Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben mayisda dusunuyorum ama randevu almadim siz ne kadar zaman once yer ayirtdiniz
umarim ozamana yer vardir

ben 1,5 ay önceden randevu almıştım ama şubat ayı operasyon için en yoğun ay olduğu içindi bu sıkışıklık sanırım. şimdilerde operasyon sayısı giderek azalacak yaza giriyoruz çünkü. Sıcakta çok tercih edilmiyor. Ama bana sorarsan mayısta olmak yerine eylüle falan bırak. Yazın sıkıntı olabilir. Bana daha önce burçak hnm yazın çok tercih etmiyoruz en iyi dönemler nekahat zamanının bahar aylarına geldiği dönemler demişti.

biz aynı dönemde olcaz ozaman aynı seyleri yaıycaz hemen hemen ben de senden 4 gün sonrayım.burdan haberlesip takip ederiz insalalh :)

kendimi hatrladım amelyt gününe 2 gün kala heycan başlmştı bende heycanın artışı kalcgm odada oturp sıranın bana gelmesini beklemekle arttı:18: neyseki atlattım o günleri zaman cok cabuk geciyo 2 hafta oldu nasıl gecti anlamdım:)

ben mayisda dusunuyorum ama randevu almadim siz ne kadar zaman once yer ayirtdiniz
umarim ozamana yer vardir

canım ben gecen hafta aldım randevuyu ayın 8 ydi.o zman sadece 25 nisandan sorası bostu o güne aldım.yani 2 haftadan fazla ara var ameliyatıma.eger olmayı düşünüyorsan git görüş mutlaka yogun zaten su an.bir gün belirlersin en azından.sonrdan istedigin tarih olamayabilir daha gec olur ozman sen bilirsin

hadi ya benim bundan haberim yoktu yeni ögrendim bunu bizim yaza denk geliyor o zman ne gibi sorunlar olabilir ki yaz döneminde co ksıcak burna nası letki eder bilmiyorum acıkcası :S

evt aynı sekilde hem heycanlıyım ben hem de biraz korku var ben de tam oalrak ne oalcagını bilemedigim için.en cok da ameliyattan sonra ki ilk uyanmamadan korkuyorum nasıl oalcak diye .ya cok acı ceker de bir an pişmanlık yasarsam o halde diye ve ne hissedecegimi bilemiyorum bu yüzden biraz tedirginim acıkcası.ama insallah degecegine inanıyorum sizlerle konusmak beni rahatlatıyor

ben amelyattan cıkıp kendime geldigimde biraz agrım oldu burnm sızladı ama 5 dkka surmuyo o agrı serum etkisini hemn gösteriyo agrın falan kalmıyo zorlukları sırt üstü yatıck olmn bide agızdan nefes almak alışk olmdgn bi durm zorlnıyosun 2. gün yüzün şişiyo surtnda agırlık hissdyosun yzn şişnce geriliyo atelnde olması iyce geriyo benm ilkn 3 gün piskljm bozuldu keşke olmasydm dedim şimdiyse iyki olmuşm diyorum hersy cok cabuk geciyo anlamıyosn unutysn yasdklrnı sadece ilk 3 4 gün zorlugu oluyo ondan sonrası raht alışıyosn zaten bide şişlkler bünyeyle alakalı benm amlyt oldgm gün 2 kişyle shbt ettm onlrda aynı gün oldulr yüzlerni görmn lazm birnn mosmordu birnnse hiç şişmemşti morluk bile yoktu inşlh snnde şişmez daha rht atltrsn cnm sadece sabırlı ol hersy gecicek zorluklar bi kaç gün sonucu düşn bence degiyo zorlk cekmeye dua edicem amelyt olcak arkadşlr için şimdiden gecmş olsun kızlar

