- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.481
ameliyatın nasıl geçti cnm çok geçmiş olsun bende haftaya randevu aldım ama hala ayaklarım geri geri geri gidiyobenim 2. ameliyatım olucak. fotograf paylaşabilirmisin
biz şikayetimizi dile getirirken sen karaladığımızı düşünüp bu şekilde itham ederken sorun yokta ben bunu kabul etmeyip asıl reklamını yapıyosun dmeek mi suç yapma Allah aşkına ayrıca kaç arkadaş gitmiş konuşmya ve azarlamış çocuk gibi o bana bunu yaptı ya haram olsun hakkım ona yazıklar olsun...
Ya kızlar velı bey ıyı mı kotu mu karar veremıyorum.
Herkes farkli seyler soyluyor
offffff
Neyinne karar vermiyorsun berbat etti cumlemizi nefret ediyrm ona hergun lanet ediyrm sakin ona olma rezil ett hepimizide
ben burnumdan çok çok memnunum. önümüzdeki hafta eşimde ciddi nefes problemi yaşadığından Veli Bey'e ameliyat olacak. en ufak bir tedirginliğim yok. benim ameliyat sürecimi de bildiğinden eşimde de hiç böyle bir tedirginlik yok.
bir de kızlar bu burun yapılınca yani değiştikten sonra kimse Hülya Avşar olmayı da beklemesin:)))
Böyle bir genelleme görüyor, sadece gülüyorum.
sevgilerimle,
Konuyu saptirma kimsenin hulya avsar olmaya niyetu yok buz cok guzellesemedik demiyrz burnunuzu rezil etti diyoruz iyi bak iyi senin gibi 5 kisi ya var ya yok daha nasil kizmayayi.bulasma benim derdim senle degil canim aciyo benim gibi bir cok bayan var hepside hayal kirikligi yaşıyor bizi anlaman icin illa burnunun cokmesimi lazim
resimlerimi ekledim iki yılın sonunda merak edenler arkadaş olarak ekleyebilirler
kızlar veli beye ameliyat olanlar memnunmusunuz doğal yapıyor mu sorun yaşadınızmı fiyatı ne kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?