Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hadı ya,korkmaya başladım şimdı..cunku bende yıllarca yandan foto çekılemedım..burnumdan rahatsız oluyodum ama asla estetık dusunmedım,nefes alma sorunum vardı o zaman yaptırmışken onuda ıstedım..ama tabı bu kadar ezıyetten sonra burnum şişler ınınce buyurse uzulurum ya
senın kaç ay oldu pekı,6 ayda oturuyor dıyorlar..
bende doğal olsun ıstıyorum ama guzelde olsun tabı..sadece doğallık degıl amaç,guzelde olmalı ınsanı gercekten guzellştırebılmelı,yoksa bu ezıyete degmez

insalalh canım insalalh öyle olur benim de tek temeniinm o siizn gibi bir atlatabilsem ve memnun oldugum günleri görebilsem bu da co ksabır istiyo onu analdm insalalh herhse bir an önce 1 yılını doldurur

ameliyat olacaklara şimdiden geçmiş olsun, ameliyat sonrası-özellikle ilk 3 gün çok zor geçiyor...

neferalem ve sevdalinka,umarım burunlarınız şişliklerden size öyle görünüyordur.. bildiğim tek şey,burun ucu şişliği en son inen yer.. geçen gün benim burnumun sol tarafı öyle bir şişmiş ki, sanki içinde kocaman bir bilye var( bi iniyor bi şişiyor burnum,ben de bir seviyorum bir sevmiyorum.. ama ne olursa olsun eski halinden bin kat güzel..

bı arkadaş doktorumu sormuş özel mesajlara cevap veremıyorum yenı uyeyım burdan yazzayım.doktorum Necdet Ucar bogazıcı tıp merkezınden

korkma herkesin aynı olacak diye bir şey yok..hem sen başka doktora ameliyat oldun sanırım..benimde 4 ay olacak işte yakın..bundan sonra pek değişeceğini sanmıyorum..evet ucu şiş ama kalkıklığı baya indi...umarım böyle kalmaz burunlarımız...

ameliyattan sonra buz kompleksi yapılıyor bunu biliyorum ama sonrasında ne yapılmalı sisliklere buz mu koyacagız sürekli morluklar için ne sürmek gerekir sarılıklar için ve gözlerdeki kanlanmalar için bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi bir an önce iyilesmesi için bildiginiz ne varsa yazarsanız cok iyi olur...

aslında bir şey yapman gerek yok onlar bir kaç gün içinde kayboluyor zaten ama illada alcam diyorsan arnica krem alıyordu bazı arkadaşlardan hatırlıyorum morluklar için ama gerek kalmıyor hemen geçiyor onlar

aslında bir şey yapman gerek yok onlar bir kaç gün içinde kayboluyor zaten ama illada alcam diyorsan arnica krem alıyordu bazı arkadaşlardan hatırlıyorum morluklar için ama gerek kalmıyor hemen geçiyor onlar

Veli Hocaya gidersen arnica krem veryor ama bence gereksiz ben aldım aldığım hafta iyileştirdi arnica jel yazmıstı bana kalırsa alma 20 tl boşuna gıdıo sen bilirsin

yazdıklarınızı okudum neferalem we sewdalınka sewdalınka ıcın daha erken memnunıyetsız olmak cunku bende ozamnlar hıc memnun degldım yanlıs masajlar yuzunden burnumun ustunde cıkıntı olustu smdı bastır bastr gecmıor bıde kemer peydah oldu velı beyınse soledgı sadece burun ucu ustube bastr we usttekı yanlara bastr ucundan daha kalın gorunuyor ust kısım dedı hıc telas yapmıor doktrmuz ama ben telaslanıorum burnumun uzerı purussuz durmuor tuhaf bı sekılde ınıltılı cıkıntılı duruor zaten kalan ızde ayrı canımı sıkıor ılk zamnlar kawıs ortadydı smdı kawıs degıl duz bır burun war ortada telas yapmayım desem 5.ayın ıcersındeyım ya bundan sonrası bole kalırsa dktr 3.aydan snra burun kuculmesı zor demıstı ozamn masajlarda bı halta yaramıcak gbı bıde hadı makyajla falan guzel gorunuyorum ama ya makyajsız bence cok kotu burnumun ustune bastrmamam gerektgını soledı fakat cıkıntı war bastrdgmdada sertlık gelıor elıme bole ınce detay dusundgm zamn ck uzuluyorum tabıkı eskı halınden ıyı oldu ama hep acaba dıorum baska bıyerde olsaydım nasıl olurdu hıc tasarımsız arastrmadan dırek gttm o hastaneye ewet cok dogal yapıor velı bey o konuda ck ıyı ama su kemer gecmezse basarılı dıyemıcem kndı burnum ıcın

bende senin gibiyim iğneden çok korkuyorum.. tahlillerde koldan alıyorlar kanı.. ameliyata girmeden öncede bi damar yolu açıyorlar.. ben iğneden korkuyorum diye ağrı kesici yaptırmadım.. 1 saat etkili bişi yaptılar o damar yolundan.. acısını çeke çeke oturdum.. ben yapamadım ama yapabilirsen iğneyi ol derim yoksa çok zor oluyor benden söylemesi...

kızlar bu şişlikler ne olcak.. bugün tamponu aldılar burnumdan pembe bir sıvı akıyor durmadan,normal mi bu.. şişliklerden gözüm kapandı ne yapsam geçer bileniniz var mmı son olarak bu atel çıkarken acıycak mı... tampon çıkarken acıdı. 1 hafta sonra gitcem yıkayıp atelide alıcaklar.. bu yıkama ağrıtan bişey mi..

tampn en zor kısmıydı dıgerınde bıse yokkı..merak etme şişler bır haftaya ınıyor 15 gune hıc ama hıc kalmıyor morluklar ve sısler..sadece burunda kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…