- Konu Sahibi EstetikEditor
-
aynı şeklde bende kendime kızdım nasıl olduda formada kaçırmışım teknikleri o kadarda okumuştum halbuki..ameliyattan sonra öğrendim ne kadar öenmli olduğunu bende..yaklaşık 3 ay kadar falan okudum formu ama yetersizimiş demekki..benim fikrim naçizane burun ucu fazla sorunlu ise yağlı vede etli açık amliyatla olmak gerekir..aksi halde burun ucu güzel olmayabiliyor..istisnalar hariç..ama veli bey kapalı çalışıyorum demişti bana yani açık yapmadı kimseye o...ben de kapalı ne diye merak etmemişim..:26:
valla yine bu konuda biri yaptığı tasarımı söylemişti çok yapmacıkmış sadece bunu hatırlıyorum hakkında..ya bu hafta veli bey konferansta dediler( İrfan Bey nasıldır, bilgisi olan war mı??
off aynen işte bende okadar araştırdım kadınlar klübünü hatmettim ama olmadı işteumarım pişman olmam.. arkadaşımda bi arkadaşının burnunun 3-4 ayda eski haline döndüğünü söylediğinden beri kafam karıştı korkuyorum.. burnumun kalkıklığıda yavaş yavaş iniyor zaten atel için yrn gitcem sorcam veli beye yazarım burdan dediklerini..
biz şimdi böyle pişamn olur gibi olduk kapalı amliyattan ama cnm bence ikisininde riski var avantajları var..mesela açık teknikte düşme olayı olmuyor pek yada burun ucu daha güzel ama ondada kesi izi riski var..ben bir kız gördüm en son hastanede burnu açık amliyatta olmuştu belliydi belki güzelde sayılabilirdi ama kaç ay olmuş iz hala belli..oda tekrar olmayamı gelmişti bilmiyorum ama..çok açık estetik olduğu belliydi..kapalı amliyatta iz tehlikesi yok daha kolay atlatılıyor..mesela benim tenim hassaa çok dikiş izi geçmeyebilirdi benim..ama üzlüyorum genede burnum çok güzeldi şimdi ucu düştü diye..
veli bey bana kalkık bir burun yapacaktı kendi öyle göstermişti yani sana yakışan bu demişti.. ben kalkık olmasamı demiştim hatta.. ameliyattan çıktığımda evet bayaaa kalkıktı ama günden güne iniyor.. yrn atel için gitcem yani daha çok yeni ama şimdiden dursun istiyorum bu inmesi tam ideal bir kalkıklığı var.. ve korkuyorum eskisi gibi olcak diye.. aslında haklısın acıkta risk daha kötü ama uçu falanda hokka olsaydı fena olmazdı hani..
bence burun kaldırmak doktorları baya oyalıyor...mesele bumu acaba
canm sakin ol hakılsın tabi ama veli bey de yavuz bey de cok yogunalr bugün gördüm tamponlarımı aldı yavuz bey lkten korkuyorum falan dedim hatta siz acıyo demiştiniz o yüzden ama gercekten zorlandım alırken sonrda pamuk tutup durduk bir de benm kulakalrımı da kontrol etti kabuk varmıs onları aldı ama krem sürcekti süremedi tlefon geliyo devamlı bir de yan durdugum için burnum akmaya baslayınca bıraktık onu sonra yaparız acelesi yok dedi gercekten baayg yogunlar ama ilgilendikleriyle de ilgileniyolar sünucta işin doktoru onlar ben güveniyorum doktorlarıma 3 gündür canımın derdinden hiç bişey düşünemedim inanın iyi kötü olcak falan diye sadece iyilesmek istedm ve bugün tampondan sonra cok rahatladm hala inanamıyorum olduguma bunlara kalkıstgıma bir daha dener misiniz deseniz su an hayır derim cünkü cok cesaret ve sabır isteyen bir süec bu iş sürekli kendinizi motive etmeniz gerek ayrıca .bakalım sonucundan cok memenun kalırsam degdi diyebilcem heralde haftaya carsamba gel dedi veli bey atel için ama eger erken cıakrsa dedi pzartesi ya da salı da gelebilrisin dedi önce burayı ara sabah ona göre gel dedi
atelin çıkmasına şaşırdım nasıl oldu anlamadım bende..ama boğaz ağrısı benimde çok oldu boğazımıza ameliyat sırasında hortum takılıyor ondan dolayı ağrı yapıyor aynı grip gibi ama değil..birde narkozun verdiği tat o
:):) olabilir... ya aslında moralim çok bozuldu.. bugün 3 kere aradım boğaziçiyi yrn için randevu alcaktım. biz sizi arıycaz veli beyle konuşup diyip durdular ama ben 3 kere aradım ve artık şimdi bana yrn veli bey yok diyorlar.. ben hem atelimi o alsın hemde görüşmek istiyorm dedim bugun gelin 1,5 saat içinde dedi bende düşüniyim olabilir diyince 1 saate gider veli bey belki daha az bi zaman sonra dedi.. veli bey yrn kongreye gidiyormuş pazartesi dönecekmiş.. ya bunların yeni mi haberi oluyor konreden sanki beni resmen oyaladılar.. onlarada söyledim yeni öğrendik diyorlar hiç inandırıcı değil!!!! çok sinir oldum çokameliyat olduk bitti resmen ilgilenmediler..
