Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

burnunada baktım.. kemeri aldır derim.. ve veli bey burnunun ucunu kesin ufaltır. benimkini ufalttı mesela.. bence sen hiiiiç karışma o nasıl isterse öyle yapsın.. etli bir burnun yok emin ol güzel olur burnun.. :):)

insalalh canım ya ben kendi kaygılarımla ugrasırken bir de annemin kaygılarını cekiyorum ya ona da bunları okuyayım da raahtlasın biraz raahtladım ben acıkcası insalalh hayırlsıyla atlatırız biz de

burun ucuna isterseniz müdahale ediyor tabiki,neferalemin bahsettiği deliklere uygulanan operasyon galiba.. estetikte burun delikleri ya kanatlar daraltılarak yapılıyormuş ya da ortası genişletilerek.. benim ankara'da gördüğüm bi kadın burnunun deliklerini botoksla küçültüyormuş mesela böyle yöntemler de var:))
bi de veli bey siz ne kadar isterseniz o kadar yanınızda oluyor, ben ameliyattan galiba bi hafta önce kısacık konuştum,ucu mucu değişmesin-sadece kemer gitsin dedim o kadar.. ne ameliyat öncesi,ne sonrası,ne daha sonrası.. 13-14.gün atelimi aldırmaya bile ona gitmedim aslında,şansıma oradaydı:) takip edenler bilir.. bi de yan odada biri vardı, hep doktoru çağırıp durmuş,adam da on kere filan gelmiş yanına ameliyattan sonra.. istiyorsanız emin olun yanınızda olacaktır..

insalalh canım ya ben kendi kaygılarımla ugrasırken bir de annemin kaygılarını cekiyorum ya ona da bunları okuyayım da raahtlasın biraz raahtladım ben acıkcası insalalh hayırlsıyla atlatırız biz de

hepimiz aynı yollardan geçtik canım,çok zor bir karar verdik ve bir de çevremizi ikna ile uğraştık:))
sen de atlatacaksın ve inan değecek:))
ben üç beş kişi hariç kimseye haber vermemiştim operasyonu,ailem-annem abim arkadaşlarım dahil:) çünkü haber verdiğim herkes "ne gerek var,zaten güzelsin,yok zor olacak,yok ifaden değişecek" diyip durdu.. sevgili nişanlım bile hiç destek olmadı,olmayı bırak ameliyattan sonra "keşke yaptırmasaydın,çirkinleştin gibi" bile dedi!! ama şimdi o konuşanlar laflarını yedi.. bakıp bakıp "ay ne iyi ettin de bizi dinlemedin" diyorlar..
yeri gelmişken bişii daha belirtmek istiyorum-çevremizde kimse iyi niyetli-kötü niyetli ayrım olmadan bizim değişmemizi pek istemiyorlar.. iyi niyetliler bizi zaten böyle sevdikleri için bizim acı çekmemizi istemiyorlar,kötü niyetliler de güzelleşmemizi çekemiyorlar diye düşünüyorum..

evt haklısın canım benm bilenler daha cok ama gene de herkese söylemedm senin gibi ne kdar cok söylersem o kdar yorum ypacakalr bir e takıntı oldu artık ben de herkesin burnuna bakıyorum ya walla iyice pskolojim bozuldu buruna taktım resmen bu durumum nezman gececek cok merak ediyorum bir de nette gezinirken bunu buldum siz de bakın estetikli ünlüler xxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

ameliyata girmeden önce veli bey yanına geliyor bir kaç poz resim çekiyor o anda istediklerini hemen söyle derim çok kısa kalıyor hemen gidiyor aslında bende bir şey tarif edemedim hiç konuşamadık tamamen doktora bıraktım sayılır ama gönlümde kavisli burun vardı öyle de oldu şansıma..ilk hallerini çok seviyordum..umarım düzelir..sen bence kemeri falan aldır annen de sonucu görünce memnun olcak eminim...burun ucuna dokunmuyor demek yani bazı açık ameliyatlarda delikler dikişle küçültülebiliyor eğer ihtiyaç varsa ama sanırım kapalı ameliyatta yapmmıyorlar..yada ben bilmiyorum..zaten burun deliklerin aşırı büyük değilse toparlanacaktır az da olsa ama benimki büyük tü baya hala da büyük geliyor ban..afedersiniz baş parmağım hala girebiliyor yani önceden de aynıydı o şekilde ölçüyorum bende..ama delikleri falan geçtim yeterki ucu düşük olmasın..eski halimde ağzıma geliyordu nerdeyse..

