Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çok üzüldüm senin için umarım geçer iyice araştır aman.. inşallah iyi olursun.. çok zor senin için.. bu açık teknik kafamı karıştırdı benimde.. ben kapalıyla oldum.. acaba açıklamı olsaydım

benim burnumunn kemeriiii vardı kii halennn varrr düzgün alınmamışş ve ucu düşüktüüüü büyüktü kanatlarda genişti doktorr kapalı olmaz dediii ila açık ollcan dediii...bende araştırdığımda o kanıya varmıştımm öle yaptırdımmm...ama yani memnunu değilimmm nefes denen şeyyy yokk bende ...yamuldu çökme yaşandı çok mutsuzumm yaniii...seninn neyinn varrr nedennn kapalı değil açık olmalıydım dedinn bi sorunn mu var canımmm...iii dileklerin içinn çokk saoll canımm bu arada....

tekrardan çok çok geçmiş olsun cidden çok üzüldüm senin için.. okadar umut ediyoruz araştırıyoruz.. aynaya bakıp hayal ediyoruz,sanki olunca en güzel biz olcaz gibi geliyor.. sonucu kötü olunca dahada yıkılıyoruz.. çok cesaret isteyen işe kalkıştık.. şimdi bende açık tekniği ilkkez duydum hiç sormadım belki açıkla daha iyi olacaktı.. benim atelim duruyor halen yani sonuçu tam olarak bilmiyorum daha.. bende nefes problemi vardı,hem içerde kemik hemde et vardı.. dışardan çok vahim değildi burnum ama küçükken kırmışım bi kemer kalmıştı.. şimdi atelden bakıyorum burnuma ve merek ediyorum atel çıkınca ne oranla büyüycek yada küçülcek? yada büyüycekmi yoksa küçülcek mi?

sen nezaman ameliyat olmuştun canm?

kızlar ben ameliyat oldum dün.yarn 5 te tamponlarım cıkacak ve sikayet etmiyorum cok sükür atlattım en zor kısmını cünkü ameliyattan sonra ilk 15 20 dakikam cok kötüydü titreme ve burnumdaki tampon vs. ye alısamama süreci yasadım ve agladm cok.sonra agrı kesici oldum kalcamdan 15-20 dakika içerisnde normal nefes alabildm burnumdan da o an pişman oldum sadece.ama simdi tamponlar oldugu halde o asamayı gectigim için cok mutluyum hatta hemsireyede tekrar sordum öyle olabilir miyim diye o da o ilkten öyle olur olmazsın dedi raahtladım.benm gözlermde hiç morluk olmadı üstünde ve altında göz cevremde bu da benm için iyi bir durum sadece burnumun kenaralrı cok sis ve burun kenarlarımın yanalrı gözüm altının biraz daha asagısı haffi mor.yarının bekliyorum tamponların alınması için umarım rahatlarım ama tamponları alırkende acıyormus o asamayı da atlatsam baska bişey istemiyorum su an iyi olmus kötü olmus burnum umrumda değil sadece bir an önce iyilesmek istiyorum gende metanetliyimdir ben sabırlı biriyim hiç şikayet etmiyorum bu halimden ablamalr geldiler bugün bize bana bakmaya korkutular ay falandediler ama hiç moralimi bozmadım insallah bu günlerimi sabırla atlatacgım bir de sizlere bir sorum olacak ben hareket edince ya da yana dogru kafamı hafif koyunca içinden sıvı geliyor asagı dogru hissediyorum hatta bu kan ama az gelip duruyor yavuz beye söyledm o sümüktür dedi normal dedi ameliyat gecidin yani o gelir dedi siz de öyle oldu mu ciddi bir sey olabilir mi diye cekindim ilaçlarımı da aldım hepsini kullanıyorum su yarını da bir atltsam baska bir sey istemeyecegm yok burnum güzel oldu cirkin oldu die düşüne bilecegim bir asamada deilim su an ama o günlerim gelirse bu günlerimi hatırlayarak nankörlük etmmeyi düşünüyorum cvplayacak olan arkdaslara simdiden tsklerr...

çok geçmiş olsun canım ya 6 gün sonra da benim ameliyatım var yazdıklarını gördükçe heyecanlanıyorum. en zor kısmını atlattın artık yarın da geçince herşey zamanla düzelicek artık bozma moralini ablanlar da beğenecek bence şişliklerin indikçe. tekrar geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun şeymaa..sende atlattaın işte..ilkten bi pişmanlık oluyor evet ama sonra geçiyor..benimde burnumdan 15 gün kanlı akıntı geldi baya korkmuştum ama endişe edecek bir şey değil ...ilaçlarını düzgün al...akıntı geçecektir en sonunda..bende sağlıkğımdan başak bir şey düşünmemiştim ilk olduğumda...dediğim gibi akıntı normal çok ..dert etme.bende bu günlerde bağırsak sendromu geçiryorum 15 gündür devam eden ishal karın ağrısı..doktor kolonoskopi verdi ne yapacam bilmiyorum çok korkuyorum ondan da..burun ameliyatı bile iyi ondan..derdim çok ..neyse tekaradan geçmiş olsun..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

gözün aydın canım çabuk ayaklanmışsın maşallah ben ilk 2 gün yataktan çıkamamıştım. en zor kısmı atlattın bir de tamponların alınsın çok daha rahatlayacaksın. geçmiş olsun..