evt ben de ilk 3 4 günün en zor kısmı olacagını düşünüyorum.bir de su an günler geciyor ve hala olmay ıbekliyyoruz bir an önce olsak ta su kısmı atlatsak diye bekliyorum zaten annem refakatcim olcak ona da diyorum ilk 3 gün bana bir sey deme yorum yapma diye cnkü pskolojim simdiki gibi olmaycak eminim agrı,sızı cekcegiz tabiki de sonucta bıcak altına yatıyoruz kolay bir sey olmaycak biliyorum.insallah en kısa sürede atlatırız biz de bilgilerin için cok saol :))

agrı konusunda endişe etme serum etki eder etmez geciyo agrı kesici ignede yapıyolr hiç bişeyn kalmıyo tatlım ben 1 hafta kala su gün gelsede olsamda kurtlsm diyodm beklemk daha zor:)

cnm çok sıkma kendini:) bir kere ağrı olayını kafandan çıkar ağrı diye birşey yok:) bnm hiç ağrım olmadı hatta eve yollarlarken verdikleri ağrı kesiciyi bile kullanmadm. yaşadığın şey daha çok fenalık gelmesi olayı:) heleki bnm gibi hayatın boyunca ağzından hiç nefes almamışsan ki ben buna çok dikkat ederim ozmn ağızdan nefes almak sıkıntı yaratıyo ağzın kuruyo dudakların çatlıyo falan. bir de atel varken burnunda sanki biri burnunu parmaklarının arasına kıstırmış da sıkıyomuş gibi bir baskı hissediyorsn. ama ertesin gün önce tamponlar çıkıyo biraz dha rahatlıyosun. yani her gün bir önceki günden daha iyi hissediyosun kendini. bnm de üst dişlerim çok uyuşmuştu mesela hatta ön 2 dişimi uzun süre kullanamadm çok bastırınca acıyolardı. ama şimdi eser kalmadı. daha 2 ayım dolmadı bnm.
sen iyisimi eğer normalde koşuşturmalı bir hayatın varsa olayın tadını çıkarmaya bak. ben öyle yaptım oooh iş yok okul yok her gelen elinde çiçek çikolata ya da kekle geliyo ev bunlarla dolup taşıyo:) gerçi sen ilk bikaç gün sadece tuzlu olarak çorba tatlı olarak da muhallebi tavukgöğsü gibi şeylerle beslenebilirsin:) ben dişler de bayağı uyuşuk olduğu için öyle yaptım. hayatımın son 7 yılında yatmadığım kadar yattım yani:) sürekli sırt üstü yatmaktan sırtım belim bayağı ağrıdı ama kendimi böyle teselli ettim işte napıcaksın:)

agrı konusunda endişe etme serum etki eder etmez geciyo agrı kesici ignede yapıyolr hiç bişeyn kalmıyo tatlım ben 1 hafta kala su gün gelsede olsamda kurtlsm diyodm beklemk daha zor:)

bu bilemezlik ve kaygılar icinde beklemek gercekten zor ama o kdar büyük bir agrı falan olmaycak yani onu ögrendm en azından.dogum sancısı gibi de bir sey deil yani o kdar büyültülcek deilmis gerci onu da yasamadım daha bunu niye söylediysem yani cok büyük bir agrı yasamıyomusuz buna sevindim saolun kızlar tsk ederm hepinize zynp147 tskller edindirdigin bilgiler icin bayag rahatladm:)

anladm canım ama bir sey daha soracagım ameliyata sabah mı ögleden sonra mı giriyoruz yoksa değişiyo mu yogunluga göre?1 gece orada kalıyoruz tmm ama ertesi gün ne zman cıakrtılıyo tamponlar ve ne zman bırakıyorlar eve sonrasında alcı kac günde cıkıyo tam olarak 4.gün mü 5.gün mü ?alcıdan sonra da atel var diyorsunuz o da 7 veya 10.gün cıkıyo sanırım değil mi?son olarak atel cıkınca bandaj kalıyo geriye yani ortalama 15 gün sürüyor bunlar sonrası masaj ve kontroller kalıyor geriye .bu asmaalrın hepsinden sonra kontroller ne kdar sıklıkla oluyor peki yani 6 ay sürüyo heralde.6 aydan sonra da kontrol var mı ?bayag uzun oldu ama sanırım anladınız ben bu süreleri merak ediyorum tam olarak ne zman cıkacak hepsi sırayla diye

