Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

scorpio34 bugn yawuz bey brnmu temzlyck blgi verrmsn nasıl temzliyo acı flan oluymu acaba:18:

geç cvpladığım için üzgünüm çoktan olay olmuş bitmiş ama bu bildirimler herzmn gelmiyo mailime maalesef. bende sürekli giremiyrm. umarım canın yanmamıştır. bnm biraz yanmıştı ama burnumda pamuk yapıştığı için kabuklar olmuştu onları koparırken acımıştı.

ben zaten yüzümde sırıtmayan bir burun istiyordum öyle mükemmel kusursuz olmasına gerek yoktu. çok da güzel oldu sonuç yani en azından bnm açımdan. kimseler anlamıyo estetik olduğunu:) hatta geçen üni.den bir arkadaşımla aylar sonra buluştuk bende bir değişiklik görmüyomusun diyene kadar fark etmedi:) yani biz bayağı alıştık birbirimize... umarım sen de biran önce alışırsın. ben cvp yazana kadar atelin çıkmış bile sanırım:) eee sen nasıl buldun ilk görüntünü? bu arada resim koymak istiyrm ama hala msj eksiğim var maalesef:S

walla bu sorulara eskilr cvp verck anck bende napcmı blmiyorum yarın duş alcm walla alblrsn dedi doktr kuafre gdyodm bende ama kendin gbi yıkayamylr raht edemiyorum..

arkadaşlar bnm bandajım da birkaç gün kaldıktan sonra iyice kirlendi yapış yapış oldu ben de çıkarttım. veli bey hiçbirşey olmaz dedi. temizli olayına gelince ben ilk 1 ay su çekmedim burnuma ama sürekli bepanten ile temziledim hala da gün de ya da 2 günde 1 sürüyrm. ilk zamanlar canavar çıkıyo burnunuzdan tabi:) hatta ben bir keresinde çok hafif sümkürmeye çalışıyodum tıkanıklık açılsın diye düşen şey karşısında bnm de tansiyonum düştü valla. kesin dedim doktor bişey koydu ben de düşürdüm onu. ama o sadece bir alienmış yakından bakınca anladım:))) içimde beslemşim onu resmen. ama sonra bir nefes aldım ki sormayın. bnm tek tavsiyem yavuz bey burnunuzu temizledikten sonra her seferinde pamuk koyup eve gidince çıkar bunu diyecektir. siz siz olun yapmayın. ben veli beye da sordum çıkar dedi. çünkü burna yapıştımı o meret çıkmıyo. tamponum çıktıktan sonra bu hataya düştüm ben. burnumun içinde pamuğun sebep olduğu kabukları resmen makasla temizledi yavuz beyle veli bey ve gözlerimden yaşlar geldi. hatta yalvardım nolur ben bepantenle kendim yavaş yavaş temizliyim diye de veli bey sen bunları 4 ayda ancak temizlersin dedi.
bnm 7. haftam bu arada burnumdaki uyuşukluk iyice azaldı en çok da burun ucumda vardı o hala biraz var ve burun ucum hala sert. masajla yumuşatmaya çabalıyrm. ama sanırım zaman alıcak. sümkürmeye de başladım artık. çok şiddetli değil tabi. ama sümkürdükten sonra burun ucunu çok rahat silemediğiniz için sümkürmenin pek de esprisi olmuyo sanki. kulak çöpü tek kurtarıcım. okulda evde işte tüm çekmecelerimde kulak çöpüm hazır bekliyor. bişey hissettim mi hemen kulak çöpüyle temizliyrm.

Scorpıo34 senın resımlerınızde gorebılır mıyız? Once ve sonra olarak :)

Meop ve perıatıs ın resımlerıne baktım aynı kısı gıbı geldı de?

çok isterim ama birazcık mesaj eksiğim var ama sanırım bgn yrn koyabilicem.

Ben Velı Aslan'ın yaptıgı burunları genelde begendım. Yalnız onden gorunen sıslık yanı ıkı kas arasındakı ve asagıya dogru olan sıslık kafamı karıstırdı. Acaba ınıyomu? Yoksa kalınmı kalıyor oyle??
Ve narkoz

bnm ilk ateln çıktığında yandan kemerim hiç yoktu ama önden sanki hala bişey varmış gibiydi ama bu hali geçti. o tamamen şişlikten kaybaklınıyo masajlara başlayana kadar burnun kemerinin olduğu kemik kısmına dokunduğunda içine sanki sıvı basmışlar gibi hissediyosun fokur fokur ama şimdi mesela bnm çok az kaldı ödemim şu an en şişik yerim burun ucum ki o bile beni rahatsız edecek kadar deil. şu anki haliyle kalsa bile memnunum. ama tabi memnuniyet göreceli bir kavram:)

narkozdan sessiz sedasız ayıldım ve bana o gece uyuyamamam dışında hiçbir etkisi olmadı. o da tabi ağızdan nefes almak zorunda olmaktan kaynaklanıyor daha çok. birkaç gün sonra arada boğaımda gıcık olmaya afedersin balgam sökecek gibi. ama hemen bir yudum su alıyodum geçiyodu. birkaç gün sonra onlar da geçti. ama tabi narkoz sonuçta bir halsizlik oluyor. bu ameliyat çok da basit bir ameliyat değil. bazı arkadaşlar 1 hafta sonra işe döndük yazmışlar ama ben 9 gün sonra dönmeme rağmen b.sayara bakarken ya da bir formu doldururken gzölerim o kadar yanıyo ve sulanıyodu ki devam edemeyip bırakıyordum yaptığım işi. yüzümüze sürdükleri ilaçtan kaynaklanıyormuş. gözlere koruyucu merhem sürüyorlar sanırım. bu arada bu akşam fotolarımı koyaiblicem bakabilirsin.

Bizim aynı kişi olduğumuzu düşünmüşler ama ben sizin fotograflarınızı göremedim benim albümüm dr.veli aslan diye ekli zaten sizi çok merak ettim?

burnumun öncesi ve sonrası arasındaki 7 değil 77 farkı resimlerden görebilirsin:) bu pc de bir kısmı var son hallerini evden yükleyebilicem...

Scorpia sadece estetik amaçlı mı oldunuz, yoksa nefes probleminiz var mıydıGüzel görünüyor.Geçmiş olsun

teşekkür ederim sadece estetik amaçlı değil ciddi bir kemik eğriliği de vardı ayrıca bir de burun eti. artık neredeyse nefes alamaz hale gelmiştim tabi bunun yaratrtığı baş ağrıları da cabası. ama çok şükür ameliyattan bu yana baş ağrısıyla uyanmıyrm.

İçin rahat olsun hiç bir sorun olmuyor.... Herşey geçiyor sağlık olsun...

scorpio34, cnm yan profilden hafif çıkıntı var gibi sanki,şişlikten mi acaba yoksa doktor yapamadı mı ??

atelin çıktığı günkü resimlerde çıkıntı var gibi gözüküyor ama şişlikten o şu anki halinde çıkıntı yok yani bnm farketmediğim bişey varmı bilmiyrm ama en azından beni rahatsz eden bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…