Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hımmm 2. kere ameliyat olunnn o zamann

Bende Veli beye muayene oldum ama yaptıgı bir burunu görmedim ve çok görmek istiyorum karar vermem için görmem gerek lütfen bankada yardım edemisiniz resimlerinizi nasıl görebilirim acaba

Evet cnm bogaziçi tıp merkezinde Beşiktaş'ta geçen muayene oldum çok ilgili biri degil bende internetten adını duyup gittim bana 3500 fiyat biçildi 3000 tl yaptı en son ama daha önce yapmış olduğu bir burun görmediğim için henüz karar vermedim

Ben geçen gittim 3500 tl fiyat biçildi 3000 tl yaptılar ama Veli beyin yaptıgı bir burnu görmediğim için karar veremedim

3000-3500 tl arası güzel. boğaziçi tıp merkezinde her estetikçinin fiyatı aynı sanırım. bu yüzden diğer doktorları da araştırıp aynı fiyata en iyi yapanını bulmak.

bu arada burun estetiğiyle ilgili bi sorunum var. burnumun ucu üst dudağımı yukarı çekiyor gibi. bu da sinirli bi hal veriyor bana, öyle gösteriyor. bu burnun bitişiyle üst dudağın başladığı alanı da kesip müdahalede bulunuyolar mı acaba?

Arkadaşlar merhaba, haftaya çarşamba için randevu aldm kısmetse sonraki çarşamba da ameliyat olacağım .. Veli beyde ameliyat olanlar beni eklerse çok sevinirim öncesi ve sonrası fotoğrafları görüp fikir edinebilmem için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…