- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.001
celen, aarkadaş listene kabul eder miisn beni ? fotoğrafların varsaa bakmak istiyorum da
göğüslerine taktırmış... kaç beden yaptırdın celen ben de on merak ettim ve iyleşme süraci nasıl..
kaç beden oldu tam bilmiyorum şu an :) ama 80 sanırım, çok büyük istemedim öyle de olmuş, gayet normal duruyolar tabi zamanla şişler inince küçülüyormuş biraz daha.
Ameliyattan sonra ilk 3 gün çok sıkıntı çektim ama o da burunla ilgiliydi göğüs ağrılarını hissetmedim bile. Sadece dikkat etmen gereken sadece burun olmuyor, bütün vücudun ameliyatlı gibi oluyor o zaman da o zor oluyor. 10 gün çoraplarımı bile annem giydirdi bana :) 1 haftadan sonra zaten nerdeyse hiç ağrı sızı kalmadı. Bugün tam 2 hafta oldu, çok şükür her ikisinden de bir ağrım sızım yok. :)
yavuz bey alıcaktı dikişimi temizlemeye gittigim gün ben almasak dedim almadı. ben nasılsa kendi eriycekmiş dedim. oda erimez ama ben artık istesende almam dedidiğer gidişime alır bence, şimdi korkuyorum işte acıycak diye
burun ameliyatını olmuş olan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirimGenelde ameliyattan kaç gün sonra kendimize gelebiliyoruz,yani kaç gün içinde normal hayata dönebiliyoruz???
teşekkürler şeymacım, deneyimlerinizi anlatmanız beni cesaretlendiriyor. ben burnumun nasıl olacağından çok ameliyatta bişe olur mu, ölüm riski var mı gibi şeylerden korkuyorum...çok evhamlı biriyim çünkü napacağım bilmiyorum
kızlar,kimse cevap yazmamış aşkolsun amacevaplarınızı,yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
aynen cnm bende öğretmen oldugum için hazıran ortasında olucam ama cok korkuyorum yaaturkuazsu, sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun? ben öğretmen olduğum için haziran ortası gibi olmayı düşünüyorum. hayırlısı olsun hepimiz için :)
kaç beden oldu tam bilmiyorum şu an :) ama 80 sanırım, çok büyük istemedim öyle de olmuş, gayet normal duruyolar tabi zamanla şişler inince küçülüyormuş biraz daha.
Ameliyattan sonra ilk 3 gün çok sıkıntı çektim ama o da burunla ilgiliydi göğüs ağrılarını hissetmedim bile. Sadece dikkat etmen gereken sadece burun olmuyor, bütün vücudun ameliyatlı gibi oluyor o zaman da o zor oluyor. 10 gün çoraplarımı bile annem giydirdi bana :) 1 haftadan sonra zaten nerdeyse hiç ağrı sızı kalmadı. Bugün tam 2 hafta oldu, çok şükür her ikisinden de bir ağrım sızım yok. :)
peki yavuz bey alırken acımışmıydı. birde neferalem atelden sonra burnumuzu bantlıyorlarya,o bant ı kaç gün takmamız gerekiyor..bilmiyorum ama benim sadece burun ucumda dikiş kalmştı onu aldı yavuz bey..ben de veli beye söyledim dikişleri aldı yavuz bey dedim .oda ne dikiş alınması onlar kendiliğinden eriyip düşer dedi..
ilk 3 gün zor.. sonra toparlıyorsun. 6-7.gün gibi daha normal oluyorsun. 10.gün atelin çıkıyor sonrasında cık gez istersen..ben öyle yaptım:):)kızlar,kimse cevap yazmamış aşkolsun amacevaplarınızı,yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
merhaba lavanta,korku konusunda yalnız değilsin ben de çok korkuyorum :) ben ölüm riski açısından değilde sadece ameliyattan çok korkuyorum..sağolsun tugur ve şeymaa arkadaşlarımız bize anlattılar,rahatlatmaya çalıştılar...ama işte ameliyat lafı bile insanı korkutuyor elde değil,birde sonrasında olacak ağrılar ve tampon çıkarılma işlemi çok zormuş öyle duydum Allah ameliyat olacaklara yardım etsin :)
peki yavuz bey alırken acımışmıydı. birde neferalem atelden sonra burnumuzu bantlıyorlarya,o bant ı kaç gün takmamız gerekiyor..
aslında çooooooooooooooooooook da zor değil işte sadece zor.. yani aglamıyor insan acıdan. inanın bir çogumuzun rengli dönemi agrılarından bile az agrılar bunlar.. ameliyat öncesi korkmak normal tabi.. ben o ameliyat kıyafetini giyip beklediğim anları unutamam çok çok çok korkmuştum ama boşuna korkmuşum. uyudum uyandım herşey bitmişti.. narkozdan uyanır uyanmaz çevremdekiler agzından nefes al burnundan alma diyordu sürekli,biraz paniklemiştim:):)
yok fazla değil oda makas kullandığı için herlade sanırım iğne batması kadar..zaten bir tane kalmıştı benim erimeyen onu aldı..almasa da olurdu.bant 3 4 gün sonra kendiliğinden pisleniyor yapış yapış mecbur çıkartıyorsun..sen dayanabildiği kadar tut sonra çıkartırsın zaten..
bantıda çıkardım.. ama begenmedim sanırım burnumu.. kafam karıştı.. ne ucu farklı ne kanatlar.. sadece kemer gitti sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?