Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ılaç bıttımı devam edılmıyor zaten benımde burnumda var bakınca bıle gozukuyo ıcınden

teşekkürler şeymacım, deneyimlerinizi anlatmanız beni cesaretlendiriyor. ben burnumun nasıl olacağından çok ameliyatta bişe olur mu, ölüm riski var mı gibi şeylerden korkuyorum...çok evhamlı biriyim çünkü napacağım bilmiyorum

uyuyup uyanacaksın ve ameliyat bitmiş olacak.. hatta inanamıycaksın bittiğine.. sonrasında 2gün zor. tampon cıkınca herşey kolay korkma

kızlar atel alınınca bantlıyorya veli bey burnumuzu o bantı kaç gün taktınız siz. birde benim burnumun içindeki iplikler görünüyor baya sarkıyo uçları. bu ipleri çekecekler dimi acıyor mu çok. ben çekmeye çalıştım ama çok acıdı bıraktım. şimdi tek korkum o.lütfen bilen birileri bişiler söylesin

ılaç bıttımı devam edılmıyor zaten benımde burnumda var bakınca bıle gozukuyo ıcınden

xxxxx ilacın adı ya o baya g cok 500 mg sabah aksam içiyorum ama daha cok var bir de ben 2 gün öönce adet oldum ve onu ictgim için mi oldu bilmiyorum önceki gibi değil adetim az geliyor bu ilac yüzünden olabilir mi kanamayı durduruyomus bu ilac netten de baktm biraz o ilac yüüznden oldu sanırım bugün içmesem mi bilemedim :S bir de içten kanama falan olur diye de korkuyorum ama su an öyle bir durumum yok hatta cok az geliyor artık akıntı burnumdan o da kanlı değil ilk günlerdeki gibi sizce ne yapmam gerek :S

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ölüm riski cok az korkma zaten ecelin geldiyse orda mı bilemezsin :) ama ölen cok az duydum ben veli bey den de hiç duymadım ölen falan olsa zaten bu nette de olurdu millet bırakmazdı peşini..hiç korkulacak bir sey yok ameliyattan ilk cıktıgın 15 dakikan kötü olabilir onda da hemen igne yapılıyor agrı kesici bir de serum takılıyor geciyor korkma o kısmı atlattın mı yolu yarıladın demektir.benm için en zor kısmı oydu uyanınca ne yasayacagımdı bir de ben titredim narkozun etkisyle kendini cıktıktan sonraki herseye hazırla bence hatta refakatcine de söyle ben annei baayg korkutmusum heralde ameliat aksamı o kdar da kötü değilsin bile dedi ben iyyidim zaten yani her işimi kendim yapabiliyodum tuvalete falan annem de geldi serum var diye ama kalktım bile dolastım aksamına.hepsi geciyor zaten 2. zor kısmı tampon oalyı onunla 2 gün zor geciyor ama yasanamaıycak kadar da deil cok sabır istiyo onun cıkma kısmı da biraz zor ama 5 dakika da bitmiş oluyor sadece motive etmen lazım kendini ve sabır göstermen diye düşünüyorum ve ameliyatınm bittikten sonra suna inandım ben her gün bir önceki günden daha iyi olacagıma inandım ve saglıgıma cok sükretmm her seyin bası saglıkmıs canının derdine düşünce anlıyor insan saglıgın yoksa gözün hiç bir seyi göremiyor alalh bütün hastalara sifa versin zaten ameliyattan baygın olcaksın sen ruhun bile duymacak beni kaldırdıklarında ameliyatın bitti iyi mi sin dediler ben inanamadım bittigine nasıl gecti 2 saat hiç anlamadım :)

