Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

şeymacım gerçekten çok güzel görünüyor..ben çok beğendim umarım sende beğenmişsindir burnunu. buarada çok fazla morluk fln da olmamış yada çabuk iyileşmiş...tekrar geçmiş olsun , darısı başımızaa :)

saol canım ya her ameliyattan sonra klasiklesmis bir sözü ben de su an kullanıcam ''cok sis daha '' ama sisligi de problem değil benimsedim burnumu alsımaya calsıyorum morluk hafif oldu ben de hatta ilk cıktıgımda hiç bişeyim yoktu sisilik bile yoktu 2.gün sistim sonrad sararmalrı farkettim su an hala sarılıklar var ama ilk zamanrlaki kadr cok değil bir de bandajdan oldu sanırım sol gözümün alt tarınfdaki derimde hafif kan toplandı o da gect isayılrı zaten geciyor hepsizaten günden güne iyi oluyorsun cok zor bir ameliyat değil ama sonucta ameliyat sıkıntıalrı var tabi tampon gibi o bana en zor gelen seydi .darısı oalcakalrın basına gercekten ben de haziranda olcaktım ücetli ögrt. yapıyodum ama kısmet bu zmaan oldu larenjit oldum rahatsızlıklarım artınca bıraktı mzaten degmiyordu da bu konuda cok dertliydim o da ayrı bir konu ayrı baslıkta konusulması gereken insalalh sen de hayrılısyla olur sag salim atlatırsın zaten olana kadar iyice her seyi ögrenmiş olursun burası sayesinde ben öyle olmsutum hala da burdan yararlanabiliyorum bunun için tesekkür ederim herkese...

canım resimlerine baktım gercekten cok güzel olmuş siman değişmiş biraz hatta

annem de öyle söylüyor ya bir se y soracagım simdi veli bey bana masaj verdi ilk defa bugün üst kısma bas parmaklarımla sıkıyorum sonra orta kısmına bastırıyorum 2 taraftan aynı sekilde ama ön kısmı için de arada buna da yandan bastır hafif dedi yaptım ama annem öyle deil falan diyo kafamı karsırdı iyice ön kısma nasıl yapmamız gerekiyo annem yan cukurluklardan bastırcaksın diyo ama üst masajı yaptım burnunum küçüldügünü cok net hissettm hatta bastırrıken de hissettm ve orarlara abstırınca burnumun ön kısmı toplandı daha sis durdu oraya ne yapmam alzım benm akfam akrıstı ya:S

sanırım şimdilik üst kısıma yapacaksın burun ucu masajını daha sonra veriyor..bir de herkese farklı masaj vermiş olabilir burun durumuna göre yani..ben mesela deviasyon olan tarafıma sağ taraf kemiğime doğru bastırıyordum eski haline gelmesin diye

benim korktugum başıma geldi veli beyle görüşmeye gittigimde sorcam düzelcek mi diye umarım böyle kalmaz.. yoksa 2. ameliyatı düşünüyorum.. oooof of

moralini hiç bozmamaya çalış tugur,belki şişlikten dolayı böyle görünüyordur belki zamanla gözüne daha güzel gözükecektir eğer bir süre sonra yine istediğin gibi olmazsa veli beye danışırsın o zaman

verdiğin bilgiler için sağol scorpio :) ben de senin gibi su içmeyi çok sevdiğim ve devamlı su içtiğim için merak ettim sormak istedim

selam, benim de en çok ameliyat kıyafetini giyip de ameliyatı bekleme kısmı yani o ilk stres korkutuyor :) ama iyi olur inşallah benim de 2 haftam kaldı işte..hayırlısı inşallah hepimiz rahat geçiririz ameliyatlarımızı

kanatları kalın geliyor bana ucuda kalın gibi.. yandan dümdüz evet.. doğal mı evet çokçok doğal hatta ama büyük gibi işte ..

umarım iner.. 6 ay sonra hala böylese zaten napcam bilmiyorum.. bandajlıyken böyle görünmüyordu.. hafif kalkık kanatı ince gibiydi.. çok avrupayi bir hava katmıştı bana tam istediğim burun demiştim.. şimdi o burundan eser yok..

inan resim çektirmek gelmiyor içimden.. aynaya baktıkca sinir oluyorum.. çevremdekiler güzel çok doğal diyorlar ama ben sevmedim.. büyük bence.. kendime gelirsem azcık söz ekliycem

kızlaaaarrrrr yarın ameliyat olucam ya, sizce sabah mı daha iyi olur öğleden sonra mı??? ayyy ölücem heyecandaaannn imdaattttttttttttttt

kanatları kalın geliyor bana ucuda kalın gibi.. yandan dümdüz evet.. doğal mı evet çokçok doğal hatta ama büyük gibi işte ..

kanatları benimde kalın delikte aynı değişim yok..bana görede benim burnum büyük ama yapacak bir şey yok artık..revizyon olmayı asla göze alamam artık.ama sen daha yeni çok değişime uğrayacak burnun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…