- Konu Sahibi EstetikEditor
-
açık teknıkte daha cok işlem yapılabılıyor,burunda daha cok oynama yapmak gerekıyosa acık yapıyor doktoranladım cnm cok saol..benım zaten acık veya kapalı hakkında bi bilgim yok forumda okudugum kadarıyla burun delıklerınde problemı olanlara acık falan yapılır yazılmıştı eger kapalıda düzeltılebılıryorsa ve kapalı daha agrısız ve kolay oluyorsa elbettekı kapalıyı tercıh ederım bi bilgim olmadıgı için sana sormak istedım pekı açık amel. kim yapıo hanı bide benım kemık egrılıgı oldugu için kulak burun bogaz doktorumuda amelıyat olsam amelıyatıma giriyor?? bide sımdı ben doktora gıtsem yanı velı beye eger bana kapalı amelıyatla yapamam derse cıdden uzulurum .burda neferalem diye bir arkadas daha var oda burun deliklerınden şikayetcı ama profılıne baktım resımlerıni göremedım acaba onun teknık nasıldı acıkmıydı kapalımıydı?? amma soru sordum sanada sen nerden bilicenkı neferalemı:)
küçük dilin mi kısaldı?? nasıl yani??ya benim küçük dilim de kısaltıldı o yüzden çok zorluk çekiyorum. sadece ağızdan nefes almak işkence gibi geliyor. zaman geçmek bilmiyor napcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
anladım cnm cok saol..benım zaten acık veya kapalı hakkında bi bilgim yok forumda okudugum kadarıyla burun delıklerınde problemı olanlara acık falan yapılır yazılmıştı eger kapalıda düzeltılebılıryorsa ve kapalı daha agrısız ve kolay oluyorsa elbettekı kapalıyı tercıh ederım bi bilgim olmadıgı için sana sormak istedım pekı açık amel. kim yapıo hanı bide benım kemık egrılıgı oldugu için kulak burun bogaz doktorumuda amelıyat olsam amelıyatıma giriyor?? bide sımdı ben doktora gıtsem yanı velı beye eger bana kapalı amelıyatla yapamam derse cıdden uzulurum .burda neferalem diye bir arkadas daha var oda burun deliklerınden şikayetcı ama profılıne baktım resımlerıni göremedım acaba onun teknık nasıldı acıkmıydı kapalımıydı?? amma soru sordum sanada sen nerden bilicenkı neferalemı:)
tekrar saol:) boğaziçi tıp merkezinde zaten bildiğim kadarıyla sadece veli bey kapalı ameliyat yapıyor diğer hocalar açık yapıyor. ben onların hastalarıyla karşılkaştım biraz durumlarından şikayetçilerdi dikiş olayı bayağı zorluyor sanırım. bir de açık ameliyatta burnu kesme işlermi o burun deliklerinin dışında bulunan tombalakların dibinden başlıyor ya daha sonra orayı dişktiklerinde o tombalakların olduğu yerle yüzünün arasında bulunan kavisli boşluk kapanır o kısımlar direk burna yapışmış gibi duruyor bilmem anlatabildim mi tam olarak neresi olduğunu. bu durumda da estetikli olduğu 10 metreden belli oluyor çünkü hiç doğal durmuyor. bunu özellikle de kardeşim incelemiş o dışarda oturup beni beklerken. ben o açıdan kapalıyı öneririm benim hiç ağrım olmadı tabii ki atelle insan çok rahatsız oluyor ama bu dikiş sancısıyla falan kıyaslanamaz birşey. ben ağrı kesici bile kullanmadım çünkü. ve sadece bir kere sinemada film izlerken ağlamaktan burnumda pembe bir sızıntı oldu o kadar:))) burun deliklerini de bence veli beyle konuş o sana zaten olurunu söyler. ama toparlama yapılabiliyor kapalıda da. çünkü benim de oldukça genişti burnumun ön kısmı öyle kalsaydı palyaço gibi olurdum mazallah:)
arkadaşlar ameliyattan nce bütün testler yapılıp inceleniyor değil mi? yani üstün körü bakılmıyordur heralde..ameliyattan çok korkuyyorum ben
küçük dilin mi kısaldı?? nasıl yani??
