- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Neferalem önceki burnunuz burda yok hani hiç ameliyat olmamışım gibi sanki diyorsunuz ya şu an o ana foto yani fotoğraf açılımı omadan ki hali ile yanda bir gölgelen me var gibi ama gölge olmalı eğer rahat nefes alıyorsanız çok şükür ya olduktan sonra başka problemler çıksaydı hiç çirkin değil size de doğal gider zaten ama hani ameliyat çok zor ve acı, eziyet ,yani kocaman bir operasyon basit değil aslında bilmiyorum çok değişmek istediniz mi hani farklı olmasını istediğin için olabilir yine de çooook güzel arkadaşım ben eşimle bu konuda anlaşamıyorum haziranda ki alacağım gün parama güveniyorum o da ona göz dikti gerek yok ben seni böyle seviyorum diyor gerçekten ben böyle mutluyum aynada kendime bakıp acaba soruları ile gelgitler yapıyorum karar veremedim sadece bir gençleşme operasyonu ve bir arkadaşında dediği gibi kendine 40 yaş hediyesi vermiş sanırım mikado idi öyle olabilir ama ivediliği yok nefes problemim olmadığı için kendime sorun yaratırım korkusu var yani şu 100 mesaj olsun özel yazacağım size ...
ameliyat öncesi halinide koydum
Yaş farkına ben takılmıyorum aslında çocuk ruhluyum ondan bu çılgın fikirler daha ne gördük ne yaşadıkki ömür kısa hiç bir şeye yetmiyor biraz aldatıcı ,biraz hatırlatıcı elimi kapıya kıstırdığım da canım yandı allahım dedim ben estetik falan allah kahretmesin beni daha buna dayanamıyorum ben birde acı çekmek istiyorum napıyorum ben diye kendime kızıyorum bakma ççççok şey var anlatacak
Karışanım çok eşimi seviyorum hokka gibi burnu,annemin öyle,oğlumun öyle zaten annemi gören eşimi onun oğlu sanıyor, oğlumu gören sana benzemiyor diyor yani ben anlıyorum aslında çoooook kibarlar ...
Tamam oğlumu alıp gelirim havalar ısınsın sahil yolunda ki mcdanolds da görüşürüz gelmeden ararırım tabiki çok teşekkür ederim bu arada asker eşimisiniz
estetık oldugu bellı oluncada surat çok yapmacık duruyor bebeksı gorunumu alıyor bayandan çok daha yaşlımsı yapıyor ne bıleyım,artık hep doğallık on planda cunku yapıldıgı anlaşılmıyor doğal guzel olunuyor..benım tercıhım doğal ama eskısınden farklı ve kısıyı guzelleştıren burunlar
mesela pınar altugunda estetıkmş ben bıkaç gune kadar bılmıyordum hem guzel hem doğal,eskı burnuna şok oldum gorunce..ama petegın ve cogunun çok bellı ya guzelde degıl sıvrı gıbı
Peki geçmiş olsun gelince konuşuruz bizim mayıs ayı başında okul sergimiz var o bitsin 15 ini doğru geliriz belki daha önce gelince ararım sizi istirahat edin zaten okul yorucu şu aralar su içmenin tadını çıkarıyorum su içmeden tamamladığım okul günlerine yanıyorum işte bunlar bize hastalık olarak geri dönecek yanından su şişeni eksik etme boooool su iç ama gıdım gıdım küçük yudumlarla iç vucut alışsın sonra senden içmeni istiyor yoksa direk bir bardağı iç aynen tuvalet...şimdi ben hiç içmiyordum cildim kurudu kendimi çok zorlayarak içmeye çalışıyorum su içen öğrencierime şaşıyordum bunlar habire içiyor ama ben hiç susamıyorum diye halbuki biz daha çok yoruluyoruz diğer prb falan içini dışını temizler seni rahatlatır kilo verdirir ben daha veremedim ama yeni içiyorum içim dışım kurumuş susuzluktan her anlamda suuuu bol bol iç valla insana güven ve mutluluk bile veriyor su için ve kendinize çok iyi bakın (belki de siz içiyorsunuz o zaman devam) iyi geceler görüşmek dileği ile ...
