Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yorum bekliyorum sizlerden ..

çok güzel olmuş fıstık, benimkinden daha doğal görünüyor,kıskandım açıkçası:))
bu arada nasıl oluyor da bizi aynı kişi sanıyorlar anlamıyorum:)) ekledim seni,bak bakalım resimlerime,
bi de itiraf göndereyim buradan,ben renkli lens kullanıyorum ara sıra sırf gözlerim seninki gibi olsun diye:)

kızlar ameliyat sonrası masaj alan dediğiniz olay ne kdar süre devam edicek peki biliyor musunuz?yani ne zman hiç masaj yapmıycak suruma gelebiliriz 1 sene sonra mı ya da bundna sonraki hayatımızda hep dikkat edip masaj mı yapacagız :S

Canım teşekkür ediyorum,moral tazeledim sayende insan ameliyattan sonra biraz demorolize oluyor morluklar falan geçti şükür şimdi daha iyiyim ama yine de şişlikler var belli belirsiz bir de burnumu ilk gördüğümde çok küçük gelmişti bana ben fazla kalkık olsun istemiyordum zamanla gözümde alıştı herhalde burnuşumda biraz değişti tabi ben de senin fotolarına bakıcam canım..

bir ayı 7 gün oldu geçeli siz bir de benim ilk halimi görseydiniz umarım sonuç daha da iyiye gider.

yok cnm. buna doktorumuz Veli bey karar verecek. ama ömür boyu veya 1 sene sürmeyeceği kesin. zaten masaj yapmaktaki amacımız hem burnumuzun biran önce şekil alması hem de hassasiyetin bir an önce gitmesi. ömür boyu yapacaksak ne anlamı var.

mesela Veli bey bana ilk önce burnumun diplerinden masaj vermişti sonra bunu artık yapmana gerek yok oturmuş dip kısımlar artık üstlere geç dedi ve farklı msajlar verdi. oralarda oturmaya başlayınca bu kez burnunun ucu hala sert yumuşatalım onu diyip burun ucunu sıkma masajı verdi yani burnumuzun her yeri tamamen oturunca masaja gerek kalmayacak.

güzel acıklama canım:) masaj burnun cabuk igleşmesi ve şişlklern yani ödemlerin daha kısa sürede gecmesi için cok önemli bi etken msaja devam=)

benmde burnum çok şişiyor üç ayı geçti ama çok şişiyor kocaman geliyor gözüme bazen böylemi kalacak diye korkuyorum..bu gün hava soğuk dışardaydım kocaman oldu gene..

benim bugün tam 4 ay oldu ama hala akşamları şişiyor burnum yanlardan başlıyor özellikle klima varsa tamamen şekil değiştiriyorum alıştım artık ben sıcakdada soğuktada şişiyor ama klima düşman burna

canım saol cok tesekkür ederm ben 25nde ameliyat olucam ve olmadan cogu seyi ögreniyorum sayenizde

peki ne kadar zamanda bir görünüyorsunuz kızlar veli beye? ben şehir dışından gelicem 1 hafta kalıp dönmeyi planlıyordum

peki ne kadar zamanda bir görünüyorsunuz kızlar veli beye? ben şehir dışından gelicem 1 hafta kalıp dönmeyi planlıyordum

cnm bir hafta olmaz senin 2 hafta kalman lazım hem kendini daha iyi hissedp yoluculuk yapman acısından hemde kontrollerni aksatmaman acısından kalmn lazım bi hafta sonra yolculuk yapamazsnki cok kısa bi süre arstrdgm kadaryla 2 haftadan önce yolculuk yapmak yasak.. veli beyle görşmeye geldgnde ayrıntılı konuş iyce ona göre bilgi alip hareket et derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…