Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

burun tasarımıda yapmıyomuş sanırım. ben bi çizim programında kendi burnumu istediğim gibi tasarladım onu doktora göstericem onun gibi yapabilirmi diye. yapamıyosa arkama bakmadan çıkarım heralde. dua edin kızlar

ameliyatın nasıl geçti cnm çok geçmiş olsun bende haftaya randevu aldım ama hala ayaklarım geri geri geri gidiyo benim 2. ameliyatım olucak. fotograf paylaşabilirmisin

Yok cnm ben yine iptal etmemiştim 1 gün kala arayacaklardı o zaman gidip bi kez daha konuşmak istemiştim ama aradıkları gün Veli Bey'in yurtdısına çıktığını söylediler.. Ameliyatımı ertelemişler bende iptal ettirdim. Zaten okuduklarım çok canımı sıkmıştı. Ve ikinci bir ameliyatı kaldırcak gücümde lüksümde yok zaten tehlikeye atamazdım iyi oldu sanırım böylesi :/

tasarım yapmıo maalsef veli bey ben buradaki resimlere bakarak karar vermiştim..ama biaraz acele ettim sanırım biraz keşke daha araştrsaydımbenim bunum eh işte oldu çünkü eski burnum kötüydü baya ama şimdide mutlu olamadım ucu düşük baya bana göre yıllarca ucu düşük bir burnum olduğu için biraz kalkık olmasını isterdim

veli bey bide kapalı ameliyat yapıyormuş. benim burnumun ucu biraz büyük gibi acaba küçültebilir mi? ona olmayı düşünüyordum ama karar veremiyorum bir türlü. bu fiyat aralığında başka doktorlar var mı iyi iş çıkartan merak ediyorum

venüscüm özel msj atamıyorum bana mail adresini özelden msj atarmısın sana bi iyilik borcum var

Neyinne karar vermiyorsun berbat etti cumlemizi nefret ediyrm ona hergun lanet ediyrm sakin ona olma rezil ett hepimizide

rezil etti derken çökme falan mı oldu yoksa istediğin şekil mi olmadı canım birde ne zaman ameliyat oldun ve memnuniyetsizliğin ne zaman başladı. çok detay sordum kusura bakma ama olmayı düşünüyorum korkuyorum ve kararsızım

ben burnumdan çok çok memnunum. önümüzdeki hafta eşimde ciddi nefes problemi yaşadığından Veli Bey'e ameliyat olacak. en ufak bir tedirginliğim yok. benim ameliyat sürecimi de bildiğinden eşimde de hiç böyle bir tedirginlik yok.

bir de kızlar bu burun yapılınca yani değiştikten sonra kimse Hülya Avşar olmayı da beklemesin:)))
Böyle bir genelleme görüyor, sadece gülüyorum.

sevgilerimle,

Konuyu saptirma kimsenin hulya avsar olmaya niyetu yok buz cok guzellesemedik demiyrz burnunuzu rezil etti diyoruz iyi bak iyi senin gibi 5 kisi ya var ya yok daha nasil kizmayayi.bulasma benim derdim senle degil canim aciyo benim gibi bir cok bayan var hepside hayal kirikligi yaşıyor bizi anlaman icin illa burnunun cokmesimi lazim

neden üzerinize alındınız ki
bana karşı cümleleriniz daha kibar olursa sevinirim. belki benim yazdıklarımı cevap yazmamanız bile daha sağlıklı olur.

ben oldum çok da memnunum. Haziranın başında eşimde Veli Bey'e ameliyat oldu. Fotoğraflarını eklemek istedim ama izin vermiyor. Kadınlar kulübünde ne işi var dedi

Tabii şiş şu anda, iyileşme sürecini ben kendi ameliyatımda biliyorum uzun sürecek ama hayatına normal devam ediyor. KBB uzmanı ile birlikte yaptılar, tamponlar çıktı. Şişler de inerse daha da iyi olacak. Her şey yolunda

Kızlar merhaba;ben bogazıcı tıp merkezınde dr.Veli Aslan'a 16 temmuzda amelıyat olucam.buradakı yorumlardan yola cıkarak karar verdım ama kotu yorumları sonradan gordum.kararsız kaldım.olan arkadaslar fotograf yollayabılır mı?son 1 hafta kaldı.cok heyecanlıyım.:S

merhaba arkadaslar, uzun zmandır bu topıge uzak kaldım tanıdık ısımler hep burdalar bıraktıgım gıbı:) yenı amelıyat olanlara hayırlı olsun olacak olanlara da allah yardım etsın..benım amelıyatımdan sonra ıkı bucuk yıl oldu merak eden arkadaşlar için en kısa zamnda fotograf yuklıycem, takdırı de arkadaslara bırakıcam..

Aranızda Veli Aslan'a ameliyat olan kişiler bankada fikir verebilirler mi acaba ben bugün görüşmeye gittim ve ta karar veremiyorum Veli beye ameliyat olanların tavsiyelerini yada varşa şikayetlerini ögrenebilirmiyim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…