- Konu Sahibi EstetikEditor
-
bandjlr cıktıgında yeni fotolar ekliycemm
ya kızlar grip oldum, dunden beri burnum şelale gibi akıyor.
mendille silmem zarar vermez dimi?
grip olmadın cnm sana öyle geliyor anı gripten farksız olan bir durum ...burun içi akıyor nedense..tam 15 gün burun sildim saniyede bir nerdeyse üç paket gazlı bez bitti..boğazımda yanıyordu grip gibi..ama ameliyattan kaynaklamnan bir durum..sil ama hafif dokunarak çekmeden:2:
benimde acayip boğazım yanıyor ve burnum beter akıyor.
bende saf saf grip olmanında zamanımıydı şimdi diye düşünüyordum. :)))
benimde acayip boğazım yanıyor ve burnum beter akıyor.
bende saf saf grip olmanında zamanımıydı şimdi diye düşünüyordum. :)))
sen benin burnumu çalmışsın ama ya.
ama senden sonra ben ameliyat olduğuma göre, heralde hırsız benim. :)))
burnumuz aynı olmuş.
güle güle kullan canım, çok yakışmış.
kızlar bu bandjlrı ne zmn cıkrcaz ya siz nasıl yaptnz veli bey 3. duşta cıkr demşti ama tam anlyamadım :s
bandajı biz mi çıkarıyoruz???
bana veli bey hiç bişey demedi onunla ilgili.
bende bandaj ıslanmasın diye kuaförde saçımı yıkatıyorum.
ayrıca akıntılardan dolay bandajım acayipde kirlendi.
vallah biz çıkaracaksan süper olur.
hadi ameliyat olmuş bayanlar sizden bilgi bekliyoruz.
cnm veli bey duş alblrsn dedi ıslnırsa kurulrsn ded snra 3. duş alşnda cıkrsa cıksın dern hava alır dedi ay kafm krştı nasıl ypcaz biri blgi versn bide akntdn dolyı brnm tıknıyo sürkli yawz bey az az su alıp sümkürblrsn dedi ama ben korkuyom napcz
bende burnumun içine su çekmiyorum canım ya. korkuyorum bişey olacak diye. burnumu düzgün silmeye bile korkuyorum. hergün aynaya defalarca bakıyorum burnum güzelleşiyormu yoksa çirkinleşiyormu diye. ödüm kopuyor bişey olacak diye. şuan akıntı ve bandaj dışında herşey yolunda. cumartesi günü kontrole gidicem. ogüne kadar bandajı ellemesem mi acaba??!
ben ameliyatımın üzerinden 20 gün geçtikten sonra yavuz beye tekrar kontrole gittiğimde burnunu orta şidette sümkürerek temizlemelisin yoksa içerde kalan ifrazat septum delinmesine neden olabilir sabah akşam da kulak çubuğu yardımı ile bepantenle burnun içini temizlemelisinki ordaki kabuklar yumuşayıp düşsün dedi.siz yavuz beye kontrole gittiğinizde bunları söyler zaten.ben son gittigimde cımbız gibi bir materyalle içerde kalan benim sümkürerek atamadığım kabukları aldı(daha önce de aspiratör ile içini temizlemişti zaten) telefon edip yavuz beyle görürşün arkadaşlar içiniz rahat etsin..walla bu sorulara eskilr cvp verck anck bende napcmı blmiyorum yarın duş alcm walla alblrsn dedi doktr kuafre gdyodm bende ama kendin gbi yıkayamylr raht edemiyorum..
walla bu sorulara eskilr cvp verck anck bende napcmı blmiyorum yarın duş alcm walla alblrsn dedi doktr kuafre gdyodm bende ama kendin gbi yıkayamylr raht edemiyorum..
cnm veli bey duş alblrsn dedi ıslnırsa kurulrsn ded snra 3. duş alşnda cıkrsa cıksın dern hava alır dedi ay kafm krştı nasıl ypcaz biri blgi versn bide akntdn dolyı brnm tıknıyo sürkli yawz bey az az su alıp sümkürblrsn dedi ama ben korkuyom napcz
Siz aynı zamanda mep musnuz? :)arkadaşlar hem bant hem sümkürme olayına açıklık getireyim;Bant iki gün sonra çıkarılabiliyor,en az 48 saat kalsın dedi Veli Bey, ben de kendim çıkardım mesela.. Sümkürme ise size yapılan operasyona bağlı,misal bana ilk kontrolden beri Yavuz Bey "sümkürebildiğin kadar sümkür" dedi, kimisine hafif diyor ama.. en iyisi hoca size ne dediyse o kadar sümkürün.. ama içinde pislik,kan,kabuk vs olduğunu hissederseniz ya uğraşın çıkarın ya da gününüz gelmediyse bile gidin dr.a..
dün gittim kontrole, burnumda bi koku vardı,bi de sağ burun deliğimi temizlerken bayağı bayağı büyük parçalar geliyordu,soldan hiçbir şey çıkmıyordu.. Yavuz Bey bi baktı içine, kocaman bi parça sıkışmış kalmış ve ben bepanteni dibine kadar sokmadığım için yapışmış oraya.. ameliyattan itibaren ilk defa canım yandı, bildiğiniz gözümden yaş geldi! 15 dk filan uğraştı bi de Yavuz Bey
bepanteni en az 3-4 cm sokmak gerekiyormuş içine, içinde bişey hissettiğimizde bi şekilde temizlememiz gerekiyormuş gerek kulak çubuğuyla gerek sümkürerek..
ben çok ihmal etmişim burnumu, nasılsa görüntü güzel diye.. aman siz siz olun bakımı-bepanteni-temizlik ve masajı ihmal etmeyin,sonra benim gibi olmayın:)
meop demek ıstedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?