- Konu Sahibi EstetikEditor
-
eger burunda tıkanma varsa velı bey bakıor ve kucuk çubuk gıbı bısey dusun ama lektırık supurgesı gıbı hava cekıor ıcerı onunla temızlıor..korkmana gerek yok acı veren bısey degıl sadece ıcını gıdıklıo garıp bır hıs..
tamponlarım alındı bugün.. öyle bir şiştimki sorma gözüm kapanıyor nerdeyse.. ve agrım oluyor benim.. burnumdan sürekli pembe bir sıvı akıyor durmuyor bu normalmi..
tüm bunlar bende de var. bugün tamponlar alındı. su an burnum tıkalı nefes alamıyorum. bundan sonraki aşamalar neler acaba bilgisi olan yazabilir mi?
eger burunda tıkanma varsa velı bey bakıor ve kucuk çubuk gıbı bısey dusun ama lektırık supurgesı gıbı hava cekıor ıcerı onunla temızlıor..korkmana gerek yok acı veren bısey degıl sadece ıcını gıdıklıo garıp bır hıs..
çığlık atıyordum derken??? acıdımı yanibenım yavuz bey temızledı burnum çok kapanmıştı heryerı kabuk bağlamıştı, makıne gıbı bişeylerle temızledı nerdeyse çığlık atıyordumama sonrasında çok rahatladım burnum yumuşadı rahat nefes aldım,dudaklarımda yumuşadı
kızlar bişi daha.. ben bu ayın 19da ameliyat oldum.. nezaman bişeyleri çiğneyerek yiyebilirim.. patates püresi ve pudingten bıktımmmmmmmm... lütfen yardımm..
çığlık atıyordum derken??? acıdımı yani
benım acıdı açıkçası ne yalan soyleyeyım zaten çok tıkanmıştı hepsını temızledı..belkı dıger doktor acıtmıyordur
benım bıldıgım yenıyor,cunku bana amelıyat sabahı ılk sadece pure ve corba getırdıler..ama ertesı gun normal kahvaltı geldı herşey vardı ve hemşire bol bol ye dedı..
ben bıkaç gun sonra herseyı yedım zorlamadıgı surece..sadece çok sert ısırmam gereken şeylerı rendelı yedım..mesela elmayı rendelıyoduk portakalı ufak ufak dogruyorduk,bıskuvıyı çaya batırıyodum vs..dolmada yedım dolma ıcını mesela..haşlanmş yumurta yedım yavaş yavaş çiğneyerek
sert olmadıgı surece bence yenır bana kımse yeme demedı canım
ustelıkde burnumun dısında dikişler gozukuyodu benım açık amelıyattı
ben bu gazla bu akşamki yemek menüsünü değiştiriyorum ozaman:):) sadeline peki bu temizleme işi tampondan daha mı çok acıtıyor.. benim tamponlarımıda yavuz bey çıkardı yani yine o temizlicek oof of
benım bıldıgım yenıyor,cunku bana amelıyat sabahı ılk sadece pure ve corba getırdıler..ama ertesı gun normal kahvaltı geldı herşey vardı ve hemşire bol bol ye dedı..
ben bıkaç gun sonra herseyı yedım zorlamadıgı surece..sadece çok sert ısırmam gereken şeylerı rendelı yedım..mesela elmayı rendelıyoduk portakalı ufak ufak dogruyorduk,bıskuvıyı çaya batırıyodum vs..dolmada yedım dolma ıcını mesela..haşlanmş yumurta yedım yavaş yavaş çiğneyerek
sert olmadıgı surece bence yenır bana kımse yeme demedı canım
ustelıkde burnumun dısında dikişler gozukuyodu benım açık amelıyattı
ya benm evim uzak ve 2 gün sonra cıkıyormus tamponlar tekrar gel git olsun istemiyorum orda kalabiliyor muyuz yani sen kalmısısn heralde 2. gün dedin :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?