tugur sana bir sey soracagım ben de ya senin atlein cıktıgı gün yavuz bey de muayne etti değil mi bana yavuz bey o gün geldiginde gel dedi simdi burnumunda kan pıhtısı falan psilik var bana öyle geliyo hatta uyurken içinde kurumus olanlarda oalbilir tıkıyor cünkü kenarlarda oldugunu düşünüyorum biraz iğrenc oldum ama kusura bakmayın :)tam anlatmaya calsıtım benm atelim carsamba günü cıkacak ve yavuz bey aspiratör gibi bir alet varmıs onunla mı temizliyor seni de yaptı mı o da iyi bir sey değilmiş neferalem konusurken okumsutum önceden o da beni korkutuyor sana ne yaptı tam oalrak analtabilir misin

bir de benm burnumun kenararında sislikler kaldı en cok orada su an ama en iyi ve en az şili günüm bugün :) yarın daha da azalacak eminim ama dün farkettim o şiş kısımlar burun kenararı soyuluyor benm cok az birden şişip indigi için mi oldu analamdım size de oldu mu böyle bir sey

İlaçını içmeye devam etmelisin sakın bırakma yoksa zaten adet dolayısıyla hormonların kanının sulanmasına neden oluyor birde bırakırsan burun kanaman olabilir bu drumu isteyeceğini sanmıyorum benimde aynı durum başıma gelmişti bir sonrakı regl zamanında herşey yoluna girecektir ilaçı bırakma çünkü yaraların hala kapanmadı.... beklenmedik bir durumla karşılaşabilirsin

burun yüzeyi ilk hafta soyuluyor bu normal bir durum...şişin inip inmemesi ile ilgisi yok bu arada şişlerin inip çıkmasına alışmalısın çünkü 6 ay boyunca burnun günden güne şekil değiştirecektir.

hiç korkma korkulacak bir alet değil acımıyor yani çok az acıyor belli bölgelerde. tertemiz ediyor içini. nefes alıyorsun bundan güzeli varmı. atelim alındığı gün yaptı yavuz bey. sakın korkma cidden çok kolay. tampon acıyor ama bu temizleme işi acımıyor hiç. süpürge makinası gibi ince bir boru çekiyor içerdekileri okadar:):)
ben şu ipliklerden korkuyorum asıl onlar acıycak bence

evet oldu merak etme normal.

bende tam ameliyat günü çıktığımda adet oldum ve zorlandım baya o kanamayı durdururcu ilaç adeti kesiyor beni de kesti hatta hiç olamadım..doktora sordum bile güldü evet dedi yapar..ama endişelenmene gerek yok..bir daha ki ay rahat olursun..tabi sağlıklı bir durum değil ama ne yaparsın..öenmli değil telaş etme..aspiratör meselesi de acıtmıyor ama tuhaf bir his olyor ben çok rahatsız oluyorum ondan..tarif edemiyorum o duyguyu ama abartılacak bir şey değil..tekrar geçmiş olsun cnm..bir de unutmadan ben ilacı nerdeyse bitene kadar kulanndım kanama durdurucuyu yani ama benim 15 gün kanlı su akmıştı..

dikişlerden korkma alınmıyor dikişler kendiliğinden eriyip düşen dikişler onlar veli bey öyle söylemişti bana..sen elleme o düşer eriyip..

bu arada benim burnum yine hoş gelmeye başladı bana yani resim çekiyorum gene güzel çıkıyor yakında eklicem onlarıda

buna sevindim iste ya resimlerini bekliyoruz :) dikişlerin eriyecegini duymustum ben de burdan zaten en zor kısımları gecti su an cok sükür bütün ameliyat olcakalrın allah yardımcısı olsun..

dikişlerden korkma alınmıyor dikişler kendiliğinden eriyip düşen dikişler onlar veli bey öyle söylemişti bana..sen elleme o düşer eriyip..

yavuz bey alıcaktı dikişimi temizlemeye gittigim gün ben almasak dedim almadı. ben nasılsa kendi eriycekmiş dedim. oda erimez ama ben artık istesende almam dedi diğer gidişime alır bence, şimdi korkuyorum işte acıycak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…