- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canım sende oldun mu amelıyat????panik yapmayın lütfen ben de sadece yaşadığımı aktarıp sizle paylaşıpp morel almak istedim herşey geçiyor morel önemli ama işte bazen morelimiz bozulabiliyor insanlık hali...
evt neferalem ile meop arkdalsra baktım ancak pupp ve drosofila dedigin arkdaslrı göremedm canım ya :S onalr nerdeler
çok sevindim sorun olmamasına.. 19 nisan bile bana uzak geliyor.. daha uzak bir zamani hiç istemem.. zaten faranjit oldum,dişim apse yaptı onları iyleştirmeye çalışıyorum.. birsürü hap yuttumbenımde ameliyat gunum ılk regl gunumde bır sorun olmadı sadece 2 3 ıcınde kanaman duruyor içtiğin kan sulandırıcıların etkisiyle aslında çok tavsiye etmiyorlarmış çünkü regl zamanı doğal olarak kan sulanıyor ancak doktorum vs sorun gormedı hiç bir skıntımda olmadı
çok sevindim sorun olmamasına.. 19 nisan bile bana uzak geliyor.. daha uzak bir zamani hiç istemem.. zaten faranjit oldum,dişim apse yaptı onları iyleştirmeye çalışıyorum.. birsürü hap yuttumyeter iyleşiyimde oluyum artık ameliyatımı..:2:
sizlerde mprelinizi bozmayın bu durum bana has şiş olan kısmıyla küçük olan ust kısmını ayıran bir çızgı olustu sadece bugun ameliyatta olduğu için görüşemedımyarın için şansımı deneyeceğim
bi an önce 6 ayım dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn(( çok iyi düşünün...
bi an önce 6 ayım dolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn(( çok iyi düşünün...
ya arkdaslr zaten korkularımız kaygılarımız var biz de biliyoruz zor olacagını ,agrı,sızı cekecegimizi ama bir sekilde olması gerek artık bunun .ben suna inanıyorum ki bedendekiler gecicidr ama ruhtakiler kalıcı.yaptırmadıgımzı sürece bizim ruhumuzda kalıcı olacak ama bedenimizdeki tüm hasarlar gecicek bunu biliyoruz en azından.benm tek korkum ve kaygım cok kötü bir sey ile karsılanmak zaten cok mükemmel bir burun da istemiyorum sadece sıradan dikkat cekmeyen bir sey olsun yeterli .bu kdar istemesek durup dururken bir ameliyat gecirmey igöze alamazdık gerci benm içten de problemelrim var ama sadece bunun estetik kısmın yaptıranalr için de konusyorum
merhaba arkadaşlar,
hepiniz ameliyat sonrası düzenli masaj yapıyormusunuz?
günde kaç kez kaçar dakika yapıyorsunuz?
masaj burunun oturması için mi, yani şeklinin dahada güzelleşmesi için mi yoksa ödemin geçmesi için mi önemli???
günde birkaç kez yapıyorum ama masaj sonrası burnum çok ağrıyor.
bence de haklısın ama şunu söyliyim eğer ameliyat olursan pişman olmayacksın sonucundan yani fazla bir beklentin yoksa eğer istediğin sonuca ulaşırsın..
bencede haklısın cnm bende öle kusursuz olsun diyenlerden degilm nefes sorunm düzelsn burnmda yüzme yakışsın yeter yarın atelm alıncak burnum şişte olsa begnceme eminm cunku fazla beklentm yok söle olsun böle olsun demiyorum yüzme yakşsın yter
yanii....düşünsene yıllarca yamu ve büyük bir burun kompleksiyle yaşamışız kendi adıma yani...benim için büyük olmayan yamuk olmayan bir burundu oda oldu ucu da çok düşüktü benim onuda kaldırmış sağolsun veli bey...tam istediğim oldu sayılır..en önemlisi kimse estetkli diye bakmıyor...
eski resmni gördm cnm benmki senden daha kötydü diyeblrm dedign gbi bnm içinde büyk olmyn suratmda sırıtmyan bi burun olsun yeter diyodum bazı arkdşlar suna benzesn yok buna benzesn diyolr hayllerndeki burunlar cok farklı oluyo bu yüzden onların beklntileri cok oldugu için koly kolay begnmiyolr ben söle düşnyorum eski halinden cok daha iyi olcagına eminim bu nedenle hiç endişe etmiyorum tek korkum inşalh tekrardan kemer cıkmaz orataya 6 ayımı bi atlatsam sorunsuz yeter bana
bide burunla cok oynanınca estetik oldugu apacık ortada oluyo seninki cok dogal duruyo bende burnumn ucuna fln bakıyorum veli beyde anlttgna göre dogal bi burnm olcak rsmlerimi paylşcm zatn sizde görp yorum yaprsnz cnm..
teşekkür ederim cnm ekledim eski yandan halimi bakabilirsin...bende hep olumlu yorumlar aldım sadce bir kişi hariç oda kısandığından çevremden biri..yapay demişti ama takmadım hiçç..çünkü ben beğendim o önemli
teşekkür ederim cnm ekledim eski yandan halimi bakabilirsin...bende hep olumlu yorumlar aldım sadce bir kişi hariç oda kısandığından çevremden biri..yapay demişti ama takmadım hiçç..çünkü ben beğendim o önemli
cnm baktm yandan proflne benmkide sennkyle hemen hemen aynıydı sunu sölym sana inanılmaz bi degşklik olmş veli beyn ellerine saglık:) cok begenyorum burnunu bencede o kişi kıskndgndan cekemedgnden sölemştr cunku cok dogal bi burnuşn var cok sevndm adınabenmkini kavsli yapmıycktı veli bey yüzüme gtmyceni söledi hakta verdm bakalm nasıl olck yeni burnm braz heycnlıyım ama kötü olcak korkusu yok o kdr güvnyorum velibeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?