- Konu Sahibi EstetikEditor
-
bence veli beyle görüş işinin ehli.. sana ne yaparım derse onu yapıyor zaten.. yapamayacagı şeyi söylemiyorarkadaşlar merhaba ben daha önce ameliyat oldumm başka bi doktora olmaz olaydımm neyse revizyonn ameliyatı hakında bilgi almak istiyorumm veli beyyy açık teknikle yapıyo herhalde ameliyatları ...burnumm şu an çokk kötüüü revizyonu iyi yapar mı acaba
benimde durmuyor hiç.. steril bi bezden bıyık yaptım yapıştırdım, bez kirlendikce değiştiriyorum.. burnumda bi tıkanıyo bi açılıyo.. ya dikiş falan yok dimi bizde.. bitek atel kaldı dimi çıkacak.. yoksa dikişte varmı.. bide bu atel nasıl çıkarılıyor acıyormu.. son bişi burnum atel çıkınca nekadar küçülecek.. suan baya kalkık duruyor inecek dimii. off kızlar aynaya bakıp bakıp kuruyorum resmencnm telaşlanma benim 15 gün kan geldi hatta açık renkli ama baya telaşa kapılmıştım silemkten uyayamıyordum doktoru bile aramıştım ama telaş etme oda geçci 15 günde geçti benimki ama hrkesin farklı..seninkide geçecektir...ağrı olayına gelince bünyeyle alaklı sanırım..bende olmadı ağrı sızı hiç...buda şansından işte sanırım..ağrı kesici almaya çalış
benimde durmuyor hiç.. steril bi bezden bıyık yaptım yapıştırdım, bez kirlendikce değiştiriyorum.. burnumda bi tıkanıyo bi açılıyo.. ya dikiş falan yok dimi bizde.. bitek atel kaldı dimi çıkacak.. yoksa dikişte varmı.. bide bu atel nasıl çıkarılıyor acıyormu.. son bişi burnum atel çıkınca nekadar küçülecek.. suan baya kalkık duruyor inecek dimii. off kızlar aynaya bakıp bakıp kuruyorum resmen
ben necdet beye yaptırdım velı beyle aynı hastanede çalışıyorlar,velı beye yaptıranlarıda gordum necdet beyede,olumsuz bişey dıyenı duymadım hastaneye gıdış gelışlerımde..yıne de tabı ıyıce araştır
pubb fotograflarına baktım fazla bellı olmuor senın soyledıgın kadar kemer bellı olmuor acıkcası ama tam yandan bır foto koyarsan orda gozukebılır eger varsa..mesela benımkınde de kemer var ondn dıger acılardan fotografta fazla bellı olmuor ama tam yandan cekılen fotolarda bellı oluo...bıde arkadaslar fotograf çok yanıltıcı bısey...ben amelıyat olmadan once fotolara bakar yatar kalkardım ama hıc onemı yok aslında ..cunku bır burnu bı acdan cekıosun harıka dıger acıdan cekıosun berbar..benım burnum oyle mesela bazı fotolar var gorsenız dersınız kı muhtesem olmus bazı fotolar var revızyon ıcın doktor aramaya basla dersınız oyle yanı fotolarda burnun guzellıgıde çırkınlıgıde bellı olmuo...ama dıpnot fotolarda gercekte oldugundan daha da cırkın cıkıo en azından benımkı oyle..
