Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

valla gıdıcektım ama su kapalı acık teknık olayını iice öğrenım kafamda otursun gidip görüşcem :26:

evet onda haklısın ama burnun fazla sorunlu değilse kapalı teknik tavsiye ederim..daha rahat ameliyat süreci..
araştırdıgım kadarıyla bnm için en iisi açık teknik...acaba veli bey kesın yapıyormu açık teknık kımılerı yapıyor diyo kimileride yapmıyor dio...bide boğaziçinde veli bey yapmıyorsa mutlaka acık teknık yapan bri vardır?? acaba o nasıl ?? güvenılırmı?? valla bnm kafamdakı bu sorular bıtmez bitmedende amelıyat falan olamam herseyın netleşmesi gerekıo kafamda:44:

çok araştırmakta fazla iyi değil..ben teknikten haberim olmadan oldum yoksa karışırdı benimde..belkide iyi oldu..valla ben ilk gittiğimde veli bey bana ben kapalı çalışıyorum dedi ben tabi anlamadım üstündede durmadım..açık yaptığını sanmıyorum hiç kimsye...ama diğer ordaki doktorların hepsi açık teknik yapıyormuş..tasarımda yapıyorlarmış..istersen git görüş onlarlada..ama veli beyde güvenebileceğin bir doktor..zaten sttk diye arkadaşa veli bey yapamam demiş burnun zor olmaz demiş çok geniş falan demiş oda ercan beye oldu orda oda..ama resimlerini göremedim ben

kızlar benm atelm kaldı bir tek su an ama bu aksam biraz güldüm yüzüm zaten sis.kuzenlerm geldler ziyarete güldürdüler beni ben de korktum bir de burnumdan kanla karısık akıntı geliyor hala arada ama içine pamuk koyup durdurmuyrum akınca siliyorum pamuk koyarsam nefes alamkta güclük cekerm diye dogru mu yapıyorum sizce

anladım cnmm o zaman o bahsettıgın arkadasla bir irtibata gecsem ii olcak

burnunu tıkama. tampon yap burnunun altındaki boşluğa. ben öyle yaptım uyku da fln uğraşamazsın onunla..

benimde 15 gün geldi burnumdan ama tıkama cnm..gazlı bezle sil devamlı gecede rahatsızlık olyor baya ama sabır artık..dik yatmaya çalış..

saolun tsekkür ederm ben de gece yatarken tampon yapmayı düşündüm içine ama bu gülmemden bir sey olur mu yüüzm cok gergin zaten cok sisi oldugu için acıckası korktum o yüzden kimse de gelsin istemiyorum konusyuroum yeri geliyo gülüyorum da zor oluyo bir zarar gelcek diye korkuyorum :S

aynı şeyleri bende yaşadım. bende çok güldüm ama bişe olmadı şimdilik. ama gülmemeye çalış. ben sırf gülmemek için odama gidip yalnız takılıyorm

yok cnm gülemkten bir şey olmaz ağır haraketler yapma yere falan eğilem bir de sert şeyler yeme..fazla da misafir yani yoruyor insanı konuşmak zorunda oluyorsun yaa..ben öyle olmuştum yani...

bende aldım dersimi artık senin gibi yaparım.. bende avcılardan gidiyorum çok uzak ya..

önceden ince olan yer sonradan kalınlaşmaz gibi geliyor bana.. belki şişlik sana sert geliyordur kemik sanıyorsundur.. içini rahat tut..

korkmaa:) bünyeden bünyeye değişirki mesela benim hiç sorunum olmadı,narkozdan hemen uyandım ne sayıklama ne kusma hiç bişey olmadı.. hafif üşüdüm okadar 30 dk sonra oda kalmadı.. annemlerle konuştum falan.. sanki ameliyat olmamışım sanıyordum uyuyup uyanınca:):)2 gün şişlik morluk ara ara ağrılarla geçiyor..ağrı için ağrı kesici alınca hemen geçiyor.. sonra şişler her gün biraz iniyor ve iyiki oldum diyorsun.. ben bile olduysam sen rahatlıkla olursun.. ben iğneden korkuyorum,ameliyat sonrası 8 saat etkili ağrı kesici yapıyorlarmış ben korktugumdan 1 saat etkili bişi kullandım sırf iğne olmayım diye.. o bir saatliğide günde 3 kez yapabiliyorlar:) ilk gün biraz ağrısını çektim ama bu benim seçimimdi yani o ağrı bile çekilebiliyor korkma hiç..

ben sürekli güldüm:) bişi olmadı :) kanlı sıvıya gelince bende halen akıyor ve yaptığın bence doğru aktıkca sil bişyle tıkama burnunu.. arada nefes almaya çalış hatta burnundan. ben bugün atel için gidicem burun deliklerimden biri açık biri kapalı eğer biri açık olmasa bugüne kadar dayanamazdım atel için..

tampon yapma bence içine.. ben eczaneden steril bez ve ona özel yapıştırıcısını aldım. ince kesiyorsun bezi bıyık gibi bıyık bölgeme yapıştırdım geceleri çok rahat ettim.. burnun içine bişey koyarsan o sıvı donuyor sabaha çıkarman acı verebilir

kesinlikle tıkama burnunu çok zararlı,,, ben şuan 10 gün oldu iki delik de açıldı ama tam değil raahatım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…