Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benım yavuz bey temızledı burnum çok kapanmıştı heryerı kabuk bağlamıştı, makıne gıbı bişeylerle temızledı nerdeyse çığlık atıyordum ama sonrasında çok rahatladım burnum yumuşadı rahat nefes aldım,dudaklarımda yumuşadı

tamponlarım alındı bugün.. öyle bir şiştimki sorma gözüm kapanıyor nerdeyse.. ve agrım oluyor benim.. burnumdan sürekli pembe bir sıvı akıyor durmuyor bu normalmi..

tüm bunlar bende de var. bugün tamponlar alındı. su an burnum tıkalı nefes alamıyorum. bundan sonraki aşamalar neler acaba bilgisi olan yazabilir mi?

tüm bunlar bende de var. bugün tamponlar alındı. su an burnum tıkalı nefes alamıyorum. bundan sonraki aşamalar neler acaba bilgisi olan yazabilir mi?

alçılar alındıktan sonra benım, yavuz bey kbb doktoru o burnumun ıcını temızledı bı makınayla kanlarıda aldı burnum cok rahatladı,surmem ıcın bepanten verdı bunu sur burnundan kabuklar cıkıcak sonra su çek sumkur dedı..
sık sık tıkanıyor benımde burnum 15. gunum bepanten ıle temızlıyorum okyanus suyu vermedı

içim rahatladı çok saol kara kara düşünüyordum :):)

çığlık atıyordum derken??? acıdımı yani

kızlar bişi daha.. ben bu ayın 19da ameliyat oldum.. nezaman bişeyleri çiğneyerek yiyebilirim.. patates püresi ve pudingten bıktımmmmmmmm... lütfen yardımm..

kızlar bişi daha.. ben bu ayın 19da ameliyat oldum.. nezaman bişeyleri çiğneyerek yiyebilirim.. patates püresi ve pudingten bıktımmmmmmmm... lütfen yardımm..

ben yedım,çorba ıcıne ekmek doğrayıp yıyordum,makarna yıyordum. sert olmadıkca herseyı yedım dıyebılırım,yanlışmı yaptım acaba ben patates puresı yada pudıng fılan yemedım açıkçası..sana doktorun mu dedı bunu

yok doktorum demedi ben öyle yaptım hoş ilk iki gün ağzım kımıldamıyordu istesemde yiyemezdim. hoş şuanda üst dişlerimi oynatınca burnum çekiliyor gibi oluyor.. ama canım hamburger istiyo yaaaaaaaaaaaaaaa

benım bıldıgım yenıyor,cunku bana amelıyat sabahı ılk sadece pure ve corba getırdıler..ama ertesı gun normal kahvaltı geldı herşey vardı ve hemşire bol bol ye dedı..
ben bıkaç gun sonra herseyı yedım zorlamadıgı surece..sadece çok sert ısırmam gereken şeylerı rendelı yedım..mesela elmayı rendelıyoduk portakalı ufak ufak dogruyorduk,bıskuvıyı çaya batırıyodum vs..dolmada yedım dolma ıcını mesela..haşlanmş yumurta yedım yavaş yavaş çiğneyerek
sert olmadıgı surece bence yenır bana kımse yeme demedı canım
ustelıkde burnumun dısında dikişler gozukuyodu benım açık amelıyattı

ben bu gazla bu akşamki yemek menüsünü değiştiriyorum ozaman:):) sadeline peki bu temizleme işi tampondan daha mı çok acıtıyor.. benim tamponlarımıda yavuz bey çıkardı yani yine o temizlicek oof of

ben bu gazla bu akşamki yemek menüsünü değiştiriyorum ozaman:):) sadeline peki bu temizleme işi tampondan daha mı çok acıtıyor.. benim tamponlarımıda yavuz bey çıkardı yani yine o temizlicek oof of

evet yavuz bey temızledı burnumu,tampndan daha cok acıtıyor ama acımasıda normal cunku doktor kabukları temızlıyor,burun ıyıleşmeye başladıgı ıcın kabuklaşıyor buda burnu tıkıyor..doktor o kabukları koparıyor hepsını alıyor acımaması ımkansız canım,mutlaka acır..sonucda saatlerce surmuyor 10 dk lık bısey,sonrasında temızlenınce cok rahat edıceksın.zaten bı kez temızlendı mı sık sık bepanetn sur dıcek yavuz bey,bıdahda o kadar tıkanmıcak
ben nefes alamıyordum yatamıyordum yataktan sıcrıyorudm,o tıkanıklık varya berbat bıse,tampndan sonra 3 gunum gecmek bılmedı..temızlenınce rahatladım

kızlar ya ben gene geldm ama bir sey soracagım sal ıgünü tahlil yaptırdım ben sonra direk cıktım hastaneden sonucalrı falan almadım almam mı gerekiyodu aramadıalr da :S ben de bir sorun yoktur diye düşündüm ondan aramadıalr diye düşündüm pztsi ameliyat olacagım ve pazar günü bogaziçi kapalı diye biliyorum cuamrtesi aramaları lazım değil mi hala aramadı kimse beni ben mi arasam sasırdım napcagımı

ya benm evim uzak ve 2 gün sonra cıkıyormus tamponlar tekrar gel git olsun istemiyorum orda kalabiliyor muyuz yani sen kalmısısn heralde 2. gün dedin :S

arkadaşlarr benimm burnumunn üstünde yara izi kaldıı onuu ne yapcamm ben yaa ...gitmiyo bide ne yaptıysammmm yaa olmaz olaydımm burnumunm hemm içi hemm dışı mahfolduu bu nedir yaa anlamadımm kii birinin beduasını mı aldımmm nee(sizinde öle bi durumunuz varsa lütfenn ne yaptınız ne ettinizz yazınn lütfennn

seyymaa ALLAH yardımcınn olsunnn....inşallah çokk güzell bi sonuç alırsınn veli aslana olcan heralde ....herşeyy dilediğin gibi olur inşallahhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…