Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

5 ay dıyorlar ama..doktorun ne dıyor peki..ınsan bu durumda hep soru işaretlerı ıcınde oluyor,ben cevreme guvenıyorum,arkaaşlar çok begendı daha yenı olmasına ragmen..bence fıkrıne guvendıgın arkadaşlarına sor,yanı sana ıyı kötü açıkça soyleyecek kısılere
evet benımde arkaaşım oldu orda o çok yer araştırmştı,hatta tanınmş birisinede gıttı ama sonradan guvenemedı bu hastanede oldu..bende arkadaşıma guvendım oldum hıc araştırmadım açıkçası..ama memnunum şimdılık sonra egrılık olurmu bılmem..
korkumdan sureklı dık yatıyorum yan dönmuyorum ve fazla mımık yapmıyorum yamulacak dıye

ayrıca yenı album ekledım kızlar bakın bakalım degısme olmus mu

baktım şimdı harıka gorunuyosun o kadar ınceledım bışe goremedım hele uzaktan ufacık ve şiirn duruyor benımde oyle olcakmı bakalım..yamuk fılanda degıl ya dahada guzel olmşsun
bazen oyle kötu yapıyorlarkı yuzunden ufak oluyor maymuna benzıyorlar maymunlarında oyledırya burunları ufak ve yukardadır..bazı kadınlar maymun olmş cıdden nette bakıyorumda

ben de veli bey'e ameliyat oluyorum 6 mayıs için gün aldım... burnum kemerli,çook abartı olmasa da yıllardır beni rahatsız ediyordu...ameliyat olmam için beni cesaretlendirdiniz kızlar hepiniz çok sağolun, sizin görüşlerinizden faydalandım...fakat yeni üye olduğum için resimlerinizi göremiyorum beni de eklerseniz sevinirim...umarım herkesin ameliyatı güzel geçer. 6 mayısta hastaneye kontrole,randevuya...vs gelecek olan varsa yanıma uğrayabilir,ameliyat sonrası halimi görmek isterseniz tabi:) ben tek başıma gidip tek başıma gelicem hem bana arkadaşlık etmiş olursunuz(( resimlerimi 'öncesi-sonrası' şeklinde paylaşırım isteyenlerle ben çok pimpirikliyim, canım da çok tatlıdır nasıl kalkıştım bilmiyorum, işte ameliyat olan arkadaşlar sayesinde tekrar tekrar teşekkürler...ben de ameliyat sonrası tecrübemi paylaşıcam, giderek çoğalıyoruz yalnız... bence yakında facebookta 'veli beyin burnuşları' diye grup açabiliriz
hepinize sevgiler...

ekledım canım bakabılırsın

arkadaşlar merhaba ben daha önce ameliyat oldumm başka bi doktora olmaz olaydımm neyse revizyonn ameliyatı hakında bilgi almak istiyorumm veli beyyy açık teknikle yapıyo herhalde ameliyatları ...burnumm şu an çokk kötüüü revizyonu iyi yapar mı acaba

resmın yokmu hıc merak ettım neden revızyon gerektı acaba

resmın yokmu hıc merak ettım neden revızyon gerektı acaba

nedenn gerekmediki canımmm nefes alamıyorumm...kemerr yarım yamalak alınmışş ...burun deliklerimm uzundu kesinlikle en ufakk küçültülmemişş...sol tarafff tamamıyle çöktüü..burnumm yamukkk ollduu daha bi sürü şeyy sayabilirimmm fotoğrafımm yokk koymadımm düzeltene kadarda koymayı pek düşünmüyorumm inanırmısın kaç aydırr dışarı bile çıkmıyorumm fazlaa..işe bi girmedimmm okadarr yaniiiii sence veli beyy nası yaparr senn veli beye mi yaptırmıştınn:2:

sadelina burnunu gördümm bence süperrr çookk büyükk değişim bencee süperrrr süperrrrr

ben necdet beye yaptırdım velı beyle aynı hastanede çalışıyorlar,velı beye yaptıranlarıda gordum necdet beyede,olumsuz bişey dıyenı duymadım hastaneye gıdış gelışlerımde..yıne de tabı ıyıce araştır

çok zor bıdurum Allah sabır ve şifa versın ne dıyecegımı bılemıyorum,sanırım bu kez çok ıyı bı doktora gıtmen lazım aynı şeylerı tekrar yaşamamak ııcn..benım henuz yenı,burnum çok şekıllendı eskıye gore ama yamukluk varmı bılmıyorum sadece şiş..burun delıklerım yamuk cunku bırısının ıcı çok daha şişmiş ıcıne bakınca goruyorum,ondan sanırım...ama egrılık olurmu bışe dıyemem şuan yok umarım da olmaz

canım çokk saoll o yüzdennn çokk araştırıyorumm bide benim ki kbb ciydi nefeste sorun olmasınn die onu seçmiştimm bi de çokk mett etmişlerr diii ama amasını sölemiyimmm....peki senn veli beye oldunn dimi açıkk teknikle heralde ..kaçç saat sürdüüü...

veli bey kapalı teknikle yapıyor cnm revizyon yaptığınıda bilmiyorum doğrusu ama sen bilirsin gene de..

ben necdet beye oldum velı beyle aynı hastanedeler..amelıyatıma kbb doktoru yavuz bey de gırdı..nefes sorunum vardı hıc alamaz hale gelmştım..tampon çıktıgı an doktoruma dedımkı sankı bır dagın tepesındeyım ve burnuma ruzgar gırdı o anı unutamam..bana hem yavuz bey hem necdet bey gırdı.açık amelıyattı burnum cok sorunluydu 4 saat kadar surdu

cnm telaşlanma benim 15 gün kan geldi hatta açık renkli ama baya telaşa kapılmıştım silemkten uyayamıyordum doktoru bile aramıştım ama telaş etme oda geçci 15 günde geçti benimki ama hrkesin farklı..seninkide geçecektir...ağrı olayına gelince bünyeyle alaklı sanırım..bende olmadı ağrı sızı hiç...buda şansından işte sanırım..ağrı kesici almaya çalış

ne kadarr ücret ödedinn canımmm

cnm senin kemer görünmüyor hiç nerede ben göremedim kavis olayına gelince evt yok sende ama üst taraf bastırınca kavis oluşabilir..benim 4 ay olacak 3 aydan sonra küçülmez dediyse yandık hala burun ucum şiş..inceğede benzemiyor..çok taktım ucuda kalkıktı inik şimdi hatta bugün bile dediler kalkık değil fazla ama ben kalkık seviyorum işte burun deliklerim de büyük..tamam doğal çok ama fazlasıyla yani..ben de 6 ayı bekliycem yoksa bende mutsuz bir sonuç...galiba bende acele karar verenlerdenim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…