- Konu Sahibi EstetikEditor
-
kızlar benim 2 haftam doldu ama hala gözümün altındaki morluklar tam olarak kaybolmadı. bandajı çıkarınca insanlar sadece gözlerimin altını görüp yüzüme tuhaf tuhaf bakıyorlar:)))
sizdede bukadar uzun sürdümü?
ya bide burnumun içinde yarık tarzı bir yara çıkmış. acayip ağrıyor. umarım önemli bişey değildir.
kızlar benim 2 haftam doldu ama hala gözümün altındaki morluklar tam olarak kaybolmadı. bandajı çıkarınca insanlar sadece gözlerimin altını görüp yüzüme tuhaf tuhaf bakıyorlar:)))
sizdede bukadar uzun sürdümü?
ya bide burnumun içinde yarık tarzı bir yara çıkmış. acayip ağrıyor. umarım önemli bişey değildir.
benım 4.gunde gectı suan sadece hafıf sarı 7.gunum..kısıye gore degısıyormuş gecer mutlaka kım ne dersın desın takma bence
yarın gidicem yavuz beyle veli beyin yanına.
bandajı carsamba çıkardım canım. yani 6 gün kullandım. burnumun üstü havasızlıktan yara oldu çünkü.
ya benim morluklar ameliyatın 3. gün oluştu. ondan önce morluk felan yoktu zaten. gec geldi gec gececek heralde.
bu arada burnunla aran nasıl canım?
alıştın mı?
bandajı çıkarınca yüzün tuhafına gidecek. çünkü şişlikleri daha net göreceksin ama bir iki saatde o halinede alışırsın.
masaj yapıyormusun?
ben günde 4-5 kez 3-4 dak yapıyorum. umarım yeterlidir.
benım çok yenı daha burnumu gormedım bandajlıhenuz dokunmuyorum ama ufacık ya çok sevdım burnumun yarısını hastanede kodum geldım amaneyyy
bandaj çıkınca burun biraz daha şişiyor canım ve 2 göz arası mesafe şişden dolayı çok tuhaf görünüyor. ama birkaç saat sonra alışıyorsun.
bu arada sanada çok geçmiş olsun.
yarın gidicem yavuz beyle veli beyin yanına.
bandajı carsamba çıkardım canım. yani 6 gün kullandım. burnumun üstü havasızlıktan yara oldu çünkü.
ya benim morluklar ameliyatın 3. gün oluştu. ondan önce morluk felan yoktu zaten. gec geldi gec gececek heralde.
bu arada burnunla aran nasıl canım?
alıştın mı?
bandajı çıkarınca yüzün tuhafına gidecek. çünkü şişlikleri daha net göreceksin ama bir iki saatde o halinede alışırsın.
masaj yapıyormusun?
ben günde 4-5 kez 3-4 dak yapıyorum. umarım yeterlidir.
bandaj çıkınca burun biraz daha şişiyor canım ve 2 göz arası mesafe şişden dolayı çok tuhaf görünüyor. ama birkaç saat sonra alışıyorsun.
bu arada sanada çok geçmiş olsun.
bu arda o yara gbi grdgn sey kabukta olblr cnm kesn kabuk baglmştr bepntni sürüyosun dmi yumuşatsın içini ii geliyo
bende yrın cıkarcmc cnm 5 gün oluyo ytr skldm walla bi yandn şişlkleri gzliyo dye cıkrmkta istmyorm ama napim böle rhtsz edyo ben masjı gnde 3 4 kez yapıyorum sbh ögle aksm yatrkn dye plnladm öle devm edyorum ama ben fazla uzun yapmıyorum korkuyorum acıkcası cok bastrrsm cökme olur dye acaba cokmu bastrym yada yapmıyomym dye hep kuruntlr soru işrtleri var kafmda salı gtcm veli beyn yanına baklm ne dyck masaj için raht duş alabliymsn cnm ben yrn alcmda braz korkuyorm su dgnce tuhf olrm herldegerci baya alştm burnuma rht doknuyorm ama insn yinede tedrgn oluyo söle 2 3 ay gecsede rahtlsam hassasiyti biraz gider en azından:)
bu arda o yara gbi grdgn sey kabukta olblr cnm kesn kabuk baglmştr bepntni sürüyosun dmi yumuşatsın içini ii geliyo
normal duş almaya başladım canım ya. burnumu korka korka yıkıyorum ama hala. ama duşta suyun değmesi rahatsız etmiyor.
bakalım doktorlarımız yarın ne diyecekler.
seninde burnun akıyor mu hala?
burnun çok hoş duruyor gecmış olsun
biz aynı dönemde olcaz ozaman aynı seyleri yaıycaz hemen hemen ben de senden 4 gün sonrayım.burdan haberlesip takip ederiz insalalh :)
evet canm hayırlısı olsun hepimiz için. valla gün yaklaştıkça tırsmaya başladm bitsede kurtulsak artk :S
canm sen nereden geliceksin ki ?arkadaşlar istanbul dışından ameliyat yaptıran kimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?