Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Cevabın için çok sağol celen :) evet toparlanma süresi yaklaşık 1 hafta yada 10 günü buluyormuş..buarada sana da çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
turkuazsu, sen ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun? ben öğretmen olduğum için haziran ortası gibi olmayı düşünüyorum. hayırlısı olsun hepimiz için :)

ben 17 mayısta ameliyat olucam kısmetse yani çok az kaldı,sadece 2 hafta..ama şimdiden baya bir korku sardı beni :) ya bende ölüm riki gibi korkular yokta ameliyat korkusu var..sen ameliyatın en çok hangi kısmından korkuyorsun,narkoz kısmından mı?

buarada saol canım,hepimiz için hayırlısı olsun :)

ilk 3 gün zor.. sonra toparlıyorsun. 6-7.gün gibi daha normal oluyorsun. 10.gün atelin çıkıyor sonrasında cık gez istersen..ben öyle yaptım:):)

cevabın için çok sağol tugur :) inşallah ben de ameliyatımın olup bittiği, hatta atelimin çıktığı günleri bir an önce görürüm :)

desteğin için çok sağol tugur,inan yazdıkların beni çok rahatlattı :) hele ''bir çogumuzun rengli dönemi agrılarından bile az agrılar bunlar'' demişsin ya iyice rahatladım çünkü demekki çok aşırı zorluğu yada ağrıları olmuyormuş

buarada bende de ameliyat öncesi korku baya var işte, hele kafamda ameliyat kıyafetini giyip beklediğim o an canlanıyor ozaman acaba ameliyattan vaz mı geçsem diye düşünüyorum ama vazgeçmek yok :)

buarada bir korkum da hani ameliyata aç giriliyor ya bende de troid hastalığı var yani çok ac olunca bayılacakmış gibi oluyorum vücudum çok halsizleşiyor,güçsüzleşiyor..

bakalım herşeyin hayırlısı :)

Son düzenleme:

hayırlısı olsun inşallah çok rahat bir ameliyat geçirirsin :) resimlerini görmek ve yorumlarını almak için sabırsızlanıyoruz :)

yorumun için çok sağol scorpio :) içimi rahatlattın valla,inşallah ben ve diğer ameliyat olacak olan arkadaşlarıım senin gibi ağrısız atlatırız bu süreci :)

buarada ameliyattan sonra kaç gün su içemiyoruz yada yemek yiyemiyoruz acaba?

Son düzenleme:
bantıda çıkardım.. ama begenmedim sanırım burnumu.. kafam karıştı.. ne ucu farklı ne kanatlar.. sadece kemer gitti sanırım..

ya benim de en korktuğum durum bu aslında,ameliyattan sonra burnu beğenmemem yada çok bir değişiklik görememem...çünkü insan çok emek harcıyor,çaba sarfediyor buyüzden karşılığını almak istiyor

ikisi bir arada olunca kaca yapti veli bey birde hangi marka protez takti biliyormusun
umarim ikisindende memnun kalirsin

Muhtemelen benimde öyle olacak... açık teknikle mi , kapalı teknikle mi ameliyat oldunuz?

kapalı teknikle oldum.. bantlıyken hiç böyle görünmüyordu. ucu kalkık yanlarıda şiştir iner diyordum ama yok.. kalkıklık gitti.. kanatlarda eski kanatlar kalın yani kapalı teknik olmasaydım diyorum.. ha tabi doğal mı duruyor evet doğal duruyor..

benim korktugum başıma geldi veli beyle görüşmeye gittigimde sorcam düzelcek mi diye umarım böyle kalmaz.. yoksa 2. ameliyatı düşünüyorum.. oooof of

inşallah cnm. ameliyattan 2 sa sonra falan başlıyosun su içmeye. sıvı tüketin bol bol diyo zaten hemşire. akşamüstü yemek de getiriyolar. ama çorba ve kompostadan oluşuyo yemek. ilk başlarda içerken biraz zorlanaiblirsin ağzımdan nefes mi alsam lokmayı mı yutsam tuhaflığı oluyor:) ilk 10 gün bnm üst dişlerim de hassastı o yüzden bayağı biir süre sert yiyecekelrden uzak durdum. zaten atel çıkana kadar nerdeyse çorba puding gibi şeylerle beslendim. ama doktor demiyr bunu o herşeyi yiyebilrsn diyor çıkarken ben sadece üst dişler hassas diye böyle yaptım.

