- Konu Sahibi EstetikEditor
-
istanbul dışından geldim ve ameliyat oldum.önce doktorlarla görüşmek için bir defa randevu alıp hastaneye geldim.daha sonra ameliyat günümü aldım ve tekrar o gün geldim aynı günde tahlillerimi yaptılar ve ameliyata girdim 1 gece hastanede yattıktan sonra ertesi gün taburcu ettiler daha sonra bir gece akrabamızın yanında kaldım çünkü tamponları ameliyattan 2 gün sonra alıyolar.tamponlar alındıktan 1 hafta sonra tekrar hastaneye çağırdılar sonra 1 hafta sonra tekrar yani istanbul dışından gelmek gerçekten çok zor oldu benim için..15 gün İstanbulda bir yerde kalmak gerekiyor..yoksa doktor o halde yolculuğu doğru bulmuyor..bilginize..
çok saol söylediklerine dikkat edicem.. burçak hanım hala aramadı. aklıma neler neler geliyor bitsin şu stres artık.. tahlillerim yapılırken burun derimin ince oldugu söylendi iyi bişeymiş bu ama ne yönden iyi tam anlayamadım açıkcası farkı bilen var mı?
revizyon için kesinlikle önermem.
Masajlar konusunda herkese geçirdiği operasyona göre farklı masajlar veriyor doktorumuz anladığım kadarıyla bana 15.günümde üstten başlamak üzere kemiklere baskı uygulamak suretiyle yapılması gereken masajları verdi 1 ay sonra gittiğimde burun ucu basajına başlattı bir de başparmakla bastırarak üstten aldığı kemiğin olduğu yere de ayrı masaj yapmam gerektiğini gösterdi.Tabi bu yine belirtiyim herkese göre farklılık arz ediyor forumdan takip ettiğim kadarıyla!Benim ameliyat maceram şimdilik bu şekilde..:))teşekkür ederim paylaştığın için. peki görüşmeye gittikten kaç gün sonrasına ameliyat randevusu verdiler? bi de masajlar burun iyileştikçe değişiyor takip edebildiğim kadarıyla 15. gün 1. ay 3. ay 6. ay gittim diyenler var sen bunları nasıl hallettin canım?
merhaba arkadaşlar uzun zmandan berı buralarda degılım benden sonra amelıyat olan tum arkadaslara çok gecmıs olsun..zman zaman gırıp takıp etmeye calıstım buyuk çogunlugu basarılı olmus gule gule kullanının burnuscuklarınızı...
bana gelınce benım amelıyat olalı tam ıkı bucuk ay oldu memnunmuyum dersenız malesef bıraz olumsuz seyler yazmak durumunda kalıcam...tabıkı ıkı bucuk ay sonuc hakkında kesın bırsey soylemek ıcın erken ama suanda pek parlak gozukmuor..alçım ılk çıktıgında çok guzeldı burdan buyuk bır sevıncle paylasmıstım ama zman ıcersısınde degısıklıkler oldu ..kafaya takmamaya calısırum daha erken dıorum ama ınsanın moralını bozmaması elde olmuor..ıkı ahafata sonra 3 aylık kontrele gıdıcem bakalım bey neler soylıycek inşallah suankı halı şişlıktendır ve inşallahh duzelıcektır gercekten çok keyfsızım...
cumartesi günü kontrole gittim canım. çok şükür herşey yolundaymış. senden naber?
merhaba arkadaşlar uzun zmandan berı buralarda degılım benden sonra amelıyat olan tum arkadaslara çok gecmıs olsun..zman zaman gırıp takıp etmeye calıstım buyuk çogunlugu basarılı olmus gule gule kullanının burnuscuklarınızı...
bana gelınce benım amelıyat olalı tam ıkı bucuk ay oldu memnunmuyum dersenız malesef bıraz olumsuz seyler yazmak durumunda kalıcam...tabıkı ıkı bucuk ay sonuc hakkında kesın bırsey soylemek ıcın erken ama suanda pek parlak gozukmuor..alçım ılk çıktıgında çok guzeldı burdan buyuk bır sevıncle paylasmıstım ama zman ıcersısınde degısıklıkler oldu ..kafaya takmamaya calısırum daha erken dıorum ama ınsanın moralını bozmaması elde olmuor..ıkı ahafata sonra 3 aylık kontrele gıdıcem bakalım bey neler soylıycek inşallah suankı halı şişlıktendır ve inşallahh duzelıcektır gercekten çok keyfsızım...
çok saol cnm cidden iyi geliyor butür yazıları okumak.. saatler kaldı benim ameliyatımada.. çok heycanlanıyorum:):)
neyden şikayetçisin canım
neyden şikayetçisin canım
şeklınden canım yoksa nefes alış verısım gayet ıı...daha erken oldugunu bende belırrtım zaten kesın bırsey soylemek ıın erken ama benımle aynı donemde amelıyat olan arkadasların burunlarına bakarak kıyaslama yaptıgım ıcın canım sıkılıor.benım dısımda hıcbıer arkadasın burnunda tam yandan cekılen fotolarda kemer gormedım şişlık herkes de var ama kemer:26:.kanatlarında asımetrı var bırı yukarda dıgerı asagıda duruo kı onun degıscegını sanmıorum ama o okadar rahatsız etmıor benı.. benı asıl uzen bır tarafının daha kalın dıger tarafının ınce olusu, burun sırtında kemer ve bıraz da yamukluk...masaj yapmaya devam edıyrm masaj yaptıkça kemerı gıdıo yamuklugu da duzeltıyrm ama yarım saat sonra tekrar eskı halıne gerı gelıor...bır bucuk ay kontrolumde velı bey 3 ayda gecer bunlar demıstı ıkı bucuk ayı gectı ama hala duzelme yok...bakalım kontrolde ne dıycek..
