- Konu Sahibi EstetikEditor
-
seyymaa ALLAH yardımcınn olsunnn....inşallah çokk güzell bi sonuç alırsınn veli aslana olcan heralde ....herşeyy dilediğin gibi olur inşallahhh....
arkadaşlarr benimm burnumunn üstünde yara izi kaldıı onuu ne yapcamm ben yaa ...gitmiyo bide ne yaptıysammmm yaa olmaz olaydımm burnumunm hemm içi hemm dışı mahfolduu bu nedir yaa anlamadımm kii birinin beduasını mı aldımmm nee(sizinde öle bi durumunuz varsa lütfenn ne yaptınız ne ettinizz yazınn lütfennn
kızlar ya ben gene geldm ama bir sey soracagım sal ıgünü tahlil yaptırdım ben sonra direk cıktım hastaneden sonucalrı falan almadım almam mı gerekiyodu aramadıalr da :S ben de bir sorun yoktur diye düşündüm ondan aramadıalr diye düşündüm pztsi ameliyat olacagım ve pazar günü bogaziçi kapalı diye biliyorum cuamrtesi aramaları lazım değil mi hala aramadı kimse beni ben mi arasam sasırdım napcagımı
arkadaşlarr benimm burnumunn üstünde yara izi kaldıı onuu ne yapcamm ben yaa ...gitmiyo bide ne yaptıysammmm yaa olmaz olaydımm burnumunm hemm içi hemm dışı mahfolduu bu nedir yaa anlamadımm kii birinin beduasını mı aldımmm nee(sizinde öle bi durumunuz varsa lütfenn ne yaptınız ne ettinizz yazınn lütfennn
tahlil sonuçlarına ameliyat günü bakıyor doktor.. birazdan ararlar sanırım ameliyat saatin için.. ama dayanamıyorum dersen ara bence bişi olmaz..
kızlar benim bugün tampon alındı. burnum tıkalı ama merak ettiğim bişey var burnumn içinde başka bişey var mı sanki bana varmıs gibi geliyor. bi de tamponu alınan arkadaslar acaba siz tampon alındıktan ne kadar gün sonra burnunuzu temizletmeye gittiniz?
hayır başka bıse yok,3 gun sonra gıttıgımde doktor temızledı
ya benim tamponu bugün aldı ve perşembe günü gel temizleyelim dedi. ben okadar nasıl dayanıcam
okdr beklemek gerekir mi ki?
evt tam dedigin sırada aradılar pztsi 9 da orda olmam gerekmiş 11 de gircekmişim ameliyata 1 de cıkıcakmısım öyle söyledi burcak hanım dünden beri nedense cok rahatım anlamadım ben de bu durumuolsa da bitse artık acısına sızısına razıyım cok bekledim gibib geliyo bana son hafta zor oldu benm icin beklemek ama simdi yaklastm da o kdar sıkıntı etmiyorum hayırslıyla atlatıcam insallah allah izin verirse dualarınızı bekliyorum ...
ya benim tamponu bugün aldı ve perşembe günü gel temizleyelim dedi. ben okadar nasıl dayanıcam
okdr beklemek gerekir mi ki?
sorma ya bende neler cektım sureklı su ıcıyordum dudaklarım çatlamıştı artıksabredıceksın canım cunku burun ıcı ıyleşıcek..ama bı doktoruna sor ben dayanamadım doktora sormuştum ne yapıcam çok tıkandı kabuk bagladı dıye oda badem yagı damlat demıştı ama temızlenmeden gecmıyo yıne de..
bol bol sıvı tuketkı agzın kurumasın
ben bu perşembe aldırdım ve banada salı yada çarşamba gel temizliyim dedi yok perşembe gelirim dersen hem temizlerim hem atelin çıkar dedi.. ben perşembe gitcem.. alışıyorsun zamanla tıkanıklıga..
badem yağını tıkanıklığı açmak için mi söyledi? faydası oluyorsa bende yapayım
badem yağını tıkanıklığı açmak için mi söyledi? faydası oluyorsa bende yapayım
cnm gecmş olsun tıknklık bi kez temzlmylede gecmiyo sölm yawz bey ilk temzldktn snra söldklrni birebir uygula zatn seni bi kac defa cagrck ilk tmzlrkn daha yeni oldugu için fazla ugrşmıyo 2. kez gttgnde kontrle iyice tmzliyo snra bepanten fln kullncn doktor asama asama sölyck her dedigini uygula içi igleşne kdr tıknmalr kabuklr oluyo azda olsa benm 23. gnm ilk gnlere gre cok daha iyiyim kremle tmzlyorum su alıp sumkuruyorum tıknmıyo hiç sende sbrlı ol asama asama atltıcan hersyi ben suan hiç amlyt olmamış gbym sadece brnmda şişlkler var içide igleşti baya sabır işi anlıcgn sabrlı olun..
cnm gecmş olsun tıknklık bi kez temzlmylede gecmiyo sölm yawz bey ilk temzldktn snra söldklrni birebir uygula zatn seni bi kac defa cagrck ilk tmzlrkn daha yeni oldugu için fazla ugrşmıyo 2. kez gttgnde kontrle iyice tmzliyo snra bepanten fln kullncn doktor asama asama sölyck her dedigini uygula içi igleşne kdr tıknmalr kabuklr oluyo azda olsa benm 23. gnm ilk gnlere gre cok daha iyiyim kremle tmzlyorum su alıp sumkuruyorum tıknmıyo hiç sende sbrlı ol asama asama atltıcan hersyi ben suan hiç amlyt olmamış gbym sadece brnmda şişlkler var içide igleşti baya sabır işi anlıcgn sabrlı olun..
ya benim küçük dilim de kısaltıldı o yüzden çok zorluk çekiyorum. sadece ağızdan nefes almak işkence gibi geliyor. zaman geçmek bilmiyor napcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?