- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ya bir de sizlere bir sey soracagım benim antibiyotigim bitti.novalgini de günde 3 tane içiyodum o da yarın bitiyor sadece öbür ilacım kaldı kanamayı engelelyici ilaç ondan cok var daha ona devam etmem gerk mi ?bir de burnumun içini inceledim bugün biraz içindeki etler şiş ödem toplamıs sanki yoksa bana mı öyle geldi anlamadım
selam kızlar, tugur ve şeyma fotoğraf yükleyecek misin? çok merak ediyorum yeni burnunuzu :) :) zaman yaklaştıkça heyecan artıyor...
teşekkürler şeymacım, deneyimlerinizi anlatmanız beni cesaretlendiriyor. ben burnumun nasıl olacağından çok ameliyatta bişe olur mu, ölüm riski var mı gibi şeylerden korkuyorum...çok evhamlı biriyim çünkü napacağım bilmiyorum
ılaç bıttımı devam edılmıyor zaten benımde burnumda var bakınca bıle gozukuyo ıcınden
teşekkürler şeymacım, deneyimlerinizi anlatmanız beni cesaretlendiriyor. ben burnumun nasıl olacağından çok ameliyatta bişe olur mu, ölüm riski var mı gibi şeylerden korkuyorum...çok evhamlı biriyim çünkü napacağım bilmiyorum
kızlar atel alınınca bantlıyorya veli bey burnumuzu o bantı kaç gün taktınız siz. birde benim burnumun içindeki iplikler görünüyor baya sarkıyo uçları. bu ipleri çekecekler dimiacıyor mu çok. ben çekmeye çalıştım ama çok acıdı bıraktım. şimdi tek korkum o.lütfen bilen birileri bişiler söylesin
xxxxx ilacın adı ya o baya g cok 500 mg sabah aksam içiyorum ama daha cok var bir de ben 2 gün öönce adet oldum ve onu ictgim için mi oldu bilmiyorum önceki gibi değil adetim az geliyor bu ilac yüzünden olabilir mi kanamayı durduruyomus bu ilac netten de baktm biraz o ilac yüüznden oldu sanırım bugün içmesem mi bilemedim :S bir de içten kanama falan olur diye de korkuyorum ama su an öyle bir durumum yok hatta cok az geliyor artık akıntı burnumdan o da kanlı değil ilk günlerdeki gibi sizce ne yapmam gerek :S
bir de benm burnumun kenararında sislikler kaldı en cok orada su an ama en iyi ve en az şili günüm bugün :) yarın daha da azalacak eminim ama dün farkettim o şiş kısımlar burun kenararı soyuluyor benm cok az birden şişip indigi için mi oldu analamdım size de oldu mu böyle bir sey
tugur sana bir sey soracagım ben de ya senin atlein cıktıgı gün yavuz bey de muayne etti değil mi bana yavuz bey o gün geldiginde gel dedi simdi burnumunda kan pıhtısı falan psilik var bana öyle geliyo hatta uyurken içinde kurumus olanlarda oalbilir tıkıyor cünkü kenarlarda oldugunu düşünüyorum biraz iğrenc oldum ama kusura bakmayın :)tam anlatmaya calsıtım benm atelim carsamba günü cıkacak ve yavuz bey aspiratör gibi bir alet varmıs onunla mı temizliyor seni de yaptı mı o da iyi bir sey değilmiş neferalem konusurken okumsutum önceden o da beni korkutuyor sana ne yaptı tam oalrak analtabilir misin
evet oldu merak etme normal.bir de benm burnumun kenararında sislikler kaldı en cok orada su an ama en iyi ve en az şili günüm bugün :) yarın daha da azalacak eminim ama dün farkettim o şiş kısımlar burun kenararı soyuluyor benm cok az birden şişip indigi için mi oldu analamdım size de oldu mu böyle bir sey
xxxxx ilacın adı ya o baya g cok 500 mg sabah aksam içiyorum ama daha cok var bir de ben 2 gün öönce adet oldum ve onu ictgim için mi oldu bilmiyorum önceki gibi değil adetim az geliyor bu ilac yüzünden olabilir mi kanamayı durduruyomus bu ilac netten de baktm biraz o ilac yüüznden oldu sanırım bugün içmesem mi bilemedim :S bir de içten kanama falan olur diye de korkuyorum ama su an öyle bir durumum yok hatta cok az geliyor artık akıntı burnumdan o da kanlı değil ilk günlerdeki gibi sizce ne yapmam gerek :S
hiç korkma korkulacak bir alet değil acımıyor yani çok az acıyor belli bölgelerde. tertemiz ediyor içini. nefes alıyorsun bundan güzeli varmı. atelim alındığı gün yaptı yavuz bey. sakın korkma cidden çok kolay. tampon acıyor ama bu temizleme işi acımıyor hiç. süpürge makinası gibi ince bir boru çekiyor içerdekileri okadar:):)
ben şu ipliklerden korkuyorumasıl onlar acıycak bence
bu arada benim burnum yine hoş gelmeye başladı bana yani resim çekiyorum gene güzel çıkıyor yakında eklicem onlarıda
çok sevindim canım ya:):)bu arada benim burnum yine hoş gelmeye başladı bana yani resim çekiyorum gene güzel çıkıyor yakında eklicem onlarıda
dikişlerden korkma alınmıyor dikişler kendiliğinden eriyip düşen dikişler onlar veli bey öyle söylemişti bana..sen elleme o düşer eriyip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?