Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sana yazmadim cnm ben venus 68 kastettim o beni baskalrini tesfik ediyom doktor beni parayla tutmus filan diye sucladi simdiki yorumuda banadir diye ona yazdim. evet ben bu doktora olmadim ameliyatimi sadece arastiriyorum guzel burunlarinida gordum problemli burunlarinida ancak benim budgem pahali doktorlara yetmiyor para biriktirsem bile okadar yuksek miktar burnum icin odesem esim vermez artik ilki pahali yaptirdim kotu oldu. ona ragmen eskisinden iyi diyorum. ve bi umit iste cok para vermeden az burun ucumu kaldirsa yeter diye dusunuyorum napim suanki halinden iyi olur diye dusunuyorum hayalimdeki burun olmassa bile suankinden iyi olur diye dusunuyorum ama ben veli bey yerine necdet beyden randevu aldim. bakalim icime sinerse yaptircam sinmesse korkuyorum boyle kalsin diyede dusunmuyorum degil cunki yurtdisinda yasiyorum problem olursa nasil gelecem trye zaten iki uc senede bi izine gelebiliyorum

artik necdet beye gitcem sorun burun ucumda oldugu icin oda acik ameliyat yaptigi icin ucu daha iyi gorur diye dusunuyorum
ama necdet beyin iki hasta resmini yanlis gorudum pessimist ve sadelina pessimiste ucunda ufak bi problemvardi onun disinda herseyi iyidi sadelinaninki cok guzeldi ve problemsiz olmus

Sakin sakin arkadaşlar.

Bu arada hep derim burada çok çok övülen doktorların da bir çok memnuniyetsiz hastaları vardır. Sanal alem burası sonuçta her yazılan iyi iyi değil, her yazılan kötü de kötü değildir. en sağlıklısı doktorla yüzyüze vereceğiniz kararlardır.

çok haklısın cnm bende veli beyin burunlarından en çok irise ve ebruliyi beğendim diğerlerinin bazıları normal bazılarıda olmamış..sen ikinciye oldun hala memnun değilsin..keşke bende zamanı geri alabilsem..kesinlikle kbb doktoruna olurdum zaten içide baya sorunluydu burnumun yüzde sekseni düzelmiş göz damarına geliormuş fazla alınırsa kemik öyle demişti yavuz bey

Sn yağmurluk hani neferalem bir ay uzaklaştırma almıştı ? Telefonda görüştüğüm beyefendi sırf hakaret ettiği için ona 1 ay verildiğini söylemişti Hayırdır ??

Ayrıca, memnun olan da var olmayan da var. Ayrıca memnun olmayan redgat ve kapalı bir bayan çok güzel olmuş burunlarınız anlamıyorum illa bi hata mı bulanacak..? O kapalı bayanın sol gözü hafif yamuk niye ameliyat ettirmiyorsun?? Bırakın allah aşkına..

Merhaba çook nadir herhangi bir doktorun sayfasına yazıyorum. Bu doktora yazılanları kendi profil sayfamda görüyorum.O yüzden olayı anlamaya çalıştım.Objektif yazacağım tamamiyle.Bu doktoru tanımıyorum,ameliyatımı da O'na olmadım.Ama bir şeyler yazmadan da duramadım.Bana itici gelen mesajlar oldu.Herhangi bir doktorun memnun olan hastası da olacak,olmayanı da olacak.%100 başarı dediğimiz şey hiç bir meslek alanında hele ki insanla alakalı bir durumda hiç mümkün değildir.Estetiği baz alacak olursak;sonuçtan memnun olan da olacak olmayan da..Şimdi bu sayfada memnun olanlar ve olmayanların birbirlerine ithamlarına denk geldim.Birbirinizin siniri bozmaya yönelik mesajlar atılmış.Bir arkadaş(memnun olmayan) bu doktordan memnun olan herkesi o doktorun bir çalışanı olmakla suçlamış,bir diğer memnun olan ise "kıskananlar çatlasın da patlasın!Memnun olmayan arkadaşın bir gözü yamuktu,onu da yaptırsın o zaman" tarzında kendine hiç yakışmayacak üzgünüm ama seviyesizce şeyler yazmış.Bir şeyleri ifade etme şekliniz bu mu?Koskoca insanlarız.Bir şeyleri yazarken bu yorum bana yakıştı mı ,yakışmadı mı diye düşünmek lazım.Kendinize yakıştırabiliyorsanız ne ala..

arkadasım kastettıgın burnu guzel olup da gozu yamuk olan benmıyım merak ettım?

Ya hep diyorum Veli Hocanın kulüpten giden ilk hastası benim benim sürecimi takip edin diye. benden sonra da AysızGözyüzü gitti.
elbette beğenilmeyebilir. Kusura bakmayın ama Tanrının karşısına oturmuyorsunuz, ama nasıl yorumlar bunlar şok içinde kaldım.
veli bey babamın oğlu değil sonuçta ama burnumdan çok memnunum hala zaman zaman arar "hocam birşey yapmak gerekir mi" diye sorarım. aradınız da ulaşamadınız mı?
aysızgökyüzü çok güzel yazmışsın, eline koluna sağlık.

