Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

saolun tskkür ederm bilgileriniz için gazlı bez ile yapıstırıcısını aldı annem eczaneden denedim de bu daha iyi özellikle gece uyuyrken raht edebilcem cok sükür ama gündüz bir şey koymuyorum aktıkca ben siliyorum düne göre cok azaldı akması ve sarı sıvı akıyo artık kan falan yok o kdar

aynen bende öyle yaptım.. arada burnun tıkandığını falan hissedersen burnundan bol nefes al aç tıkanmazsa en azından biri daha rahat edersin.. benim biri tıkanmıştı sadece:):)

kızlar, sevgili veli bey burnuşları çok mutluyum:):):) atelimi almaya veli bey geldi benim için kongreden ayrılıp geldi kısa süreliğine öyle mutlu oldumki.. ve anladım doğru bir karar vermişim iyiki veli bey doktorum.. kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum asla pişman olmazsınız.. burnumuda beğendim.. veli bey herkese aynı burnu yapıyor diyenler için fotoğrafımıda koycam merak etmeyin ama suan baya bant var bantlar çıksın fotoğrafta ekliycem.. bugun benim gibi 9 gün önce ameliyat olmuş biri geldi yanıma dolaşırken, ameliyatmı oldunuz nereye falan sordu.. yazık kızın burnu hiç kalkık falan değil hatta bence bi zaman sonra aşaği bile bakabilir ucu, kötüydü burnu oda farkındaydı yazık.. iyiki diyorum başka birine yaptırmadım.. o kız 4.500e yaptırmış sadece estetik doktoruna ve sonuç kötü.. benim fiyatı duyuncada şok oldu.. kısacasııı düşünen arkadaşlar kesinlikle tavsiyemdir veli bey ilgili ve iyi bir doktor..

fotograflarını merakla bekliyoruz ama fotograflarını koyanlar lütfen eski halinizle birlikte koyabilir misizin böyle pek saglıklı olmuyor

bende doktorumdan cok memnunum necdet beyden, işyerımdekı herkes hergun burnum hakkında ovgu yagdırıyor..hatta tum yuzunu yaptırmış kadar degıstın dıyorlar,kaç kişi adres aldı
şuan hala yuzumde şişlık var tabı burnumda da,her sabah kalktıgımda şişmiş oluyor ama olsun bu halıyle bıle çok ama çok memnunum,çevremden olumsuz tek bı tepkı almadım,cok duzgun durdugunu ve doğal oldugunu soyluyorlar

şeymacım çok geçmiş olsun...inşallah istediğin gibi olmuştur burnun. fotoğraflarını en yakın zamanda bekliyoruzzz:)

saol canım ya acıckası bugüne kadar burnumun seklini düşünebilcek durumda deildim ama bugün ben de merkalandım bir sorum var bir de ameliyat olanlara ben burnumu sürekli sildim dünden beri aktıkca pamukla ve acıdı artık silmeken tahriş oldu sanki bepantenden cok az sürdüm yumusasın diye mecbur kaldım dogur mu yaptım bilmiyorum ama sürdüm su an bir şey olmaz heralde size de sorayım dedim

cnm aşağıya doğru çekerek silem sakın burnunu hafifi hafif dokunarak sil..bepaneten sürdüysen iyi gelir..burnununiçini temizlerkende bepanteni sür içine doğru çek yumuşatıyor iyi oluyor..tabi tamponlar çıktımı bilemiyorum hebnüz

cnm beni biraz amelıyatınla bilgilendırırmısın??kime oldun ne zaman oldun bide memnunmusun resımlerınde yok görsek bi fikir sahıbı olsak ..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…