cnm korkma yaa suan ucu gayt guzel daha fazla duşmuycektr sanmıyorum endişelenme düşrse ne anlmı kalır amlytn hafif bi dşme olur norml bu ama eskisi gbide olmaz pank yapma zamana brak bu arda burun ucunu yaptırmk istynlr bence acık amlyt terch etmli acık amlytta daha iyi yapılıyo benm deliklrmde uzun ve dardı burun ucu braz kuculnce delklrde braz kuculmş ama oynanma olmamış veliby galiba delklryle oynamıyo resmlre bakıyorum fark görmiyorum delklrde eskyle aynı gibi

evet bende aynısını düşünüyorum deliklere müdahele açık teknikte oluyor oda istersen tabi..kuzenim açık teknikle oldu ama burnu zaten küçüktü deliklere dokunmamış ama yinde ufak oldu..bencede delikler büyük olunca fazla açık teknikle olmalı..zaten açık teknikte deri iyice kaldırılıyor alt tarfta yani dudağın üst tarafında da dikişler var..yani bıyık bölgesi diyim oraya..kuzenimin öyle oldu..ama açık teknik daha zorlu bunuda söylemek lazım..

cnm ameliyat öncesi veli bey de asistanı da ayrı ayrı resim çekiyorlar. hatta bendeki ameliyat öncesi profil resimlerini aisstanı çekti 3 haftalıkken de yine asistan gelip kendi söylüyo zaten çekicem diye. senin söylemene gerek yok. burun ucu kısmına gelince zaten burnunun genel yapısına nsl bir burun ucu gidecekse veli bey o şekilde yapıyor. burun ucuna müdahale edilmiyor derken cerrahi anlamda kesme falan yok yosa burnunun kıkırdağının etrafındaki et kısmını içerden çektirip küçültğyo bnmkini öyle yaptı mesela yoksa burun ucum da deliklerimde yeni burnum fazla gelirlerdi. ameliyat sonrası çok küçük oluyo burun deliklerin hatta dendiği gibi kulak çöpü zor giriyor başta:) ama o da burun içindeki şişlikten kaynaklanıyor. sonra normal bir hale geliyor o da.

evet aynen öyle oluyor..yani tabiki bir mdahele var ufakta olsa cerrahi anlamada yok..bende öyle demek istedim..ilk zamnlar kulak çöpü girmiyor şişlkten dolayı benimde öyle oldu

az kaldı benim ameliyatıma da çooookkk heyecanlıyım biraz da tedirginim ama sizlerin yorumunu okudukça rahatlıyorummmm canlarım...yalnız veli bey sizlere komisyon versin en azından bi cilt bakımı falan sizin sayenizde bi sürü hastası oldu valla

:))) süper fikirmiş valla bir de etrafımda görenlere de tavsiye ediyorum. sen iyisimi gidince ver bizim isimleri veli beye çaktırmadan:))) senin ne zaman ameliyatın?

aynen ya gercek haytta da cok reklam oluo sırf benım vecremden ıkı kısı daha burun amelıtaı gunu aldı kuzenımde lıposaksın yaptırdı bişeylerı hak edıyr zzzsankı)::)

hepinize cok tesekkür ederim biraz daha rahatladm sayenizde albümümü sildm biraz su burun takıntıma son vermek istiyorum o yüzden kadınlar kulubüne cok bakmamayı düşünüyorum ameliyatıma kadar pztsi ameliyat olacagım dualarınızı bekliyorum simdiden iyi haberlerle görüsmek dilegiyle kızlar :)...

hakkında hayırlısı olsun canım sakın moralını bozma amelıyat sonrası psıkolojı çok zor hazırlıklı ol ve bızlerın zman zaman yaptıgımız olumsuz dusuncelere de takılma çunku emın ol eskısınden çok daha guzel olcakkk..bu bıle aslında herseye deger...

kızlar tamponlar alındıktan sonra burun tıkanıyorya,atel çıkmadan yavuz bey burnu temizliyor sanırım bu işlem nasıl yapılıyor acil cvp ltfn ltfn

kızlar tamponlar alındıktan sonra burun tıkanıyorya,atel çıkmadan yavuz bey burnu temizliyor sanırım bu işlem nasıl yapılıyor acil cvp ltfn ltfn

eger burunda tıkanma varsa velı bey bakıor ve kucuk çubuk gıbı bısey dusun ama lektırık supurgesı gıbı hava cekıor ıcerı onunla temızlıor..korkmana gerek yok acı veren bısey degıl sadece ıcını gıdıklıo garıp bır hıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…