- Konu Sahibi EstetikEditor
-
istanbul dışından geldim ve ameliyat oldum.önce doktorlarla görüşmek için bir defa randevu alıp hastaneye geldim.daha sonra ameliyat günümü aldım ve tekrar o gün geldim aynı günde tahlillerimi yaptılar ve ameliyata girdim 1 gece hastanede yattıktan sonra ertesi gün taburcu ettiler daha sonra bir gece akrabamızın yanında kaldım çünkü tamponları ameliyattan 2 gün sonra alıyolar.tamponlar alındıktan 1 hafta sonra tekrar hastaneye çağırdılar sonra 1 hafta sonra tekrar yani istanbul dışından gelmek gerçekten çok zor oldu benim için..15 gün İstanbulda bir yerde kalmak gerekiyor..yoksa doktor o halde yolculuğu doğru bulmuyor..bilginize..canm sen nereden geliceksin ki ?
canm sen nereden geliceksin ki ?
inşallah kabuk felandır canım ya.
günde 3-4 kez bepanten sürüyorum ve kulak çöpü ile sürekli temizliyorum.
Şeyma siz ameliyat oldunuz mu
kızlar yrn ameliyat olcam inşallah.. burçak hanımın aramasını bekliyorum çok heycanlıyım.. yanıma almamı önereceğiniz bişiler varmı tecrubeliler size sesleniyorum ltfn yardım.. nasıl giyiniyim kalın mı incemi cantama koymam gereken en önemli şeyler vesayre işte.. korkmaya başladım nasıl alıyorlar ameliyata ben iğneden bile korkan biriyim nasıl giriştim bu işe kendime inanamıyorum..:)
birde aklım burnumda.. velibey biraz kalkık bir burun anlattı bana ama bana çok kalkık geldi doktora mı bırakmalıyım herşeyi karışmalımıyım bilemiyorum.. sizlere nasıl anlattı,aynısımı oldu burnunuz..
yanına hiçbirşey almana gerek yok sadece havlu kağıt ve plastik bir bardak su için. boğazın bol bo lkuruyacak çünkü ve kocaman bardaklardan su içmek de zor plastik ağzının şeklini alabildiği için kolay. giderken istediğini giy zaten hepsini çıkarıp ameliyat önlüğü giyeceksin. ama sonra narkozdan ayıldıktan sonra üşüme hissedeceğin için yanına çok kalın olmayan önden düğmeli bir pijama al. gece sıcak oluyor. ben bütün gece üstüm açık yattım. tabi uyku uyumadığımdan fenalık da gelmiş olabilir bilmiyrm:) ama sıkma canını herşey içeri girene kadar sonrası zaten senin kontrolün dışında. veli beye bırak kendini o işin piri ne de olsa. şimdiden allah yardımcın olsun.
çok saol söylediklerine dikkat edicem.. burçak hanım hala aramadı. aklıma neler neler geliyor bitsin şu stres artık.. tahlillerim yapılırken burun derimin ince oldugu söylendi iyi bişeymiş bu ama ne yönden iyi tam anlayamadım açıkcası farkı bilen var mı?
bnm operasyonum da p.tesi günüydü burçak hn pazar çalışmadıkları için c.tesi ben sizi arıycam dedi. aradığında saat akşam 7ydi:) o yüzden gözün telde bekleme bence. burun derisi olayını ise ilk kez duyuyorum ama olumsız birşey olsa zaten seni uyarmak zorundalar. bu iyi bişey dediklerine göre takılma.
kızlar yrn ameliyat olcam inşallah.. burçak hanımın aramasını bekliyorum çok heycanlıyım.. yanıma almamı önereceğiniz bişiler varmı tecrubeliler size sesleniyorum ltfn yardım.. nasıl giyiniyim kalın mı incemi cantama koymam gereken en önemli şeyler vesayre işte.. korkmaya başladım nasıl alıyorlar ameliyata ben iğneden bile korkan biriyim nasıl giriştim bu işe kendime inanamıyorum..:)
birde aklım burnumda.. velibey biraz kalkık bir burun anlattı bana ama bana çok kalkık geldi doktora mı bırakmalıyım herşeyi karışmalımıyım bilemiyorum.. sizlere nasıl anlattı,aynısımı oldu burnunuz..
:):) saate kadar dayanamaz ben ararım onları:):) test sonuçlarını sorarım bahane tabi:):) ah okadar merak ediyorum ki nasıl olucam ameliyattan sonra.. bende sağlıksal sorunlarda var umarım kolay bir ameliyat ve iyleşme sürecim olur...burdan yazarım gelişmeleri..
pipet almayı unutma cnm önden fermuarlı eşofmanıda..
bunları okuyunca ben de yasadım simdi aynı heycanı benm de tam1 hafta kaldı ameliyatıma bizi neler bekliyor bilmiyoruz garip bir heyecan ve biraz da korku var bakalım insalalah hayırlısıyla atlatalım da su ameliyatı simdiden gecmis olsun canım....
pipet almayı unutma cnm önden fermuarlı eşofmanıda..
kızlar ben de ameliyat olmak istiyorummm...ama nasıl nerede?:'(
kafam iice karıştı
bende kararsızdım çok araştırdım birsürü kişinin doktorlar hakkındaki yorumlarını okudum.. sonra o doktorların yaptıkları burunlara baktım.. vee velibeye karar verdim.. yrn ameliyatım ve inan doktoruma çok güveniyorum. yaptıgı burunlar aynı değil herkezin yüzüne gideni yapıyor.. ve çok güzel sonuçları var.. şikayetci bir hastasını görmedim daha.. bende memnun olanlardan olurum umarım:):) git bi görüş veli beyle hiç olmassa forumdan yaptıgı burunlara bak zaten karar vereceksin doktoruna:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?