- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.581
neden hic cevap yok ...
canım ben boğaziçi tıp merkezinde amirali nevai ye ameliyat oldum yarın alçım alıncak alındıktan sonra daha sağlıklı bilgi veririm ama genel olarak doktorumdan çok memnunum çok pozitif biri sorduğunuz her soruyu ayrıntılı bi şekilde cevaplıyor
tskederim. cok gecmis olsun.. insallah istedigin gibi olmustur canim..
tskederim. cok gecmis olsun.. insallah istedigin gibi olmustur canim..
sormak istediğin kafana takılan bişey olursa seve seve cevaplarım
burnunda egrilikte varmiydi canim resmini goremedim ben. bende egrilikte var daha zor oluyormus egriligi duzeltmek saniyorum...
şöyle söylim canım benim burnumda kemer vardı hafif düşüktü birde kemerli olan kısımda çok hafif eğrilik vardı oda öyle bakıldığında göze çarpan bişey değildi asıl sorun benim burnumun içindeymiş sağ tarafımda deviasyon vardı burnumun içindeki kemik eğriymiş baya o benim sağdan nefes almamı engelliyordu zaten doktor baya uğraştığını söyledi ameliyatta sağ kısma fazlaişlem yapıldığı için sola göre biraz daha fazla şişti morardı normalde cildim aşırı hassastır ama bende öyle çok şişlik ve morluk olmadı 6. günümde yüzümde sıfır morluk vardı görenler şaşırıyordu
veli beye geçen pazartesi ameliyat oldum çarşamba günü tamponları aldırmak için gidince hocam size bişi sorcam dedim ve burnum çok incelcekmi dedim çok kötü tersldei 10 kere soruyu sorma diye halbukü ilk defa sordum sinirlendim ama kafaya takmıştım burnumun inceliği benim için çok önemliydi
sormuumn cevabını alamayınca eve sinirle geldım ve 3. gün tüm bandajları ve alçıyı söktüm sorumun cevabını kendim öğrenmiş oldum
sonra ikinci defa alçıları aldırmak için görüşmeye gittiğimde tekrar sordum hocam incelcekmi daha diye yine ters cevap yemin ediyorum tiksindim hastaneden burdaki yorumlara bakıp ameliyat oldum bilseydim daha fazla ücret verip adam gibi bi yere yaptırırdım aklıma takılan herşeyide sorardım içimde bi sürü şüpheyle 10 gün bekleyemedim dediğim gibi 3. gün alçımı kendim söktüm sonra tekrardan taktım
bide şu masaj olayı aklıma hiç yatmadı burnuna bastır diyor yalnız bastırdım yerden damarlar geçiyor vebaşım ağrılar giriyor deformasyon riski olur gibime geliyor çünki elle bastırmak stabil bi hareket değil bunun yerine tekrar değişik bi alçı tekniği uygulanabilir valla içime hiç sinmedi
Canim gecmis olsun cok uzuldum burada okadar yazdim milleyi uyarmak icin cok yazdı % 99 u pisman burada 3 yada 5 kisi var memnun onlarda mechul neyse sen okadar uzgun insan varken okadar yorum varken neye dayanarak ona ameliyat oluyrsn ben ozelden okadar cok kisiyi dondurdumki ve tesekkur ediyolar bana hayatinin yanlisini yapmamissindir inşallah iyi olmustur masajara dikkat et cok bastırma benim yamuk ucu dusuk onden kalin bir burnum var sayesinde((buradan bangir bamgir yaziyorm hic vaktim yokken buradaki arkadaşların cani yanmasin diye takip ediyorum cvp yaziyorm tum bunlara ragmen inatla ona oluyrsnz ne diyim canim benim inşallah guzel olnustur ben hergun uzuluyrm hergun
MERHABA bende estetik yaptrmayı düşünüyorum önerebileceğiniz güvendiğiniz bir dr. varsa yardmcı olur musunuz.
MERHABA bende estetik yaptrmayı düşünüyorum önerebileceğiniz güvendiğiniz bir dr. varsa yardmcı olur musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?