- Konu Sahibi EstetikEditor
-
yazdıklarınızı okudum neferalem we sewdalınka sewdalınka ıcın daha erken memnunıyetsız olmak cunku bende ozamnlar hıc memnun degldım yanlıs masajlar yuzunden burnumun ustunde cıkıntı olustu smdı bastır bastr gecmıor bıde kemer peydah oldu velı beyınse soledgı sadece burun ucu ustube bastr we usttekı yanlara bastr ucundan daha kalın gorunuyor ust kısım dedı hıc telas yapmıor doktrmuz ama ben telaslanıorum burnumun uzerı purussuz durmuor tuhaf bı sekılde ınıltılı cıkıntılı duruor zaten kalan ızde ayrı canımı sıkıor ılk zamnlar kawıs ortadydı smdı kawıs degıl duz bır burun war ortada telas yapmayım desem 5.ayın ıcersındeyım ya bundan sonrası bole kalırsa dktr 3.aydan snra burun kuculmesı zor demıstı ozamn masajlarda bı halta yaramıcak gbı bıde hadı makyajla falan guzel gorunuyorum ama ya makyajsız bence cok kotu burnumun ustune bastrmamam gerektgını soledı fakat cıkıntı war bastrdgmdada sertlık gelıor elıme bole ınce detay dusundgm zamn ck uzuluyorum tabıkı eskı halınden ıyı oldu ama hep acaba dıorum baska bıyerde olsaydım nasıl olurdu hıc tasarımsız arastrmadan dırek gttm o hastaneye ewet cok dogal yapıor velı bey o konuda ck ıyı ama su kemer gecmezse basarılı dıyemıcem kndı burnum ıcın
tamponlarım alındı bugün.. öyle bir şiştimki sorma gözüm kapanıyor nerdeyse.. ve agrım oluyor benim.. burnumdan sürekli pembe bir sıvı akıyor durmuyor bu normalmi..
ayrıca yenı album ekledım kızlar bakın bakalım degısme olmus mu
ekledım canım bakabılırsınben de veli bey'e ameliyat oluyorum 6 mayıs için gün aldım... burnum kemerli,çook abartı olmasa da yıllardır beni rahatsız ediyordu...ameliyat olmam için beni cesaretlendirdiniz kızlar hepiniz çok sağolun, sizin görüşlerinizden faydalandım...fakat yeni üye olduğum için resimlerinizi göremiyorum beni de eklerseniz sevinirim...umarım herkesin ameliyatı güzel geçer. 6 mayısta hastaneye kontrole,randevuya...vs gelecek olan varsa yanıma uğrayabilir,ameliyat sonrası halimi görmek isterseniz tabi:) ben tek başıma gidip tek başıma gelicem hem bana arkadaşlık etmiş olursunuz(( resimlerimi 'öncesi-sonrası' şeklinde paylaşırım isteyenlerle ben çok pimpirikliyim, canım da çok tatlıdır nasıl kalkıştım bilmiyorum, işte ameliyat olan arkadaşlar sayesinde tekrar tekrar teşekkürler...ben de ameliyat sonrası tecrübemi paylaşıcam, giderek çoğalıyoruz yalnız... bence yakında facebookta 'veli beyin burnuşları' diye grup açabiliriz
hepinize sevgiler...
