Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar çok sayıda fotograf ekledım , veli asalan amelıyat yaptıracak olan yada yaptrmayı dusunenler için her acıdan farklı farklı gorebılırsınz.umarım yardımcı olabılrım, cunku bende burdakı resımlere bakarak karar vermıstım ınsallah hakkınızda hayırlısı olur..

Arkadaşlar ben sitede yeniyim ve Veli Aslan'a ameliyat olanların resimlerini görmek istiyorum ama sistem yeni oldugum için göstermiyor lütfen bana yardımcı olurmusunuz bende görmek istiyorum ve çok merak ediyorum

Lütfen bana yardımcı olurmusun Veli Aslan'a ameliyat olmayı düşünüyorum ama hiç Veli Aslan'a ameliyat olmuş birini görmedim görürsem kararverme hızım değişecek şimdiden teşekkür ederim

Lütfen bana yardımcı olurmusun Veli Aslan'a ameliyat olmayı düşünüyorum ama hiç Veli Aslan'a ameliyat olmuş birini görmedim görürsem kararverme hızım değişecek şimdiden teşekkür ederim

Yeni üye oldugum için resimleri göremiyorum başka türlü görme imkanım varmı acaba :18:

arkadaşlar buradaki bahsi geçen dr veli aslan boğaziçi tıp merkezinde çalışan di mi?
güncel fiyat nedir çok merak ediyorum. şu aralar kaç tl'ye yapuıyor burun estetiğini, fiyat konusunda bilgi verir misiniz?

ben boğaziçi tıp merkezinde başka bir doktora göğüs estetiği olmuştum ancak kontrol esnasında kendisi yurtdışında olduğu için veli bey kontrol etti ve kendisinin hal ve tutumundan pek hoşlanmamıştım biraz sinirli birine benziyordu sonuçta estetik ameliyat geçiren insanların hassa olduğu göz önüne alınırsa iki kere düşünülmesi lazım bence

kendisinin ilgili bir doktor olmadığını bizzat yaşadım ve gördüm hatta doktor beyin hasta kapmak gibi bir derdi bile yok. burun estetiği için kendisiyle görüşmeye gittiğimizde tam bir saat ameliyattan çıkmasını bekledim. ameliyattan çıkınca birkaç kişiye pansuman yapıp benim işim var diyip o gün gelen diğer kişilerle görüşmedi bile. bunun üzerine halkla ilişkilerdeki bayan benden özür dileyip aynı hastanedeki diğer doktorlarla görüştürdü. veli beye ameliyat olan birkaç kişiyle hastanede tanıştım ve burunlarının çoğunun veli beyin kendi isteğine göre şekillendirdiğini söylediler. sadece veli bey ile görüşüp karar vermeyin derim. çünkü diğer doktorlarla görüşünce aradaki samimiyet ve güven farkını kesinlikle anlıyorsunuz.

valla bende olmak istiyorumm öğrenciyiimmm kendi paramı biriktircem olcam :) burnumm kırık çünkü mecburr sitede 2000 3000 arası okudum inşş öyledir fiyat çok iyiii

2000 tl canım nakit diye indirim yaptılar dil döktük biraz:)

2000 tl çok iyi yaa tabi önemli olan memnun olmakk. bende yaptırmak istiyormm öğrenciyimm burnum kırık hiç memnun değilim ama allaha şükür nefes alabiliyorum:) ama kırıklıktan dolayı nefes zorlugu çekiyorumm çok kararsızım veli beyde mi olsam diye memnun musunuzz?

bende çok istiyorummm ama çok kararsıızımm

ayy çok iyiiii darısı başıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…