Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

açık teknıkte daha cok işlem yapılabılıyor,burunda daha cok oynama yapmak gerekıyosa acık yapıyor doktor
benım acık teknık oldu korkulacak bişe yok dıkışlerde alırken çok hafıf acıyo hepsı o,açık teknıkte burun dusme ve egrılme rıskıde azmş aaz once doktorun vıdeosundan dınledım..doktor açıp herşeyı net gorerek yaptıgı ıcın yanılma payı azmş vs vs

mrb cnm neferalem demişsin benim sana cevap veryim...benimde kapalı teknik veli beye oldum bende..zaten veli bey kaplı tekknik çalışıyor bana öyle söylemişti benim pek bilgim yoktu zaten o zamn bu teknik konusunda..aldırış etmedim tabi..bende de deviasyon yani eğrilik ve et de vardı..yavuz bey girdi onada..çok rehatım nefes konusunda..baş ağrılarımda çok azaldı sizütte vardı bende çünkü.ben genel anlamda burnumdan memnunum yani ciddi bir sorun yok şimdilik..kapalı teknik daha rahat sağlıklı diye düşünüyorum...ama açık teknikle olması gerekebn burunlar var bence..benim burun deliklerim baya büyük sanki küçülmemiş gibi..bir de şişlktenmi bilemiyorum ama burnum çok kocaman duruyor..4 ay oldu tam..resimlerimi kaldırdım cnm ben ama deliklerim zaten normal duruyor resimlerde anlaşılmıyor..ben eski halini bildiğim için küçülme olmadığını elinle anayabiliyorum..ama benim burun deliklerim çok büyüktü..sen canını sıkma bence bu konuda eğer ameliyat olacksan emin ol pişman olmayacksın burası kesin..

sanırım dediğin yer bıyık aldığımız bölge brun birleştiği nokta evet orasıda kesildiği için tekrar dikiliyor haliyle açık amliyatta..ama şiş duruyor sonra tombalak gibi herkeste olmayabilir tabi..benim kuzenim oldu orası çok tombalak duruyor ve çok acı çekti açık amliyatta..beni gördüler şaşrdılar sende hiç bişey yok diye..onun amliyattan sonra bile çok ağrısı sızxısı oldu mesela..o kadar dikiş tabi norma..üstelik o deviasyonda olmadı ama burun ucu falan mükemmel duruyor benimkine göre..burnu zaten küçüktüde..benim kadar sorunlu değildi yani..dikiş izi kalma riskide var tabi ben birinde görmüştüm çok belliydi..

küçük dilin mi kısaldı?? nasıl yani??

evet ilk duyduğumda bana da çok garip gelmişti. ama ben burundan nefes alamadığım gibi ağızdan da alamıyordum. gece hep nefessiz kalıp uyanıyordum bu yüzden. sürekli ve bitmek bilmeyen gıcık bir öksürüğüm vardı. hepsi küçük dilin uzunluğundan kaynaklıymış

açık teknikle veli beymi amel. yaptı??cunkı bazı arkadaslar veli bey kapalı teknık çalışıyor dıoyoda

aynı cıkıntı bende de var ya ıste bu kemık alınan herkes de mi var yoksa bize özel bişeymıdır anlamadım dogrusu

veli bey kapalı yapıor bana da basında ole demıstı ole teknıkle calısıyorum kapalı olması daha iyidir herzaman demişti.iz kalmıcak hiçbi şeklide demişti demekki acık yapmıor

anladım cnm gercı ben daha hiç gitmedım doktora yaza düşündüğüm için...ama araştırıyorum kapalımı olur açık olur hiçbi fikrim yok

anladım cnm gercı ben daha hiç gitmedım doktora yaza düşündüğüm için...ama araştırıyorum kapalımı olur açık olur hiçbi fikrim yok
merhaba arkadaşlar bende bogaziçinde ameliyat olanlardanım . ilk olarak burdaki yorumlara dayanarak veli hocayla görüştüm kendisi iyi ve ilgili bir doktor . fakat benim burnum çok büyük bir burundu kanatlar genişti bakılınca bile kemik egriligi anlşılıyordu velihoca kanatları küçültemiceni kesiizi kaldını söyledi .kapalı maeliyat yaptını söyledi . biraz internetten araştırdıktan sonra benim için açık teknigin uygun olacanı anladım .bu arada hastaneye gidip gelirken ameliyat olanlarla konuştuktan sonra ercan hocaya ameliyat olmaya karar verdim ikibuçuk ay olu aeliyat olalı burnumdan çok memnunum kemik egrli düzeldi kanatlar daraldı .burun ucu kaldırıldı .ve inanılmaz rahat ve acısız ameliyat gecirdim burnuma tampon bile koymamıştı .acele etme iyi araştır gerekirse baş bi hastanenin estetisyeniyle görüş senin için açık teknim mi daha iyi kapalı teknikmi daha iyi olacanı ögren

hayırlı olsun güle güle kullan. resimlerin var mı merak ettim açıkçası

aynı sorunlar bnde var resımlerın varsa bakabılırmıyım bide fiat ne kadar??

[şimdi araştırdımda kapalı teknik cok eski bi teknikmiş acık teknik suan popülermiş. acık teknıkte kusur olması cok zormuş hersey daha açık ve netmiş burun ucu sorunu olan burun kanatları geniş olan ciddi kemık egrılıgı olanlar açık ameliyat olmalıymış.burunda eger sorun cok azsa ciddi bir durum yoksa kapalı teknik tercih ediliyormuş

peki veli bey acık teknik yapmıyormu??

canım bende veli beye ameliyat olmayı düşünüyorummm...daha önceden bi amelşyat geçirdim ben başka bi doktora ama..mail gönderdim boğaziçi tıp merkezine ..geri döndülerr asistanına sordumm açık ameliyat yapıyomu die isteyene açık isteyene kapalı yaoıyo dediii....benimde açık olmam lazım çünkü daha önce açıkk oldumm bennnn yani kapalı olmaz bi daha bu burna...bide sana daha öncedenn ameliyat olmuş biri olarak tavsiyemmm kesinlikle sadece kbb ciye olma ben yandımm sen yanma ..muhakak veli beyy gibi estetikkk cerrah olsunnn...

kızlar atelim halen duruyor.. burnumun ucuna falan bakıyorum sürekli.. bu atel çıkınca burnumuz şişecekmi küçülecek mi.. ve nekadar bir oranda büyür küçülür.. ucu özellikle..

geçmiş olsun.. bazılarının burun derisi soyulmuş gibiydi seninde öylemi öyleyse geçer bence ama anlamadım nasıl yara olur.. kapalı teknik değilmiydi seninki

yyok canımm bennn veli beyde olmaadımm ...başka bi kbbcide...açık teknikle oldummm...şimdi revizyonu veli beyde yaptırıcamm inşallahhh....ama burnumunn üstünde dikiş izi gibi ama değill öle büyükk bii izzz varrr kırmızı kırmızı ne yaptımsa boşşş...gitmiyo ne yapcam ben yaaaaa....tekrar ameliyat olcammm bu zatenn mecburii yaniii..aama o iz orda ölece kalcakk herade benn yapcamm ya .....senin dediğin soyulma bendede oldu 1 haftamda ama o izde vardı geçerr dedi doktorr geçemediiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…