- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #3.621
kızlar veli bey ve amirali beyin aşağı yukarı fiyatları nedir?
Ben martta yaptırdım yaza kadar igleşsin bol bol denize girip güneşleniyim diye bence kışın yaptırman daha iyi olur
Şimdi siliyim durmasın burda ne olur ne olmaz:)canım gördüm mailini yazabilirsin :)
Doktorun yogunluguna gore degişiyo arayıp bir sor şimdiden istedigin bir güne alabiliyosun eger doktorda müsaitse tabiben de amilari beye MELIYAT OLMAYI DUSUNUYORUM. SEN AMELIYAT OLDUN MU VE MEMNUN MUSUN? NASIL OLDU?
RANDEVUYU NE SEKILDE ALMAM GEREK. SU ANDA YURTDISINDAYIM. TURKIYEYE GELDIKTEN SONRA ALSAM ACABA KAC GUN SONRA VERIRLR?
su anda yurtdisindayim. Bogazici tip merkezinden nasil randevu alabilirim? bilgisi olan var mi?
Elidaaa huhu ordamısın:s
Tamam cnm bakıyorum hemen:)burdayım canım sana bir mail attım :)
merhaba canim bende genislik yoktu kemer vardi ondan oldum korkmakta haklisin bende korkuyordum ama oldum ve bitti 3 sene oldu ilk 2 hafta zorluk oluyo sonrasi rahat uzulme bende yan profilimi sevmiyordum kemer var diye artik kurtuldum kendime guvenim geldi cok rahatsiz ediyordu sanki herkez burnuma bakiyomus gibi hissediyordum artik rahatim cesaretini topla ve ol zorluk ilk haftadan ibaret ameliyattan ilk cikinca agrin oluyo hemen agri kesici igne vuruyolar daha agri falan yok ondan sonra bir daha agrin olmuycak genislikten olanlar var velibeye ama sanirim kendileri sana bilgi verse daha iyi olur onlar daha iyi bilir fiyat konusundada bogazici uygunHafif geniş burnu olanlar veli beye ameliyat oldu orada mısınız ? Çok korkuyorum ama kararlıyım 17 yaşındayım artık yan dönmekten utanmak istemiyorum kızlar bütçem 3000 falan :/
merhaba canim bende genislik yoktu kemer vardi ondan oldum korkmakta haklisin bende korkuyordum ama oldum ve bitti 3 sene oldu ilk 2 hafta zorluk oluyo sonrasi rahat uzulme bende yan profilimi sevmiyordum kemer var diye artik kurtuldum kendime guvenim geldi cok rahatsiz ediyordu sanki herkez burnuma bakiyomus gibi hissediyordum artik rahatim cesaretini topla ve ol zorluk ilk haftadan ibaret ameliyattan ilk cikinca agrin oluyo hemen agri kesici igne vuruyolar daha agri falan yok ondan sonra bir daha agrin olmuycak genislikten olanlar var velibeye ama sanirim kendileri sana bilgi verse daha iyi olur onlar daha iyi bilir fiyat konusundada bogazici uygun
rica ederim canim yardimci olduysam ne mutlu bana oncelikle ameliyatini kisin olman daha iyi olur yazin zorluk cekebilirsin sicaklardan dolayi srnin daha vaktin var okulunuda goz onunde bulundurarak ameliyat gunune karar ver ameliyat olduktan sonra sislikler oluyo sargi atel falan zaten 2 hafta hepsi cikmis oluyo sadece sislikler oluyo masaj yaparak onuda zamanla duzeltiyosun odemlerin iyilesiyor genel olarak ilk sisliklerin inmesi 3 ayi buluyor burun ucu biraz gec iniyor onun tam 6 ayda tamamlaniyo zaten burun ucunda 3 aydan sonra o kadar goze baticak sislik olmuyo ama tamamen inmesi 6 ay kadar suruyo 1 senedede son halini goruyosun universiteye gidene kadar goze baticak bir durumun kalmaz diye dusunuyorum aa bu kiz burnunu yaptirmis demezler iyi bir doktorsa asla anlamazlar ben veli beye oldum doktorum oldukca dogal yapti tabi senin ne istediginede bagli ben sadece kemeri topuletip biraz ucunu kuculttum kavis istemedim okka gibi bir burnum olsun istemedim bu yuzden cok memnunum kimse anlamiyo ameliyat oldugumu o kadar dogal beklentinin ne derecede olmasi sonucundada seni mutlu eden bi etken umarim hersey gonlunce olurSağol çok teşekkür ederim ben öyle çok şahane kalkık kavisli bi burun istemiyorum zaten alt bölümde elime gelecek kadar et var bence fazla oönden değilde yandan görüntümü bozuyor gerçekten sinemada otururken etütte bile yan durmak istemiyorum bir de bu kzın tek kusuru burnu denilmesi dokunuyor bana tel tedavisi görüyorum şu an üniversiteye burnumda yapılı bi şekilde gitmek istiyorum ama 17 yaşım seneye yaz ancak doluyor yaz tatili iyileşme için yeterli bir süre mi sence opuyorumsenicok