Burnuna odaklanma bütüne bak, yeni burnun bütünü hiç mi etkilemedi?

Bende kapalı teknikle oldum ve bir sitede bu tekniği seyrettim, ucu toparlayıp kemiği kesiyor, onun dışında burnun aynı burun:)) lakin anladığım kadarıyla burun oturmaya başladıkça yani deri esnekliği toplayınca burun ucu biraz daha kalkıyor, şu an çok yeni ve deri , çıkıntı kemikten dolayı çok gevşek, zamanla oturur umarım...

Benim alçım açılmadı ama kendimi şimdiden bu duruma hazırladım, zaten artık o kalkık cuk burunlar demode olmuş :)))

ya sanırım bu durum biraz beklentiyle alakalı. mesela bnm burnum çok fazla kemikliydi ve ben sadece bu kemik gitsin istiyordum hani anlaşılmasın 10 metreden estetk olduğu kalkık ve incecik bir burun ucu istemiyordum. ve istediğim gibi de oldu. hatta bnm çok çok hafif sadece çok dikkatli bakılınca anlaşılan mşnşk bir kemiğim bile var kemerin olduğu yerde burun inince ortaya çıktı ama bunu takmıyorum çünkü tam tersi daha doğal bir hava katıyor bu. ameliyatımdan haberi olmayan kaç yıllık arkadaşlarım bile yüzüme bakıp anlamadılar. bende bir değişiklik farketmiyormsnz demek zorunda kaldığım halde yine üstüme başıma bakıp durdular:)))

benim korktugum başıma geldi veli beyle görüşmeye gittigimde sorcam düzelcek mi diye umarım böyle kalmaz.. yoksa 2. ameliyatı düşünüyorum.. oooof of

tugurcum hiiiç bozma moralini,burnun daha çok şiş,inan neredeyse yarısına inecek!! özellikle ucu ve kanatlar en son inen yerler.. ben dün gittim kontrole,heryeri inmiş burnumun,ama ucunda hala varmış şişlik,masaja devam dedi veli hoca.. düşün,17 martta oldum ameliyatı-hala şiş!! resim koyucam akşamüstü,karşılaştır bakalım ilk zamanlarıyla.. her gün gıdım gıdım iniyor burnum.. seninki daha çoooooook ama çok şiş,görmeden nasıl biliyorsun deme-doktor en az şişen hastam sensin dedi-benim bile bu kadar şiş!!

fotograf falan çektirmek istemiyorum hiç.. eski burnumun kemersizi sadece ikinci ameliyatı düşünüyorum

dur hemen aceleci olma cnm..anlıyorum seni çok iyi..ama burun her gün değişiyor belki de seninki çok güzelleşecek..mesela benim ki ilk alçıdan çıktığında tam istediğim burundu..şimdi o kadar değil..ama doğal kimse estetik mi burnunuz demiyor yani..o da önemli..tabi sen de haklısın..insan azıcıkta estetik dursun diyor..burun dediğin ucu düşük olmamalı bence..bilhassa eğer çene küçük se ve top gibi..yeni benim gibi diyeyeim ..burun ucu kalkık olmalı diye düşünüyorum..bence sen biraz sabır et..bu arada resimlerini koy görelim ..ama inanki burun hergün değişiyor..ucunun düşük görünmesi şişlkktende olabilir..

selam canım, ya sağ sağlim şu ameliyat bitsin de narkozdan falan çekinmiyorum...uyuyupta uyanmamak var, ya bişeyler ters giderse diyorum bu konularda çok evhamlıyım napıcam bilmiyorum..ben haziran ortası gibi olacağım için şimdilik rahatım am ameliyat günü yaklaştıkça naparım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…