Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

göğüslerine taktırmış... kaç beden yaptırdın celen ben de on merak ettim ve iyleşme süraci nasıl..

kaç beden oldu tam bilmiyorum şu an :) ama 80 sanırım, çok büyük istemedim öyle de olmuş, gayet normal duruyolar tabi zamanla şişler inince küçülüyormuş biraz daha.

Ameliyattan sonra ilk 3 gün çok sıkıntı çektim ama o da burunla ilgiliydi göğüs ağrılarını hissetmedim bile. Sadece dikkat etmen gereken sadece burun olmuyor, bütün vücudun ameliyatlı gibi oluyor o zaman da o zor oluyor. 10 gün çoraplarımı bile annem giydirdi bana :) 1 haftadan sonra zaten nerdeyse hiç ağrı sızı kalmadı. Bugün tam 2 hafta oldu, çok şükür her ikisinden de bir ağrım sızım yok. :)

yaa keşke ben de iki ameliyatı beraber olsaymışım(gerçi ben küçülttürmek istiyorum,kendileri 34DD() ,bir daha cesaret edip de bıçak altına yatamam!! ne mutlu sana,akıllı kızmışsın:))

bilmiyorum ama benim sadece burun ucumda dikiş kalmştı onu aldı yavuz bey..ben de veli beye söyledim dikişleri aldı yavuz bey dedim .oda ne dikiş alınması onlar kendiliğinden eriyip düşer dedi..

Son düzenleme:

merhaba lavanta,korku konusunda yalnız değilsin ben de çok korkuyorum :) ben ölüm riski açısından değilde sadece ameliyattan çok korkuyorum..sağolsun tugur ve şeymaa arkadaşlarımız bize anlattılar,rahatlatmaya çalıştılar...ama işte ameliyat lafı bile insanı korkutuyor elde değil,birde sonrasında olacak ağrılar ve tampon çıkarılma işlemi çok zormuş öyle duydum Allah ameliyat olacaklara yardım etsin :)

kızlar,kimse cevap yazmamış aşkolsun ama cevaplarınızı,yorumlarınızı yazarsanız sevinirim

cnm toparlanma süresi kişiden kişiye değişir, benim ilk 3 gün çok zor geçti, tamamen kendime gelmem 10 günü buldu, raporum da 10 günlüktü ama işe başlayacak kadar iyi hissetmiyordum o yüzden raporum 14 güne uzatıldı. Ama benim bünyem zayıftır, bir de hem burun hem göğüs estetiği olduğum için yüzden o kadar uzun sürmüş olabilir.

turkuazsu, sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun? ben öğretmen olduğum için haziran ortası gibi olmayı düşünüyorum. hayırlısı olsun hepimiz için :)

güle güle kullan ikisinide:):)

bilmiyorum ama benim sadece burun ucumda dikiş kalmştı onu aldı yavuz bey..ben de veli beye söyledim dikişleri aldı yavuz bey dedim .oda ne dikiş alınması onlar kendiliğinden eriyip düşer dedi..
peki yavuz bey alırken acımışmıydı. birde neferalem atelden sonra burnumuzu bantlıyorlarya,o bant ı kaç gün takmamız gerekiyor..

aslında çooooooooooooooooooook da zor değil işte sadece zor.. yani aglamıyor insan acıdan. inanın bir çogumuzun rengli dönemi agrılarından bile az agrılar bunlar.. ameliyat öncesi korkmak normal tabi.. ben o ameliyat kıyafetini giyip beklediğim anları unutamam çok çok çok korkmuştum ama boşuna korkmuşum. uyudum uyandım herşey bitmişti.. narkozdan uyanır uyanmaz çevremdekiler agzından nefes al burnundan alma diyordu sürekli,biraz paniklemiştim:):)

peki yavuz bey alırken acımışmıydı. birde neferalem atelden sonra burnumuzu bantlıyorlarya,o bant ı kaç gün takmamız gerekiyor..

yok fazla değil oda makas kullandığı için herlade sanırım iğne batması kadar..zaten bir tane kalmıştı benim erimeyen onu aldı..almasa da olurdu.bant 3 4 gün sonra kendiliğinden pisleniyor yapış yapış mecbur çıkartıyorsun..sen dayanabildiği kadar tut sonra çıkartırsın zaten..

arkadaşlar 6 mayısta ameliyatım var. eski burun resimlerimi ekledim, gelişmeleri takip etmek isteyenler arkadaşlık talebi gönderin... ameliyattan sonra adım adım resimlerimi paylaşıcam. çoookkk heyecanlıyım kızlaaarrr...burnum kemerli, kıkırdak ve et varmış onlar da alınacak...hayırlısı:)
ameliyat sonrası ziyaretime de gelebilirsiniz canlı canlı görmüş olursunuz:18:
herkese sevgileeerrrrrr

slm arkadaşlar. turkuazsu, tugurun da dediği gibi bu ağrılar çok az hatta bnm gibi kimi insanlarda yok bile:) ben hiç ağrı çekmedim hiç ağrı kesici kullanmadım ilk gün dışında o da bilemediğim için neyle karşılaşacağımı başlar maşlar mazallah diye aldım ağrı kesiciyi ama baktım bişey yok bıraktım. hissettiğin şey ağrı değil de fenalık. yani ağızdan nefes almak boğazını kurutuyo dudakların çatlıyo. hele bnm gibi su hastası bi insansan lıkır lıkır su içememek koyuyo insana:) bir de sanki biri burnunu sıkıyomuş gibi işte rahat değilsin ama bunların hiçbiri ağrı sızı şeklinde değil. ameliyattan bu yana hissettiğim tek acı yavuz bey burnumdaki kocaman bir kabuğu almaya çalışırken oldu. bu arada tıp merkezinin anestezisti de çok iyiymiş. genelde öyle diyorlar. narkozdan başka ameliyatlarda kötü uyananlar bu kez bunu yaşamamışlar. ben kendi adıma pamuk gibi sessiz sedasız uyandım. sonrasında da herhangi bir kusma olayı falan olmadı. narkozun tek etkisi 2 gün uyuyamamam oldu. bu da kimi hastalarda olurmuş. ama dediğim gibi olayınhiçbir anında ağrı sızı yaşamadım. kalan sıkıntıları da gün geçtükçe daha iyi olacak diye düşündükçe atıyorsun zaten.

aynen söylediğin gibi pis oldu iyice.. dayandığım yere kadar dayancam sonrasında çıkartırım artık

benm yarın atelim cıkcak ve ameliyat oldugumdan beri banyo yapmadım korkumdan yarını bekliyorum banyo yapmak için de .bandajlıyken banyo yapılabiliyor değil mi

bantıda çıkardım.. ama begenmedim sanırım burnumu.. kafam karıştı.. ne ucu farklı ne kanatlar.. sadece kemer gitti sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…