Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

teşekkür ederim paylaştığın için. peki görüşmeye gittikten kaç gün sonrasına ameliyat randevusu verdiler? bi de masajlar burun iyileştikçe değişiyor takip edebildiğim kadarıyla 15. gün 1. ay 3. ay 6. ay gittim diyenler var sen bunları nasıl hallettin canım?

canım tam olarak ne tahlilleri yapıyorlar?bir de ne zaman yapılıyor bu tahliller?

merhaba arkadaşlar uzun zmandan berı buralarda degılım benden sonra amelıyat olan tum arkadaslara çok gecmıs olsun..zman zaman gırıp takıp etmeye calıstım buyuk çogunlugu basarılı olmus gule gule kullanının burnuscuklarınızı...

bana gelınce benım amelıyat olalı tam ıkı bucuk ay oldu memnunmuyum dersenız malesef bıraz olumsuz seyler yazmak durumunda kalıcam...tabıkı ıkı bucuk ay sonuc hakkında kesın bırsey soylemek ıcın erken ama suanda pek parlak gozukmuor..alçım ılk çıktıgında çok guzeldı burdan buyuk bır sevıncle paylasmıstım ama zman ıcersısınde degısıklıkler oldu ..kafaya takmamaya calısırum daha erken dıorum ama ınsanın moralını bozmaması elde olmuor..ıkı ahafata sonra 3 aylık kontrele gıdıcem bakalım bey neler soylıycek inşallah suankı halı şişlıktendır ve inşallahh duzelıcektır gercekten çok keyfsızım...

Masajlar konusunda herkese geçirdiği operasyona göre farklı masajlar veriyor doktorumuz anladığım kadarıyla bana 15.günümde üstten başlamak üzere kemiklere baskı uygulamak suretiyle yapılması gereken masajları verdi 1 ay sonra gittiğimde burun ucu basajına başlattı bir de başparmakla bastırarak üstten aldığı kemiğin olduğu yere de ayrı masaj yapmam gerektiğini gösterdi.Tabi bu yine belirtiyim herkese göre farklılık arz ediyor forumdan takip ettiğim kadarıyla!Benim ameliyat maceram şimdilik bu şekilde..:))

hemen endişe etme cnm sıkma canını şişlklrdn öle görünydr insin bi bakalım 6 ay kadar olsun ondan sonra ölemi kalıp kalmıycnı anlrsn bozma moralini hemen daha erken

neyden şikayetçisin canım

anladgm kadryla seklnden sikayetci ben sekli hakkında olumsuz düşüncesni erken buluyorum daha 2 ay olmuş cok kısa bi süre 7 ayda bile burunda şişlkler indkce sekil degistiryomş ben 6 7 ay sabırla beklycem şişliklrn inmesini suan şiş hali bile ii görnyo ama bişy sölemk için erken beklicem artık asıl sekli bence 1 sene sonra belli oluyor..

bu günlerde burnumuhiç beğenmiyorum yaa bende canım sıkkın hem ucu düşük gibi hemde kocaman sanki kanatlarda hiç daralmamış gibi..zaman geçtikçe güzelleşecek daha diye umuyordum ama sanki daha çirkin oldu..resim çekiyorum eskisi gibi güzel çıkmıyor..tamam berbat değil ama şu an 4 ay olacak bu hali son haliyse eğer çok fena canımı sıkıyor..

şeklınden canım yoksa nefes alış verısım gayet ıı...daha erken oldugunu bende belırrtım zaten kesın bırsey soylemek ıın erken ama benımle aynı donemde amelıyat olan arkadasların burunlarına bakarak kıyaslama yaptıgım ıcın canım sıkılıor.benım dısımda hıcbıer arkadasın burnunda tam yandan cekılen fotolarda kemer gormedım şişlık herkes de var ama kemer:26:.kanatlarında asımetrı var bırı yukarda dıgerı asagıda duruo kı onun degıscegını sanmıorum ama o okadar rahatsız etmıor benı.. benı asıl uzen bır tarafının daha kalın dıger tarafının ınce olusu, burun sırtında kemer ve bıraz da yamukluk...masaj yapmaya devam edıyrm masaj yaptıkça kemerı gıdıo yamuklugu da duzeltıyrm ama yarım saat sonra tekrar eskı halıne gerı gelıor...bır bucuk ay kontrolumde velı bey 3 ayda gecer bunlar demıstı ıkı bucuk ayı gectı ama hala duzelme yok...bakalım kontrolde ne dıycek..

cnm o dediğin şeyler şişlikle alakalı gerçekten 6 boyunca iner şişer..ama burun değişiyor gerçekten çok ben şimdi foto çekiyorum berbat çıkyor tam 4 ay olcak..sadece burun ucum şiş ama son halini beğenmiyorum burun deliklerim kocaman gene eskisi gibi..daralmamış sanki..tamam eskisinden iyi tabi ama insan üzülüyor sanki düştü burun ucumda..

