Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Neferalem önceki burnunuz burda yok hani hiç ameliyat olmamışım gibi sanki diyorsunuz ya şu an o ana foto yani fotoğraf açılımı omadan ki hali ile yanda bir gölgelen me var gibi ama gölge olmalı eğer rahat nefes alıyorsanız çok şükür ya olduktan sonra başka problemler çıksaydı hiç çirkin değil size de doğal gider zaten ama hani ameliyat çok zor ve acı, eziyet ,yani kocaman bir operasyon basit değil aslında bilmiyorum çok değişmek istediniz mi hani farklı olmasını istediğin için olabilir yine de çooook güzel arkadaşım ben eşimle bu konuda anlaşamıyorum haziranda ki alacağım gün parama güveniyorum o da ona göz dikti gerek yok ben seni böyle seviyorum diyor gerçekten ben böyle mutluyum aynada kendime bakıp acaba soruları ile gelgitler yapıyorum karar veremedim sadece bir gençleşme operasyonu ve bir arkadaşında dediği gibi kendine 40 yaş hediyesi vermiş sanırım mikado idi öyle olabilir ama ivediliği yok nefes problemim olmadığı için kendime sorun yaratırım korkusu var yani şu 100 mesaj olsun özel yazacağım size ...

cnm nefesle alaklı sorunum yok çok şükür ama burun güzelleşecğeine çirkinleşiyor şiş kalacak o zaman ortaki halimde tülbent sarılı kafamda başım ağrıyorda kusura bakmayın ama gölge ondandır..ama böyle çok resimmim var gölgede yok onlar daha beterdi burnumda çıkıntı falan bazriz bir sorun yok ama güzelde değil burnum eskisi gibi..4 ay olacak bir kaç gün sonra burun deliklerim de çok büyük..sizin şu anki burnunuzu görsem söylerdim nasıl olur eder diyee..ama bence yaş olayını takmayın yaşlı değilsiniz ve pişman olmayacksınız...benim eski halimide koymaya çalışcam şimdi..eskiden de deliklerim kocamandı şimdi de hiç fark yok inaşşalah eskisi gibi olur burnum 6 ay dolunca mesajınızı bekliyorum özelden cevaplarım ne isterseniz

Yaş farkına ben takılmıyorum aslında çocuk ruhluyum ondan bu çılgın fikirler daha ne gördük ne yaşadıkki ömür kısa hiç bir şeye yetmiyor biraz aldatıcı ,biraz hatırlatıcı elimi kapıya kıstırdığım da canım yandı allahım dedim ben estetik falan allah kahretmesin beni daha buna dayanamıyorum ben birde acı çekmek istiyorum napıyorum ben diye kendime kızıyorum bakma ççççok şey var anlatacak
Karışanım çok eşimi seviyorum hokka gibi burnu,annemin öyle,oğlumun öyle zaten annemi gören eşimi onun oğlu sanıyor, oğlumu gören sana benzemiyor diyor yani ben anlıyorum aslında çoooook kibarlar ...

evet anliyorum seni çoook iyi ...özelden msj attım size...

Nfer alemmmmmmm
sen süper olmuşsun bak gelinimiz ameliyat olmuş çapa da 18 yaşında bana engel oluyor ama diyor ki ameliyat iki yıl sonra kendini belli eder valla daha erken sabır et ,içini ferah tut, bak ben olmadım ama çok okuyorum artık hangi sayfada kim ne yazmıştı biliyorum...Ama çok şeker olmuş çooook değişmişsin zaten hakkaten değişmişsin ama olumlu yönde ağrın ,acın nefes alma problemin yoksa zamana bırak belki çok yazanlara banada kızıyorsundur yazının sonunu bile okumak istemiyosundur ama senin daha yeni keyfini çıkar gezmelere çık seyrandan alışveriş yap ,ayakkabı, çanta, inci boncuk al ,makyaj yap, farklı bak yeni yüzün tadını çıkar burnuna odaklanma ki ameliyatın yeni vede güzel olmuş zaten

Tamam oğlumu alıp gelirim havalar ısınsın sahil yolunda ki mcdanolds da görüşürüz gelmeden ararırım tabiki çok teşekkür ederim bu arada asker eşimisiniz

