Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ya benim küçük dilim de kısaltıldı o yüzden çok zorluk çekiyorum. sadece ağızdan nefes almak işkence gibi geliyor. zaman geçmek bilmiyor napcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

cnm babam içinde dedi yavuz bey kucuk dlini kısltıcz dye babamda nefs zorlugu yasıyo horluyoda cok kucuk dlin uzun dedi sennde kısltımş nasıl acı fln oluyomu bogaznda cok cok gecmş olsun.. bu arda bogazlrn kurur burnn braz acılsın o kuruluk azalck burnndan nefs alıcn azda olsa sbh kalktgnda hiç kuruluk olmuyck braz daha sbret bende cok zorlndm ama atlttım hepsni zmn cok cabuk geciyo sıkın dişinizi kızlar

cnm yavuz beyin bana dediğine göre küçük dili normalde yakarak kısaltıyormuş ama ben fazla acı çekmiyim diye yakmamış. şuan dikişler varmış ben açıp bakamıyorum ama hissediyorum. yutkunmakta fln zorlanıyorum ama öyle çok fazla bi acı yok

cok haklısın cnm bende cvp bekledm ama yazmdı her konuya cvp yazmış msj sayısını doldurmya clışıyo bence

çok şanslısınnn ben burnuma dokunamıyorum daha acıyor.23 gune az kaldı yanı o zaman benımde acımıcakmı ınş oyle olurr

cnm zamnla içi igleştkce burnuna cok rht dokncksn içide acımyck suan ben bastra bastra masj yapıyorum içini iyce temzlyorum acı fln hiç olmuyo bünyeyede baglı braz sende iyi olucksn zmnla merk etme gecicek hepsi ama sunu solym bepnteni fındık buyuklugnde al kulak temzleme cubgna arkya dgru it 3 cm grck doktr öle dedi yawz bey sölmştr sanada bolca surersen ve arkya dogru iyce götürüsen kabuklrı yumustp atr braz beklt kremi yumuşasın iyce sonra sumkurerek at zatn sumkurnce kremle birlkte cıkıyo kabuklr su alıp sumkur dediyse su al sumkur ben ilk söldgnde almadım bana kızdı ne knştk bz senle neden yapmdn ihml ettn dye azcık fırcaldı yapmdgmdan ihml ettgmden kabuk olşmştu buyuk hemde onu alna kdr benmde cnmdan can gtti baktı olmuyo uyuştrdu içini öle aldı kremi iyi surmdm ve su almdm dedigini yapamamışm ondn oldu o kabuk suan hepsni yapıyorum keske once yapsydımda böle iyi nefs alıpta o zorlugu ckmsydm diycem o ki ihml etme doktrn söldklrni içi cok cok önmli

evet yapıyorum ne dedıyse benıde bayagı azarladı,normalde çok şiirin bı doktor odaya gırdıkten sonra cıddıleşiyor,ama ıyıkıde bagırmş burnum rahat nefes aldı ben acıyor dıye hafıf ınledım sadece ona bıle çok kızdı,kımse boyle yapmıyor dedı bana oysa sadece ınledım demek kabukları almak ıcın yapmş,ıyı temızlıyor ama cok rahatlıyorum

ıcını temızledıkten sonra cok acıyor sana da oluyormuydu bıde ıcıde şiş burnumun dıkıs ıplerı sarkıyor aynadan goruyorum hehe korku fılmı gıbı

ya benim tamponu bugün aldı ve perşembe günü gel temizleyelim dedi. ben okadar nasıl dayanıcam
okdr beklemek gerekir mi ki?

cnm ben beklmştm atelin alındıgı gun gttm once yawuz bey içini tmzledi snra veli beye gttm ateli aldı pazartesi yawuz beyi ara sor egr ordysa gt temzlt onun zarrı yok nasıl olsa ateln cıktıgı gun yine gdrsn yne temzlr bşe olmaz sen ynede ara öle gt o ztn gel der sana sıkma canını bol bol dinlen

ıcını temızledıkten sonra cok acıyor sana da oluyormuydu bıde ıcıde şiş burnumun dıkıs ıplerı sarkıyor aynadan goruyorum hehe korku fılmı gıbı

alemsn tatlım ya :) benmde içi cok şişti cnm zamnla iniyo yawuz bey temzlrkn acıyo gercktn bu arda iplr bende gozukuyodu kendi kendine yok oldulr eridlr gliba yada yzuz bey temzlrkn hepsini cktmi naptı anlamdım sormyıda unuttm suan ip fln gozukmuyo hiç

Klavyenizde bazı harfler eksik değilse temiz bir türkçe kullanalım lütfen

offf yaa benımde burun deliklerim büyük ve ben cok raatsızımsırf bu yuzden düşünüyorum resımlerın varmı görebılırmıyım

yok yaw tamponlar çıktıktan sonra bi acı hissetmiyorsanız çok katır kutur olmadığı süğrece herşeyi yiyebilrsiniz. bunu zaten siz de anlıyorsunuz üst dişler ve damak başlarda bayağı hassas oluyor arka dişlerle daha zi,yade herşeyi yiyebilrsiniz.

