- 30 Ekim 2007
- 1.187
- 1
- 681
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
benımde tamponlarım 6.gun çıktı,açık amelıyatta gec cıkarıyorlar..ama basıt ufacık bı acı hıcbıse yok ınanınkı,kapalı teknıkte erken cıkarıyorlar...banada zor geldı ılk gun şimdı ne rahatım herşey hızla ılerlıyor çok kolay
benim açık teknikle oldu ve 2 gün kaldı tamponlar, burnun gayet hoş olmuş bantlar çıksın 2 ay geçsin ödem şöyle bir insin dahada güzelleşir sen beğendin mi
ben de az önce kapalı teknigi izledim.burun iç deliklerinden kesilerek yapılıyo bu ameliyat acıkcası izlerken biraz tırstım ama sonucta anestezi halinde olacagız insalalh duymıycaz bile.buna karar verme kcesaret istiyo gercekten ama insalalh yaptıgımıza degecek ,agrıalr da sızıalra da degecek diye düşünüyorum umut ediyorum
insalalh ben de bir an önce o asamaya gelirim ya.ameliyat olanalrın fotoalrına baktım tamponlu olanalrı beni biraz korkuttu acıckası ama co kagrı olmuyor diyor ola nherkse biraz rahrtladım bu konuda
ben de az önce kapalı teknigi izledim.burun iç deliklerinden kesilerek yapılıyo bu ameliyat acıkcası izlerken biraz tırstım ama sonucta anestezi halinde olacagız insalalh duymıycaz bile.buna karar verme kcesaret istiyo gercekten ama insalalh yaptıgımıza degecek ,agrıalr da sızıalra da degecek diye düşünüyorum umut ediyorum
zaten hıcbırını duymayacaksınkı,korkmaya hıc gerek yok bence,hemde hıc..ben çok daha zor amelıyatlar gecırdım burunda neymışbende izledim gercekten ürkütücü bende cok korkuyorum hala cesaretımı toplayamadım bide ınsaların tepkısı nolur die kafama cok takılıyor
sende yenimi oldun canım??evet ben şimdıden çok begendım daha burnumu gormedım bandajlar var,çarşamba gorucem ama şimdıden ufacık sırın bı burnum var çok mutluyum,cunku burnum baya buyuktuyanı yuzumden baya yuk kalktı hehee
sende yenimi oldun canım??
zaten hıcbırını duymayacaksınkı,korkmaya hıc gerek yok bence,hemde hıc..ben çok daha zor amelıyatlar gecırdım burunda neymışdoktor ıcın zordur dıyorlar cunku gerçekten becerı lazım
valla bende izledım gercekten cok korktummbence izlemeyin korkutucu
sende yenimi oldun canım??
bilmiyorum yaa hiç cesaretım yok cok korkuyorum bide ben panik atağım hayatımda hiç amelıyat olmadım korkularım var kendıme göre mesala dişçiye falan gidemem nolcak böle hiç bilmiyorum cesaretmı nası toplıcam hem zaten ben yaza olmayı düşünüyorum o zamana kadar burayı iice takıp etmek ve emin olmak istiyorum...darısı başıma:26:
evet bugun 7.gunum gayet ıyıyım
bide ben daha kımseye estetık olmayı düşündüğümü sölemedım kımsenın haberı yok hele bi hazıran gelsın aılemle paylaşmayı dünüyürum tepkılerdende acıkcası korkuyorumokudumda canım senın amel. sanırım 20 dk sürmüş ama benım bide burnumda kemik eğriliği var sanırım daha uzun sürer benımki....bide ameliyattan cıktıktan sonra nasıldın biraz anlatırmısın ağrın sürdüyse kaç gün sürdü biraz anlatırmısın cnm
okudumda canım senın amel. sanırım 20 dk sürmüş ama benım bide burnumda kemik eğriliği var sanırım daha uzun sürer benımki....bide ameliyattan cıktıktan sonra nasıldın biraz anlatırmısın ağrın sürdüyse kaç gün sürdü biraz anlatırmısın cnm
ekledim seni cnm kabul edersen bakıcam resımlerıne...inş bende karar verebılır gıdebılırımbenım burnumda kemık egrılıgı vardı ve uzundu genısleme vardı nefes alamıyordum..açık amelıyat oldum..
amelıyatım 4 saat surdu cunku doktor senınle cok ugrasıcaz demıştı burnum çok sorunluydu..
benım çoktan olmam gerekıyordu ertelıyordum..
sonra arkadasım oldu benı o ıkna ettı,hatta oyle ıkna ettıkı doktorun odasına soktu o an karar verdım bır hafta sonra amelıyata gun aldım,doktor bıle ne cabuk geldın dedı
sabah testlerın hepsı bıtıyor,11 gıbı cuma gunu odama yattım annemle,odada herşey var çok konforlu sonra bekledım
5 gıbı aldılar 9 da çıktım
uyandıgımda agrım yoktu sadece yuzumde alçı agırlık yaptı ve burnum kapalı agzımdan nefes aldım..zaten uyudum hep
yuzume buz koydular 20 dk arayla
4 saat dınlendım.sonra yemek yedırdıler tuvalete kalktım vs..
gece yarısı ve sabah kalkıp yurudum odada gayet ıyıydım kahvaltı yaptım
acı hıc yok sadece yuzunde alcının verdıgı agırlık ve tıkanıklık
sonra sabah 9 da doktorum gordu ılaç yazdı ve 10 gıbı çıktık hastaneden eve geldım
2 gun evde uzandım sadece tuvalete ve yemege kalktım,yuzum şiştı morardı ama agrı yoktu
sonra doktor muayene ettı pazartesı ,perşembede dıkışlerımı alçıyı ve tamponu aldı
20 dk surdu çok az acıdı oda normal zaten,doktorumda çok şeker
pazartesı ve çarşamba yıne gıdıcem
şuan normal evde herseyı yapıyorum sadece yan yatmıyorum o kadar..
ıste bu kadar,bundan sonrası şişlıklerın ınmesını beklemek..resımlerıme bakabılırsın
ekledim seni cnm kabul edersen bakıcam resımlerıne...inş bende karar verebılır gıdebılırım
ekledim seni cnm kabul edersen bakıcam resımlerıne...inş bende karar verebılır gıdebılırım
baktım cnm resmine şimdi açıkcası morluklar benı korkuttu
ama sakın benı yanlış anlamaa moral bozmak için yapmıyorum elımde değil insan panik atak olunca böyle oluyor inş allah banada o cesareti verir
burnun cok guzel olmuş buarada güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?