Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

evt neferalem ile meop arkdalsra baktım ancak pupp ve drosofila dedigin arkdaslrı göremedm canım ya :S onalr nerdeler

pupp bnm arkads listmde var bak sende göremiyosanda ekle kabul edr bakrsn drosofila neferalemn arkadşı bak arkadaş listesne görürsn o bende de ekli degl ama resmlrni görebliym

çok sevindim sorun olmamasına.. 19 nisan bile bana uzak geliyor.. daha uzak bir zamani hiç istemem.. zaten faranjit oldum,dişim apse yaptı onları iyleştirmeye çalışıyorum.. birsürü hap yuttum yeter iyleşiyimde oluyum artık ameliyatımı..:2:

gecmis olsun cnm..

merhaba arkadaşlar,
hepiniz ameliyat sonrası düzenli masaj yapıyormusunuz?
günde kaç kez kaçar dakika yapıyorsunuz?
masaj burunun oturması için mi, yani şeklinin dahada güzelleşmesi için mi yoksa ödemin geçmesi için mi önemli???
günde birkaç kez yapıyorum ama masaj sonrası burnum çok ağrıyor.

bi an önce 6 ayım dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn (( çok iyi düşünün...

ya arkdaslr zaten korkularımız kaygılarımız var biz de biliyoruz zor olacagını ,agrı,sızı cekecegimizi ama bir sekilde olması gerek artık bunun .ben suna inanıyorum ki bedendekiler gecicidr ama ruhtakiler kalıcı.yaptırmadıgımzı sürece bizim ruhumuzda kalıcı olacak ama bedenimizdeki tüm hasarlar gecicek bunu biliyoruz en azından.benm tek korkum ve kaygım cok kötü bir sey ile karsılanmak zaten cok mükemmel bir burun da istemiyorum sadece sıradan dikkat cekmeyen bir sey olsun yeterli .bu kdar istemesek durup dururken bir ameliyat gecirmey igöze alamazdık gerci benm içten de problemelrim var ama sadece bunun estetik kısmın yaptıranalr için de konusyorum

bence de haklısın ama şunu söyliyim eğer ameliyat olursan pişman olmayacksın sonucundan yani fazla bir beklentin yoksa eğer istediğin sonuca ulaşırsın..

düzenlimi bilmiyorum ama aklıma geldikçe yapıyorum sabahları akşam yatarken falan...burnun tam oturması şişlik ve ödemlerin çabuk geçmesi için sanırım..çünkü masajla iniyor baya şişlkler..benim ağrımadı masajla hiç bir ilk doktor yaptığında çok acımıştı sonra acımadı hiç...

bence de haklısın ama şunu söyliyim eğer ameliyat olursan pişman olmayacksın sonucundan yani fazla bir beklentin yoksa eğer istediğin sonuca ulaşırsın..

bencede haklısın cnm bende öle kusursuz olsun diyenlerden degilm nefes sorunm düzelsn burnmda yüzme yakışsın yeter yarın atelm alıncak burnum şişte olsa begnceme eminm cunku fazla beklentm yok söle olsun böle olsun demiyorum yüzme yakşsın yter

yanii....düşünsene yıllarca yamu ve büyük bir burun kompleksiyle yaşamışız kendi adıma yani...benim için büyük olmayan yamuk olmayan bir burundu oda oldu ucu da çok düşüktü benim onuda kaldırmış sağolsun veli bey...tam istediğim oldu sayılır..en önemlisi kimse estetkli diye bakmıyor...

eski resmni gördm cnm benmki senden daha kötydü diyeblrm dedign gbi bnm içinde büyk olmyn suratmda sırıtmyan bi burun olsun yeter diyodum bazı arkdşlar suna benzesn yok buna benzesn diyolr hayllerndeki burunlar cok farklı oluyo bu yüzden onların beklntileri cok oldugu için koly kolay begnmiyolr ben söle düşnyorum eski halinden cok daha iyi olcagına eminim bu nedenle hiç endişe etmiyorum tek korkum inşalh tekrardan kemer cıkmaz orataya 6 ayımı bi atlatsam sorunsuz yeter bana

cnm benimkide baya kötüydü aslına yandan istersen ekliyim şimdi bir bak kısa süreliğine...

bide burunla cok oynanınca estetik oldugu apacık ortada oluyo seninki cok dogal duruyo bende burnumn ucuna fln bakıyorum veli beyde anlttgna göre dogal bi burnm olcak rsmlerimi paylşcm zatn sizde görp yorum yaprsnz cnm..

bide burunla cok oynanınca estetik oldugu apacık ortada oluyo seninki cok dogal duruyo bende burnumn ucuna fln bakıyorum veli beyde anlttgna göre dogal bi burnm olcak rsmlerimi paylşcm zatn sizde görp yorum yaprsnz cnm..

teşekkür ederim cnm ekledim eski yandan halimi bakabilirsin...bende hep olumlu yorumlar aldım sadce bir kişi hariç oda kısandığından çevremden biri..yapay demişti ama takmadım hiçç..çünkü ben beğendim o önemli

cnm baktm yandan proflne benmkide sennkyle hemen hemen aynıydı sunu sölym sana inanılmaz bi degşklik olmş veli beyn ellerine saglık:) cok begenyorum burnunu bencede o kişi kıskndgndan cekemedgnden sölemştr cunku cok dogal bi burnuşn var cok sevndm adına benmkini kavsli yapmıycktı veli bey yüzüme gtmyceni söledi hakta verdm bakalm nasıl olck yeni burnm braz heycnlıyım ama kötü olcak korkusu yok o kdr güvnyorum velibeye

cnm baktm yandan proflne benmkide sennkyle hemen hemen aynıydı sunu sölym sana inanılmaz bi degşklik olmş veli beyn ellerine saglık:) cok begenyorum burnunu bencede o kişi kıskndgndan cekemedgnden sölemştr cunku cok dogal bi burnuşn var cok sevndm adına benmkini kavsli yapmıycktı veli bey yüzüme gtmyceni söledi hakta verdm bakalm nasıl olck yeni burnm braz heycnlıyım ama kötü olcak korkusu yok o kdr güvnyorum velibeye

yani en azından düşün berbat bir durumla karşılaşmayacksın yani tekrar ameliyat olmak zorunda olmada ne olursa olsun..ama veli bey gerçekten biliyor işi yani yüze yakışanı ben çok rahattım..ilk zamanlar yani yıllar önce hep ya daha beter olursa derdim kk haberim yoktu tabii..yoksa daha evvel olurdum..daha beter resimmimde var cnm görsen yani şok olursun..o sol taraftı biraz daha iyi anlıcan..sağ taraf çok beterdi..yani ben şükrediyorum..birde resimle gidiyorlar şu artiste benzesin falan ama o burun o kişide güzel duruyor belki bizde durmayacak yani..bende cansu dereninkini beğeniyordum ama belki bana gitmeyecekti ve başkalaşacaktım..ifadenin bozulmaması gerek çok fazla doğal olması açısından yani..
bende merak ettim baya burnunu..resimleri ekle biran önce...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…