açık teknıkte daha cok işlem yapılabılıyor,burunda daha cok oynama yapmak gerekıyosa acık yapıyor doktor
benım acık teknık oldu korkulacak bişe yok dıkışlerde alırken çok hafıf acıyo hepsı o,açık teknıkte burun dusme ve egrılme rıskıde azmş aaz once doktorun vıdeosundan dınledım..doktor açıp herşeyı net gorerek yaptıgı ıcın yanılma payı azmş vs vs
sende oldunmu tatlımbence acık teknikle olmalısın cnm burun ucu deligi acık teknikle daha iyi yapılıyo sonucta kapalıdada aynı zorlugu cekiyosun acıktada cekiyosun pek degişen bişey yok yani
sende oldunmu tatlım
tekrar saol:) boğaziçi tıp merkezinde zaten bildiğim kadarıyla sadece veli bey kapalı ameliyat yapıyor diğer hocalar açık yapıyor. ben onların hastalarıyla karşılkaştım biraz durumlarından şikayetçilerdi dikiş olayı bayağı zorluyor sanırım. bir de açık ameliyatta burnu kesme işlermi o burun deliklerinin dışında bulunan tombalakların dibinden başlıyor ya daha sonra orayı dişktiklerinde o tombalakların olduğu yerle yüzünün arasında bulunan kavisli boşluk kapanır o kısımlar direk burna yapışmış gibi duruyor bilmem anlatabildim mi tam olarak neresi olduğunu. bu durumda da estetikli olduğu 10 metreden belli oluyor çünkü hiç doğal durmuyor. bunu özellikle de kardeşim incelemiş o dışarda oturup beni beklerken. ben o açıdan kapalıyı öneririm benim hiç ağrım olmadı tabii ki atelle insan çok rahatsız oluyor ama bu dikiş sancısıyla falan kıyaslanamaz birşey. ben ağrı kesici bile kullanmadım çünkü. ve sadece bir kere sinemada film izlerken ağlamaktan burnumda pembe bir sızıntı oldu o kadar:))) burun deliklerini de bence veli beyle konuş o sana zaten olurunu söyler. ama toparlama yapılabiliyor kapalıda da. çünkü benim de oldukça genişti burnumun ön kısmı öyle kalsaydı palyaço gibi olurdum mazallah:)
oldum canım kapalı teknkle veli beye oldum bn
peki veli bey acık teknik yapmıyormu??
veli bey kapalı yapıor bana da basında ole demıstı ole teknıkle calısıyorum kapalı olması daha iyidir herzaman demişti.iz kalmıcak hiçbi şeklide demişti demekki acık yapmıor
merhaba arkadaşlar bende bogaziçinde ameliyat olanlardanım . ilk olarak burdaki yorumlara dayanarak veli hocayla görüştüm kendisi iyi ve ilgili bir doktor . fakat benim burnum çok büyük bir burundu kanatlar genişti bakılınca bile kemik egriligi anlşılıyordu velihoca kanatları küçültemiceni kesiizi kaldını söyledi .kapalı maeliyat yaptını söyledi . biraz internetten araştırdıktan sonra benim için açık teknigin uygun olacanı anladım .bu arada hastaneye gidip gelirken ameliyat olanlarla konuştuktan sonra ercan hocaya ameliyat olmaya karar verdim ikibuçuk ay olu aeliyat olalı burnumdan çok memnunum kemik egrli düzeldi kanatlar daraldı .burun ucu kaldırıldı .ve inanılmaz rahat ve acısız ameliyat gecirdim burnuma tampon bile koymamıştı .acele etme iyi araştır gerekirse baş bi hastanenin estetisyeniyle görüş senin için açık teknim mi daha iyi kapalı teknikmi daha iyi olacanı ögrenanladım cnm gercı ben daha hiç gitmedım doktora yaza düşündüğüm için...ama araştırıyorum kapalımı olur açık olur hiçbi fikrim yok
merhaba arkadaşlar bende bogaziçinde ameliyat olanlardanım . ilk olarak burdaki yorumlara dayanarak veli hocayla görüştüm kendisi iyi ve ilgili bir doktor . fakat benim burnum çok büyük bir burundu kanatlar genişti bakılınca bile kemik egriligi anlşılıyordu velihoca kanatları küçültemiceni kesiizi kaldını söyledi .kapalı maeliyat yaptını söyledi . biraz internetten araştırdıktan sonra benim için açık teknigin uygun olacanı anladım .bu arada hastaneye gidip gelirken ameliyat olanlarla konuştuktan sonra ercan hocaya ameliyat olmaya karar verdim ikibuçuk ay olu aeliyat olalı burnumdan çok memnunum kemik egrli düzeldi kanatlar daraldı .burun ucu kaldırıldı .ve inanılmaz rahat ve acısız ameliyat gecirdim burnuma tampon bile koymamıştı .acele etme iyi araştır gerekirse baş bi hastanenin estetisyeniyle görüş senin için açık teknim mi daha iyi kapalı teknikmi daha iyi olacanı ögren
merhaba arkadaşlar bende bogaziçinde ameliyat olanlardanım . ilk olarak burdaki yorumlara dayanarak veli hocayla görüştüm kendisi iyi ve ilgili bir doktor . fakat benim burnum çok büyük bir burundu kanatlar genişti bakılınca bile kemik egriligi anlşılıyordu velihoca kanatları küçültemiceni kesiizi kaldını söyledi .kapalı maeliyat yaptını söyledi . biraz internetten araştırdıktan sonra benim için açık teknigin uygun olacanı anladım .bu arada hastaneye gidip gelirken ameliyat olanlarla konuştuktan sonra ercan hocaya ameliyat olmaya karar verdim ikibuçuk ay olu aeliyat olalı burnumdan çok memnunum kemik egrli düzeldi kanatlar daraldı .burun ucu kaldırıldı .ve inanılmaz rahat ve acısız ameliyat gecirdim burnuma tampon bile koymamıştı .acele etme iyi araştır gerekirse baş bi hastanenin estetisyeniyle görüş senin için açık teknim mi daha iyi kapalı teknikmi daha iyi olacanı ögren
peki veli bey acık teknik yapmıyormu??
geçmiş olsun.. bazılarının burun derisi soyulmuş gibiydi seninde öylemi öyleyse geçer bence ama anlamadım nasıl yara olur.. kapalı teknik değilmiydi seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?