- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.461
1- burnunuzdan memnun değilseniz elbette söyleyeceksiniz ama ne söylediğiniz değil, nasıl söylediğiniz önemlidir.Memnuniyetsizliğimiz kimseye hakaret etme hakkı vermez. Önermiyorum dersiniz biter.
2- veli bey'i doktorum olması dısında bilmem, etmem... neden reklamını yapayım, siz ne ile itham ediyorsunuz beni ve hangi hakla?
3- bu şekilde "benim adımı" geçirmeye devam etmeniz halinde Veli Bey'in yapmadığını yapacağımdan emin olabilirsiniz. Yanına bırakmayacağım cümleleri falan da tehdit içeren unsurdadır, ben bilginize sunayım. Seçim size kalmıştır.
saygıyla,
Lütfen Veli beyi karalamaktan vazgeçin. İşini ticarete dökmeden insani duygularla yapan ender doktorlardan biri. Benim 2,5 yıl oldu ve yeni tanıyan insanlar kendi burnum sanıyor. Ameliyat oldum diyorum kimse inanmıyor, o kadar doğal yaptı. Her doktor muhakkak mesleğinde hatalar yapabilir, bu insana özgü bir davranış. Fakat ben Ekim 2010'da ameliyat oldum, Haziran 2011'de kendi hatamdan tekrar revizyon oldum ve bir kuruş ücret talep etmedi. Yaptığı işin bu kadar arkasında.
Merhaba arkadaşlar,
Benim burnumda pek bir sorun yok sadece ön kısmı geniş çok sorun olacağını sanmıyorum ama veli bey sanırım bu işte uzman.Ancak yorumların çoğu 2 sene önce yapılmış acaba bu yorumları yapanlandan şuan sorunları başlayan veya geçmiş olanlar varmı? veli beyi tavsiye edermisiniz?
Merhaba arkadaşlar,
Benim burnumda pek bir sorun yok sadece ön kısmı geniş çok sorun olacağını sanmıyorum ama veli bey sanırım bu işte uzman.Ancak yorumların çoğu 2 sene önce yapılmış acaba bu yorumları yapanlandan şuan sorunları başlayan veya geçmiş olanlar varmı? veli beyi tavsiye edermisiniz?
merhaba arkadaşlar ben boğaziçi tıp merkezinde ismail bayrama muayne oldm ancak burdaki yazıları görünce veli beyle ismail bey arasında kaldım artk bi karar vermem lazım önerileriniz çok önemli benim için veli beye görünmedim henüz ismail beye muayne olmamdan dolayı veli beye görünmem engel olurmu
son zamanlarda veli beyle ilgili olumsuz yorumlar artmaya başladı bu doktora ameliyat olmaya karar verirsem tam anlamıyla güvenemem içimde kuşku olur ameliyat fotolarına baktım kimi burunlar gayet iyiyken kimileri için eh işte diyebilirim sanki bu doktorda sonuç şans işi ben fotolardan ve yorumlardan bunu çıkardım
veli bey ne kadara ameliyat yapıyor?
sana özelden msn mi verdim gelmedimi canım ordan yazışır resim göstericektm ben mutlak cvp yaz geldimi yada bi msn adresi aç burdan o adresi yaz ordan yazışalım kendi msn ni verme istersen geçici bişi aç
valla helal olsun sana ben amelıyat olsam 1hafta kalkamam yerımden okuyunca hayret ettım doğrusu gecmıs olsun cnm kurtuldun sende inş bızde bole cabuk atlatırız fotograflarını beklıyoruz
bende yeni üyeyim üstelik yalnızca bu konu için üye oldum bile diyebilirim bu hafta içi ameliyat olmayı planlıyordum doktorum Veli Bey ama çok fazla tereddütüm var yazılanları okuyunca en azından bir resim görmem mümkünmü ?
Lütfen Veli beyi karalamaktan vazgeçin. İşini ticarete dökmeden insani duygularla yapan ender doktorlardan biri. Benim 2,5 yıl oldu ve yeni tanıyan insanlar kendi burnum sanıyor. Ameliyat oldum diyorum kimse inanmıyor, o kadar doğal yaptı. Her doktor muhakkak mesleğinde hatalar yapabilir, bu insana özgü bir davranış. Fakat ben Ekim 2010'da ameliyat oldum, Haziran 2011'de kendi hatamdan tekrar revizyon oldum ve bir kuruş ücret talep etmedi. Yaptığı işin bu kadar arkasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?