Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

selam kızlar bende dün veli aslan a gittim .küçük bir burnum var biraz eğriligi oldugu için gittim kbb uzmanıyla veli aslan beraber giriceklermiş ameliyatıma deviasyon gerektigini söylediler yani kaburgamdan kıkırdak doku alıp burna ekleme yapılacakmış o yüzden 3300 de anlaştık ama son yazılan konulardan dolayı veli aslan konusunda tedirgin olmaya başladım .7 şubatta ameliyatım var umarım bi problem cıkmaz cok korkuyorum yaaa :26:

Kızlar ben de uzun bir süredir burun estetiği için doktor araştırıyorum..Ama fiyatlar bana çok pahalı geliyor 3 bin liradan yukarısını verebilmem zor.Hem iyi bir burun isteyip hem de ucuz maliyetli olsun diyorum ama bu da zor gibi görünüyor çok şey istemiş oluyorum :) Veli bey bana diğerlerinden biraz daha uygun fiyatlı geldi..Ameliyat olanlar ya da görüşmeye gidenler neler düşünüyorlar yazabilir misiniz ?yorumları okudum ama baya eski yorumlar olduğu için şuan tam karar veremedim..Ne önerirsiniz ?

Kizlar ben 3 sene once veli aslana oldum cok memnunumun benden sonra 3 tanidigim daha oldu onlarda memnunlar doktor cok dogal yapiyor ben cok begendim birde herkez memnun olamayabilir bunun nedeni bence cok fazla beklentileri olmasi ve kendi burun yapisi istedigi burun sekline uygun olamamasidir buda insanlari tatmin etmiyor herkezin burun yapisina gore sekil degisiyor isteyenlere resim atabilirim sevgiler..

Canım ben resimlerini çok merak ediyorum.Veli Bey'e ameliyat olmak sizce nasıl bir fikir ? İlgisizmiş diyorlar aynı hastanedeki Amirali Bey'i tavsiye ediyorlar aynı zamanda da kötüleyenler de oluyor çok kararsızım : fiyat olarak maille bilgilendirdiler uygun ama burnumu mahvetmek sonucunda...

merhaba canim bende ameliyat olmadan once senin durumundaydim cok zor bir surectesin karar vermek gercekten zor ben burdan buldum veli beyi herkez cok ovuyordu resimler atiyordu bende baktim resimlere cok dogal guzel neden olmasin dedim fiyatida makul geldi ve gittim baska doktora ugramadim bile:) yakinlarim benim burnumu gorunce benden cesaret alip onlarda yaptirdi ama sunu soluyum herkezin burun yapisina gore sekli degisik oluyo cevremdeki soylentilere gore benim yakinlariminkinden daha guzel burnumun oldugunu soluyolar ama genel yapidan kaynakli onceki burnumun sekli guzeldi sadece kemer ve burun ucu buyuktu biraz onlar gidince daha bir hos oldu yuzum ortaya cikti burun megerse surati cok kapatiyormus doktor gayet ilimli biri ben soguk bulmadim muayne oldugumda ve ameliyat oncesinde geldi yanima konustuk ameliyattan sonrada odana geliyo halini hatrini operasyonun nasil gectigini anlatiyo yani kisacasi bence ilgileniyo o zamanlar cok giden vardi cok yogundu hala olemidir bilmem gelelim burnuma ozelden mesaj atamiyorum suan mail adresine atiyim dicem ama nasil vericen bilemedim buraya atmak istemiyorum

Ben Amirali beye ameliyat oldum memnunum . Veli beyinde çok hastası var ve memnun olan bir çok kişi biliyorum . Yorumlarda beğenmeyin insanların çoğu suratlarına uymayacak minnacık burun yaptırmak istediklerinden beğenmiyorlar ! Ki yorumları okuduysan farketmişsindir. Bence kimseyi dinleme hatta çok fazla okuma yazılanları kafanı karıştırma . Muayeneye git aklına yatarsa ameliyatını ol ! Bende ilk görüşmemde hemen ameliyat tarihine karar verdim :) mutluyum :)

cok halisin beklentiler cok fazla oldugundan begenmiyorlar benim beklentim yuksek degildi sadece kemerden kurtulmak istiyorum kurtuldumda ole minnacik olsun kavisli olsun falan demedim tam tersi hocam dogal olsun anlasilmasin ameliyat oldugum dedim saolsun oylede yapti olucaklara soyluyorum beklentiniz yuksekse ve burnum sunun bunun gibi olsun gordugunuz resme bakarak iste bu yakisir bana falan filan dusunuyosaniz veli beyi tercih etmeyin cunku veli bey tamamen dogalliktan yana cok fazla oynamiyor burunla

Evet beklentileri çok yüksek her eline foto alan bu burundan istiyorum diyo zaten :) benim doktorum Amirali beyde doğal burun yapıyor :) Şükür istediğim gibi doğal estetik olduğu belli olmayan güzel bir burnum var :))

Evet beklentileri çok yüksek her eline foto alan bu burundan istiyorum diyo zaten :) benim doktorum Amirali beyde doğal burun yapıyor :) Şükür istediğim gibi doğal estetik olduğu belli olmayan güzel bir burnum var :))
sevindim senin adina cok sukur bende memnunum soylemeden kimse anlamiyo buda beni musmutlu ediyo:) masallah diyelim kendimize nazar degmesin

Kızlar sizin adınıza ben de çok sevindim mutlu olmanız ben de doğal bir burundan yanayım küçücük isteiyorum uygununu istiyorum..estetik tamamen şans işi dediğiniz gibi aslında haklısınız çok fazla yorum okuyunca insanın aklı karışıyor kafam allak bullak ben zaten okuyorum İstanbul dışında eğer muayeneye gidersem şimdi kafama yatarsa yaza anca yaptırabilirim..Yazın ameliyat olmanın sakıncalarını duymuştum ama aranızda ameliyatını sıcak bir ayda yaptırmış olan var mı ?

Canım profil resmini küçük de olsa gördüm gayet hoş ve güzel görünüyorsun.Maşallah çok yakışmış burnunda :) heveslendirdiniz beni de :)

Ben martta yaptırdım yaza kadar igleşsin bol bol denize girip güneşleniyim diye bence kışın yaptırman daha iyi olur

kızlar veli bey ve amirali beyin aşağı yukarı fiyatları nedir?
merhaba canim ozelden mesaj atamiyorum mesaj sayim 50 olmasi gerekiyomus burdan yaziyim oncelikle ben 3 sene once oldum 2250 tl kdv dahil ama pesin verdigim icin duz 2000 oldu simdiki fiyatlarindan haberim yok malesef eski mesajlara bak belki yazan olmustur​

ben amirali beye olucam lütfen bilgisi olan yazsın nasıl sizce iyi doktormu işini iyi sonuç çıkarmı
ben de amilari beye MELIYAT OLMAYI DUSUNUYORUM. SEN AMELIYAT OLDUN MU VE MEMNUN MUSUN? NASIL OLDU?
RANDEVUYU NE SEKILDE ALMAM GEREK. SU ANDA YURTDISINDAYIM. TURKIYEYE GELDIKTEN SONRA ALSAM ACABA KAC GUN SONRA VERIRLR?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…