Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

:) evt canm bugün gittim aldım ameliyat tarihini de aynı senin gibi olcak ameliyatım yavuz bey ve veli bey ile.25nisandan öncesi zaten doluydu ben de o güne aldım 25 nisanda olucam insalalh yani senden 4 gün sonra olucam

:) evt canm bugün gittim aldım ameliyat tarihini de aynı senin gibi olcak ameliyatım yavuz bey ve veli bey ile.25nisandan öncesi zaten doluydu ben de o güne aldım 25 nisanda olucam insalalh yani senden 4 gün sonra olucam

cnm senn msj syn dolmş (pupp), (Drosofila), (meop) ve (neferalem) fotolarına bakblrsn albmleri var herkezn burun yapısına göre sekli degişiyo sende bakınca fakedicen

Son düzenleme:
yaa kızlar acil ben 22 şubatta ameliyat oldum bugun burnumum ucu çok şiş çok kötü duruyor hatta çizgi oldu olurmu normal mi bu durum morelim çok bozuldu çok üzgünüm doktorada ameliyatlarda olduğu için ulaşamıyorum ne yapacağım şaşırdım kaldım

hadi cnm hayırlısı inş. istedıgın gibi olur hersey darısı başımaa

ya kızlar ameliyat günü sanırım rengli dönemime rastlıycak.. bisorun olurmu bilen varmı..

benımde ameliyat gunum ılk regl gunumde bır sorun olmadı sadece 2 3 ıcınde kanaman duruyor içtiğin kan sulandırıcıların etkisiyle aslında çok tavsiye etmiyorlarmış çünkü regl zamanı doğal olarak kan sulanıyor ancak doktorum vs sorun gormedı hiç bir skıntımda olmadı

Veli Bey gerçekten işin ehli kötü bir sonuçla karşılaşacağını sanmıyorum zaten ilk 6 ay bir beklentmiz olmuyor benim burnum derisi kalın olduğu için malesef ki ucu biraz şiş bu durum beni üzsede demorize etsede her gün değiştiğini hesaba katarsak normal bu duurm

cnm cok gecmiş olsun panik yapma kontrole git bi bu arda ne gbi iz oluştu burnunda anltrmsn

cnm senn msj syn dolmş (pupp), (Drosofila), (meop) ve (neferalem) fotolarına bakblrsn albmleri var herkezn burun yapısına göre sekli degişiyo sende bakınca fakedicen

evt neferalem ile meop arkdalsra baktım ancak pupp ve drosofila dedigin arkdaslrı göremedm canım ya :S onalr nerdeler

biz daha ameliyat olamadık ama bu ameliyat sonrasında olcaklar da acıkcası beni korkutuyor.asıl kaygım ya pişman olursam ya kötü olursa diye

biz daha ameliyat olamadık ama bu ameliyat sonrasında olcaklar da acıkcası beni korkutuyor.asıl kaygım ya pişman olursam ya kötü olursa diye

Yapıdan kaynaklı bende oluşan ödem sende de oluşacak diye bir kural yok ama malesef ki ameliyat sonrası zor bir süreç ben bugun için biraz morelsizim bu konudan dolayı çünkü burnumun ucu top gibi ve oldukça şiş

saol canım benim insalalh hepimiz için hayırlsıyla güzel olur bekledigimiz iztedigimiz gibi olur umarım kötü bir seyle karsılasmayız sıra sende insalalh :)
pokul oldugu için ben ancak yazın olabılırım yaza kadar sizi iice takıp ederım su msj sayım dolsada resımlere baksam kafamda hersey daha ii oturcak:)

se nameliyat olalı ne dkar oldu canım ya ?sanırım burada önemli olan ameliyat sonrası gecen süre ne dakr gecerse o dkar iyi bir de masaj varmıs tabi onu da düzenli yapmak gerekmis öyle okudum kke baska sayfalrda

cnm cok gecmiş olsun panik yapma kontrole git bi bu arda ne gbi iz oluştu burnunda anltrmsn

sizlerde mprelinizi bozmayın bu durum bana has şiş olan kısmıyla küçük olan ust kısmını ayıran bir çızgı olustu sadece bugun ameliyatta olduğu için görüşemedım yarın için şansımı deneyeceğim

benımde amel.la ilgili cok korkularım var düşünün yanı ben daha muayane olmaya bile gitmedım ama amel. hayal bi ettıgımde fena oluyorummmm:S hadı amel. oldum dıyelım bide bunun sonrası var ya hersey daha kötü olursaaaa düşündükçe kötü oluyorum yaa

panik yapmayın lütfen ben de sadece yaşadığımı aktarıp sizle paylaşıpp morel almak istedim herşey geçiyor morel önemli ama işte bazen morelimiz bozulabiliyor insanlık hali...

panik yapmayın lütfen ben de sadece yaşadığımı aktarıp sizle paylaşıpp morel almak istedim herşey geçiyor morel önemli ama işte bazen morelimiz bozulabiliyor insanlık hali...
evt canım haklısın ama ben burda sunu farkettim biz burda ne dkar konussak etsekte asıl saglıklısı gidip birebir görüşmek ile neticeleniyor ben bugün gittim daha netlesti hersey benm çin sen de en kısa zamanda veli bey e ulas moralini de bozmamaya calsı mutlaka sana yardımcı olacaktır sonucta burnu yapan kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…