cidden burnun cok güzel olmuş resimlerine baktımda bayıldım valla...ne gibi sorun vardı burnundaa yaptırmak istedın

cidden burnun cok güzel olmuş resimlerine baktımda bayıldım valla...ne gibi sorun vardı burnundaa yaptırmak istedın

çok teşekkür ederim cnm ya:) aslında yıllardır burnumu yaptırmak istiyorum ancak bir türlü cesaret edemiyordum. Oldukça kemikli bir burnum vardı. yüzümü de çok sert gösteriyordu. son 2 yıldır ise nefes problemim çıktı ortaya. gün geçtikçe nerdeyse hiç nefes alamaz oldum hergün baş ağrısıyla uyanıyordum. doktora gittim burun eti ve kemik eğriliği teşhisi koydu. bu da vesile oldu bir taşla iki kuş olayı yani:) şimdi nefes almam hala harika değil zamanla düzelecekmiş. ama baş ağrılarım kesildi. burnumun şekli de bnm için oldukça yeterli oldu. aslında kemik kısmında çok ufak bir çıkıntı var dikkatli bakınca anlşaşılıyor. veli bey oraya masaj verdi ama küçülmedi sanki. lakin çok takılmıyorum hatta daha doğal duruyo bu sayede hani çok pürüzsüz estetik burunlar gibi durmuyo:) ben de kendimi böyle teselli ediyorum:)

tekrardan güle güle kullan cnm...benımde burnumda kemik egrılıgı var ve burun delıklerım büyük.kemık egrılıgını gectımde burun delıklerımın buyuklugu sınır edıo beni bide burda az cok takip etmeye çalışıyorumda sanırım burun delıklerınde problem olanlar acık ameliyat oluyormuş kapalıyla acık arasında ne fark var? hangısı daha zor? bende cok olmak istiyorum ama cok korkuyorumm

tekrar saol:) boğaziçi tıp merkezinde zaten bildiğim kadarıyla sadece veli bey kapalı ameliyat yapıyor diğer hocalar açık yapıyor. ben onların hastalarıyla karşılkaştım biraz durumlarından şikayetçilerdi dikiş olayı bayağı zorluyor sanırım. bir de açık ameliyatta burnu kesme işlermi o burun deliklerinin dışında bulunan tombalakların dibinden başlıyor ya daha sonra orayı dişktiklerinde o tombalakların olduğu yerle yüzünün arasında bulunan kavisli boşluk kapanır o kısımlar direk burna yapışmış gibi duruyor bilmem anlatabildim mi tam olarak neresi olduğunu. bu durumda da estetikli olduğu 10 metreden belli oluyor çünkü hiç doğal durmuyor. bunu özellikle de kardeşim incelemiş o dışarda oturup beni beklerken. ben o açıdan kapalıyı öneririm benim hiç ağrım olmadı tabii ki atelle insan çok rahatsız oluyor ama bu dikiş sancısıyla falan kıyaslanamaz birşey. ben ağrı kesici bile kullanmadım çünkü. ve sadece bir kere sinemada film izlerken ağlamaktan burnumda pembe bir sızıntı oldu o kadar:))) burun deliklerini de bence veli beyle konuş o sana zaten olurunu söyler. ama toparlama yapılabiliyor kapalıda da. çünkü benim de oldukça genişti burnumun ön kısmı öyle kalsaydı palyaço gibi olurdum mazallah:)

bence acık teknikle olmalısın cnm burun ucu deligi acık teknikle daha iyi yapılıyo sonucta kapalıdada aynı zorlugu cekiyosun acıktada cekiyosun pek degişen bişey yok yani

anladım cnm cok saol..benım zaten acık veya kapalı hakkında bi bilgim yok forumda okudugum kadarıyla burun delıklerınde problemı olanlara acık falan yapılır yazılmıştı eger kapalıda düzeltılebılıryorsa ve kapalı daha agrısız ve kolay oluyorsa elbettekı kapalıyı tercıh ederım bi bilgim olmadıgı için sana sormak istedım pekı açık amel. kim yapıo hanı bide benım kemık egrılıgı oldugu için kulak burun bogaz doktorumuda amelıyat olsam amelıyatıma giriyor?? bide sımdı ben doktora gıtsem yanı velı beye eger bana kapalı amelıyatla yapamam derse cıdden uzulurum .burda neferalem diye bir arkadas daha var oda burun deliklerınden şikayetcı ama profılıne baktım resımlerıni göremedım acaba onun teknık nasıldı acıkmıydı kapalımıydı?? amma soru sordum sanada sen nerden bilicenkı neferalemı:)

arkadaşlar ameliyattan nce bütün testler yapılıp inceleniyor değil mi? yani üstün körü bakılmıyordur heralde..ameliyattan çok korkuyyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…