Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bence veli bey güvenilecek bir doktor burnun mahvolmayacak burası kesin diyebilirim..terübelide..ben sırf güvendiğim için oldum yoksa çokta istediğim bir burnum olacak diye değil mesela..benim için ilk güven geliyordu yani mahvolmasında eskisinden beter olmasın falan.ama işte senin istediğin burnu yapabilirmi bilemiyorum..aslında isterse yapar bunada inanıyorum..ama veli bey çok yoğun bir doktor..başı baya kalabalık..ne istediğini düzgünce anlatabilirsen istediğin burnu yapar bence..ama tabi içine sinmesi lazım senin de ..ama aynı burunları yapmıyor kesinlikle herkesin ki farklı ben öyle gördüm..ben en çok yase ve irisenin burunlarını beğenmiştim birde mipa var onlara baktım yeterli dedim..ama burnum değişiyor benim günden güne..eski haline dönecek ucu diye korkuyorum çok..:2:

evet veli bey bu burnu rahat yapar fazla zorlu değil burnun

:) ben de fotograftan soru yağmuruna tutmustum seni:)

"önden: Burun sırtında kemer var
Kaşlardan burun ucuna çizilen kaş-burun ucu çizgisi bozuk
Burun orta kısmı geniş
Burnunuzun uç kısmı büyük

Profilden:Burun ile alnınızın birleştiği yerin konumu önde
burun sırtında kemer var
Burun uç kısmı sarkık " gibi sorunlarım varmış da. korktum düzeltmek çok mu zor acaba diye:/

benimi soru yağmuruna tutmuştun pek anlayamdım orasını...

ben açıkcası kendime öfkeliyim.. neden daha iyi araştırmadım diye.. yani kapalı ve açık tekniği burdan öğrendim ben.. belki veli beyin yaptığını beğendiğim burunlar açık teknikle olmuşlardır yrn atel çıkınca ve veli beye sorunca anlıycam farkı..

banada herkese yaptığı burun farklı geldi açıkcası ama uç kısımda fazla oynama yapmıyor bencede.. buda doğallığı bozmamak için olabilir ben öyle düşünmüştüm.. benim yrn atelim çıkıyor burdan yazarım burun ucu güzel yada vahim diye... ama yinede bi git görüş zaten üçretsizde görüşmeler en azından daha net bi fikrin olur.. ne anlatırsa görüşmede onu yapıyor..

kızlar bugün benim 6.günüm. bu sabah uyandığımda atelimin kendiliğinden çıkmış olduğunu gördüm. böyle bi durumla karşılaşan var mı? panik oldum şimdi. bir de hala boğazım ağrıyor, yutkunmakta zorlanıyorum bu da normal mi?

j
kanat kısmı dar çok güzel olur burnun yapılınca..

teşekkür ederim :) burunun kalın ve yağlı olmaması gerekiyormuş sanırım ama neresinden bahsedildiğini anlayamıyorum. siz bu konuda uzman olmussunuz artık:) hele neferalem:) cok yardımcı oluyor o da saolsun.

teşekkür ederim :) burunun kalın ve yağlı olmaması gerekiyormuş sanırım ama neresinden bahsedildiğini anlayamıyorum. siz bu konuda uzman olmussunuz artık:) hele neferalem:) cok yardımcı oluyor o da saolsun.

senin burnun gayet güzel olur etli bir burun değil.. yani direk kemik hissediliyor,hani bazılarının burnu yuvarlak olur onlar genelde etli deniyor.. bence yaptır sonuçtan memnun kalırsın.. ebrulinin resimlerine bak.. bende ekli ebruli ordan bulursun onu onun burnu çok güzel fikir vermiş olur sana..

atelin çıkmasına şaşırdım nasıl oldu anlamadım bende..ama boğaz ağrısı benimde çok oldu boğazımıza ameliyat sırasında hortum takılıyor ondan dolayı ağrı yapıyor aynı grip gibi ama değil..birde narkozun verdiği tat o

aynı şeklde bende kendime kızdım nasıl olduda formada kaçırmışım teknikleri o kadarda okumuştum halbuki..ameliyattan sonra öğrendim ne kadar öenmli olduğunu bende..yaklaşık 3 ay kadar falan okudum formu ama yetersizimiş demekki..benim fikrim naçizane burun ucu fazla sorunlu ise yağlı vede etli açık amliyatla olmak gerekir..aksi halde burun ucu güzel olmayabiliyor..istisnalar hariç..ama veli bey kapalı çalışıyorum demişti bana yani açık yapmadı kimseye o...ben de kapalı ne diye merak etmemişim..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…