- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.501
arkadaşlar çok sayıda fotograf ekledım , veli asalan amelıyat yaptıracak olan yada yaptrmayı dusunenler için her acıdan farklı farklı gorebılırsınz.umarım yardımcı olabılrım, cunku bende burdakı resımlere bakarak karar vermıstım ınsallah hakkınızda hayırlısı olur..
Lütfen bana yardımcı olurmusun Veli Aslan'a ameliyat olmayı düşünüyorum ama hiç Veli Aslan'a ameliyat olmuş birini görmedim görürsem kararverme hızım değişecek şimdiden teşekkür ederim
Lütfen bana yardımcı olurmusun Veli Aslan'a ameliyat olmayı düşünüyorum ama hiç Veli Aslan'a ameliyat olmuş birini görmedim görürsem kararverme hızım değişecek şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar buradaki bahsi geçen dr veli aslan boğaziçi tıp merkezinde çalışan di mi?
güncel fiyat nedir çok merak ediyorum. şu aralar kaç tl'ye yapuıyor burun estetiğini, fiyat konusunda bilgi verir misiniz?
2000 tl canım nakit diye indirim yaptılar dil döktük biraz:)
arkadaşlar çok sayıda fotograf ekledım , veli asalan amelıyat yaptıracak olan yada yaptrmayı dusunenler için her acıdan farklı farklı gorebılırsınz.umarım yardımcı olabılrım, cunku bende burdakı resımlere bakarak karar vermıstım ınsallah hakkınızda hayırlısı olur..
Arkadaşlar ben sitede yeniyim ve Veli Aslan'a ameliyat olanların resimlerini görmek istiyorum ama sistem yeni oldugum için göstermiyor lütfen bana yardımcı olurmusunuz bende görmek istiyorum ve çok merak ediyorum
arkadaşlar buradaki bahsi geçen dr veli aslan boğaziçi tıp merkezinde çalışan di mi?
güncel fiyat nedir çok merak ediyorum. şu aralar kaç tl'ye yapuıyor burun estetiğini, fiyat konusunda bilgi verir misiniz?
ben burnumdan çok çok memnunum. önümüzdeki hafta eşimde ciddi nefes problemi yaşadığından Veli Bey'e ameliyat olacak. en ufak bir tedirginliğim yok. benim ameliyat sürecimi de bildiğinden eşimde de hiç böyle bir tedirginlik yok.
bir de kızlar bu burun yapılınca yani değiştikten sonra kimse Hülya Avşar olmayı da beklemesin:)))
Böyle bir genelleme görüyor, sadece gülüyorum.
sevgilerimle,
kızlar veli beye ameliyat olanlar memnunmusunuz doğal yapıyor mu sorun yaşadınızmı fiyatı ne kadardı
burun tasarımıda yapmıyomuş sanırım. ben bi çizim programında kendi burnumu istediğim gibi tasarladım onu doktora göstericem onun gibi yapabilirmi diye. yapamıyosa arkama bakmadan çıkarım heralde. dua edin kızlar
veli bey ne kadara ameliyat yapıyor?
2000-2500 arası. 15 gün sonra olucam kızlar. bana şans dileyin:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?