- Konu Sahibi EstetikEditor
-
önceden ince olan yer sonradan kalınlaşmaz gibi geliyor bana.. belki şişlik sana sert geliyordur kemik sanıyorsundur.. içini rahat tut..
yapma öyle oldun iyide oldu eminim. ne kadar zor bi karar verdin ve yaptın pişman olma sakın..inş dokundukça sinir oluyorum keşke olmasaydım diyorum bunuda atlatırım umarım
aynen bende öyle yaptım.. arada burnun tıkandığını falan hissedersen burnundan bol nefes al aç tıkanmazsa en azından biri daha rahat edersin.. benim biri tıkanmıştı sadece:):)saolun tskkür ederm bilgileriniz için gazlı bez ile yapıstırıcısını aldı annem eczaneden denedim de bu daha iyi özellikle gece uyuyrken raht edebilcem cok sükür ama gündüz bir şey koymuyorum aktıkca ben siliyorum düne göre cok azaldı akması ve sarı sıvı akıyo artık kan falan yok o kdar
kızlar, sevgili veli bey burnuşları çok mutluyum:):):) atelimi almaya veli bey geldi benim için kongreden ayrılıp geldi kısa süreliğine öyle mutlu oldumki.. ve anladım doğru bir karar vermişim iyiki veli bey doktorum.. kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum asla pişman olmazsınız.. burnumuda beğendim.. veli bey herkese aynı burnu yapıyor diyenler için fotoğrafımıda koycam merak etmeyin ama suan baya bant var bantlar çıksın fotoğrafta ekliycem.. bugun benim gibi 9 gün önce ameliyat olmuş biri geldi yanıma dolaşırken, ameliyatmı oldunuz nereye falan sordu.. yazık kızın burnu hiç kalkık falan değil hatta bence bi zaman sonra aşaği bile bakabilir ucu, kötüydü burnu oda farkındaydı yazık.. iyiki diyorum başka birine yaptırmadım.. o kız 4.500e yaptırmış sadece estetik doktoruna ve sonuç kötü.. benim fiyatı duyuncada şok oldu.. kısacasııı düşünen arkadaşlar kesinlikle tavsiyemdir veli bey ilgili ve iyi bir doktor..
geçmiş olsun baktım resımlere hoş gornuyor ama cok yenı daha cok şiş benım gıbı
tşk ederm. gün geçtikçe daha iyi oluyor gibi ama bana biraz fazla kalkık geldi. acaba iner mi biraz
kızlar eski halimin fotoğraflarını ekledim sonunda bakabilirsiniz
guzel gorunuyor simdiden onden hafif sis ama fazla morarmamissin
tşk ederm. aslında çok morarmıştım ama çabuk geçti çok şükür
canım geçmiş olsunresımlerıne baktım daha cok yenı bırazda şiş sanırım çok belli olmuyor burnunun yapısı ama emınım zamanla cok daha guzel olucaktır
şeymacım çok geçmiş olsun...inşallah istediğin gibi olmuştur burnun. fotoğraflarını en yakın zamanda bekliyoruzzz:)
saol canım ya acıckası bugüne kadar burnumun seklini düşünebilcek durumda deildim ama bugün ben de merkalandım bir sorum var bir de ameliyat olanlara ben burnumu sürekli sildim dünden beri aktıkca pamukla ve acıdı artık silmeken tahriş oldu sanki bepantenden cok az sürdüm yumusasın diye mecbur kaldım dogur mu yaptım bilmiyorum ama sürdüm su an bir şey olmaz heralde size de sorayım dedim
cnm beni biraz amelıyatınla bilgilendırırmısın??kime oldun ne zaman oldun bide memnunmusun resımlerınde yok görsek bi fikir sahıbı olsak ..:)merhaba arkadaşlar bende bogaziçinde ameliyat olanlardanım . ilk olarak burdaki yorumlara dayanarak veli hocayla görüştüm kendisi iyi ve ilgili bir doktor . fakat benim burnum çok büyük bir burundu kanatlar genişti bakılınca bile kemik egriligi anlşılıyordu velihoca kanatları küçültemiceni kesiizi kaldını söyledi .kapalı maeliyat yaptını söyledi . biraz internetten araştırdıktan sonra benim için açık teknigin uygun olacanı anladım .bu arada hastaneye gidip gelirken ameliyat olanlarla konuştuktan sonra ercan hocaya ameliyat olmaya karar verdim ikibuçuk ay olu aeliyat olalı burnumdan çok memnunum kemik egrli düzeldi kanatlar daraldı .burun ucu kaldırıldı .ve inanılmaz rahat ve acısız ameliyat gecirdim burnuma tampon bile koymamıştı .acele etme iyi araştır gerekirse baş bi hastanenin estetisyeniyle görüş senin için açık teknim mi daha iyi kapalı teknikmi daha iyi olacanı ögren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?