- Konu Sahibi EstetikEditor
-
yani en azından düşün berbat bir durumla karşılaşmayacksın yani tekrar ameliyat olmak zorunda olmada ne olursa olsun..ama veli bey gerçekten biliyor işi yani yüze yakışanı ben çok rahattım..ilk zamanlar yani yıllar önce hep ya daha beter olursa derdim kk haberim yoktu tabii..yoksa daha evvel olurdum..daha beter resimmimde var cnm görsen yani şok olursun..o sol taraftı biraz daha iyi anlıcan..sağ taraf çok beterdi..yani ben şükrediyorum..birde resimle gidiyorlar şu artiste benzesin falan ama o burun o kişide güzel duruyor belki bizde durmayacak yani..bende cansu dereninkini beğeniyordum ama belki bana gitmeyecekti ve başkalaşacaktım..ifadenin bozulmaması gerek çok fazla doğal olması açısından yani..
bende merak ettim baya burnunu..resimleri ekle biran önce...
canım geçmiş olsun. sen de veli beye oldun ameliyatı değil mi? ameliyattan önce bilgisayarda nasıl bişey yapacağını gösterdi mi?
hklısn cnm atelm alınsn cok şiş olmazsa cekip atıcam hemen eski halinide koycm karsılstrırsnz..:)
umarım istediğin gibi olmuştur burnun. senin daha çok yeni aslında. şeklini alması biraz zaman alıyormuş galiba. bence panik yapma. bişey daha soracağım. ameliyat kaç saat sürüyor?
canım senin tam oalrak burnun nasıl bir sekildeydi ve nasıl olmasını istedin ? her hangi bir kisiye benzemesini söyledin mi bu kalkıklık ne oluyor ben de onu anlayamadım ya:S2 saat sürdü canım
canım senin tam oalrak burnun nasıl bir sekildeydi ve nasıl olmasını istedin ? her hangi bir kisiye benzemesini söyledin mi bu kalkıklık ne oluyor ben de onu anlayamadım ya:S
birazdan önceki ve sonraki fotolarımı ekleyeceğim ordan bakarsın.. Ben kimseye benzesin istemedim yüzüme en uygun olanını yapmasını istedim. gerçi güveniyorum doktoruma sonuna kadar. beklemek sıkıyor canımı biraz doğal olarak panik yapıyorum
fotolarımı ekledim kızlar bakıp yorum yaparsanız çok sevinirim
canım ben de ilk ameliyat olduğumda burnumun çok kalkık olduğunu düşünmüştüm ama zamanla burun oturuyor bir de masajlarla zaten daha doğal bir görünüme kavuşuyor kendini üzme daha çok erken henüz yeni ameliyat olduğun için zamana ihtiyacınız var senin de buruncuğununda geçecek merak etme..Kızlar tekrar merhaba..
Ameliyatımı oldum, sorunsuz geçti bugün 4. günüm. dün tamponlar çıkarıldı. tabii şuan bütün yüzüm şişmiş durumda. Hele yanaklarımı bir görseniz sanki iki taraftan dişim şişmiş gibi acaip bir hal aldı.
Burnumun görünüşüne gelince sanki çok fazla kalkıkmış gibi geldi bana. bu beni çok korkutuyor. bu kalkıklık inecek mi, inecekse de ne kadar inecek hiç bilmiyorum. Şuan tek sorunum bu..:84: ağrıyı falan herşeyi unuttum burnum böyle mi kalacak diye kara kara düşünmekteyim. aynı sorunu yaşayan var mı acaba aranızda bir teselli verin nooluur.. :84:
canım senin tam oalrak burnun nasıl bir sekildeydi ve nasıl olmasını istedin ? her hangi bir kisiye benzemesini söyledin mi bu kalkıklık ne oluyor ben de onu anlayamadım ya:S
ebra seymaa kızlar bakın endişe etcek bi durum yok benm 10 gün oldu olalı ilk günler benmde cok dik kalkık duruyodu ama şişlerden kaynaklnıyo suan 10 gün olmasına ragmen inanılmaz degşti indi burnm o kalkıklık baya düzeldi ve daha burnm oturmadıgı halde suan senn cok yeni sabırlı ol burnun otursun bi ondan sonra yorumlrını paylş bizle cogu arkdşn söledgne göre ilk zmnlr onlrnda dikmş zmanla şişlkler indkce burun dogal halini alıyo sabret biraz..
alçın çıktımı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?