- 16 Temmuz 2008
- 1.416
- 25
- 683
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ESTETİK BURUN AMELİYATI AMELİYAT SONRASI BAKIM REHBERİ
canım saol cok teskkür ederz iyi oldu bu yazdıkalrın
arkadaşlar sadece rahat giidin çok kolay olacak merak etmeyin.
hepiniz için bol bol dua ediyorum:)))
senin için hayırlısı olsun cnm
ameliyatın inş.umduğun gibi geçer...
resimlerini yüklersin değilmi:)
arkadaşlar sadece rahat giidin çok kolay olacak merak etmeyin.
hepiniz için bol bol dua ediyorum:)))
evt rahat olmak önemli sanırım ama tugur konustukca be nde heycanlandımaz bir zmanım kaldıgı için zaten onun da yazdıkalrıdnan belli oluyor heyecanı
heycanlıyım cidden:):) aynaya bakıyorum sürekli :):) bide serum iğnelerinden korkmuşumdur hep onu düşünüyorum:)
ESTETİK BURUN AMELİYATI AMELİYAT SONRASI BAKIM REHBERİ
canım saol cok teskkür ederz iyi oldu bu yazdıkalrın
rica ederim cnm, ben operasyona girmeden önce buralarda dolaşıp bu kadar aktif bilgi almamıştım. ben de tıp merkezinin sitesinde yazılanları okuyup uygulamaya çalıştım tabi doktorun söylediklerine ek olarak. umarım sizede yardımcı olur. ve tabi allah yardımcın olsun. hayırlısıyla gir çık inşallah
heycanlıyım cidden:):) aynaya bakıyorum sürekli :):) bide serum iğnelerinden korkmuşumdur hep onu düşünüyorum:)
bende perş. günü ameliyat olcam çok heyecan bastı beni. bi de bu kadar strese sigarasızlıkta eklendi
sigara içine arkadaslar var mı siz ameliyattan ne kadar zaman önceden bıraktınız sigarayı?
cnm doktora gttnmi ne dedi doktrlr bi sorun yok dmi?
ben 1ay önce bıraktm cnm ve içmeyide düşnmüyorum kurtuldum sigrdan
amelıyattan bı gun once geceye kadar içtim ben =)
kızlar bende cok korkuyodum ben olduysam sizde cok rahat olursunuz bende heycan coktu korkuda hele amelyta girerken aglıycaktım nerdeyse hemsire geldi hazırlan dedi sıra sende heycandan bayılcaktm nese hazırlandım sedyeye uzandım bi odaya girdik amelyathaneydi galiba o heycanla dikkat etmedm ordaki asistnlr konuştryo seni bişelr soruyo cevapldm bi kacnı sonra bana bisey oluyo gözlerm kapnıyo ya dedim bi kac defa dedim sonra uyumusumamelyt bitti seslendler uyanr uyanmaz elim burnuma gitti elimi tuttulr falan beni niye uyandırdınz ya dedim ne güzl uyuyodm onu dedigmi hatrlıyom nese sonra yine daldım yarı baygn odama getirldim kendime geldigimde sızlama oldu burnumda agrı kesici igne yapıylr hemen serumda etkisni göstrnce geciyo agrılr dahada agrn olmuyo ilk uyuyamadım fazla agızdn nefes almak zorldı beni alşk olmadk bi durum bogazlrm kuruyodu iştee hersy gelp gectii bugün 18. günüm nasıl gecti anlmdm işe bile basldm:d bi sorunm yok hiç olmamış gibiym sadece şişliklr var burnmda ilk 4 gün zor gecer hatta pişmnlk duyarsnz keske olmasydm diye bende öle oldu cunku şişlkler oluyo surtta bde snki burnunuzu bişey tutyomuş gibi hissedyosunz bunlr rahatsız ediyo bde rahat yemek yiyememk rahtsız edici bi hafta kdar bol bol sıvı tüketn kızlar gerci ben bi haftaya klmdn yedim hersyi dudagmn uyusuklugu gecti braz hemn yemege basldm tabi sıcak olmuycak seklde sıcak yasak yawuz bey söler zaten nelern yasak oldugunu neleri yapıcanızı zor günler bi gecti tamponlrm alındı rahtldm allah be iyki olmuşm dedim ben özetledm nasıl gectigni neler yasıycanızı bilrseniz daha iyi olur diye dusunuyorum paniık endişe içinde olmazsınz kızlar olucak arkadaslr için bende bol bol dua edicm umarm en iyi seklde atlatrsnz
canm sen nereden geliceksin ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?