Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hklısn cnm atelm alınsn cok şiş olmazsa cekip atıcam hemen eski halinide koycm karsılstrırsnz..:)

merhaba arkadaşlar, ben de ameliyat olmak istiyorum ama herkes gibi yüz ifademin değişeceğinden yada şimdiki halinden daha kötü olabileceğinden dolayı korkuyorum. şuanan kadar veli beye ameliyat olup ta şikayetçi olan yok değil mi?

Kızlar tekrar merhaba..

Ameliyatımı oldum, sorunsuz geçti bugün 4. günüm. dün tamponlar çıkarıldı. tabii şuan bütün yüzüm şişmiş durumda. Hele yanaklarımı bir görseniz sanki iki taraftan dişim şişmiş gibi acaip bir hal aldı.

Burnumun görünüşüne gelince sanki çok fazla kalkıkmış gibi geldi bana. bu beni çok korkutuyor. bu kalkıklık inecek mi, inecekse de ne kadar inecek hiç bilmiyorum. Şuan tek sorunum bu..:84: ağrıyı falan herşeyi unuttum burnum böyle mi kalacak diye kara kara düşünmekteyim. aynı sorunu yaşayan var mı acaba aranızda bir teselli verin nooluur.. :84:

canım geçmiş olsun. sen de veli beye oldun ameliyatı değil mi? ameliyattan önce bilgisayarda nasıl bişey yapacağını gösterdi mi?

Teşekkür ederim Evet canım Veli bey benim de doktorum. hayır bilgisayarda herhangi bir şey yapmadı sadece nasıl bir burnum olacağını ve nasıl olması gerektiğini ayna tutarak gösterdi.

hklısn cnm atelm alınsn cok şiş olmazsa cekip atıcam hemen eski halinide koycm karsılstrırsnz..:)

biz de merakla bekliyoruz özellikle eskilerini de koyarsanız kıyaslama yapabilicez ona göre daha saglıklı karar verecegiz insalalh :) benim deinsallah burya koyup size gösterebilecegim günlerim gelir

umarım istediğin gibi olmuştur burnun. senin daha çok yeni aslında. şeklini alması biraz zaman alıyormuş galiba. bence panik yapma. bişey daha soracağım. ameliyat kaç saat sürüyor?

canım senin tam oalrak burnun nasıl bir sekildeydi ve nasıl olmasını istedin ? her hangi bir kisiye benzemesini söyledin mi bu kalkıklık ne oluyor ben de onu anlayamadım ya:S

birazdan önceki ve sonraki fotolarımı ekleyeceğim ordan bakarsın.. Ben kimseye benzesin istemedim yüzüme en uygun olanını yapmasını istedim. gerçi güveniyorum doktoruma sonuna kadar. beklemek sıkıyor canımı biraz doğal olarak panik yapıyorum

canım bu sıkıntıları ilk günler herkes yasıyor emin ol su an burnun ile ilgili bir düsünce ve yoruma sahip olma kafanda yoksa gercekten cok canını sıkar b udurum sadece biraz daha sabırlı ol ve bekle cünkü veli beyi in yaptıgı burunalrı gördüm be nde sahsen burda korkulacak bir seyin yoktur inslalh ben de bekliyorum koyarsan biz de yorum yapabilirz

canım ben de ilk ameliyat olduğumda burnumun çok kalkık olduğunu düşünmüştüm ama zamanla burun oturuyor bir de masajlarla zaten daha doğal bir görünüme kavuşuyor kendini üzme daha çok erken henüz yeni ameliyat olduğun için zamana ihtiyacınız var senin de buruncuğununda geçecek merak etme..

canım senin tam oalrak burnun nasıl bir sekildeydi ve nasıl olmasını istedin ? her hangi bir kisiye benzemesini söyledin mi bu kalkıklık ne oluyor ben de onu anlayamadım ya:S

ebra seymaa kızlar bakın endişe etcek bi durum yok benm 10 gün oldu olalı ilk günler benmde cok dik kalkık duruyodu ama şişlerden kaynaklnıyo suan 10 gün olmasına ragmen inanılmaz degşti indi burnm o kalkıklık baya düzeldi ve daha burnm oturmadıgı halde suan senn cok yeni sabırlı ol burnun otursun bi ondan sonra yorumlrını paylş bizle cogu arkdşn söledgne göre ilk zmnlr onlrnda dikmş zmanla şişlkler indkce burun dogal halini alıyo sabret biraz..

alçın çıktımı canım?

alçın çıktımı canım?

bugün alındı tatlım cok fazla şişmemişti burnum biraz şişlk vardı cok heycanlıydım ilk tuhafma gtti snki burnm yok gibydi yıkarken zorlndm birz korktm ama snra alştm iyce yıkdm masj yaptı veli bey hiç cnm acımadı korkulcak bişey yokmuş biraz yapısal galiba bazı arkadaşlrın acımış bazılrın acımamış benimkide acımadı masajı bende yapıyorum arada agrı sızı olmuyo yok smdilk hic agrım ama arda sızlıyo ucu oda normalmiş burnuma alşmya başldm şiş olmsna ragmn cok güzl duruyo herkez begendi mutluyum surtmdan yük kalktı sanki=) ohh bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…