arkadaşlar merhaba ben daha önce ameliyat oldumm başka bi doktora olmaz olaydımm neyse revizyonn ameliyatı hakında bilgi almak istiyorumm veli beyyy açık teknikle yapıyo herhalde ameliyatları ...burnumm şu an çokk kötüüü revizyonu iyi yapar mı acaba
resmın yokmu hıc merak ettım neden revızyon gerektı acaba
sadelina burnunu gördümm bence süperrr çookk büyükk değişim bencee süperrrr süperrrrr
nedenn gerekmediki canımmm nefes alamıyorumm...kemerr yarım yamalak alınmışş ...burun deliklerimm uzundu kesinlikle en ufakk küçültülmemişş...sol tarafff tamamıyle çöktüü..burnumm yamukkk ollduu daha bi sürü şeyy sayabilirimmm fotoğrafımm yokk koymadımm düzeltene kadarda koymayı pek düşünmüyorumm inanırmısın kaç aydırr dışarı bile çıkmıyorumm fazlaa..işe bi girmedimmm okadarr yaniiiii sence veli beyy nası yaparr senn veli beye mi yaptırmıştınn:2:
sadelina burnunu gördümm bence süperrr çookk büyükk değişim bencee süperrrr süperrrrr
arkadaşlar merhaba ben daha önce ameliyat oldumm başka bi doktora olmaz olaydımm neyse revizyonn ameliyatı hakında bilgi almak istiyorumm veli beyyy açık teknikle yapıyo herhalde ameliyatları ...burnumm şu an çokk kötüüü revizyonu iyi yapar mı acaba
canım çokk saoll o yüzdennn çokk araştırıyorumm bide benim ki kbb ciydi nefeste sorun olmasınn die onu seçmiştimm bi de çokk mett etmişlerr diii ama amasını sölemiyimmm....peki senn veli beye oldunn dimi açıkk teknikle heralde ..kaçç saat sürdüüü...
veli bey kapalı teknikle yapıyor cnm revizyon yaptığınıda bilmiyorum doğrusu ama sen bilirsin gene de..
kızlar bu şişlikler ne olcak.. bugün tamponu aldılar burnumdan pembe bir sıvı akıyor durmadan,normal mi bu.. şişliklerden gözüm kapandı ne yapsam geçer bileniniz var mmı son olarak bu atel çıkarken acıycak mı... tampon çıkarken acıdı. 1 hafta sonra gitcem yıkayıp atelide alıcaklar.. bu yıkama ağrıtan bişey mi..
açıkk istesekk yapmaz mı yaaa üfffffffff açıkk ameliyatta kimmm sizce iyidirr boğaz içinde..
ben necdet beye oldum velı beyle aynı hastanedeler..amelıyatıma kbb doktoru yavuz bey de gırdı..nefes sorunum vardı hıc alamaz hale gelmştım..tampon çıktıgı an doktoruma dedımkı sankı bır dagın tepesındeyım ve burnuma ruzgar gırdı o anı unutamam..bana hem yavuz bey hem necdet bey gırdı.açık amelıyattı burnum cok sorunluydu 4 saat kadar surdu
yazdıklarınızı okudum neferalem we sewdalınka sewdalınka ıcın daha erken memnunıyetsız olmak cunku bende ozamnlar hıc memnun degldım yanlıs masajlar yuzunden burnumun ustunde cıkıntı olustu smdı bastır bastr gecmıor bıde kemer peydah oldu velı beyınse soledgı sadece burun ucu ustube bastr we usttekı yanlara bastr ucundan daha kalın gorunuyor ust kısım dedı hıc telas yapmıor doktrmuz ama ben telaslanıorum burnumun uzerı purussuz durmuor tuhaf bı sekılde ınıltılı cıkıntılı duruor zaten kalan ızde ayrı canımı sıkıor ılk zamnlar kawıs ortadydı smdı kawıs degıl duz bır burun war ortada telas yapmayım desem 5.ayın ıcersındeyım ya bundan sonrası bole kalırsa dktr 3.aydan snra burun kuculmesı zor demıstı ozamn masajlarda bı halta yaramıcak gbı bıde hadı makyajla falan guzel gorunuyorum ama ya makyajsız bence cok kotu burnumun ustune bastrmamam gerektgını soledı fakat cıkıntı war bastrdgmdada sertlık gelıor elıme bole ınce detay dusundgm zamn ck uzuluyorum tabıkı eskı halınden ıyı oldu ama hep acaba dıorum baska bıyerde olsaydım nasıl olurdu hıc tasarımsız arastrmadan dırek gttm o hastaneye ewet cok dogal yapıor velı bey o konuda ck ıyı ama su kemer gecmezse basarılı dıyemıcem kndı burnum ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?