Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ne kadar güzel ve rahat anlatmışsın darısı basıma inş. tatlım:26:

bende 10 gün önce oldum.ne ağrı ne sızı ne kusma hiçbişey yok.sadece kafan davul gibi oluyo o kadar.ağrı sızı hiç bişey olmuyo rahat ol.ama ben veli aslana olmadım.

tşk ederm. gün geçtikçe daha iyi oluyor gibi ama bana biraz fazla kalkık geldi. acaba iner mi biraz

güle güle kullan..:):) iner bence biraz.. ben veli beye inmesin daha fazla dedim oda masajı yaparken uç kısmına hafif kaldırmamı gösterdi.. yoksa hafif iner bence daha çok yeni..kızlar inmesinden şikayetci hatta..

ben silmiyordum. hani tampon cıkınca yavuz bey pamugu kıvıp kıvırıp kanı alıp atuyorya ben onu peceteyle yaptım.. miniçik komar peceteni kıvır burun deliğinin azcık içine koy hemen çıkar işe yarıyor.. burnumda hiç bir tahriş olmadı..

ne kadar güzel ve rahat anlatmışsın darısı basıma inş. tatlım:26:

cidden korkma ama bende çok korktum hele ameliyat gününü aldım o günler hiç geçmez oldu.. ne yapıyorum ben canım nasıl acıycak nasıl olcak diyip durdum.. burnuma karar veremedim falan.. sonra bi cesaret veli beye bıraktım burnumuda.. sonuçta o daha iyi bilir neyin yakışacagını ve cidden biliyormuşta.. bence sende veli beye bırak o zaten ayna verip gösteriyor burnu o burnunda aynını yapıyor için rahat olsun.. geriye 2 gün kalıyor zor olan onada dayanırsın inan.. ben dün atelim çıktı bantladı velibey burnumu ve ben dün bayaaa gezdim.. inan o şiş haliyle bile okadar mutluydum ki.. annemler sürekli çok güzel diyorlar.. burnu kalktı bizim kızın diyorlar:):) bunları yaşamak için bile değer o iki gün.. bi görüş veli beyle, o görüşmeye git zaten dahada kolay karar vereceksin.. yapacagı burnu gösterdiğinde ben hemen o burun benim olsa keske demiştim ve en yakın tarihe aldım ameliyatımı oldum kurtuldum:) umarım sende kurtulursun:):) aklına takılanlarada seve seve yanıt veririm..

Arkadaşlar dün görüşmeye gittim, şansıma Veli Bey de Yavuz Bey de ordaydı, 2sine de muayene oldum, tahmin ettiğim gibi deviasyon da warmış, yalnız ben sadece kemerden rahatsızım burun ucum aynı kalsın dedim ancak Veli hoca kemeri alırsak burun ucun patlıcan gibi kalır orayı da küçültmek lazım dedi..:26: kendisini yüzüme giden en doğal burnu tasarladığına güveniyorum, ama ameliyat ve ameliyat sonrası iyileşme süreci beni çok korkutuyo açıkcası, kararsızlığım geçmedi:44::44:

yani kötü bi ameliyat geçirdim biliyosunuzz ama şu mu söliyebilirim ki atel çıktıktann sonra çokk küçükk gözüküyoooo

[/QUOTE
bende aynı ucu aynı kalsın demiştim banada büyük olur demişti iyikide demiş şimdi daha güzel oldu.. benimde deviasyon vardı.. kemik ve et alındı..güven velibeye bence ben öyle yaptım çoook memnunum[/QUOTE]

atelini alınmış bant mı war şimdi? resim koyabilirmisin çok merak ettim:26:

saol tatlımm...valla benım kafama takılan benım için acıkmı kapalı amelıyat iyi??mesala bir arkadas var velı bey ona senın burnun çok sorunlu ben yapamam demiş ya banada öle derse valla kafam karısık acıkcası...benım burnumda hem kemeer var hem kemık egrılıgı var bide burun deli deliklerim büyük ne ararsan var bende:18:

atelini alınmış bant mı war şimdi? resim koyabilirmisin çok merak ettim:26:[/QUOTE]
koycam foto ama şuan bant var bişi anlaşılmıyor fotoda:)

ya canım veli bey sana der zaten şunları yaparım bunları yapamam diye ama korkma hiç düşünki neyi yaparım derse cidden öyle olacak bi süprizi yok.
kesinlikle bi görüşmeye git..

ya canım veli bey sana der zaten şunları yaparım bunları yapamam diye ama korkma hiç düşünki neyi yaparım derse cidden öyle olacak bi süprizi yok.
kesinlikle bi görüşmeye git..

evet haklısın olmadı sadelına nın gittiği doktora giderim onunda burnunda sorun cokmuş ama suan kusursuz bır burnu olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…