- Konu Sahibi EstetikEditor
-
scorpio34 bugn yawuz bey brnmu temzlyck blgi verrmsn nasıl temzliyo acı flan oluymu acaba:18:
ilgin için çok tşk.
ameliyat ve sonrası sorunsuz geçti çok şükür.
bugün yavuz bey burun içini temizleyecek ve veli beyde genel kontrol yapacak.
cumartesi veya pazartesi atel çıkarılacak.
heyecanla bekliyorum.
senin burnunla aran nasıl?
alıştınız mı birbirinize???
walla bu sorulara eskilr cvp verck anck bende napcmı blmiyorum yarın duş alcm walla alblrsn dedi doktr kuafre gdyodm bende ama kendin gbi yıkayamylr raht edemiyorum..
ben zaten yüzümde sırıtmayan bir burun istiyordum öyle mükemmel kusursuz olmasına gerek yoktu. çok da güzel oldu sonuç yani en azından bnm açımdan. kimseler anlamıyo estetik olduğunu:) hatta geçen üni.den bir arkadaşımla aylar sonra buluştuk bende bir değişiklik görmüyomusun diyene kadar fark etmedi:) yani biz bayağı alıştık birbirimize... umarım sen de biran önce alışırsın. ben cvp yazana kadar atelin çıkmış bile sanırım:) eee sen nasıl buldun ilk görüntünü? bu arada resim koymak istiyrm ama hala msj eksiğim var maalesef:S
ben elimden geldiği kadar doktorumun bana verdiği tavsiyeleri sizlerle paylaşmak istedim.tabi ki son sözü doktorumuz söyler.başka bir arkadaş da konuya açıklık getirmiş sağolsun.hepimizin başından geçen bir olay olduğu için herkes tecrübelerini paylaşabilir :)
Scorpıo34 senın resımlerınızde gorebılır mıyız? Once ve sonra olarak :)
çok isterim ama birazcık mesaj eksiğim var ama sanırım bgn yrn koyabilicem.
Meop ve perıatıs ın resımlerıne baktım aynı kısı gıbı geldı de?
Ben Velı Aslan'ın yaptıgı burunları genelde begendım. Yalnız onden gorunen sıslık yanı ıkı kas arasındakı ve asagıya dogru olan sıslık kafamı karıstırdı. Acaba ınıyomu? Yoksa kalınmı kalıyor oyle??
Ve narkoz
Resimlere ben de bakıcam benim tek bir üyeliğim var o da meop adına.
arkadaşlar hem bant hem sümkürme olayına açıklık getireyim;Bant iki gün sonra çıkarılabiliyor,en az 48 saat kalsın dedi Veli Bey, ben de kendim çıkardım mesela.. Sümkürme ise size yapılan operasyona bağlı,misal bana ilk kontrolden beri Yavuz Bey "sümkürebildiğin kadar sümkür" dedi, kimisine hafif diyor ama.. en iyisi hoca size ne dediyse o kadar sümkürün.. ama içinde pislik,kan,kabuk vs olduğunu hissederseniz ya uğraşın çıkarın ya da gününüz gelmediyse bile gidin dr.a..
dün gittim kontrole, burnumda bi koku vardı,bi de sağ burun deliğimi temizlerken bayağı bayağı büyük parçalar geliyordu,soldan hiçbir şey çıkmıyordu.. Yavuz Bey bi baktı içine, kocaman bi parça sıkışmış kalmış ve ben bepanteni dibine kadar sokmadığım için yapışmış oraya.. ameliyattan itibaren ilk defa canım yandı, bildiğiniz gözümden yaş geldi! 15 dk filan uğraştı bi de Yavuz Bey
bepanteni en az 3-4 cm sokmak gerekiyormuş içine, içinde bişey hissettiğimizde bi şekilde temizlememiz gerekiyormuş gerek kulak çubuğuyla gerek sümkürerek..
ben çok ihmal etmişim burnumu, nasılsa görüntü güzel diye.. aman siz siz olun bakımı-bepanteni-temizlik ve masajı ihmal etmeyin,sonra benim gibi olmayın:)
Resimlere ben de bakıcam benim tek bir üyeliğim var o da meop adına.
Ben Velı Aslan'ın yaptıgı burunları genelde begendım. Yalnız onden gorunen sıslık yanı ıkı kas arasındakı ve asagıya dogru olan sıslık kafamı karıstırdı. Acaba ınıyomu? Yoksa kalınmı kalıyor oyle??
Ve narkoz
Scorpia sadece estetik amaçlı mı oldunuz, yoksa nefes probleminiz var mıydıGüzel görünüyor.Geçmiş olsun
çok sevindim sorun olmamasına.. 19 nisan bile bana uzak geliyor.. daha uzak bir zamani hiç istemem.. zaten faranjit oldum,dişim apse yaptı onları iyleştirmeye çalışıyorum.. birsürü hap yuttumyeter iyleşiyimde oluyum artık ameliyatımı..:2:
kızlar ya bugün 10. günüm ama burnum acayip sizlıyor benım. bu normal mi?
scorpio34, cnm yan profilden hafif çıkıntı var gibi sanki,şişlikten mi acaba yoksa doktor yapamadı mı ??
burnumun öncesi ve sonrası arasındaki 7 değil 77 farkı resimlerden görebilirsin:) bu pc de bir kısmı var son hallerini evden yükleyebilicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?