- Konu Sahibi EstetikEditor
-
valla bilmiyrm cnm hemen ertesi gün çıkarıp yolladıkları hasta varmıdır. diğer ameliyat olan arkadaşlar da kendilerinde nsl olduğunu söylerlerse durumun kişiden kişiye değişip değişmediğini anlarız
yok cnm ertesi gün cıkrmıyolr tamponu taburcu oluyon eve gdyn bign tampnla evde gecryn ertesi gün cgrylr yani 2 gün kalıyo tamponbildgm kadryla herkzn böle
1 dak ya senin tamponların ameliyatın ertesi günü cıkmamıs o zman.sonraki güne kalmıs.ben ertesi gün tamponları cıkarıp yolluyolar sonra da alcı için . veya 4.gün gidiyorsun diye biliyorum.tamponlar bu kdar gec mi cıkıyor ya o halde tekrardan mı gidip gelecegiz bogaziçine.ben 3 vesait uzaklıkta oturuyorum benim için sıkıntı olabilir bu durum kafamı karıstırdı:96::96:
ben perşembe günü oldum cnm cumartesi tamponlrımı aldılr ve rahtldm1o. günmde atelim alındı bandajlndı pazar günü duş alcm byk ihtmlle cıkıck bandjlrm cıkmasa ben ckrcm 6 gün oluyo ytr kaldıgı zaten pazartesi kontrle gidicem öle
tatlım sen nerde oturyn öle 3 vesaitle gelyn:96:
o zman ertesi gün cıkmıyor yanialcı ney peki o da cıkmıyor mu yoksa öyle bir sey yok mu ??atelli fotografınız varsa koyabilir misiniz kızlar o daha uzun süre kalıyor ya rahatsız edici bir sey mi
aynı şey cnm. yani senin alçı dediğin şey aslında atel. burnun dışına yerleştirilen alçı benzeri aparat. burna flasterler ile sabitleniyor. bnm ameliyat günü ve ameliyat sonrası atelli resimlerim var.
tmm canım baktm gene simdi .bir de bir sey daha soracagım ameliyattan önce yapılan tahliller tam olarak ne?kan alınıyor sanırım alerjin falan var mı diye bakılıyor baska bir sey yapılıyor mu gebe falan olanlar da ameliyat olabilir mi bir akrabam sordu bunu ben de bilmiyorum yani testlerde bu cıkar heralde deil mi bu bir engel mi yani gebe olanalr estetik olabilir mi
yani bnm bildiğim de allerjik durumuna bakıyorlar. gebelik durumu çıkar diye düşünüyrm bu esnada. ama şimdi narkoz olayları falan bebek için tehlikeli olaiblir mi bilmiyrm. doktorla konuşmak lazım bunu.
kan tahlili dışında akciğer filmi ve kafa röntgeni çekiyorlar burun kemiklerini ve burun etini görmek için
evt bana da olamaz gibi geldi o sonucta ameliyat bu zarar görür mutlaka.benim su an tomografi sonucum var ama baska hastaneden tekrar mı cektirecegim buna gerek var mı cünkü gereksiz yere radyasyon alacagız bu da iyi bir durum değil
doktorların 2 açıdan burnu görmesi gerekiyormuş 2 farklı pozisyonda film çekiyorlar. şimdi senin tomografin ne derece işlerini görür bilmiyrm. bence sen arayıp hocayla konuş ya da giderken yanında tomogafini götür bakalım ne diyecekler.
evt be nzaten muayne de götürmüştüm yavuz bey e ama baska bir hastanede cektirdi mbunu bosuna cektirmişim onu analdı msadece para almak için cektirmişler bana cünkü yavuz bey bakınca hemen söyeldi zaten egrilik oldugun uve eti hatta et alerjik dedi .o yüzden daha güvendim bogaziçine.yavuz bey gercekten tecrübeli iyi bir doktor
ewt kesinlikle...eski kurtlardan:)
benımde tamponlarım 6.gun çıktı,açık amelıyatta gec cıkarıyorlar..ama basıt ufacık bı acı hıcbıse yok ınanınkı,kapalı teknıkte erken cıkarıyorlar...banada zor geldı ılk gun şimdı ne rahatım herşey hızla ılerlıyor çok kolay
kızlar ya bir sey soracagım benim evim uzak ertesi gün de tamponalr cıkmıyormus ben pztsi ameliyat oalcagım ozman carsamba günü cıkacak ve benim tekrardan eve gidip ertesi gün geri gelmem benim için bayag zor olcak tampon cıkana kadar hastanede kalabilme sansımız var mı o halde eve de gitmek istemiyorum erken saatte cıakrtabiliyorlarsa 1 gün daha hastanede bekleyebilrim
benımde ev çok uzak canım taksıyle gıdıp geldım bıkaç kez,sonrasında zaten hemen ıyıleşıyorsun rahat gıdıyorsun..merak etme herşey cabuk gecıyor emın ol çok kolay kendını rahat tut canım,bugun ben ev işi bıle yapıyorum dolaşıyorum bır hafta oldu...hele tampon oyle soylenen kadar korkunc bıse deıl bırden çıkıyo burundan
arkadaşlar bende haziran ayında Veli Aslan'a ameliyat olmayı düşünüyorum bende. Fakat henüz doktorla görüşmedim. sanırım kapalı teknik kullanıyor doktor ve bu teknik daha iyiymiş anladığım kadarıyla. öyle mi? pişman olmaktan çok korkuyorum bende inşallah o zamana kadar cesaretim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?