- Konu Sahibi EstetikEditor
-
bugun benım doktorum yurt dısındaydı velı bey açtı bandajımı sağolsun çok şeker doktorlar hepsı...
burnum kocaman ve şiş,ama bu halı bıle eskı halınden kat kat ıyı ,ıyıkı yaptırdım hiç pişman degılım:)) o uzun karadenızlı burnumu bu hale getırdı ya doktorum bravo dıyorum
benımkı necdet bey ıkısıde aynı hastanede çalışıyorsenin doktorun veli bey değil miydi ki zaten:)
geçmişler olsun pek çok.
kızlar ya benim de kafam karıstı simdi ameliyatıma 5 gün var ve pişman olurum diye cok korkuyorum.dün tahlilleri yaptırmaya giderken bir kadın gördüm otobüste artık takıntı olmus bende de heralde herkesin burnuna bakıyorum ve o kadının burnunun yapılma oldugu cok belliydi izleri bile vardı burnunun yanakalrında annem de onu gösterdi banaama bogaziçi tıp merkezinin orda inecek diye bekledm inmedi :S ya ben burnumun yapma gibi durmasından cok korkuyorum burnumda öyel cok büyük bir kemer de yok sadece ucu bozuk biraz .pişman olmaktan cok korkuyorum özllikle annem bunu cok söylüyo moralimi cok bozuyorameliyat günümde yakalstı onun stresi bir yandan annemin dedikleri bir yandandı üzerine bir de sizin yorumalrınız beni cok etkiledi ne yapcagımı bilemiyorum vazgecemem artık ama sonucundan cok korkuyorum simdi burnumun simdiki halini koyacagı mburaya ama olamyı cok istiyodum hep bir daha bu kdar cesaret edemem bu raddeye kadar geldim ne yapcagımı bilemiyorm
sevdalinka87 ve neferalem umarım beni teselli etmeye çalışırken ikna olmuşsunuzdur:) 6. ayda henüz oturmaya başlıyormuş burun. hem siz de en beğendiğiniz burunları yapan adama ameliyat oldunuz eminim ki sizlerin de beğendiğiniz burunlarınız olacak ama en önemlisi sabırlı olmak sanırım.
bu arada tahlilleri ameliyattan ne kadar zaman önce yapıyorlar birde tam olarak ne tahlilleri yapılıyor?
amelıyat gunu yapılıyor çok az zamanda bıtıyor zaten..kan tahlılı akcıger grafısı bıde tomografı ne sınuz bıseyı tam bılmıyorum ama hemen bıtıyor
kızlar ya benim de kafam karıstı simdi ameliyatıma 5 gün var ve pişman olurum diye cok korkuyorum.dün tahlilleri yaptırmaya giderken bir kadın gördüm otobüste artık takıntı olmus bende de heralde herkesin burnuna bakıyorum ve o kadının burnunun yapılma oldugu cok belliydi izleri bile vardı burnunun yanakalrında annem de onu gösterdi banaama bogaziçi tıp merkezinin orda inecek diye bekledm inmedi :S ya ben burnumun yapma gibi durmasından cok korkuyorum burnumda öyel cok büyük bir kemer de yok sadece ucu bozuk biraz .pişman olmaktan cok korkuyorum özllikle annem bunu cok söylüyo moralimi cok bozuyorameliyat günümde yakalstı onun stresi bir yandan annemin dedikleri bir yandandı üzerine bir de sizin yorumalrınız beni cok etkiledi ne yapcagımı bilemiyorum vazgecemem artık ama sonucundan cok korkuyorum simdi burnumun simdiki halini koyacagı mburaya ama olamyı cok istiyodum hep bir daha bu kdar cesaret edemem bu raddeye kadar geldim ne yapcagımı bilemiyorm
canım benim de yaklaşık 10 günüm var ameliyata ve elbetteki bazı endişelerim var. ama gördüğüm fotograflar endişelerimi her defasında ümide çeviriyor. ayrıca burnundan rahatsızsın ki ameliyat olmaya karar vermişsin, gidip o kadar tarih almışsın. daha güzel bi buruna sahip olmak varken neden vazgeçesin ki? elbette ki karar senin, sedyeye yatmadan hala iş işten geçmiş sayılmaz ama dediğim gibi fotoğraflara bakıp kendini motive edebilirsin. heyecandan sanırım bu ikilemin. ben de hemen olsa da bitse diye bekliyorum :) ki iğne ve kan fobim var benim sen düşün artık korkumu:/ ama kararlıyım, sigarayı bile bıraktım dün:)
senın ıstedıgın dogal gorunen amelıyat oldugu bellı olmayan bır burunsa emın ol velı beyden pısman olmazsın cunku velı bey fazlasıyla kı bana gore bıraz fazla dogalcı..yanı kesınlıkle yuzunde kucuk duran fazla kalkık amelıyat oldugu bellı olan burunlar yapmıor..ben mesela son zmanlarda keske bıraz daha mı kucuk ve kalkık olsaydı dıorum velı bey dogal olsun dıe fazla oynamıyor burunla..o yu<den ıcın rahat olsun bıde soyledıgın gıbı çok sorunlu degılmıs korkma bence...
senın ıstedıgın dogal gorunen amelıyat oldugu bellı olmayan bır burunsa emın ol velı beyden pısman olmazsın cunku velı bey fazlasıyla kı bana gore bıraz fazla dogalcı..yanı kesınlıkle yuzunde kucuk duran fazla kalkık amelıyat oldugu bellı olan burunlar yapmıor..ben mesela son zmanlarda keske bıraz daha mı kucuk ve kalkık olsaydı dıorum velı bey dogal olsun dıe fazla oynamıyor burunla..o yu<den ıcın rahat olsun bıde soyledıgın gıbı çok sorunlu degılmıs korkma bence...
teşekkür ederim cevap verdiğin için:) peki kanı parmaktan mı alıyorlar azıcık, yoksa koldan mı alıyorlar 1 tüp falan? çok garip bi soru oldu farkındayım ama aşı olurken ya da kan hakkında konuşurken bile bayılabiliyorum ben:)) ameliyat olmaktan değil de şu kan aldırmaktan, serum taktırmaktan, iğneden korkuyorum asıl:)
kesinlikle sana katılıyorum...çünkü bu kanıya bende vardım veli bey fazla doğalcı ve fazla oyanama yapmıyor burunla...ama bazı burunlar hakikaten değişik olmuş ebrulinin gibi mesela..eğer burnunuzun fazla kalkık olmasını doğal durmasını istiyorsanız veli beye gidin..şunu da unutmayaın eskisinden kötü olmayacak korkmanıza gerek yok içinizi ferah tutun..
ya bende aynı hastanede oldum benım doktorum başkaydı ama arkadaşımın burnunun ve dıger kızların burnunun gordum gıdıp gelırken asla anlaşılmıyor sankı kendı buurnları,ben ce onemlı olanda bu..herkes dogal sanıcak ne guzel ıste,aman zaten estetıklı ondan guzel duruyor dedıkodularına maruz kalmıcaz
bugun arkadaşlarım geldı benım daha 13. gunum..bugun gorduler alıştık bıle dıyorlar sankı yyıllardır senın burnunmış gibi dedıler..ustelıkde çok şiş olmasına ragmen..
ve yuzumde hıc morluk ve sarılık kalmadı oleyy
koldan aldılar ben korkmuyorum zaten ama zaten kan alan kişi esprılı bı muhabbet yaptı ne zaman kanımı aldıgını anlamadım:))yok canım ıstedıgını sorabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?