- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Burnum da hafif eğrilik var ve yandan da hafif kemerli gözüküyor,bu durumu Veli Bey halledebilir mi? Bir de nefes almakta bazen zorlanıyorum
ya ameliyat olanlara bir sey sormak istiyorum.ameliyattan önce tahlil yapılıyo ya o ne kdar süre önce yapılıyo.ben 25 nisnada ameliyat olacagım bana 10 u ile 15 i arası tahlile gel dediler ama ben o tarihlerde gidemeyebilirim 19nda gitsem ameliaytıma 6 gün kala tahlil yapabilirler mi cok acil cvp
Neferalem albümünüzü kaldırdınız mı ben göremiyorum
yapılır cnm cunku ben aynı gunde tahlil yaptırp aynı günde amelyt oldum sonclr hemn cıkıyo raht ol bu konuda
saolun kızlar ya cok rahatladım :) annemi bekliyorum ben o yüzden o da gelcek benmle ameliyatla ilgili benm o kdar cok korkum yok ama annem ya pişman olursan ya kötü olursa ya istedigin gibi olmazsa falan filan diye basımın etini yedi ben de az önce bir kac profile daha baktım kadınalr klubünden ameliyat olan birini gördüm barıs bey e burnunu cok begendm sonra bir kuruntu düştü içime yaptıranalra güveniyorum ama annem de üzerine eklenince bir bocalma yasadım bir an önce olsa bitse de su ameliyat hayırlısyla tüm bu düşüncelerden kurtulsam artık ben de her seyi göze almıs durumdayım zatenyapılır cnm cunku ben aynı gunde tahlil yaptırp aynı günde amelyt oldum sonclr hemn cıkıyo raht ol bu konuda
saolun kızlar ya cok rahatladım :) annemi bekliyorum ben o yüzden o da gelcek benmle ameliyatla ilgili benm o kdar cok korkum yok ama annem ya pişman olursan ya kötü olursa ya istedigin gibi olmazsa falan filan diye basımın etini yedi ben de az önce bir kac profile daha baktım kadınalr klubünden ameliyat olan birini gördüm barıs bey e burnunu cok begendm sonra bir kuruntu düştü içime yaptıranalra güveniyorum ama annem de üzerine eklenince bir bocalma yasadım bir an önce olsa bitse de su ameliyat hayırlısyla tüm bu düşüncelerden kurtulsam artık ben de her seyi göze almıs durumdayım zaten
bugün alındı tatlım cok fazla şişmemişti burnum biraz şişlk vardı cok heycanlıydım ilk tuhafma gtti snki burnm yok gibydi yıkarken zorlndm birz korktm ama snra alştm iyce yıkdm masj yaptı veli bey hiç cnm acımadı korkulcak bişey yokmuş biraz yapısal galiba bazı arkadaşlrın acımış bazılrın acımamış benimkide acımadı masajı bende yapıyorum arada agrı sızı olmuyo yok smdilk hic agrım ama arda sızlıyo ucu oda normalmiş burnuma alşmya başldm şiş olmsna ragmn cok güzl duruyo herkez begendi mutluyum surtmdan yük kalktı sanki=) ohh bee
daha vaktn var cnm ii düşün sonra keşke deme veli bey iyi işinde barış beyde iyi emre ilhanda ii neye karar vericgni blmiyo haklısın ben veli beye oldum cokta mutluym pişman deglm suana kdr olmsuz bişe sölynde olmadı inşlhh olmazda herkz mutlu olur istedgi buruna kavusur istersen barış beylede görş hangisi kafana yatrsa ona ol
çok geçmiş olsun canım. bende şimdiye kadar sadece olumlu tepkiler aldım. umarım sonradan şekli bozulmaz.
çok geçmiş olsun canım. bende şimdiye kadar sadece olumlu tepkiler aldım. umarım sonradan şekli bozulmaz.
bandjlr cıktıgında yeni fotolar ekliycemm
çok güzel olmuş canım,güle güle kullan:)
kızlar sonunda ben de resim ekleyebildim, ankaraya gittim geldim-yatılı misafir ağırladım vs derken anca işte..
bi de ben burnuma neredeyse hiç masaj yapmıyorum, hem bana masaj değil de başparmakla bastırma hareketi verdi, istediğin yerlere bastır dedi.. sizin nasıl masajlarınız?
evt dogru diyosun canım ama maddi boyutunu da düşünmek zorundayım su an ve iç rahatsızlıkalrım da var hem veli bey hem yavuz bey gircek ameliyatıma benm tek korkum kötü bir şey ile karsılasmak ve pişman olmak .cünkü sürekli oalbilcegim bir sey deil bu.1 kere olsun tam olsun istiyorum ehrkes gibi sanki biraz riske atıyormusum gibi hissettim kendimi
kızlar sonunda ben de resim ekleyebildim, ankaraya gittim geldim-yatılı misafir ağırladım vs derken anca işte..
bi de ben burnuma neredeyse hiç masaj yapmıyorum, hem bana masaj değil de başparmakla bastırma hareketi verdi, istediğin yerlere bastır dedi.. sizin nasıl masajlarınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?