Kulupte yazılanlar elbette önemlidir, hepsi referanstır. Ancak unutmayın Veli Bey Türkiye'nin en iyi tıp fakültesinden Hacettepe Üniversitesinden mezundur.
herşeyi bırakın okuduğu onca yıla ve yaşına rağmen bu kadar ağır yorumları hak etmiyor. Memnun kalmam diyorsanız gitmezsiniz, olur biter...

akl-i salim günler geçirmemiz dileğiyle,

vallaha ben bi resime yorum yaptim dogal diye nerdeyse dovcekti kiz beni. begenmemekte herkes ozgur tabiki, memnunda olmayabilirsin ama baskalari begeniyorsa onlarida suclamamak lazim reklamci oldum milleti gonderiyormusum yaniltiyormusum gibi birusuru sey. ben adami tanimiyorum bile. yani bende sok oldum o laflari duyunca bende susamadim tabi.

yorumları okuyorum da kızlar gerçekten yazdığınız her kelime insanların kararını etkiliyor. bende 2 hafta önce necdet beye ameliyat oldum. maddi yönden sıkıntı olduğu için fiyatı yüzünden boğaziçi tıpda olmaya karar verdim ama doktor seçmek zorundaydım bu sefer. 3 hafta öncesine kadar bu konularda gezip duruyordum. önce veli bey dedim tamamdır. ama sonradan öyle sert yorumlar gördüm ki korktum, sonrasında necdet beyin yorumlarını görüp karar verdim. şuan 2 haftalık daha burnum bantlı göremedim ama şu haliyle bile beğeniyorum. yani iyimi yapıyorsunuz kötü mü yapıyorsunuz bilemedim. ama şunu bilin insanların kararını gerçekten etkiliyorsunuz.

arkadasım kastettıgın burnu guzel olup da gozu yamuk olan benmıyım merak ettım?

Evet sensin burnuna bayıldım ama sen hala kusur arıyorsun ayıp ya birde moral bozuyorsunuz, yeni ameliyat olanların.. anlamıyorum ne istiyorsunuz gerçekten.Ama bizim türklerde şu var marka takıntısı birde pahalı olunca kaliteli olur düşüncesi neyse fikirlerinizi hakaret etmeden yazında sinirlerimizi bozmayın.

arkadasım son yazdıgın cunle cok manıdar bırdaha okumanı tavsıye ederım..

burada sen benım agzımdan tek kelıme hakaret etıgımı duydun mu velı beye? ac tum yorumlarımı oku sonra konus..burda ınsanlara yardımcı olacaksak fıkırlerımızla olucaz ben dusuncemı soyledım burnum genel ıtıbarıyla ıyı hatta velı beyın en ıyı burunlarından ama ufak bır kusuru var tercıh sızın dedım fotoları koydm begenen olur begenmeyen olur gerısı benı ıılgılendrmez..bu bırıncısı ıkıncısı burda senın kadar saldırgan olan bır baska kımse daha yok buda ıkıncısı..ama senı de anlıyorum naparsın kuyruk acısı ıkıncı kerede hala bıseye benzetememış burnunu velı bey tabıkı bunun karsısından gecrdıgın kıskanclık krızının sonucu olarak benım gıbı burnu olup ta hala yuzde yuz tatmın olamamıs bırının dusuncelerı tahammul sınırı zorladı..uzgunum canım senın adına ben velı beyın yaptıgı en ıyı burunlardan bırıne sahıbım yaramda yok gocunmuyorum sen benım kadar sanslı olamadıgına yan...

haa buarada sol gozunde sorun var amelıyat ettr demıssın bence sen ucuncu olarak bırde gozlerınden amelıyat olsan cok iyi olur acıl ıhtıyacın var buda ucuncusu..

arkadasım son yazdıgın cunle cok manıdar bırdaha okumanı tavsıye ederım..

burada sen benım agzımdan tek kelıme hakaret etıgımı duydun mu velı beye? ac tum yorumlarımı oku sonra konus..burda ınsanlara yardımcı olacaksak fıkırlerımızla olucaz ben dusuncemı soyledım burnum genel ıtıbarıyla ıyı hatta velı beyın en ıyı burunlarından ama ufak bır kusuru var tercıh sızın dedım fotoları koydm begenen olur begenmeyen olur gerısı benı ıılgılendrmez..bu bırıncısı ıkıncısı burda senın kadar saldırgan olan bır baska kımse daha yok buda ıkıncısı..ama senı de anlıyorum naparsın kuyruk acısı ıkıncı kerede hala bıseye benzetememış burnunu velı bey tabıkı bunun karsısından gecrdıgın kıskanclık krızının sonucu olarak benım gıbı burnu olup ta hala yuzde yuz tatmın olamamıs bırının dusuncelerı tahammul sınırı zorladı..uzgunum canım senın adına ben velı beyın yaptıgı en ıyı burunlardan bırıne sahıbım yaramda yok gocunmuyorum sen benım kadar sanslı olamadıgına yan...

haa buarada sol gozunde sorun var amelıyat ettr demıssın bence sen ucuncu olarak bırde gozlerınden amelıyat olsan cok iyi olur acıl ıhtıyacın var buda ucuncusu..

Aysizgokyuzu cnm
Sevdalinka veli beye hic hakeret yazdini gormedim. ben foto istiyorum diye ekledi. Evet begenmiyorum dedi ams hakaret etmedi begenmiyorum demek kotu bisey deyil. Asil ortaligi karistiran baskalari onlar yuzunden bu veli bey olayi uzadi. Ve sizlere ve benide sinir ettiler
Onlar yuzunden bizde agzimizi bozduk malesefff

Arkadaşlar bir doktorun konu başlığı altında bu kadar uzun bir tartışma hiç yakışmıyor bize gerçekten. Gitmek isteyen gider, gitmek istemeyen gitmez.
heee insanları etkiliyorsunuz soruusuna gelince, ben benim burnumdan etkilenmeyeni görmedim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…