bir kemeri olan insanlar için uygun olabilir...sadece törpüler biter gider...
yok kavismiş yok burun ucu kaldırmaymış hiçbişey olmaz...doktor bi meme takıyor gidiyor saç ekiyor sonra gelip burun yapıyor gerekli özeni de gösteremiyor haliyle...
3.yü sakın olma burnun laçka olur düşer diyorlar ne yapacağımı şaşırdım....çok mutsuzum ve ameliyat hakkımı tamamladım böyle kalacak burnum, umutlarım boşa çıktı ona mı yanayım, çektiğim eziyete mi yanayım, millet 2 tane ameliyatı bu burun için mi oldun diyor ona mu yanayım...
Karar sizin...bu foruma bilgi, almak için geliyorsunuz, ama verdiğimiz uyarılara dikkat etmiyorsunuz...bizler bir-iki kişinin gazına geldik sadece 2 kişimin burnu güzel oldu (ebruli ve yase 43) diğer hepimizin burnunun hiçbi özelliği yok...
Bu kadar ameliyattan sadece 2-3 tane güzel burun çıktıysa düşünmek gerekir!!! başka drlarda durum tam tersi sadece 1-2 tanesi normal diğer hepsi çok güzel oluyor...
Bu arada paranızı biriktirin 1 sene sonra olun ameliyatınızı ama ömürlük yaptırın...
Kusura bakmayın biraz sert oldu ama 2 sene olcak nerdeyse hala burun tartışıyoruz yaaa yaptırdık ama kurtulamadık hala derdinden çok öfkeliyim bu konuda...
Kimsenin de benim gibi hayal kırıklığı yaşamasını istemem...
Hepinize sevgiler
Sakin sakin arkadaşlar.
Bu arada hep derim burada çok çok övülen doktorların da bir çok memnuniyetsiz hastaları vardır. Sanal alem burası sonuçta her yazılan iyi iyi değil, her yazılan kötü de kötü değildir. en sağlıklısı doktorla yüzyüze vereceğiniz kararlardır.
Sn yağmurluk hani neferalem bir ay uzaklaştırma almıştı ? Telefonda görüştüğüm beyefendi sırf hakaret ettiği için ona 1 ay verildiğini söylemişti Hayırdır ??
Ayrıca, memnun olan da var olmayan da var. Ayrıca memnun olmayan redgat ve kapalı bir bayan çok güzel olmuş burunlarınız anlamıyorum illa bi hata mı bulanacak..? O kapalı bayanın sol gözü hafif yamuk niye ameliyat ettirmiyorsun?? Bırakın allah aşkına..
arkadasım kastettıgın burnu guzel olup da gozu yamuk olan benmıyım merak ettım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?