rica ederim canim yardimci olduysam ne mutlu bana oncelikle ameliyatini kisin olman daha iyi olur yazin zorluk cekebilirsin sicaklardan dolayi srnin daha vaktin var okulunuda goz onunde bulundurarak ameliyat gunune karar ver ameliyat olduktan sonra sislikler oluyo sargi atel falan zaten 2 hafta hepsi cikmis oluyo sadece sislikler oluyo masaj yaparak onuda zamanla duzeltiyosun odemlerin iyilesiyor genel olarak ilk sisliklerin inmesi 3 ayi buluyor burun ucu biraz gec iniyor onun tam 6 ayda tamamlaniyo zaten burun ucunda 3 aydan sonra o kadar goze baticak sislik olmuyo ama tamamen inmesi 6 ay kadar suruyo 1 senedede son halini goruyosun universiteye gidene kadar goze baticak bir durumun kalmaz diye dusunuyorum aa bu kiz burnunu yaptirmis demezler iyi bir doktorsa asla anlamazlar ben veli beye oldum doktorum oldukca dogal yapti tabi senin ne istediginede bagli ben sadece kemeri topuletip biraz ucunu kuculttum kavis istemedim okka gibi bir burnum olsun istemedim bu yuzden cok memnunum kimse anlamiyo ameliyat oldugumu o kadar dogal beklentinin ne derecede olmasi sonucundada seni mutlu eden bi etken umarim hersey gonlunce olur
15 tatilde olursan ve 15 gun sonra okula basliycagini dusunursek uzgunum ama anlasilir en az 3 aya ihtiyacin var anlasilmasin diyosan ancak okul kapninca yaltirabilirsin cunku ilk 15 gun zaten zor geciyo iglesmen hemen mumkun degilBende anlaşılmasını istemem aa burnun estetik mi falan veli beye olmayı düşünüyorum fiyatı gerçekten çok uygun 6 ay iyileşme süresi ha benim okulum var yalnız okulda çok sorun olur mu mesela 15 tatilde olsam sadece morluk mu olacak alçı falan olmaz mı :18:
15 tatilde olursan ve 15 gun sonra okula basliycagini dusunursek uzgunum ama anlasilir en az 3 aya ihtiyacin var anlasilmasin diyosan ancak okul kapninca yaltirabilirsin cunku ilk 15 gun zaten zor geciyo iglesmen hemen mumkun degilatelin sargin ciksada sislik olucak sisliklerin gecmesi 3 6 ay suruyo cnm
sunu soylemem gerekir benim burnum cok dardi ameliyattan sonra sanki biraz genis duruyo onden eski hali baya dardi kilo aldim ondanmi bilmiyorum dedigim gibi genislik icin bir islem yaptirmadim kemerden dolayi oldum genislik icin yaptiranlarla gorusmelisin onlarin memnuniyeti seni daha cok aydinlatir ve sis olacagi icin simdiki halinden pek farki olmaz gibi sislikler olcak cunku sisligin inince orataya cikicaktir nasil olcagi yani ameliyat olduktan sonra hemen daralmasini bekleme olurmu sislikler baya genis gosteriyo:) yasadigim icin biliyorumAslında bu şehirde anlaşılması benim için fark etmez okula şiş de giderim pudrayla kapatarak ama şişin derecesine bağlı zaten arkadaşlarım falan estetik yaptırma fikrimi biliyolar sürekli güzel ama ya sanki burnu geniş mi geliyor ne sözlerine cevap olarak bunu verdiğim için sana fotoğrafımı atabilsemde baksan keşke tatlım opuyorumcok
Anladım beklemek benim için sorun değil anneme bağlı aslında o ne derse o zaman yapılırım bir de solunum sorunum var benim küçüklükten beri burnumdan nefes almada zorlanıyorum bunun fiyatta etkisi olur mu acaba :18:
Gercekten mi tatlım sagol soyledigin icin kesin olmam artık.Sakami yapiyrsnz anlamadim ya valla veli aslan benim gibi nelerini mahfetti ve suan revizyon icin cirpiniyorum cok mutszm revizyon 10binden basliyo gucum yetmiyor emre ilhana karar verdim revizyon icin ama butcem kisitli sirf uygun diye veli aslana teslim olurmu insan lutfen tekrar düşünün arkadaşlar ben cok mutszm ve bicok hastasıda oyle yapmayin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?