- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Yorum bekliyorum sizlerden ..
Baktım yaaa alakası yok farklıymıs :) Burundan sonra bıde göz için gidiyim ben
Yorum bekliyorum sizlerden ..
çok güzel olmuş fıstık, benimkinden daha doğal görünüyor,kıskandım açıkçası:))
bu arada nasıl oluyor da bizi aynı kişi sanıyorlar anlamıyorum:)) ekledim seni,bak bakalım resimlerime,
bi de itiraf göndereyim buradan,ben renkli lens kullanıyorum ara sıra sırf gözlerim seninki gibi olsun diye:)
valla resmi açınca insanın ilk önce gözlere maşallah diyesi geliyo:)
bu burnunun ne kadar zamanlık hali? henüz şişlikler bayağı duruyo. şişlikleri de hesaba katarsak oldukça düzgün görünüyor. masaja devam...
kızlar ameliyat sonrası masaj alan dediğiniz olay ne kdar süre devam edicek peki biliyor musunuz?yani ne zman hiç masaj yapmıycak suruma gelebiliriz 1 sene sonra mı ya da bundna sonraki hayatımızda hep dikkat edip masaj mı yapacagız :S
yok cnm. buna doktorumuz Veli bey karar verecek. ama ömür boyu veya 1 sene sürmeyeceği kesin. zaten masaj yapmaktaki amacımız hem burnumuzun biran önce şekil alması hem de hassasiyetin bir an önce gitmesi. ömür boyu yapacaksak ne anlamı var.
mesela Veli bey bana ilk önce burnumun diplerinden masaj vermişti sonra bunu artık yapmana gerek yok oturmuş dip kısımlar artık üstlere geç dedi ve farklı msajlar verdi. oralarda oturmaya başlayınca bu kez burnunun ucu hala sert yumuşatalım onu diyip burun ucunu sıkma masajı verdi yani burnumuzun her yeri tamamen oturunca masaja gerek kalmayacak.
bir ayı 7 gün oldu geçeli siz bir de benim ilk halimi görseydiniz umarım sonuç daha da iyiye gider.
benim bugün tam 4 ay oldu ama hala akşamları şişiyor burnum yanlardan başlıyor özellikle klima varsa tamamen şekil değiştiriyorumalıştım artık ben sıcakdada soğuktada şişiyor ama klima düşman burna
benim bugün tam 4 ay oldu ama hala akşamları şişiyor burnum yanlardan başlıyor özellikle klima varsa tamamen şekil değiştiriyorumalıştım artık ben sıcakdada soğuktada şişiyor ama klima düşman burna
canım saol cok tesekkür ederm ben 25nde ameliyat olucam ve olmadan cogu seyi ögreniyorum sayenizdeyok cnm. Buna doktorumuz veli bey karar verecek. Ama ömür boyu veya 1 sene sürmeyeceği kesin. Zaten masaj yapmaktaki amacımız hem burnumuzun biran önce şekil alması hem de hassasiyetin bir an önce gitmesi. ömür boyu yapacaksak ne anlamı var.
Mesela veli bey bana ilk önce burnumun diplerinden masaj vermişti sonra bunu artık yapmana gerek yok oturmuş dip kısımlar artık üstlere geç dedi ve farklı msajlar verdi. Oralarda oturmaya başlayınca bu kez burnunun ucu hala sert yumuşatalım onu diyip burun ucunu sıkma masajı verdi yani burnumuzun her yeri tamamen oturunca masaja gerek kalmayacak.
dilşad senin fotoların var mı sitede?
cmnarzu sen kacında ameliyat olacaksın
ben 21 nisanda olcm cnm
yok cnm. buna doktorumuz Veli bey karar verecek. ama ömür boyu veya 1 sene sürmeyeceği kesin. zaten masaj yapmaktaki amacımız hem burnumuzun biran önce şekil alması hem de hassasiyetin bir an önce gitmesi. ömür boyu yapacaksak ne anlamı var.
mesela Veli bey bana ilk önce burnumun diplerinden masaj vermişti sonra bunu artık yapmana gerek yok oturmuş dip kısımlar artık üstlere geç dedi ve farklı msajlar verdi. oralarda oturmaya başlayınca bu kez burnunun ucu hala sert yumuşatalım onu diyip burun ucunu sıkma masajı verdi yani burnumuzun her yeri tamamen oturunca masaja gerek kalmayacak.
peki ne kadar zamanda bir görünüyorsunuz kızlar veli beye? ben şehir dışından gelicem 1 hafta kalıp dönmeyi planlıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?