Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

@neferalem resimlerine baktım, evet kalkıklığı inmiş biraz ama hala gayet açılı bence.. ara ara çirkinleşecek ve güzelleşecek haliyle,şişlikler belirleyecek bunu.. bence hiç takılma çünkü çok güzelsin:)
benim de burnum bu ara bi garip ama sabrediyorum,biliyorum ki güzel olacak, burun ucu masajına çok dikkat ediyorum,sen de aman bırakma..
bir de şu 3. aydan sonra burun küçülmez lafı nereden çıktı yaa?? insanın bünyesine bağlıdır şişliklerin inmesi, benim bünyem tüm şişlikleri çabucak attı,ama mesela burnumun ucu hala şiş,ve çoook yavaş iniyor.. 6.ayda son halini alır denmesi de yanlış,6.ayda artık oturmaya başlar diyor doktorlar!! bizim yapmamız gereken masaj,mesela çıkıntı olan yerlere bastırmalıyız, burun ucu masajını hiç ihmal etmemeliyiz..
benim tüm şişlerim indi gibi, buna rağmen burnumun üstüne filan dokununca derinin aslında tam da kaynamadığını anlıyorum,böyle kalın bi kumaş gibi,bastıkta sağa sola yönlenebiliyor..:))

benimki anlaşılan kalkık olcak zaten çünkü şuan karşıdan burun deliklerim görünüyor.. bukadar da kalkık olmasın ya.. maymun burnugibi durur:)

yok cnm iniyor merak etme benimde burun deliklerim gözüküyordu korkmuştum baya domuzcuk gibi geliyordum kendime ama indi zaten doktorda söyledi az bişey iner yumuşuyormuş çünkü ucu

benimde üst taraf çok ince uc taraf dolma gibi sanki burun kanatlarım çok geniş hala eskiden ölçerdim gene aynı

inşallah dediğin gibi olur ama senin daha çok erken o zamn bende takılmıyordum şişlkten diye ama baya zaman oldu ve yanlarımda şişlik yok benim hiç..

inşallah dediğin gibi olur ama senin daha çok erken o zamn bende takılmıyordum şişlkten diye ama baya zaman oldu ve yanlarımda şişlik yok benim hiç..

benim de iki ay oldu,yanlarda şiş benim de yok,burnumun ucu sabit şişim,ara ara da-özellikle çok uyuduğum zaman üstü ve iki kaş arası şişiyor.. bi de garip olan,ben burnumun ucu ve delikleriyle ilgili hiçbir işlem yaptırmadım ama maaşallah burun deliklerim ayrı birer organizma oldular-kendi kendilerine büyüyüp küçülüyorlar:) bakalım sonuç ne olacak..

zaten sanırım veli bey burun ucuna dokunmuyor öyle anladım ben yani..ben burun deliklerinin küçülmesini istemiştim ama onun için özel bir işlem lazımmış ben yapacak sanıyordum dikiş oluyormuş delikler küçültülünce..ama bizim kemer alındı ucuda kaldırıldı kısacası toparlandı yani deliklerim büyük olduğundan fazla da küçülmedi..ben dikilecek sanıyordum zaten..benim iki kaş arsı hiç şişmedi nedense..hep aşağı taraf uc taraf yağlı bir derim vardı ondan mı ama azcık estetik dursun istiyorum hele kalkıklık inmesine üzülüyorum çok tam ayarında gelmişti bana çünkü..

burun ucu masajında sureklımı tutuluyor tutup bırakılıyormu ya açıklarmısın canım doktor gosterdı ama ben tutuyodum oyle beklıyodum sanırım yanlış anlamışım

benım burun delıklerımı bayagı kucultmş doktorum kulak çöpunu zor sokuyorum ama hoşuma gıttı

peki bir sey soracagım ameliayata girmeden önce veli bey tekrar kontrol yapıyor diye biliyorum ozman fotograf falan cekiyor mu cünkü annem cok pimpirikli benim ben den daha cok kaygılı biz söylemeyi düşünüyoruz sonucunda sürpriz bir şey ile karsılasmamak için ben de kemer cok yok uç kısmından şikayetçiyim ben ucu uzun ve top seklinde sanki biraz etli fotograflarım var bakabilirsiniz nasıl olduguna annem kemerini elletme diyo sacmalıyo iyice ama korkuyor o da haklı gecen gün estetlikli bir kadın gördük yolda burnunun üst tarafı kemer tarfydı sanırım içeri dogruydu cok asagdaydı cok belliydi estetik oldugu benm de korkum o .bir de veli bey burun ucuna dokunmuyor dedi az önce neferalem o da kafama takıldı benim asıl sorunlu bölgem uç kısmı cok kalkık olmasını da istemiyorum ama bu hali değişecek o kesin de o toparlaklık hiç olmasın kalmasın istiyorum bu burun deliklerimi de etkiler cünkü bu toparlaklık ve uzunluk genişletmiş durumda deliklerimi deliklere de müdahale edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum eger edilmiyorsa bize neden bunu söylemiyorlar biz anlamıyoruz estetik cerahi kısmını ve bir heves ile bu ise kalkısıyoruz benm kafam karıstı iyice tamm ameliyat olucam da sonrası ne olcak cok kaygılıyım:S

yok cnm iniyor merak etme benimde burun deliklerim gözüküyordu korkmuştum baya domuzcuk gibi geliyordum kendime ama indi zaten doktorda söyledi az bişey iner yumuşuyormuş çünkü ucu

aynen aynen bende şuan maymun gibiyim ama iner tabi böyle bir burnu kimse yapmaz canım tam bir facia

burnun kuçulmesı lazım sanırım,bence kısaltılsa ucuda ufaltılsa super olucak..ama en ıyı doktorlar bılır,ıstedıgımız burun bıze gıtmeyebılıyorda cunku dudak ve alın mesafesı olayı varmış sanırım

kızlr bugun 22. gnm resm ekldm sbh cekp bi bakın şiş hala sizce nasıl görnyo şişlkler cnımı sıkıyo ucu özlkle baya şiş umarım biran önce iner:44:

bende aynı şeyleri düşünüyordum ama inan yersiz hepsi.. öncelikle ameliyat öncesi veli beyle görüşmek istediğini belirt mesela ben görüşmedim gece yanıma geldi ameliyatımın iyi geçtiğini söyledi.. bunundaki kemeri kesinlikle aldır derim,veli bey bu konuda çok iyi bence. kalkık olmasına gelince bende çok düşündüm veli bey bana kalkık bir burun anlatmıştı,ya kötü olursa diyip duruyordum sonra doktora bırakmak en iyisi dedim ve pişman değilim asla.. burnun ucuna dokunmuyor diyemem veli beyden için.. neresi gerekliyse orayı yapıyor.. ki burun değişince inan heryer daha bi farklı duruyor.. bunu doktorlar daha iyi anlıyor.. bence veli beye bırak. o zaten doğal bir burun yapcak sana..sonuçta senin istediğin şey belki güzel durmıcak bence doktora bırak..

benim burnum önceden ince geniş kanatlıydı kanatlarda daralltı kaldırdı ama şu şişkin haline öyle bayıldım ki fazla inmese keşke benim burnum acaip inceydi ucu da ok gibiydi tontiş burnu seviyom

burnunada baktım.. kemeri aldır derim.. ve veli bey burnunun ucunu kesin ufaltır. benimkini ufalttı mesela.. bence sen hiiiiç karışma o nasıl isterse öyle yapsın.. etli bir burnun yok emin ol güzel olur burnun.. :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…