- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ne kadar güzel ve rahat anlatmışsın darısı basıma inş. tatlım:26:korkmaa:) bünyeden bünyeye değişirki mesela benim hiç sorunum olmadı,narkozdan hemen uyandım ne sayıklama ne kusma hiç bişey olmadı.. hafif üşüdüm okadar 30 dk sonra oda kalmadı.. annemlerle konuştum falan.. sanki ameliyat olmamışım sanıyordum uyuyup uyanınca:):)2 gün şişlik morluk ara ara ağrılarla geçiyor..ağrı için ağrı kesici alınca hemen geçiyor.. sonra şişler her gün biraz iniyor ve iyiki oldum diyorsun.. ben bile olduysam sen rahatlıkla olursun.. ben iğneden korkuyorum,ameliyat sonrası 8 saat etkili ağrı kesici yapıyorlarmış ben korktugumdan 1 saat etkili bişi kullandım sırf iğne olmayım diye.. o bir saatliğide günde 3 kez yapabiliyorlar:) ilk gün biraz ağrısını çektim ama bu benim seçimimdi yani o ağrı bile çekilebiliyor korkma hiç..
snın doktorundamı boğaziçinde bide fiyat aynımı cnm??ben masaj yaparkan korkuyorum bıraz burnumu yamultucam dıye,zaten şişlıkten dolayı bıraz yamuk ama kımse anlamıyor
cnm eskı burnunda guzel duruo:)inşallah istedigimiz gibi olr hepimizin.. çok saoll canm
sen kime oldun tatlım? bide amelıyatın acık mıydı kapalımı??bende 10 gün önce oldum.ne ağrı ne sızı ne kusma hiçbişey yok.sadece kafan davul gibi oluyo o kadar.ağrı sızı hiç bişey olmuyo rahat ol.ama ben veli aslana olmadım.
sen kime oldun tatlım? bide amelıyatın acık mıydı kapalımı??
anladım cnmmm bende boğaziçinden bi doktora oldun die düşünmüştüm ondan sordumş.. inş istedıgın gibi olurcanım ben barış çakıra oldum.kapalı ameliyat yapıo o.ama çok memnunum alçım salı günü çıktı.şimdi bantlı burnum.şu hali bile güzel.
snın doktorundamı boğaziçinde bide fiyat aynımı cnm??
tşk ederm. gün geçtikçe daha iyi oluyor gibi ama bana biraz fazla kalkık geldi. acaba iner mi biraz
ben silmiyordum. hani tampon cıkınca yavuz bey pamugu kıvıp kıvırıp kanı alıp atuyorya ben onu peceteyle yaptım.. miniçik komar peceteni kıvır burun deliğinin azcık içine koy hemen çıkar işe yarıyor.. burnumda hiç bir tahriş olmadı..saol canım ya acıckası bugüne kadar burnumun seklini düşünebilcek durumda deildim ama bugün ben de merkalandım bir sorum var bir de ameliyat olanlara ben burnumu sürekli sildim dünden beri aktıkca pamukla ve acıdı artık silmeken tahriş oldu sanki bepantenden cok az sürdüm yumusasın diye mecbur kaldım dogur mu yaptım bilmiyorum ama sürdüm su an bir şey olmaz heralde size de sorayım dedim
ne kadar güzel ve rahat anlatmışsın darısı basıma inş. tatlım:26:
şöyle bir offffffffff çekip başlayım yazıya kızlar.. bu ameliyat konusu kafamı karıştırıyor artık.. açık teknik kapalı teknik nedir anlayamadım hala.. yanlış bir karar vermekten korkuyorum hoş artık çok geç ameliyat oldum kapalı teknikle.. bugün bi arkadaşım anlattı onun bir arkadaşı kapalı teknikle olmuş ameliyatını ve 3-4 ay sonra burnu eski haline dönmüşelimden ayna düşmüyor, eski burnumun ucuna benziyor burnum,atel çıkınca devamınıda anlıcaz tabi ama atelliyken bile ucu indi biraz aşağı ilk gün çok kalkıktı. sizce normal mi? eski haline dönermi yoksa birde atel çıkınca burnum atelli halinden küçük olacak yoksa büyükmü olacak iyleşince yani..
Arkadaşlar dün görüşmeye gittim, şansıma Veli Bey de Yavuz Bey de ordaydı, 2sine de muayene oldum, tahmin ettiğim gibi deviasyon da warmış, yalnız ben sadece kemerden rahatsızım burun ucum aynı kalsın dedim ancak Veli hoca kemeri alırsak burun ucun patlıcan gibi kalır orayı da küçültmek lazım dedi..:26: kendisini yüzüme giden en doğal burnu tasarladığına güveniyorum, ama ameliyat ve ameliyat sonrası iyileşme süreci beni çok korkutuyo açıkcası, kararsızlığım geçmedi:44::44:[/QUOTE
bende aynı ucu aynı kalsın demiştim banada büyük olur demişti iyikide demiş şimdi daha güzel oldu.. benimde deviasyon vardı.. kemik ve et alındı..güven velibeye bence ben öyle yaptım çoook memnunum
yani kötü bi ameliyat geçirdim biliyosunuzz ama şu mu söliyebilirim ki atel çıktıktann sonra çokk küçükk gözüküyoooo
cidden korkma ama bende çok korktum hele ameliyat gününü aldım o günler hiç geçmez oldu.. ne yapıyorum ben canım nasıl acıycak nasıl olcak diyip durdum.. burnuma karar veremedim falan.. sonra bi cesaret veli beye bıraktım burnumuda.. sonuçta o daha iyi bilir neyin yakışacagını ve cidden biliyormuşta.. bence sende veli beye bırak o zaten ayna verip gösteriyor burnu o burnunda aynını yapıyor için rahat olsun.. geriye 2 gün kalıyor zor olan onada dayanırsın inan.. ben dün atelim çıktı bantladı velibey burnumu ve ben dün bayaaa gezdim.. inan o şiş haliyle bile okadar mutluydum ki.. annemler sürekli çok güzel diyorlar.. burnu kalktı bizim kızın diyorlar:):) bunları yaşamak için bile değer o iki gün.. bi görüş veli beyle, o görüşmeye git zaten dahada kolay karar vereceksin.. yapacagı burnu gösterdiğinde ben hemen o burun benim olsa keske demiştim ve en yakın tarihe aldım ameliyatımı oldum kurtuldum:) umarım sende kurtulursun:):) aklına takılanlarada seve seve yanıt veririm..
[/QUOTE
bende aynı ucu aynı kalsın demiştim banada büyük olur demişti iyikide demiş şimdi daha güzel oldu.. benimde deviasyon vardı.. kemik ve et alındı..güven velibeye bence ben öyle yaptım çoook memnunum
ya canım veli bey sana der zaten şunları yaparım bunları yapamam diye ama korkma hiç düşünki neyi yaparım derse cidden öyle olacak bi süprizi yok.saol tatlımm...valla benım kafama takılan benım için acıkmı kapalı amelıyat iyi??mesala bir arkadas var velı bey ona senın burnun çok sorunlu ben yapamam demiş ya banada öle dersevalla kafam karısık acıkcası...benım burnumda hem kemeer var hem kemık egrılıgı var bide burun deli deliklerim büyük ne ararsan var bende:18:
ya canım veli bey sana der zaten şunları yaparım bunları yapamam diye ama korkma hiç düşünki neyi yaparım derse cidden öyle olacak bi süprizi yok.
kesinlikle bi görüşmeye git..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?