cnm o dediğin şeyler şişlikle alakalı gerçekten 6 boyunca iner şişer..ama burun değişiyor gerçekten çok ben şimdi foto çekiyorum berbat çıkyor tam 4 ay olcak..sadece burun ucum şiş ama son halini beğenmiyorum burun deliklerim kocaman gene eskisi gibi..daralmamış sanki..tamam eskisinden iyi tabi ama insan üzülüyor sanki düştü burun ucumda..
inşallahh dedıgın gıbı olur...yanı bende amelıyat oncesı buna kendımı çok hazırlamıstım ben bılınclı bır hastayım ole hemen panık olmam falan dıodum 6 ay olmadan tek kelıme yapmıycam burnumla falan dıodum ama 3 ay olacak nerdeyse ve şuan gercekten hıc ıyı gozukmuo..burun ucunun şiş olusu falan var zaten onları takmıorum duzelecek dıe bıd edelıklerı bbuyuk oldu bana gore ama gercekten dıger sorunlar olmasa artık delıkmıs falan umursamıycam ama benımkınde kemer var resmen ucu asagı dogru sarkık duruo yanı suanda burnu gorsen estetık oldugunu anlamzsın orjınal burnum amelıyat yaptırmak ıstedıgım burun sanırsın yanı..önden goruntusu yıne daha ıı duruo ama yandan çok kotu gercekten..ama yınede umudumu kaybetmemeye calısıorum zamanla ınsallah duzelıvektır dmekten baska carem yok ama gercekten çok mutsuzum..
şuanda fotograf koymak ıstemıyrm bende çünku bılıorum canım daha da sıkılacak..3 ay kontrolune gıdeyım bı bakalım velı bey neler soylıycek ondan sonra koycam fotograf..bakalım hayırlısı inşallah korktugumuz basımıza gelmez...haklısın gerçeten bende öyle sabırla bekleyen bir kişiliğim vardır bu konuda en azından..ama hayallerim yıkılıyor sanki..bir de üzüldüğüm ilk başlarda mükemmel geliyordu gözüme fotolarda falan şimdi güzelleşeceği yerde çirkinleşiyor sanki..acaba erkenmi davrandım diyorum ameliyat olmak için..acele davranmamalıydım belkide..ama seninkini merak ettim çok kemer de şişlikten olabiliyor masajla geçiyor bazısınınki..ama benimde en öenm verdiğim burun delikleri küçülsün demiştim ısrarla ama hiç küçülmemiş..yeni anladım..zaten çok büyüktü benim..senin dediğin gibi onuda geçelim ama benimde ucu düşük duruyor..senin 3 ay daha benim 4 aya yanaştı..bilemiyorum şanslamı alakalı..ama inşallah düzelir burunlarımız yoksa çok üzüleceğim..ama şurası gerçek burnum kocaman hala..kibar bir burun hayalimdekiydi öyle fazla istekelrim yok benim ama..sen resim koysan görürdük ama biraz daha bekle bakalım 6 ay dolsun hele..ben de tabi..ama şunu diyorlar güzel burun güzelleşirmiş zamanla ne bilim çok taktım bende..
şuanda fotograf koymak ıstemıyrm bende çünku bılıorum canım daha da sıkılacak..3 ay kontrolune gıdeyım bı bakalım velı bey neler soylıycek ondan sonra koycam fotograf..bakalım hayırlısı inşallah korktugumuz basımıza gelmez...
haklısın gerçeten bende öyle sabırla bekleyen bir kişiliğim vardır bu konuda en azından..ama hayallerim yıkılıyor sanki..bir de üzüldüğüm ilk başlarda mükemmel geliyordu gözüme fotolarda falan şimdi güzelleşeceği yerde çirkinleşiyor sanki..acaba erkenmi davrandım diyorum ameliyat olmak için..acele davranmamalıydım belkide..ama seninkini merak ettim çok kemer de şişlikten olabiliyor masajla geçiyor bazısınınki..ama benimde en öenm verdiğim burun delikleri küçülsün demiştim ısrarla ama hiç küçülmemiş..yeni anladım..zaten çok büyüktü benim..senin dediğin gibi onuda geçelim ama benimde ucu düşük duruyor..senin 3 ay daha benim 4 aya yanaştı..bilemiyorum şanslamı alakalı..ama inşallah düzelir burunlarımız yoksa çok üzüleceğim..ama şurası gerçek burnum kocaman hala..kibar bir burun hayalimdekiydi öyle fazla istekelrim yok benim ama..sen resim koysan görürdük ama biraz daha bekle bakalım 6 ay dolsun hele..ben de tabi..ama şunu diyorlar güzel burun güzelleşirmiş zamanla ne bilim çok taktım bende..
6 aylık, 1 senelik ameliyatlı arkadaşlarımızla konuşun kızlar. onların da belki böyle sorunları olmuştur başlarda. olmamışsa da ben de ümitsizliğe kapılırım burda, randevumu bile almıştım ama sizin başınıza gelenlerin benim de başıma gelmeyeceğinin garantisini kimse veremez tabii olağan dışı birşey varsa ortada.
6 aylık, 1 senelik ameliyatlı arkadaşlarımızla konuşun kızlar. onların da belki böyle sorunları olmuştur başlarda. olmamışsa da ben de ümitsizliğe kapılırım burda, randevumu bile almıştım ama sizin başınıza gelenlerin benim de başıma gelmeyeceğinin garantisini kimse veremez tabii olağan dışı birşey varsa ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?