Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

biz şikayetimizi dile getirirken sen karaladığımızı düşünüp bu şekilde itham ederken sorun yokta ben bunu kabul etmeyip asıl reklamını yapıyosun dmeek mi suç yapma Allah aşkına ayrıca kaç arkadaş gitmiş konuşmya ve azarlamış çocuk gibi o bana bunu yaptı ya haram olsun hakkım ona yazıklar olsun...

Lütfen Veli beyi karalamaktan vazgeçin. İşini ticarete dökmeden insani duygularla yapan ender doktorlardan biri. Benim 2,5 yıl oldu ve yeni tanıyan insanlar kendi burnum sanıyor. Ameliyat oldum diyorum kimse inanmıyor, o kadar doğal yaptı. Her doktor muhakkak mesleğinde hatalar yapabilir, bu insana özgü bir davranış. Fakat ben Ekim 2010'da ameliyat oldum, Haziran 2011'de kendi hatamdan tekrar revizyon oldum ve bir kuruş ücret talep etmedi. Yaptığı işin bu kadar arkasında.

Merhaba arkadaşlar,
Benim burnumda pek bir sorun yok sadece ön kısmı geniş çok sorun olacağını sanmıyorum ama veli bey sanırım bu işte uzman.Ancak yorumların çoğu 2 sene önce yapılmış acaba bu yorumları yapanlandan şuan sorunları başlayan veya geçmiş olanlar varmı? veli beyi tavsiye edermisiniz?

evet kesinlikle katılıyorum

Guvenle gidebilirsin. Benim 3 arkadasim tavsiyemle gittiler ve su an gayet memnunlar. 4. pazartesi gidecek

yorumlari birazdaha okuyun ozaman tavsiye edilip edilmedigini daha iyi anlayabilirsiniz ...

kapali ameliyati size önermiyorum diyebilirim bu yeterlimi?

gercekten güzel sonuc bekliyorsaniz parasini ikinci plana atin sonra benim gibi revizyoncu doktor aramaya baslamayin ..

merhaba arkadaşlar ben boğaziçi tıp merkezinde ismail bayrama muayne oldm ancak burdaki yazıları görünce veli beyle ismail bey arasında kaldım artk bi karar vermem lazım önerileriniz çok önemli benim için veli beye görünmedim henüz ismail beye muayne olmamdan dolayı veli beye görünmem engel olurmu

yazılanları baştan beri oku yeterli gelir ben orada sadece necdet beyi tavsiye edrim Veli beyi asla

sadece veli aslanda değil bütün doktorlar için bunu söyleyebiliriz. bence burun estetiği başlı başına şans işi. malesef

Merhaba kızlar,
bende boğaziçi tıp merkezini araştırırken Veli bey'in hakkında bir çok iyi yorum okudum burada... hemen ertesi gün muayene oldum, hemde buraya üye olmaya karar verdim bazı hastalarının burunlarını görebilmek ve sizlerden fikir almak adına.. Veli bey muayeneye gittiğimde bana çok güven verdi çok ilgilendi sağolsun ve bu hafta ameliyat olmaya karar vermiştim bugün tekrar o yorumlara bakmak istedim ama burda yorumların sonlarına doğru geldikçe çok fazla olumsuz yorum gördüm çok çelişkiye düştüm :/

sana özelden msn mi verdim gelmedimi canım ordan yazışır resim göstericektm ben mutlak cvp yaz geldimi yada bi msn adresi aç burdan o adresi yaz ordan yazışalım kendi msn ni verme istersen geçici bişi aç

bende yeni üyeyim üstelik yalnızca bu konu için üye oldum bile diyebilirim bu hafta içi ameliyat olmayı planlıyordum doktorum Veli Bey ama çok fazla tereddütüm var yazılanları okuyunca en azından bir resim görmem mümkünmü ?

valla helal olsun sana ben amelıyat olsam 1hafta kalkamam yerımden okuyunca hayret ettım doğrusu gecmıs olsun cnm kurtuldun sende inş bızde bole cabuk atlatırız fotograflarını beklıyoruz

en doğrusunu yapmış aslında ameliyat sırasındaki psikoloji çok önemli bizde senin gibi rahat olabilirz inş

ameliyatın nasıl geçti cnm çok geçmiş olsun bende haftaya randevu aldım ama hala ayaklarım geri geri geri gidiyo benim 2. ameliyatım olucak. fotograf paylaşabilirmisin

kızlar benide ekleyebilirmisiniz lütfeeeen bende haftaya randevu aldım ama hala kararsızım yeni üye olduğum için albümlerinizi göremiyorum. 2. ameliyatımı olucam ben. olan arkadaşlar tavsiye edermisin cvplarınızı bekliyorum:18:

zuzula beni ekleyebilirsen çok sevinirm olumsuz yorumlar benimde canımı sıktı bende olmayı düşünüyorum. yeni üye olduğum için resimlerini görtemiyorum eklersen sevinirm. geçmiş olsun tekrar.

kızlar peki veli bey daha önce yapmış olduğu ameliyatların fotograflarını gösteriyomu. yani eğer güveniyosa kendine rahatca gösterebilir öyle diimi. çok tereddütte kaldım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…