Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

tskederim. cok gecmis olsun.. insallah istedigin gibi olmustur canim..

tskederim. cok gecmis olsun.. insallah istedigin gibi olmustur canim..

alçım alındı canım bandaj var onunda 2 gün sonra ben çıkarıcam şekli belli oluyor masajlara başladım bugün beğendim şeklini istediğim gibi doğal olmuş umarım daha sonrada bi problem yaşamam kuzenimde amirali beye ameliyat oldu 6 ay oldu onunda çok memnun bir problem yaşamadı şeklide güzel

burnunda egrilikte varmiydi canim resmini goremedim ben. bende egrilikte var daha zor oluyormus egriligi duzeltmek saniyorum...

şöyle söylim canım benim burnumda kemer vardı hafif düşüktü birde kemerli olan kısımda çok hafif eğrilik vardı oda öyle bakıldığında göze çarpan bişey değildi asıl sorun benim burnumun içindeymiş sağ tarafımda deviasyon vardı burnumun içindeki kemik eğriymiş baya o benim sağdan nefes almamı engelliyordu zaten doktor baya uğraştığını söyledi ameliyatta sağ kısma fazlaişlem yapıldığı için sola göre biraz daha fazla şişti morardı normalde cildim aşırı hassastır ama bende öyle çok şişlik ve morluk olmadı 6. günümde yüzümde sıfır morluk vardı görenler şaşırıyordu

gercekten sevindim senin adina tekrar gecmis olsun cvplarin icin de cok tskederim. kararimi da verdim en kisa zaman da randevu almam gerekecek. insallah. ameliyat sonrasi masaj yapmak gercekten bana hic iyi gelmicek belki sadece orda SIKINTI cekicem gibi. yinede darisi benim basima diyorum

benim tam 1 yıl oldu belirli şişkinlikler gitti ama hala ödem var yandan bakılınca minik kemer gibi duruyo bastırınca oynuyo falan inş geçer

ve yaptırıcak olanlara rahat olmalarını öneririm çünkü veli bey aşırı doğal yapıyor hatta annemle yengem de kışın ameliyat olucak :)

Arkadaşlar benim erkek kardeşim ameliyat olmak istiyorda veli beye. Üniversite olduğu için ocak ayında olacak sıkıntı olur mu kış ayında olması. Bir ay tatili var bu sürede burun normal haline gelir mi? morluklar vs . Yani dışarıdan belli olmamasını istiyor. İllaki sıkıntılar olurda dışarıdan gören ameliyat oldu demesin istiyor.

Ortalama 2500 tl fiyat veriyor doktor bey kardeşimin burnunda hem sağ tarafta deviasyon var hemde burnu sol tarafa doğru eğri. Fiyatı sizce ne olur ortalama. İstanbulda olmadığımız için muayene olmaya gidemedi henüz ekim ayında istanbula gidip muayene olacak galiba. Buraya yazmak istedim cevaplarınızı bekliyorumç

arkadaşlar bende şubatta estetik yaptırmayı düşünüyorum ama hala karar vermedim herkes veli aslan diyo. yapanların fotolarını gördüm güzel ama sağlık açısından sorun çeken de cok olmuş yardımcı olun

veli beye geçen pazartesi ameliyat oldum çarşamba günü tamponları aldırmak için gidince hocam size bişi sorcam dedim ve burnum çok incelcekmi dedim çok kötü tersldei 10 kere soruyu sorma diye halbukü ilk defa sordum sinirlendim ama kafaya takmıştım burnumun inceliği benim için çok önemliydi
sormuumn cevabını alamayınca eve sinirle geldım ve 3. gün tüm bandajları ve alçıyı söktüm sorumun cevabını kendim öğrenmiş oldum
sonra ikinci defa alçıları aldırmak için görüşmeye gittiğimde tekrar sordum hocam incelcekmi daha diye yine ters cevap yemin ediyorum tiksindim hastaneden burdaki yorumlara bakıp ameliyat oldum bilseydim daha fazla ücret verip adam gibi bi yere yaptırırdım aklıma takılan herşeyide sorardım içimde bi sürü şüpheyle 10 gün bekleyemedim dediğim gibi 3. gün alçımı kendim söktüm sonra tekrardan taktım
bide şu masaj olayı aklıma hiç yatmadı burnuna bastır diyor yalnız bastırdım yerden damarlar geçiyor vebaşım ağrılar giriyor deformasyon riski olur gibime geliyor çünki elle bastırmak stabil bi hareket değil bunun yerine tekrar değişik bi alçı tekniği uygulanabilir valla içime hiç sinmedi

bide arkdaşlar neden bu burun inceliğini kafaya taktın diye sorucaksınız sonuçta yeni ameliyat sebebi öle bir alçı yaptıki yüzüme elmacık kemiklerime kadar uzanıyor insan ister istemez şüphelenir diğer hastalara bakıyorum burnu kaplayan incecik bi plastik benimki burnu değil resmen yüzümü kaplıyordu burun alçısı değil sanki maske ee bu alçının altında ister istemez şüpheleneyor insan

Son düzenleme:

Canim gecmis olsun cok uzuldum burada okadar yazdim milleyi uyarmak icin cok yazdı % 99 u pisman burada 3 yada 5 kisi var memnun onlarda mechul neyse sen okadar uzgun insan varken okadar yorum varken neye dayanarak ona ameliyat oluyrsn ben ozelden okadar cok kisiyi dondurdumki ve tesekkur ediyolar bana hayatinin yanlisini yapmamissindir inşallah iyi olmustur masajara dikkat et cok bastırma benim yamuk ucu dusuk onden kalin bir burnum var sayesinde((buradan bangir bamgir yaziyorm hic vaktim yokken buradaki arkadaşların cani yanmasin diye takip ediyorum cvp yaziyorm tum bunlara ragmen inatla ona oluyrsnz ne diyim canim benim inşallah guzel olnustur ben hergun uzuluyrm hergun

MERHABA bende estetik yaptrmayı düşünüyorum önerebileceğiniz güvendiğiniz bir dr. varsa yardmcı olur musunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…