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım :):) şişlik ve morarma daha çok 2. ve 3. gün oluyor sonrasında yavaş yavaş iniyor.. ben hastahaneden çıkarken şişliğim çok azdı ama diğer gün kalktığımda şişmiştim yani şişer ve morarırsanda korkma normal bişey.. o gelen sıvıda çok normal korkma.. benden sürekli kanlı bir sıvı geldi hala geliyor arada.. tampon evet acıyor ama aşırı bir acı değil gözünü yum oldu bitti tamam:):) 3. günden sonra çok rahatlıyor insan sonrada git gide iyi oluyor.. umarım kolay geçirirsin.. sen kapalı tekniklemi oldun açık tekniklemi?

hepsını bızde gecıdık canım ben cok tıtredım ve bıkaç kez kustum uzun sure kalkamadım narkoz benı cok etkılıyor..sonucda bunları yazsak ınsanlar boşyere urkecek cunku hepsı doğak sureç hıcbışe emeksız zahmetsız olmuyorkı
emın ol bı 4 gune çok çok rahatlıyacaksın
afedersınız ama ben amelıyattan cıkınca benı ıkna eden bana amelıyatı tozpembe gısteren arkadasıma ıcımden baya kufrettım ne ısım vardı da oldum rahatlık battı bana ben delımıyım,o an neler dusunmedım kı ne burnum ne bıse umrumdaydı sankı tum dunya burnumda yuk olmştu
ama hepsı gectı,oncelerı bıde morardım sıstım cırkınleştım sonrasında hızla ıyıleşmeye başladım
merek etme hıcbıırı kalmıcak
bır hafta sonra ıyıkı oldum dıceksın

şöyle bir offffffffff çekip başlayım yazıya kızlar.. bu ameliyat konusu kafamı karıştırıyor artık.. açık teknik kapalı teknik nedir anlayamadım hala.. yanlış bir karar vermekten korkuyorum hoş artık çok geç ameliyat oldum kapalı teknikle.. bugün bi arkadaşım anlattı onun bir arkadaşı kapalı teknikle olmuş ameliyatını ve 3-4 ay sonra burnu eski haline dönmüş elimden ayna düşmüyor, eski burnumun ucuna benziyor burnum,atel çıkınca devamınıda anlıcaz tabi ama atelliyken bile ucu indi biraz aşağı ilk gün çok kalkıktı. sizce normal mi? eski haline dönermi yoksa birde atel çıkınca burnum atelli halinden küçük olacak yoksa büyükmü olacak iyleşince yani..

son zamanlarda veli beyle ilgili olumsuz yorumlar artmaya başladı bu doktora ameliyat olmaya karar verirsem tam anlamıyla güvenemem içimde kuşku olur ameliyat fotolarına baktım kimi burunlar gayet iyiyken kimileri için eh işte diyebilirim sanki bu doktorda sonuç şans işi ben fotolardan ve yorumlardan bunu çıkardım

bence öyle değil.. kişilerin önceki burnuylada alakalı.. ben velibeyi doğal burunlar yapıyor diye tercih ettim.. anlaşılmaya bir güzel bir burun istiyorsan öneririm.. öyle çok şikayetci yok hem.. 2 yda 3 kişi ki onlarda daha iyleşme sürecindeler o çıkıntılar şişliktir belkide..hem onlar bile hala veli beyi övüyorlar.. benim şahsi görüşümde iyi bir doktor olduğu yönünde,ilgili biri.. bence görüşme yap derim hemen kestirip atma..

yok canım kestirip atmıyorum ama bu doktora olursam gözüm kapalı tam olarak güvenemem onu demek istedim evt memnun olan çoğunlukta ama ben bu konuyu çok takan birisiyim en ufak bi sorun olsun dünyam başıma yıkılır ve benim istediğim burnuda yapabilir mi acaba ondan biraz şüpheliyim bu doktorun yaptığı burunların uçlarını beğenmedim genel olarak sorun orda sanki karakterist burunlar yapmıyo hep aynı şekil acaba sadece ben mi öyle düşünüyorum bilemiyorum

gerekmıyosa nıye açık yapılsınkı,mecbur kalınca aıck yapılıyor benım açık oldu cunku burnumda bı suru iş vardı tıkanma kemıkte yapışma yamulma oooo..sana dedı mecbur açık yapıcaz..arkadaşımla gıttık ona kapalı yapmştı doktor bey,doktorumuz aynıydı
arkadaşım benden once oldu hıcbı problemı yok,masajlarıda aksatmamak lazım bence
bence gerek yokken neden burun tumden acılsın kesılsın dıkıs atılsın kı,düşünsene tum burun açılıyor benım oyle oldu:18:
gerek gorseler zaten acık yaparlar cunku doktor ıcın açık daha kolay sanırım herşeyı gormesı ıcın

ya peki ameliyata uygun burun nasıl oluyor? bikaç resim ekledim sizce veli bey güzel yapabilir mi burnumu kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…