- Konu Sahibi EstetikEditor
-
arkadaşlar ortadaki iki resim şu anki hali diğerleri eski yanıltmasın sizi o zamnlarda bende çok memnundum
bende bişi göremedim açıkcası.. gayet güzel. yüzüne yakışmış.. bence biz yıllarca beğenmemeye alıştık güzel burnumuzda bile kusur arıycaz..
gecmis olsun insallah seninin de bekleme surecin iyi gecer her gecen gun daha guzel olur insallah
artik bende sabirsizlaniyorum
benimki anlaşılan kalkık olcak zaten çünkü şuan karşıdan burun deliklerim görünüyor.. bukadar da kalkık olmasın ya.. maymun burnugibi durur:)
ıste resımde bellı olmuor ama var bı cıkıntı burnun daha fazla duzlesmesın ucuna bastr dedı we ustu ucuna gore daha kalın gornuyor dedı o kısma masaj verdı bılmıorum ılk zamnlar kawıs vardı benmde ck hosuma gıdıo du ama smdı ole degl duzlestı bılmıorum nolcak bastrıoruz ıste sende yenı resmler eklesne bakalm nası son durum
@neferalem resimlerine baktım, evet kalkıklığı inmiş biraz ama hala gayet açılı bence.. ara ara çirkinleşecek ve güzelleşecek haliyle,şişlikler belirleyecek bunu.. bence hiç takılma çünkü çok güzelsin:)
benim de burnum bu ara bi garip ama sabrediyorum,biliyorum ki güzel olacak, burun ucu masajına çok dikkat ediyorum,sen de aman bırakma..
bir de şu 3. aydan sonra burun küçülmez lafı nereden çıktı yaa?? insanın bünyesine bağlıdır şişliklerin inmesi, benim bünyem tüm şişlikleri çabucak attı,ama mesela burnumun ucu hala şiş,ve çoook yavaş iniyor.. 6.ayda son halini alır denmesi de yanlış,6.ayda artık oturmaya başlar diyor doktorlar!! bizim yapmamız gereken masaj,mesela çıkıntı olan yerlere bastırmalıyız, burun ucu masajını hiç ihmal etmemeliyiz..
benim tüm şişlerim indi gibi, buna rağmen burnumun üstüne filan dokununca derinin aslında tam da kaynamadığını anlıyorum,böyle kalın bi kumaş gibi,bastıkta sağa sola yönlenebiliyor..:))
inşallah dediğin gibi olur ama senin daha çok erken o zamn bende takılmıyordum şişlkten diye ama baya zaman oldu ve yanlarımda şişlik yok benim hiç..
benim de iki ay oldu,yanlarda şiş benim de yok,burnumun ucu sabit şişim,ara ara da-özellikle çok uyuduğum zaman üstü ve iki kaş arası şişiyor.. bi de garip olan,ben burnumun ucu ve delikleriyle ilgili hiçbir işlem yaptırmadım ama maaşallah burun deliklerim ayrı birer organizma oldular-kendi kendilerine büyüyüp küçülüyorlar:) bakalım sonuç ne olacak..
benim de iki ay oldu,yanlarda şiş benim de yok,burnumun ucu sabit şişim,ara ara da-özellikle çok uyuduğum zaman üstü ve iki kaş arası şişiyor.. bi de garip olan,ben burnumun ucu ve delikleriyle ilgili hiçbir işlem yaptırmadım ama maaşallah burun deliklerim ayrı birer organizma oldular-kendi kendilerine büyüyüp küçülüyorlar:) bakalım sonuç ne olacak..
zaten sanırım veli bey burun ucuna dokunmuyor öyle anladım ben yani..ben burun deliklerinin küçülmesini istemiştim ama onun için özel bir işlem lazımmış ben yapacak sanıyordum dikiş oluyormuş delikler küçültülünce..ama bizim kemer alındı ucuda kaldırıldı kısacası toparlandı yani deliklerim büyük olduğundan fazla da küçülmedi..ben dikilecek sanıyordum zaten..benim iki kaş arsı hiç şişmedi nedense..hep aşağı taraf uc taraf yağlı bir derim vardı ondan mı ama azcık estetik dursun istiyorum hele kalkıklık inmesine üzülüyorum çok tam ayarında gelmişti bana çünkü..
