- Konu Sahibi EstetikEditor
-
2250 anlaştım hem kbb doktoru hem de veli bey girecek ameliyata. muayene de veli bey ayna veriyor sana sen nelerden rahatsız olduğunu anlatıyorsun, o da kendi fikrini söylüyor. öyle işte.. aslında bana 19 nisan demişti benim 21 uygundu o güne aldım. şimdiden gitmende fayda var boş yer içn.
:) evt canm bugün gittim aldım ameliyat tarihini de aynı senin gibi olcak ameliyatım yavuz bey ve veli bey ile.25nisandan öncesi zaten doluydu ben de o güne aldım 25 nisanda olucam insalalh yani senden 4 gün sonra olucam
:) evt canm bugün gittim aldım ameliyat tarihini de aynı senin gibi olcak ameliyatım yavuz bey ve veli bey ile.25nisandan öncesi zaten doluydu ben de o güne aldım 25 nisanda olucam insalalh yani senden 4 gün sonra olucam
evet bi arkadas kötü bi yorum yapmıştı hatta bende cvp verdım sımdi baktımda yokBirisi silmiş msjı kayıp değil kazanç bence..
hadi cnm hayırlısı inş. istedıgın gibi olur hersey darısı başımaakızlar ben bugün gittim muayne oldum 25 nisan a aldım ameliyat tarihimi insaalh bir sorun cıkmazsa o tarihte olacagım veli bey ile yavuz bey gelcek ameliyatıma.burda bilgi veren herkese cok tesekkür ederim.yavuz bey gerckten isinin ehli bir doktora benziyor bendeki et alerjikmis öyle söyledi ondan önce gittigim hastane böyle bişey dememisti ve ayrıca ban abosu bosuna tomogarfi cektirip 30 lira mı almısalrdı onun için.yavuz bey bir bakısta et ve kemik hakkında hemen yorum yapabildi tomografiye gerek olmadan hatta o sonucuma bile bakmaya gerek duymadı .benm de içime sindi acıkcası ben cok mükemmel kalkık kavisli bir burnum falan olmasını istemiyorum sadece dikkat cekmeyene sırdan bir burnum olsun istiyorum öncelikkli istegimiz de zaten dogal olması herkes gibi umarım ameliyat oclakalr ya da olmayı düşüneneler için az cok fikir edindirmisizdir benm ameliyatıma daha zaman var ama ben hiç korkmuyorum ameliyattan asıl cekindigim ameliyat sonrası gercekten nasıl bir sey ile karsıalsacagım annem de kötü olmasından korkuyo ama üveniyorum insllah sizler gib iben de memnun kalırım
ya kızlar ameliyat günü sanırım rengli dönemime rastlıycak.. bisorun olurmu bilen varmı..
kızlar ben bugün gittim muayne oldum 25 nisan a aldım ameliyat tarihimi insaalh bir sorun cıkmazsa o tarihte olacagım veli bey ile yavuz bey gelcek ameliyatıma.burda bilgi veren herkese cok tesekkür ederim.yavuz bey gerckten isinin ehli bir doktora benziyor bendeki et alerjikmis öyle söyledi ondan önce gittigim hastane böyle bişey dememisti ve ayrıca ban abosu bosuna tomogarfi cektirip 30 lira mı almısalrdı onun için.yavuz bey bir bakısta et ve kemik hakkında hemen yorum yapabildi tomografiye gerek olmadan hatta o sonucuma bile bakmaya gerek duymadı .benm de içime sindi acıkcası ben cok mükemmel kalkık kavisli bir burnum falan olmasını istemiyorum sadece dikkat cekmeyene sırdan bir burnum olsun istiyorum öncelikkli istegimiz de zaten dogal olması herkes gibi umarım ameliyat oclakalr ya da olmayı düşüneneler için az cok fikir edindirmisizdir benm ameliyatıma daha zaman var ama ben hiç korkmuyorum ameliyattan asıl cekindigim ameliyat sonrası gercekten nasıl bir sey ile karsıalsacagım annem de kötü olmasından korkuyo ama üveniyorum insllah sizler gib iben de memnun kalırım
yaa kızlar acil ben 22 şubatta ameliyat oldum bugun burnumum ucu çok şiş çok kötü duruyor hatta çizgi oldu olurmu normal mi bu durum morelim çok bozuldu çok üzgünüm doktorada ameliyatlarda olduğu için ulaşamıyorum ne yapacağım şaşırdım kaldım
sao lcanm insallahumarım istediğimiz gibi olur herşey :)
cnm senn msj syn dolmş (pupp), (Drosofila), (meop) ve (neferalem) fotolarına bakblrsn albmleri var herkezn burun yapısına göre sekli degişiyo sende bakınca fakedicen
biz daha ameliyat olamadık ama bu ameliyat sonrasında olcaklar da acıkcası beni korkutuyor.asıl kaygım ya pişman olursam ya kötü olursa diyeyaa kızlar acil ben 22 şubatta ameliyat oldum bugun burnumum ucu çok şiş çok kötü duruyor hatta çizgi oldu olurmu normal mi bu durum morelim çok bozuldu çok üzgünüm doktorada ameliyatlarda olduğu için ulaşamıyorum ne yapacağım şaşırdım kaldım
saol canım benim insalalh hepimiz için hayırlsıyla güzel olur bekledigimiz iztedigimiz gibi olur umarım kötü bir seyle karsılasmayız sıra sende insalalh :)hadi cnm hayırlısı inş. istedıgın gibi olur hersey darısı başımaa
biz daha ameliyat olamadık ama bu ameliyat sonrasında olcaklar da acıkcası beni korkutuyor.asıl kaygım ya pişman olursam ya kötü olursa diye
pokul oldugu için ben ancak yazın olabılırım yaza kadar sizi iice takıp ederım su msj sayım dolsada resımlere baksam kafamda hersey daha ii oturcak:)saol canım benim insalalh hepimiz için hayırlsıyla güzel olur bekledigimiz iztedigimiz gibi olur umarım kötü bir seyle karsılasmayız sıra sende insalalh :)
se nameliyat olalı ne dkar oldu canım ya ?sanırım burada önemli olan ameliyat sonrası gecen süre ne dakr gecerse o dkar iyi bir de masaj varmıs tabi onu da düzenli yapmak gerekmis öyle okudum kke baska sayfalrdaYapıdan kaynaklı bende oluşan ödem sende de oluşacak diye bir kural yok ama malesef ki ameliyat sonrası zor bir süreç ben bugun için biraz morelsizim bu konudan dolayı çünkü burnumun ucu top gibi ve oldukça şiş
cnm cok gecmiş olsun panik yapma kontrole git bi bu arda ne gbi iz oluştu burnunda anltrmsn
Yapıdan kaynaklı bende oluşan ödem sende de oluşacak diye bir kural yok ama malesef ki ameliyat sonrası zor bir süreç ben bugun için biraz morelsizim bu konudan dolayı çünkü burnumun ucu top gibi ve oldukça şiş
evt canım haklısın ama ben burda sunu farkettim biz burda ne dkar konussak etsekte asıl saglıklısı gidip birebir görüşmek ile neticeleniyor ben bugün gittim daha netlesti hersey benm çin sen de en kısa zamanda veli bey e ulas moralini de bozmamaya calsı mutlaka sana yardımcı olacaktır sonucta burnu yapan kendisipanik yapmayın lütfen ben de sadece yaşadığımı aktarıp sizle paylaşıpp morel almak istedim herşey geçiyor morel önemli ama işte bazen morelimiz bozulabiliyor insanlık hali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?