inşallahh dedıgın gıbı olur...yanı bende amelıyat oncesı buna kendımı çok hazırlamıstım ben bılınclı bır hastayım ole hemen panık olmam falan dıodum 6 ay olmadan tek kelıme yapmıycam burnumla falan dıodum ama 3 ay olacak nerdeyse ve şuan gercekten hıc ıyı gozukmuo..burun ucunun şiş olusu falan var zaten onları takmıorum duzelecek dıe bıd edelıklerı bbuyuk oldu bana gore ama gercekten dıger sorunlar olmasa artık delıkmıs falan umursamıycam ama benımkınde kemer var resmen ucu asagı dogru sarkık duruo yanı suanda burnu gorsen estetık oldugunu anlamzsın orjınal burnum amelıyat yaptırmak ıstedıgım burun sanırsın yanı..önden goruntusu yıne daha ıı duruo ama yandan çok kotu gercekten..ama yınede umudumu kaybetmemeye calısıorum zamanla ınsallah duzelıvektır dmekten baska carem yok ama gercekten çok mutsuzum..

haklısın gerçeten bende öyle sabırla bekleyen bir kişiliğim vardır bu konuda en azından..ama hayallerim yıkılıyor sanki..bir de üzüldüğüm ilk başlarda mükemmel geliyordu gözüme fotolarda falan şimdi güzelleşeceği yerde çirkinleşiyor sanki..acaba erkenmi davrandım diyorum ameliyat olmak için..acele davranmamalıydım belkide..ama seninkini merak ettim çok kemer de şişlikten olabiliyor masajla geçiyor bazısınınki..ama benimde en öenm verdiğim burun delikleri küçülsün demiştim ısrarla ama hiç küçülmemiş..yeni anladım..zaten çok büyüktü benim..senin dediğin gibi onuda geçelim ama benimde ucu düşük duruyor..senin 3 ay daha benim 4 aya yanaştı..bilemiyorum şanslamı alakalı..ama inşallah düzelir burunlarımız yoksa çok üzüleceğim..ama şurası gerçek burnum kocaman hala..kibar bir burun hayalimdekiydi öyle fazla istekelrim yok benim ama..sen resim koysan görürdük ama biraz daha bekle bakalım 6 ay dolsun hele..ben de tabi..ama şunu diyorlar güzel burun güzelleşirmiş zamanla ne bilim çok taktım bende..

şuanda fotograf koymak ıstemıyrm bende çünku bılıorum canım daha da sıkılacak..3 ay kontrolune gıdeyım bı bakalım velı bey neler soylıycek ondan sonra koycam fotograf..bakalım hayırlısı inşallah korktugumuz basımıza gelmez...

inşallah gelmez 6 ay dolsun bakalım hele..benim burun ucu kocaman yağlı bir derim vardı ondanmı bilmiyorum ama çok üzüntülüyüm gene elim burnumda eskisi gibi...

6 aylık, 1 senelik ameliyatlı arkadaşlarımızla konuşun kızlar. onların da belki böyle sorunları olmuştur başlarda. olmamışsa da ben de ümitsizliğe kapılırım burda, randevumu bile almıştım ama sizin başınıza gelenlerin benim de başıma gelmeyeceğinin garantisini kimse veremez tabii olağan dışı birşey varsa ortada.

evet haklısın cnm ama eski arkadaşların zaman içinde olan burunlarının resimlerini gördüm hep fazla bir değişim olmamıştı hatta daha güzelleşmişti..seni umutsuzluğa düşürmek istememdüşemde zaten..bence veli bey güvenilecek bir doktor..yani ben sırf güvendiğim için oldum ona..yoksa bazı burunlar hoşuma gitmişti bazıları gitmemişti aslında..zaten fazla bir beklentimde yoktu..ama burun ucumu düşük istemiyorum kesinlikle deliklerden geçtim hadi..ama herkesin burun yapısı farklıdır bence yani fazla sorunlu olmayan bir burunda daha güzel sonuçlar elde edilebiliyor..yani malzemeylede alakalı diyorum..sen umutsuzluğa kapılma bence..bir çok kişinin burunları süper oldu..

bencedeneferalem haklı sen umıtsızlıge kapılma bırcok kısın burnu çok guzel benımde burnum bıraz etlıydı velı bey bana senden yumusak doku yanı yag ve kıkırdak çok aldık şişme çok olur ve yavas gecer bu durumda demıstı belkı ondandr..gercekten eldekı malzmeye gore degısıo yoksa harıka burunlar var manuelayer drosofıla bunlar canlı gordugum hemde harıka sonucları olan burunlar..yıne sıteden bıldgımız de cok o yuzden sen umudunu kırma bıde bızımkıler dha erken dayanamayıp uzuluyrm tabı ama asıl sonuc ıcın gercekten 6 ay dolmalı..hakkında hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…