- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.521
inşallah kısa sürede istediğin neticeyi alırsın. inşallah sonuçlarından memnun kalırsın.
ben de bu ve benzeri yorumları okuduğum zaman cesaretim kırılıyor.
güzel haberlerini bekliyorum.
bende düşünüyorum bir anda karar verdim ve gün aldım 1 ay sonrada olucam. gerçekten istiyorsan karar ver ve uygula. hayatın boyunca pişmalık duymaktansa şimdi biraz acı ve ağrı çekmeye değer bence.
ne 1 haftası tatlım ya en az 15 gün diyorum 1 hafta sonra başlayabileceğini sanmıyorum heleki bünyen zayıf ve tenin hassassa eğer zaten gidemessn sen izin işini 15 güne çıkarmaya çalış bence bende veli aslan beye oldum ucunu kalkık isitorum de mutlak söle çünkü o doğal dan yana yani deki yaptığınız resimleri gördüm yandan iyiler ama önden kalın ve düşükler de ben önden k ısa görünsün burnun uzun görünmesin de mutlak söle canım çok abartmaz zaten doğaldan yana iyice anlat derdini doğal istemiyosan mutlak söle şimdiden geçmiş olsun bak resim ekledm ama ön cepheden yok profilden var istersen bak
kızlar bende katılıyorum aranıza 31 martta olucam inşallh veli bey'e gün aldım:)
saol canım.
inşallah çok morarmam ve şişmem ya.
bol bol buz kullanıcam o yüzden.
mb arkadaşlar bende veli beye ameliyat olmak istiyorum. ama korkuyorum .. aranızda olan ve begenen var mı?
bi de benim burnum bir kaşınıyor bir kaşınıyor, bazen ateli kendim çıkarıp hatır hutur kaşıyasım geliyor!!!! bu kaşıntıyı engelleyebiliyo muyuz??
teşekkür ederim kızlar ama şu anki burnumun görüntüsü çok çirkinbundan daha kötü olabileceğni düsünmüorum hem daha karar vermiş değilim başka doktorlarlada görüşecem ama maddi durumumuz iyi olmadığı için özele gidemicem sanırım..
arkadaşım ücreti öğrenebilirmiyim lütfen ben 12 nisanda başka birdoktora amelyat olcam kararsızım
canım ben foto koydum sok sayıda var albumumde arkadas olarak da ekledım ama yenı uyesın goremıosun uzgunm
arkadaşlar buradaki bahsi geçen dr veli aslan boğaziçi tıp merkezinde çalışan di mi?
güncel fiyat nedir çok merak ediyorum. şu aralar kaç tl'ye yapuıyor burun estetiğini, fiyat konusunda bilgi verir misiniz?
valla bende olmak istiyorumm öğrenciyiimmm kendi paramı biriktircem olcam :) burnumm kırık çünkü mecburr sitede 2000 3000 arası okudum inşş öyledir fiyat çok iyiii
Ben geçen gittim 3500 tl fiyat biçildi 3000 tl yaptılar ama Veli beyin yaptıgı bir burnu görmediğim için karar veremedim
rıca ederım canım özelden bana mail adresını atarsan bı kaç foto yolayayabılrıım senın ıcınÇok teşekkürler beni eklediğin için başka türlü görme imkanım yok mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?