ama şu 3 aydan sonra burun kuculmez olayı canımı sıktı açıkcası bıde pubb yanlıs masaj demıssın onu anlayamadım yanlıs msajdan dolayımı kemer oldu sende velı bey mı soledı bunu...ben masajları çok dogru yaptıgımı dusnuyrm ama bende de var anlamadım bu işten bısey ya..:26:
bende senin durundayım önceden bazen güzel bazen çrkin çıkıyordu şimdi her iki açıdan da berbat çıkıyor yani kocaman revizyon için sanki doktor aramak bile geçti içimden..o fotolarıda koymak istiyorum ama bekliyim az daha diyorum..bilemem ama burun daha da güzel çıkması gerekmezmi bu kadar zamandan sonra...aynaya bakıyorum anlayamaıyorum ama resim olayı berbat oluyor..veli beye de söylemiştim en son baya kızdı kusurmu arıyorsun diye..ama fotolarda güzel değilse bır burun ne anladım yani şu an burnum patlıcan gibi geliyor gözüme...kemer yok bende şükür ama burnum güzel değil hiçççç...yada şimdilik yokk
kızlar ya sizi bu konusmalarınız benim kafamı co karıstırıyor 25nde ameliyatım var ve acıkcası korkularım daha da arttı ya ben de pişman olursam bilemiyorum yaveli bey e ameliayattan önce neler söylemem gerek diye düşünüyorum yapma durmasın istiyorum ama simdiki halinden de tabikide güzel olmasını istiyorum herkes gibi bu beklentim var pişman olmaktan cok korkuyorum keske demekten korkuyorum zaten ben bu ise kalkıstım annem cok desteklemedi beni burnun güzel diyor hala bu burnuma güzel hiç bişey yok diyo beni sinir ediyor ya ameliyattan sonra da kötü olursa bir de o laf edicek üstüne ne yapcagımı sasırdım ama hep istedigim bir seydi bu su an 22 yasımdayım simdi yaptıramazsam ömrüm boyu pişmanlık yasıycam belki de zaten dönemem de artı ksayılı günlerim kaldı tek duam tek umudum bekledigim seylerle bu korktuklarımla karsılasmamak ama siz diyorsunuz ki sen de öyle olmayabilir falan ama olabilme ihtimali de var ben doktorlarımızı kesinlikle kötülemiyorum ama biz de bilemiyoruz cok iyi söylentilerle sectik doktorumuzu özellikle kadınalr kulubü aracılıgyla ben veli bey e karar verdm umarım pişman olmam umarım buna deger üzüntü yasamam sizin gibi olsun istemiyorum siz revizyonu bile düşünüyorum falan diyosunuz panik oldum ben iyyice ya
evet orda ben ona amelıyat oldumnevdet bey yenı mı bogaz ıcınde onceden oyle bır dojtor yoktu orda ılk defa duyuyrm..
kızlar ya sizi bu konusmalarınız benim kafamı co karıstırıyor 25nde ameliyatım var ve acıkcası korkularım daha da arttı ya ben de pişman olursam bilemiyorum yaveli bey e ameliayattan önce neler söylemem gerek diye düşünüyorum yapma durmasın istiyorum ama simdiki halinden de tabikide güzel olmasını istiyorum herkes gibi bu beklentim var pişman olmaktan cok korkuyorum keske demekten korkuyorum zaten ben bu ise kalkıstım annem cok desteklemedi beni burnun güzel diyor hala bu burnuma güzel hiç bişey yok diyo beni sinir ediyor ya ameliyattan sonra da kötü olursa bir de o laf edicek üstüne ne yapcagımı sasırdım ama hep istedigim bir seydi bu su an 22 yasımdayım simdi yaptıramazsam ömrüm boyu pişmanlık yasıycam belki de zaten dönemem de artı ksayılı günlerim kaldı tek duam tek umudum bekledigim seylerle bu korktuklarımla karsılasmamak ama siz diyorsunuz ki sen de öyle olmayabilir falan ama olabilme ihtimali de var ben doktorlarımızı kesinlikle kötülemiyorum ama biz de bilemiyoruz cok iyi söylentilerle sectik doktorumuzu özellikle kadınalr kulubü aracılıgyla ben veli bey e karar verdm umarım pişman olmam umarım buna deger üzüntü yasamam sizin gibi olsun istemiyorum siz revizyonu bile düşünüyorum falan diyosunuz panik oldum ben iyyice ya
Neferalem nasılsınız öğretmenim
sağolun pek iyi değilim ama burnum yüzünden taktım bu ara fena siz nasılsınız karar verebildinizmi
arkadaşlar ekledim resimleri ama düzenleyemedim ortadaki iki tanesi yeni hali bakın diğerleri ilk iki aydaki burnum farkına bakın varmı
evet baktım sondakı cok ıyı ortadan ıkıncısınde kenarda cıkıntı var
yok cnm çıkntı yok sadce ucu top gibi kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?