Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

korkulacak bişey yokkı bende hemen gun gelsede amelıyat olsam hem nefesın açılsa hem burnum guzelleşse dıye beklıyordum hıcde korkmadım açıkçası,hatta doktor bana sen ne cabuk geldın amelıyata ya dedı ne hastalıklar var buda bıse mı,olsa olsa bıkac gun sıkıntı oluyor gerısı hemen gecıyor

burun üstünde yara kalması nasıl olabiliyor ki,imkanı yok kapalı ameliyatta,başka birine ameliyat oldun galiba..

bi de şu ara ara girip olumsuz not yazanlara sesleniyorum: burada yeni ameliyat olmuş ya da olmayı bekleyen insanlar var ve kimsenin bu durumda başkasının psikolojini bozacak yorumlar yapmaya hakkı yok.. hayır,zaten gerçek kişiler-olaylar olsa yazmaya devam ederler.. bişii yazıyolar devamı yok..şu kardeşi revizyon düşünen arkadaştan mesela yorum bekliyorum!!

tahlil sonuçlarına ameliyat günü bakıyor doktor.. birazdan ararlar sanırım ameliyat saatin için.. ama dayanamıyorum dersen ara bence bişi olmaz..

geçmiş olsun.. bazılarının burun derisi soyulmuş gibiydi seninde öylemi öyleyse geçer bence ama anlamadım nasıl yara olur.. kapalı teknik değilmiydi seninki

tahlil sonuçlarına ameliyat günü bakıyor doktor.. birazdan ararlar sanırım ameliyat saatin için.. ama dayanamıyorum dersen ara bence bişi olmaz..

evt tam dedigin sırada aradılar pztsi 9 da orda olmam gerekmiş 11 de gircekmişim ameliyata 1 de cıkıcakmısım öyle söyledi burcak hanım dünden beri nedense cok rahatım anlamadım ben de bu durumu olsa da bitse artık acısına sızısına razıyım cok bekledim gibib geliyo bana son hafta zor oldu benm icin beklemek ama simdi yaklastm da o kdar sıkıntı etmiyorum hayırslıyla atlatıcam insallah allah izin verirse dualarınızı bekliyorum ...

kızlar benim bugün tampon alındı. burnum tıkalı ama merak ettiğim bişey var burnumn içinde başka bişey var mı sanki bana varmıs gibi geliyor. bi de tamponu alınan arkadaslar acaba siz tampon alındıktan ne kadar gün sonra burnunuzu temizletmeye gittiniz?

hayır başka bıse yok,3 gun sonra gıttıgımde doktor temızledı

ya benim tamponu bugün aldı ve perşembe günü gel temizleyelim dedi. ben okadar nasıl dayanıcam
okdr beklemek gerekir mi ki?

sorma ya bende neler cektım sureklı su ıcıyordum dudaklarım çatlamıştı artık sabredıceksın canım cunku burun ıcı ıyleşıcek..ama bı doktoruna sor ben dayanamadım doktora sormuştum ne yapıcam çok tıkandı kabuk bagladı dıye oda badem yagı damlat demıştı ama temızlenmeden gecmıyo yıne de..
bol bol sıvı tuketkı agzın kurumasın

hadi bakalım umarım iyi geçer herşey.. okadar iyi anlıyorumki seni.. şimdiden geçmiş olsun..:):) hastahane sıcak oluyor sadece narkoz çıkışı üşüyorsun onun içinde yorgan var zaten.. ben ne giysem diye düşünmüştüm hiçbirini giymedim.. ameliyat elbisesi çok rahat:):) çamaşırının üstüne bi şort giy benden tavsiye.. ameliyat elbisesini onların üstüne giyiyorsun ameliyat sonrası içinde rahat oluyor sort..

ya benim tamponu bugün aldı ve perşembe günü gel temizleyelim dedi. ben okadar nasıl dayanıcam
okdr beklemek gerekir mi ki?

ben bu perşembe aldırdım ve banada salı yada çarşamba gel temizliyim dedi yok perşembe gelirim dersen hem temizlerim hem atelin çıkar dedi.. ben perşembe gitcem.. alışıyorsun zamanla tıkanıklıga..

badem yağını tıkanıklığı açmak için mi söyledi? faydası oluyorsa bende yapayım

ben bu perşembe aldırdım ve banada salı yada çarşamba gel temizliyim dedi yok perşembe gelirim dersen hem temizlerim hem atelin çıkar dedi.. ben perşembe gitcem.. alışıyorsun zamanla tıkanıklıga..

ya benim küçük dilim de kısaltıldı o yüzden çok zorluk çekiyorum. sadece ağızdan nefes almak işkence gibi geliyor. zaman geçmek bilmiyor napcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

badem yağını tıkanıklığı açmak için mi söyledi? faydası oluyorsa bende yapayım

cnm gecmş olsun tıknklık bi kez temzlmylede gecmiyo sölm yawz bey ilk temzldktn snra söldklrni birebir uygula zatn seni bi kac defa cagrck ilk tmzlrkn daha yeni oldugu için fazla ugrşmıyo 2. kez gttgnde kontrle iyice tmzliyo snra bepanten fln kullncn doktor asama asama sölyck her dedigini uygula içi igleşne kdr tıknmalr kabuklr oluyo azda olsa benm 23. gnm ilk gnlere gre cok daha iyiyim kremle tmzlyorum su alıp sumkuruyorum tıknmıyo hiç sende sbrlı ol asama asama atltıcan hersyi ben suan hiç amlyt olmamış gbym sadece brnmda şişlkler var içide igleşti baya sabır işi anlıcgn sabrlı olun..

çok şanslısınnn ben burnuma dokunamıyorum daha acıyor.23 gune az kaldı yanı o zaman benımde acımıcakmı ınş oyle olurr

çok saol cnm inşallah bende o günleri görebilirim hemen

ya benim küçük dilim de kısaltıldı o yüzden çok zorluk çekiyorum. sadece ağızdan nefes almak işkence gibi geliyor. zaman geçmek bilmiyor napcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

bişelerle oyalan bıseyler ızle dusunmemeye çalış sureklı sıvı al dudakların çatlamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…