saol canım benim insallah biz de sizin raddenize gelebiliriz bir an önce burdan sayenizde cok sey ögrendim cok yardımızınız dokundu bana da tsk ederm bunun icin

e bizler de aynı yoldan geçtiğimiz için heyecanınıza çok rahat ortak olabiliyoruz. ben daha önce bu forumu çok takip etmediğim için bnm heyecanımı ve meraklarımı bastıracak kimse yoktu maalesef maksat bnm yaşadığımı yaşama sende:)

ya aslında tam gün vermek zoe herkese farklı söyleyebiliyorlar ama bnmkini anlatacak olursam şöyle:

1. ben 21 şubatta ameliyata sabah 10da girdim öğlen 1 de çıktım sonra başkalarını da almışlardır diye düşünüyrm.
2. o geceyi odamda geçirdim.
3. ertesi sabah (22 şubat) erken saatte doktor yavuz bey gelip burnumnun içine baktı ilaç yazdı kanın pıhtılaşması için ve çıkışımı verdi. Eve geldim.
4. 23 şubatta tekrar gittim içerden tamponu çıkardı. biraz bekletiyo bu aşamada kanamanın durmasını durmazsa tekrar takarız dedi ama zaten dünden ilaç aldığım için drmuştu sıkıntı olmadı. 15 günden sonra bıraktım zaten ilacı hiç kanamam olmadığı için.
5. 28inde yani bir hafta sonra atelin çıkması için gidecektim ama çok yoğunlarmış o gün 29unda gittim. yavuz bey kontrol etti temizlik yaptı. veli bey ateli çıkarttı. burnumun üstüne yapışmış biraz kaldırırken azıcık canım acıdı.
6. veli bey burun diplerim için masaj verdi ve burnumun üstüne küçük bantlar taktı..
7. 3-5 gün sonra bantlar çok pislendiği için çıkarttım veli bey sorun olmaz dedi.
8. ameliyatın 20. gününde tekrar gittim bant çıkmştı zaten kontrol etti hocalar veli bey yeni masajlar verdi. düşün 20 günde dipler oturnuş dedi. üstlere masaj verdi.
9. sonra bir daha 1,5 ay olunca gittim burnumun ucuna msj verdi bu kez de sertliğini giderelim dedi bir de kemerin alındığı kemikli kısımda sol tarafta bir çıkıntı vardı oraya yüklenerek masaj verdi.
10. ve 3. ayda tekrar gel dedi:)

işte böyle...

1 dak ya senin tamponların ameliyatın ertesi günü cıkmamıs o zman.sonraki güne kalmıs.ben ertesi gün tamponları cıkarıp yolluyolar sonra da alcı için . veya 4.gün gidiyorsun diye biliyorum.tamponlar bu kdar gec mi cıkıyor ya o halde tekrardan mı gidip gelecegiz bogaziçine.ben 3 vesait uzaklıkta oturuyorum benim için sıkıntı olabilir bu durum kafamı karıstırdı:96::96:

evt bu konuda haklısın canım biz daha sanslıyız sanırım ama siz daha öndesiniz su an bizden o asamaları gectiginiz icin

valla bilmiyrm cnm hemen ertesi gün çıkarıp yolladıkları hasta varmıdır. diğer ameliyat olan arkadaşlar da kendilerinde nsl olduğunu söylerlerse durumun kişiden kişiye değişip değişmediğini anlarız

ben perşembe günü oldum cnm cumartesi tamponlrımı aldılr ve rahtldm 1o. günmde atelim alındı bandajlndı pazar günü duş alcm byk ihtmlle cıkıck bandjlrm cıkmasa ben ckrcm 6 gün oluyo ytr kaldıgı zaten pazartesi kontrle gidicem öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…