- Konu Sahibi EstetikEditor
-
güle güle kulllan cnmm burnunu valla cesaret işi burdakıleri okuyunca dahada korkuyorum senın kapalı teknık deilmi???
valla gıdıcektım ama su kapalı acık teknık olayını iice öğrenım kafamda otursun gidip görüşcem :26:valla cnm ben bile olduğuma göre panik atağın tekiyim arabada seyahat bile edemiyorum düşün yani..o derece..sen de olursun merak etme..yazılanlara fazla takılma derim..cesaretini topla ve git görüş yakın bir tarşhe al ben öyle yaptım vazgeçerim diye..ne olacksa olsun dedim..bu kadar insan ölmemişte ben m ölecem dedim..hayırlısyla kurtul gitsin..düşünsene hayatta herşey riskli..doğumda bile sezeryanla narkoz veriyorlar..
veli beye oldun dimi cnmmmmewet teşkkr ederm. kapalı teknik canm
valla gıdıcektım ama su kapalı acık teknık olayını iice öğrenım kafamda otursun gidip görüşcem :26:
araştırdıgım kadarıyla bnm için en iisi açık teknik...acaba veli bey kesın yapıyormu açık teknık kımılerı yapıyor diyo kimileride yapmıyor dio...bide boğaziçinde veli bey yapmıyorsa mutlaka acık teknık yapan bri vardır?? acaba o nasıl ?? güvenılırmı?? valla bnm kafamdakı bu sorular bıtmez bitmedende amelıyat falan olamam herseyın netleşmesi gerekıo kafamda:44:evet onda haklısın ama burnun fazla sorunlu değilse kapalı teknik tavsiye ederim..daha rahat ameliyat süreci..
veli beye oldun dimi cnmmmm
araştırdıgım kadarıyla bnm için en iisi açık teknik...acaba veli bey kesın yapıyormu açık teknık kımılerı yapıyor diyo kimileride yapmıyor dio...bide boğaziçinde veli bey yapmıyorsa mutlaka acık teknık yapan bri vardır?? acaba o nasıl ?? güvenılırmı?? valla bnm kafamdakı bu sorular bıtmez bitmedende amelıyat falan olamam herseyın netleşmesi gerekıo kafamda:44:
çok araştırmakta fazla iyi değil..ben teknikten haberim olmadan oldum yoksa karışırdı benimde..belkide iyi oldu..valla ben ilk gittiğimde veli bey bana ben kapalı çalışıyorum dedi ben tabi anlamadım üstündede durmadım..açık yaptığını sanmıyorum hiç kimsye...ama diğer ordaki doktorların hepsi açık teknik yapıyormuş..tasarımda yapıyorlarmış..istersen git görüş onlarlada..ama veli beyde güvenebileceğin bir doktor..zaten sttk diye arkadaşa veli bey yapamam demiş burnun zor olmaz demiş çok geniş falan demiş oda ercan beye oldu orda oda..ama resimlerini göremedim ben
kızlar benm atelm kaldı bir tek su an ama bu aksam biraz güldüm yüzüm zaten sis.kuzenlerm geldler ziyarete güldürdüler beni ben de korktum bir de burnumdan kanla karısık akıntı geliyor hala arada ama içine pamuk koyup durdurmuyrum akınca siliyorum pamuk koyarsam nefes alamkta güclük cekerm diye dogru mu yapıyorum sizce
kızlar benm atelm kaldı bir tek su an ama bu aksam biraz güldüm yüzüm zaten sis.kuzenlerm geldler ziyarete güldürdüler beni ben de korktum bir de burnumdan kanla karısık akıntı geliyor hala arada ama içine pamuk koyup durdurmuyrum akınca siliyorum pamuk koyarsam nefes alamkta güclük cekerm diye dogru mu yapıyorum sizce
saolun tsekkür ederm ben de gece yatarken tampon yapmayı düşündüm içine ama bu gülmemden bir sey olur mu yüüzm cok gergin zaten cok sisi oldugu için acıckası korktum o yüzden kimse de gelsin istemiyorum konusyuroum yeri geliyo gülüyorum da zor oluyo bir zarar gelcek diye korkuyorum :S
saolun tsekkür ederm ben de gece yatarken tampon yapmayı düşündüm içine ama bu gülmemden bir sey olur mu yüüzm cok gergin zaten cok sisi oldugu için acıckası korktum o yüzden kimse de gelsin istemiyorum konusyuroum yeri geliyo gülüyorum da zor oluyo bir zarar gelcek diye korkuyorum :S
orayı aryıp randevü isteyince öyle oluyor bana da oldu bende anladım savıyorlar başlarından kalktım gittim kendim kontrolümüde oldum..hiç bişey olmadı..ama arayınca hep 5 te gelin falan diyorlar savıyorlar ...artık aramadan kendim gidiyorum taa karşıdan geliyorum hemde öğle tatiline denk getiriyorum veli bey orada olyur zaten bakıyor hemen.
kızlar bende veli beye ameliyat oldum bant takılı şuanda pazartesi kontrolüm var ama bi sorun var gibi burnumda benim fazla büyük bi burnum yoktu hafif bi kemer vardı iki kaşımın arası gzl sonrasında kemer başlıodu çok şiş bişi söylemek için erken ama ben şöyle düşünüorum iki kaşımın arasındaki kemik kalınlaşmış sanki elimde dokunduğumda kabarık duruo baya sadece şişlikmi yoksa böylemi kalıcak :18:böyle kalıcak die çok korkuorum ameliyat stresini zaten zor atlattım bide bunu düşünmek çok zor şuancvp bekliorum
cnm ya konulara göz attımda narkozla ilgili yazılanları okuyorum sende yazmışsın ben zaten korkagın tekıydim iice korkar oldum valla..bu kapalı teknık acık teknıkte kafamı iice bulandırdı karman çorman oldum vazgecıcem bu gidişle:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?