- Konu Sahibi EstetikEditor
-
cnm orası öyle doğal olması en güzeli ama ilk zamnlardaki haliyle şimdiki hali değişebiliyor burnun bunu yaşadım bizzat ilk zamnlarda oldukça doğaldı benim ama daha hoştu fotolarda falan süper çıkıyordu şimdi çekiyorum kocaman bir burun çıkıyor ama yine doğal..zaten istediğim fotolarda güzel çıkmadıktan sonra ne anlamı var diyorum...zaten yıllarca resim korkusu yaşamış biri olarak geçen arkadaşımın nikahında çekildim burnum eskisi gibi kocaman çıktı yani sanki ameliyat olmamış gibi..insan azcıkda esteik arıyor hemde doğal duran burunlar var..ama istediğiniz eğer gerçekten bukadarysa bence veli bey tam da doğal yapan bir doktor..
şeyma senın burnun çok etlı bır burun degıl bence guzel olur merak etme..kemer falan sorun degıl zaten o törpulenıo basıt iş onemlı olan ucu kıkırdak yapısı etlı ve yaglı burunlarda ucu zor oluo senınkı etlı degıl bence gayet guzel olur..
yarın 11 de ameliyat olucam bende. İnşallah sorunsuz ve güzel bir burnu sahip oluruz..:44:
yarın 11 de ameliyat olucam bende. İnşallah sorunsuz ve güzel bir burnu sahip oluruz..:44:
hadı ya,korkmaya başladım şimdı..cunku bende yıllarca yandan foto çekılemedım..burnumdan rahatsız oluyodum ama asla estetık dusunmedım,nefes alma sorunum vardı o zaman yaptırmışken onuda ıstedım..ama tabı bu kadar ezıyetten sonra burnum şişler ınınce buyurse uzulurum ya
senın kaç ay oldu pekı,6 ayda oturuyor dıyorlar..
bende doğal olsun ıstıyorum ama guzelde olsun tabı..sadece doğallık degıl amaç,guzelde olmalı ınsanı gercekten guzellştırebılmelı,yoksa bu ezıyete degmez
ameliyattan sonra buz kompleksi yapılıyor bunu biliyorum ama sonrasında ne yapılmalı sisliklere buz mu koyacagız sürekli morluklar için ne sürmek gerekir sarılıklar için ve gözlerdeki kanlanmalar için bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi bir an önce iyilesmesi için bildiginiz ne varsa yazarsanız cok iyi olur...
aslında bir şey yapman gerek yok onlar bir kaç gün içinde kayboluyor zaten ama illada alcam diyorsan arnica krem alıyordu bazı arkadaşlardan hatırlıyorum morluklar için ama gerek kalmıyor hemen geçiyor onlar
Veli Hocaya gidersen arnica krem veryor ama bence gereksiz ben aldım aldığım hafta iyileştirdi arnica jel yazmıstı bana kalırsa alma 20 tl boşuna gıdıo sen bilirsin
canım tam olarak ne tahlilleri yapıyorlar?bir de ne zaman yapılıyor bu tahliller?
umarım iyi gecmiştir ameliytn cok merak ediyorum seni cnm habrlerini bekliyorum gecmiş olsun..
teşekkür ederim cevap verdiğin için:) peki kanı parmaktan mı alıyorlar azıcık, yoksa koldan mı alıyorlar 1 tüp falan? çok garip bi soru oldu farkındayım ama aşı olurken ya da kan hakkında konuşurken bile bayılabiliyorum ben:)) ameliyat olmaktan değil de şu kan aldırmaktan, serum taktırmaktan, iğneden korkuyorum asıl:)
kızlar bu şişlikler ne olcak.. bugün tamponu aldılar burnumdan pembe bir sıvı akıyor durmadan,normal mi bu.. şişliklerden gözüm kapandı ne yapsam geçer bileniniz var mmı son olarak bu atel çıkarken acıycak mı... tampon çıkarken acıdı. 1 hafta sonra gitcem yıkayıp atelide alıcaklar.. bu yıkama ağrıtan bişey mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?