Tamam oğlumu alıp gelirim havalar ısınsın sahil yolunda ki mcdanolds da görüşürüz gelmeden ararırım tabiki çok teşekkür ederim bu arada asker eşimisiniz

bir yandan eşimle uğraşyorum da yok canım eşim asker değil ilaç firmasında çalışıyr ünlü bir ialç yazmayım..gelirseniz beklerim ...değiştim gerçeken ama bazıları anlamıyor hiç sinir olyorum bu günde..tabi olduğuma pişman değilim aama anlatırım görüşünce bazı şeyler..nefes problemim yok şükür ağrı sızı da olmadı bende ama sıkıntı olyor çektim baya sıkıntı uyayamadım falan iştee..bunlarada katlanılır bence burun güzel olsunda..makyaj falan yapıyorum ilk zamnlar varya süper oluyordum daha bi kalkıktı burnum..çok hoşuma gidiyordum..bu günlerde hastayım bağırsak sendromu yaşıyorum bir haftadır atlatamadım doktora gittim ama devam hala..atlatayım bir kendime geleyim bakacağım kendime bu yazz

Peki geçmiş olsun gelince konuşuruz bizim mayıs ayı başında okul sergimiz var o bitsin 15 ini doğru geliriz belki daha önce gelince ararım sizi istirahat edin zaten okul yorucu şu aralar su içmenin tadını çıkarıyorum su içmeden tamamladığım okul günlerine yanıyorum işte bunlar bize hastalık olarak geri dönecek yanından su şişeni eksik etme boooool su iç ama gıdım gıdım küçük yudumlarla iç vucut alışsın sonra senden içmeni istiyor yoksa direk bir bardağı iç aynen tuvalet...şimdi ben hiç içmiyordum cildim kurudu kendimi çok zorlayarak içmeye çalışıyorum su içen öğrencierime şaşıyordum bunlar habire içiyor ama ben hiç susamıyorum diye halbuki biz daha çok yoruluyoruz diğer prb falan içini dışını temizler seni rahatlatır kilo verdirir ben daha veremedim ama yeni içiyorum içim dışım kurumuş susuzluktan her anlamda suuuu bol bol iç valla insana güven ve mutluluk bile veriyor su için ve kendinize çok iyi bakın (belki de siz içiyorsunuz o zaman devam) iyi geceler görüşmek dileği ile ...

evt estetkli burun gördüm ben de hemen anlasılıyor dogalalık da önemli tabiki de ama bir kac kusur birlesince herkes sorun olusturur bu durumu .neferalem ve pubb size hak veriyorum buyüzden gittikce inecegine sisiyor olması ya da daha kötü görünmesi gözünüze sizin canınızı sıkmıs benm olsa ben de takardım eminim burda da paylasırdım size tek diyebilecegim biraz daha zamanın gecmesini bekleyin

sana da iyi gecelr cnm...su içemiyorum pek sularda pek güvenli değil artık ondan da şüpheleniyorum aslında..baya suratım geçti rengim kaçtı..neyse bekliyorum yakın zamanda

evet cnm tek tesellim zaman artık beni çok iyi anlamışsın sen..şu anda burnum çok kötü değil ama ilk zamnlar süperdi şimdi şaşırıyorum bir de bişey okumuştum güzel yapilmış burun gittikçe güzelleşirmiş kötü burunda kötüleşirmiş gitgide..diğer arkadaşlar baktım hepsinin aynı burnu değişme yok ben niye şiştim ki

güzel burun gittikce güzellesiyormus ben de bnu ilk defa duyd mbir de 3 aydan sonra sisilikler inmezmis bunu da sizden duyuyorum ilk defa veli bey e sordun mu bunları bence ona sor en iyi o konusur senle sonucta doktorun olan o bence veli bey ile bir konus sana bunları cevaplamakla mükelelf zaten o

şişlikler değilde burun küçülmez demiş veli bey pubba üst tarfalarda yazısı var..benim de 4 ay oldu şişlk inipte burun düşerse daha beter o fena..veli bey bana 6 aya şişer demişti zaten ama sorunum şişlktenmi yoksa ucumu düştü anlamadım.bu formda okumuştum gene güzel yapılan bir burun zamnla daha güzelleşirmiş kötü yapılan da kötü ...valla öyle okudum ben:)

Son düzenleme:

ıste resımde bellı olmuor ama var bı cıkıntı burnun daha fazla duzlesmesın ucuna bastr dedı we ustu ucuna gore daha kalın gornuyor dedı o kısma masaj verdı bılmıorum ılk zamnlar kawıs vardı benmde ck hosuma gıdıo du ama smdı ole degl duzlestı bılmıorum nolcak bastrıoruz ıste sende yenı resmler eklesne bakalm nası son durum

benimki anlaşılan kalkık olcak zaten çünkü şuan karşıdan burun deliklerim görünüyor.. bukadar da kalkık olmasın ya.. maymun burnugibi durur:)

bende 3 gün önce oldum ve inan aynı sorular vardı aklımda.. doktoruna bırak.. ben karışmak istemedim. belki söyle olsun falan dediğim şey bana yakışmıycak.. doktor en iyisini bilir sonuçta..yani umarım öyledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…