bende 3 gün önce oldum ve inan aynı sorular vardı aklımda.. doktoruna bırak.. ben karışmak istemedim. belki söyle olsun falan dediğim şey bana yakışmıycak.. doktor en iyisini bilir sonuçta..yani umarım öyledir..
yok cnm iniyor merak etme benimde burun deliklerim gözüküyordu korkmuştum baya domuzcuk gibi geliyordum kendime ama indi zaten doktorda söyledi az bişey iner yumuşuyormuş çünkü ucu
peki bir sey soracagım ameliayata girmeden önce veli bey tekrar kontrol yapıyor diye biliyorum ozman fotograf falan cekiyor mu cünkü annem cok pimpirikli benim ben den daha cok kaygılı biz söylemeyi düşünüyoruz sonucunda sürpriz bir şey ile karsılasmamak için ben de kemer cok yok uç kısmından şikayetçiyim ben ucu uzun ve top seklinde sanki biraz etli fotograflarım var bakabilirsiniz nasıl olduguna annem kemerini elletme diyo sacmalıyo iyice ama korkuyor o da haklı gecen gün estetlikli bir kadın gördük yolda burnunun üst tarafı kemer tarfydı sanırım içeri dogruydu cok asagdaydı cok belliydi estetik oldugu benm de korkum o .bir de veli bey burun ucuna dokunmuyor dedi az önce neferalem o da kafama takıldı benim asıl sorunlu bölgem uç kısmı cok kalkık olmasını da istemiyorum ama bu hali değişecek o kesin de o toparlaklık hiç olmasın kalmasın istiyorum bu burun deliklerimi de etkiler cünkü bu toparlaklık ve uzunluk genişletmiş durumda deliklerimi deliklere de müdahale edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum eger edilmiyorsa bize neden bunu söylemiyorlar biz anlamıyoruz estetik cerahi kısmını ve bir heves ile bu ise kalkısıyoruz benm kafam karıstı iyice tamm ameliyat olucam da sonrası ne olcak cok kaygılıyım:S
aynen aynen bende şuan maymun gibiyim ama iner tabi böyle bir burnu kimse yapmaz canım tam bir facia
peki bir sey soracagım ameliayata girmeden önce veli bey tekrar kontrol yapıyor diye biliyorum ozman fotograf falan cekiyor mu cünkü annem cok pimpirikli benim ben den daha cok kaygılı biz söylemeyi düşünüyoruz sonucunda sürpriz bir şey ile karsılasmamak için ben de kemer cok yok uç kısmından şikayetçiyim ben ucu uzun ve top seklinde sanki biraz etli fotograflarım var bakabilirsiniz nasıl olduguna annem kemerini elletme diyo sacmalıyo iyice ama korkuyor o da haklı gecen gün estetlikli bir kadın gördük yolda burnunun üst tarafı kemer tarfydı sanırım içeri dogruydu cok asagdaydı cok belliydi estetik oldugu benm de korkum o .bir de veli bey burun ucuna dokunmuyor dedi az önce neferalem o da kafama takıldı benim asıl sorunlu bölgem uç kısmı cok kalkık olmasını da istemiyorum ama bu hali değişecek o kesin de o toparlaklık hiç olmasın kalmasın istiyorum bu burun deliklerimi de etkiler cünkü bu toparlaklık ve uzunluk genişletmiş durumda deliklerimi deliklere de müdahale edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum eger edilmiyorsa bize neden bunu söylemiyorlar biz anlamıyoruz estetik cerahi kısmını ve bir heves ile bu ise kalkısıyoruz benm kafam karıstı iyice tamm ameliyat olucam da sonrası ne olcak cok kaygılıyım:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?