saol cnm bilgi içincanım bende veli beye ameliyat olmayı düşünüyorummm...daha önceden bi amelşyat geçirdim ben başka bi doktora ama..mail gönderdim boğaziçi tıp merkezine ..geri döndülerr asistanına sordumm açık ameliyat yapıyomu die isteyene açık isteyene kapalı yaoıyo dediii....benimde açık olmam lazım çünkü daha önce açıkk oldumm bennnn yani kapalı olmaz bi daha bu burna...bide sana daha öncedenn ameliyat olmuş biri olarak tavsiyemmm kesinlikle sadece kbb ciye olma ben yandımm sen yanma ..muhakak veli beyy gibi estetikkk cerrah olsunnn...
gerekmıyosa nıye açık yapılsınkı,mecbur kalınca aıck yapılıyor benım açık oldu cunku burnumda bı suru iş vardı tıkanma kemıkte yapışma yamulma oooo..sana dedı mecbur açık yapıcaz..arkadaşımla gıttık ona kapalı yapmştı doktor bey,doktorumuz aynıydı
arkadaşım benden once oldu hıcbı problemı yok,masajlarıda aksatmamak lazım bence
bence gerek yokken neden burun tumden acılsın kesılsın dıkıs atılsın kı,düşünsene tum burun açılıyor benım oyle oldu:18:
gerek gorseler zaten acık yaparlar cunku doktor ıcın açık daha kolay sanırım herşeyı gormesı ıcın
burnum o kadar yağlanmış ki ondan çıkmış atel.. gittim bugün veli beye tekrar atel takmadı, atelden sonra yapıştırılan bantlardan yapıştırdı. hazır atel çıkmışken önden ve profilden fotografımı çektim sabah, ekliycem birazdan. sabahn köründe çektiğim için biraz salaş bir haldeym k.bakmayın :44:
kızlar bende veli beye ameliyat oldum bant takılı şuanda pazartesi kontrolüm var ama bi sorun var gibi burnumda benim fazla büyük bi burnum yoktu hafif bi kemer vardı iki kaşımın arası gzl sonrasında kemer başlıodu çok şiş bişi söylemek için erken ama ben şöyle düşünüorum iki kaşımın arasındaki kemik kalınlaşmış sanki elimde dokunduğumda kabarık duruo baya sadece şişlikmi yoksa böylemi kalıcak :18:böyle kalıcak die çok korkuorum ameliyat stresini zaten zor atlattım bide bunu düşünmek çok zor şuancvp bekliorum
cnm ya konulara göz attımda narkozla ilgili yazılanları okuyorum sende yazmışsın ben zaten korkagın tekıydim iice korkar oldum valla..bu kapalı teknık acık teknıkte kafamı iice bulandırdı karman çorman oldum vazgecıcem bu gidişlekesinlikle şişliktendir o rahat ol..daha çok erken şiş ve ödem dolu 3 ay geçmeli en az bir şey söylemek için..ama şişlktendir
cnm ya konulara göz attımda narkozla ilgili yazılanları okuyorum sende yazmışsın ben zaten korkagın tekıydim iice korkar oldum valla..bu kapalı teknık acık teknıkte kafamı iice bulandırdı karman çorman oldum vazgecıcem bu gidişle:18:
kesinlikle şişliktendir o rahat ol..daha çok erken şiş ve ödem dolu 3 ay geçmeli en az bir şey söylemek için..ama şişlktendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?