Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar ben de Veli bey ve Yavuz beye geçen hafta ameliyat oldum. Veli beyi gördükten sonra karar vermem çok kolay oldu çünkü insana hemen güven veriyor, muayeneden 5 gün sonra ameliyat oldum, ilk 3 gün çok zordu, bugün 11.günüm ve çok iyiyim, ama nezle oldum bugun, endişelendim baya ama Yavuz bey daha bile iyi olmuş dedi :) Sadece bant var şuan, burnuma bayıldım, Veli bey gerçekten dediğini yapıyor ve harika bir sonuçla karşılaşıyorsunuz, üstelik çok da sıcakkanlı bir doktor.

bende haziran ortasında ameliyat olmak isityorum..muayeneden en geç bi hafta içine gün veriyor doktor değil mi? ameliyat sırasında bişey olur mu diye acayip korkuyorum yaa üffff...

bende haziran ortasında ameliyat olmak isityorum..muayeneden en geç bi hafta içine gün veriyor doktor değil mi? ameliyat sırasında bişey olur mu diye acayip korkuyorum yaa üffff...

canım ameliyat yogunluguna göre veriliyor randevular mesela ben 2 hafta bekledm muayneden sonra bence sen muayne ol simdi fiyatı da konus cünkü ilkten ne konustuysan o fiyat oluyor kart veriyorlar bana öyle olmustu bence bir an önce gir muayne de ol tahmini bir güne de al randevunu derim haziran ortası br güne mesela hem netlemişte olur fiyatında sabit kalır artmaz bu arada silikon ney anlamadım ben onu dudaklara mı yoksa gögüse mi silikon taktırdın celen merak ettm

göğüslerine taktırmış... kaç beden yaptırdın celen ben de on merak ettim ve iyleşme süraci nasıl..

en yakın zaman da muayene olmaya gideyim o zaman. gün alayım şimdiden...öğretmen olduğum için okul bittikten sonra ameliyat olmak istiyorum. arkadaşlar dua edelim birbirimizeee...

bugün veli beye muayene olmaya gittim,17 mayısa da randevu aldım hayırlısı :)

en erken 17 ve 20 mayıs tarihlerinde boşluk varmış,normalde ben hastaneyi telefonla aradığımda sekreter büyük ihtimalle 1 hafta içinde ameliyat olursunuz demişti,bu duruma çok sveinmiştim çünkü bir an önce ameliyat olup bitsin istiyorum :) ama bugün gittiğimde ameliyat yoğunluğundan dolayı en erken 17 mayıs olur dedi biraz hayal kırıklığına uğradım ama herşeyde bir hayır var

buarada sol burnumda ufak bir eğrilik varmış oyüzden ameliyattan önce ufak bir operasyonla bu da düzeltilecekmiş..doktor eğer düzeltmeden burun ameliyatı olursan ilerde nefes alma zorluğu çekebilirsin dedi..

canım bence de şeymanın dediği gibi şimdiden muayene ol..hem ön bir bilgi almış olursun hem de veli beyin yoğunluk durumu belli ollmuyor..ben de taa 2 hafta sonraya randevu alabildim

Son düzenleme:

darısı başıma inş. güle güle kullan cnm ...ne gibi sorunlar vardı burununda bide acıkmı kapalımı oldunn

:) teşekkürler bilgilendirmen için...offf hayırlısıyla şu ameliyatı olsak ta kurtulsak...
inş. cnmm bende öğretmen oldugum için temmuzda olmayı düşünüyorum bakalım nolcak?? aslında hazıran ortasıda olur ama düğün var ...daha cesaretımı toplayıp gıdemedım doktora?? bian önce gitmek lazım

Son düzenleme:
güle güle kullan..:):) iner bence biraz.. ben veli beye inmesin daha fazla dedim oda masajı yaparken uç kısmına hafif kaldırmamı gösterdi.. yoksa hafif iner bence daha çok yeni..kızlar inmesinden şikayetci hatta..

tşk ederm. senin ne kadar olmuştu ameliyat olalı? bi de masajları günde ne kdar sıklıkla yapıyorsun?

:) teşekkürler bilgilendirmen için...offf hayırlısıyla şu ameliyatı olsak ta kurtulsak...

rica ederim :) valla ameliyatı bir an önce olsak da kurtulsak hem insan sabırsızlanıyor beklemek zor geliyor, hem de ameliyat korkusu sarıyor insanı dimi...valla beni şimdiden biraz korkusu sardı ama sonucu düşünüp rahatlıyorum :)

burun ameliyatını olmuş olan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Genelde ameliyattan kaç gün sonra kendimize gelebiliyoruz,yani kaç gün içinde normal hayata dönebiliyoruz???

selam kızlar, tugur ve şeyma fotoğraf yükleyecek misin? çok merak ediyorum yeni burnunuzu :) :) zaman yaklaştıkça heyecan artıyor...

gecen hafta bu gün yarın ameliyat olcam diye gece uyuyamamıstım heyecandan seni cok iyi anlıyorum canım ama her seye hazırlıklı ol ve sabırlı ol öncelikle onu söyleyeyim ve rahat ol o da cok önemli bence ilk günler sıkıntılı bayag zor ben de biliyodum zor olcagını ama yasamadan tam anlayamıyor insan .yarn 1 hafta olcak ben ameliyat olalı ve o günden beri kendimi her gün daha iyi hissediyorum bugün en iyi günümdü mesela yarın daha da iyi olacagım eminim buna :) zaman hızlı geciyor sabırlı olunca.atelim carsamba günü alınacak benim veli bey carsamba gel dedi aslında 1 hafta dolunca alınanlar da varmıs burdan ögrendm ama olsunhala burnumun yanları şiş kapalı oldugu halde görebiliyorum ama her gün indigini de görebiliyorum :)en rahatlatıcı tarfı da bu sanırım.carsamba günü nasıl görecegim ben de merak ediyorum o gün ablamın dogum günü 10 mayısta benm dogum günüm o günlerde mutlaka fotograf cekerim koyarım insalalh bakarsınız siz de gözlerimin altı sarı hala ama ben morarmadım sarardım :) daha burnumun eni seklini cok anlayamadım uc kısmı kalkmıs onu görebiliyorum üst tarfı kapalı bakalım ben de merakla bekliyorum

ya bir de sizlere bir sey soracagım benim antibiyotigim bitti.novalgini de günde 3 tane içiyodum o da yarın bitiyor sadece öbür ilacım kaldı kanamayı engelelyici ilaç ondan cok var daha ona devam etmem gerk mi ?bir de burnumun içini inceledim bugün biraz içindeki etler şiş ödem toplamıs sanki yoksa bana mı öyle geldi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…