evt estetkli burun gördüm ben de hemen anlasılıyor dogalalık da önemli tabiki de ama bir kac kusur birlesince herkes sorun olusturur bu durumu .neferalem ve pubb size hak veriyorum buyüzden gittikce inecegine sisiyor olması ya da daha kötü görünmesi gözünüze sizin canınızı sıkmıs benm olsa ben de takardım eminim burda da paylasırdım size tek diyebilecegim biraz daha zamanın gecmesini bekleyin
evet cnm tek tesellim zaman artık beni çok iyi anlamışsın sen..şu anda burnum çok kötü değil ama ilk zamnlar süperdi şimdi şaşırıyorum bir de bişey okumuştum güzel yapilmış burun gittikçe güzelleşirmiş kötü burunda kötüleşirmiş gitgide..diğer arkadaşlar baktım hepsinin aynı burnu değişme yok ben niye şiştim ki
güzel burun gittikce güzellesiyormus ben de bnu ilk defa duyd mbir de 3 aydan sonra sisilikler inmezmis bunu da sizden duyuyorum ilk defa veli bey e sordun mu bunları bence ona sor en iyi o konusur senle sonucta doktorun olan o bence veli bey ile bir konus sana bunları cevaplamakla mükelelf zaten o
cnm senin kemer görünmüyor hiç nerede ben göremedim kavis olayına gelince evt yok sende ama üst taraf bastırınca kavis oluşabilir..benim 4 ay olacak 3 aydan sonra küçülmez dediyse yandık hala burun ucum şiş..inceğede benzemiyor..çok taktım ucuda kalkıktı inik şimdi hatta bugün bile dediler kalkık değil fazla ama ben kalkık seviyorum işte burun deliklerim de büyük..tamam doğal çok ama fazlasıyla yani..ben de 6 ayı bekliycem yoksa bende mutsuz bir sonuç...galiba bende acele karar verenlerdenim...
atelden sonra bant yapıştırıyorlar yok acımıyor hiç çıkarılırken...dikiş var acnım ama içte eriyen dikişlermiş kendiliğinden eriyip düşermiş onlar...burun kalkık şu an ama inecek kesinlikle merak etme ama keşke kalkık olsaydı diyeceksin
bende 3 gün önce oldum ve inan aynı sorular vardı aklımda.. doktoruna bırak.. ben karışmak istemedim. belki söyle olsun falan dediğim şey bana yakışmıycak.. doktor en iyisini bilir sonuçta..yani umarım öyledir..kızlar ya sizi bu konusmalarınız benim kafamı co karıstırıyor 25nde ameliyatım var ve acıkcası korkularım daha da arttı ya ben de pişman olursam bilemiyorum yaveli bey e ameliayattan önce neler söylemem gerek diye düşünüyorum yapma durmasın istiyorum ama simdiki halinden de tabikide güzel olmasını istiyorum herkes gibi bu beklentim var pişman olmaktan cok korkuyorum keske demekten korkuyorum zaten ben bu ise kalkıstım annem cok desteklemedi beni burnun güzel diyor hala bu burnuma güzel hiç bişey yok diyo beni sinir ediyor ya ameliyattan sonra da kötü olursa bir de o laf edicek üstüne ne yapcagımı sasırdım ama hep istedigim bir seydi bu su an 22 yasımdayım simdi yaptıramazsam ömrüm boyu pişmanlık yasıycam belki de zaten dönemem de artı ksayılı günlerim kaldı tek duam tek umudum bekledigim seylerle bu korktuklarımla karsılasmamak ama siz diyorsunuz ki sen de öyle olmayabilir falan ama olabilme ihtimali de var ben doktorlarımızı kesinlikle kötülemiyorum ama biz de bilemiyoruz cok iyi söylentilerle sectik doktorumuzu özellikle kadınalr kulubü aracılıgyla ben veli bey e karar verdm umarım pişman olmam umarım buna deger üzüntü yasamam sizin gibi olsun istemiyorum siz revizyonu bile düşünüyorum falan diyosunuz panik oldum ben iyyice ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?