- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ya peki ameliyata uygun burun nasıl oluyor? bikaç resim ekledim sizce veli bey güzel yapabilir mi burnumu kızlar?
yok canım kestirip atmıyorum ama bu doktora olursam gözüm kapalı tam olarak güvenemem onu demek istedim evt memnun olan çoğunlukta ama ben bu konuyu çok takan birisiyim en ufak bi sorun olsun dünyam başıma yıkılır ve benim istediğim burnuda yapabilir mi acaba ondan biraz şüpheliyim bu doktorun yaptığı burunların uçlarını beğenmedim genel olarak sorun orda sanki karakterist burunlar yapmıyo hep aynı şekil acaba sadece ben mi öyle düşünüyorum bilemiyorum
evet veli bey bu burnu rahat yapar fazla zorlu değil burnun
:) ben de fotograftan soru yağmuruna tutmustum seni:)
"önden: Burun sırtında kemer var
Kaşlardan burun ucuna çizilen kaş-burun ucu çizgisi bozuk
Burun orta kısmı geniş
Burnunuzun uç kısmı büyük
Profilden:Burun ile alnınızın birleştiği yerin konumu önde
burun sırtında kemer var
Burun uç kısmı sarkık " gibi sorunlarım varmış da. korktum düzeltmek çok mu zor acaba diye:/
benimi soru yağmuruna tutmuştun pek anlayamdım orasını...
ben açıkcası kendime öfkeliyim.. neden daha iyi araştırmadım diye.. yani kapalı ve açık tekniği burdan öğrendim ben.. belki veli beyin yaptığını beğendiğim burunlar açık teknikle olmuşlardırgerekmıyosa nıye açık yapılsınkı,mecbur kalınca aıck yapılıyor benım açık oldu cunku burnumda bı suru iş vardı tıkanma kemıkte yapışma yamulma oooo..sana dedı mecbur açık yapıcaz..arkadaşımla gıttık ona kapalı yapmştı doktor bey,doktorumuz aynıydı
arkadaşım benden once oldu hıcbı problemı yok,masajlarıda aksatmamak lazım bence
bence gerek yokken neden burun tumden acılsın kesılsın dıkıs atılsın kı,düşünsene tum burun açılıyor benım oyle oldu:18:
gerek gorseler zaten acık yaparlar cunku doktor ıcın açık daha kolay sanırım herşeyı gormesı ıcın
banada herkese yaptığı burun farklı geldi açıkcası ama uç kısımda fazla oynama yapmıyor bencede.. buda doğallığı bozmamak için olabilir ben öyle düşünmüştüm.. benim yrn atelim çıkıyor burdan yazarım burun ucu güzel yada vahim diye... ama yinede bi git görüş zaten üçretsizde görüşmeler en azından daha net bi fikrin olur.. ne anlatırsa görüşmede onu yapıyor..yok canım kestirip atmıyorum ama bu doktora olursam gözüm kapalı tam olarak güvenemem onu demek istedim evt memnun olan çoğunlukta ama ben bu konuyu çok takan birisiyim en ufak bi sorun olsun dünyam başıma yıkılır ve benim istediğim burnuda yapabilir mi acaba ondan biraz şüpheliyim bu doktorun yaptığı burunların uçlarını beğenmedim genel olarak sorun orda sanki karakterist burunlar yapmıyo hep aynı şekil acaba sadece ben mi öyle düşünüyorum bilemiyorum
ya peki ameliyata uygun burun nasıl oluyor? bikaç resim ekledim sizce veli bey güzel yapabilir mi burnumu kızlar?
j
kanat kısmı dar çok güzel olur burnun yapılınca..
teşekkür ederim :) burunun kalın ve yağlı olmaması gerekiyormuş sanırım ama neresinden bahsedildiğini anlayamıyorum. siz bu konuda uzman olmussunuz artık:) hele neferalem:) cok yardımcı oluyor o da saolsun.
kızlar bugün benim 6.günüm. bu sabah uyandığımda atelimin kendiliğinden çıkmış olduğunu gördüm. böyle bi durumla karşılaşan var mı? panik oldum şimdi. bir de hala boğazım ağrıyor, yutkunmakta zorlanıyorum bu da normal mi?[/Q
yutkunmakta zorlanman normal.. benim 8.günüm ve üst damağım halen biraz uğuşuk heleki ön dişlerimin arkası.. atele gelince çok garip sırt üstü yatmıyormusunki.. belkide çok şişmişti birden indi şişlerin ve çıktı.. veli bey ne diycek acaba umarım önemli bişey değildir geçmiş olsun canım..
kızlar bugün benim 6.günüm. bu sabah uyandığımda atelimin kendiliğinden çıkmış olduğunu gördüm. böyle bi durumla karşılaşan var mı? panik oldum şimdi. bir de hala boğazım ağrıyor, yutkunmakta zorlanıyorum bu da normal mi?[/Q
yutkunmakta zorlanman normal.. benim 8.günüm ve üst damağım halen biraz uğuşuk heleki ön dişlerimin arkası.. atele gelince çok garip sırt üstü yatmıyormusunki.. belkide çok şişmişti birden indi şişlerin ve çıktı.. veli bey ne diycek acaba umarım önemli bişey değildir geçmiş olsun canım..
arayın veli beyi kızlar en doğrusu onu aramak. boğaz agrısı falan bende de oldu ama tam beslenemiyoruz tabii buruna odaklanmaktan olabilir.
arkadaşlar peki bu amelyatın fiyatı nedir?burundan buruna değişio mu?
arayın veli beyi kızlar en doğrusu onu aramak. boğaz agrısı falan bende de oldu ama tam beslenemiyoruz tabii buruna odaklanmaktan olabilir.
Ebrulı senın fotoları gormek ıstıyorum, talep gonderıdm kabul edın lutfen
kızlar bugün benim 6.günüm. bu sabah uyandığımda atelimin kendiliğinden çıkmış olduğunu gördüm. böyle bi durumla karşılaşan var mı? panik oldum şimdi. bir de hala boğazım ağrıyor, yutkunmakta zorlanıyorum bu da normal mi?
ben açıkcası kendime öfkeliyim.. neden daha iyi araştırmadım diye.. yani kapalı ve açık tekniği burdan öğrendim ben.. belki veli beyin yaptığını beğendiğim burunlar açık teknikle olmuşlardıryrn atel çıkınca ve veli beye sorunca anlıycam farkı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?