- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.041
şeymacım gerçekten çok güzel görünüyor..ben çok beğendim umarım sende beğenmişsindir burnunu. buarada çok fazla morluk fln da olmamış yada çabuk iyileşmiş...tekrar geçmiş olsun , darısı başımızaa :)
tmmdır bitti yükledim biraz gec yükelyebildim bilgisayarım yavaslamsıtı o yüzden kusra bakamyın :)
canım resimlerine baktım gercekten cok güzel olmuş siman değişmiş biraz hatta
annem de öyle söylüyor ya bir se y soracagım simdi veli bey bana masaj verdi ilk defa bugün üst kısma bas parmaklarımla sıkıyorum sonra orta kısmına bastırıyorum 2 taraftan aynı sekilde ama ön kısmı için de arada buna da yandan bastır hafif dedi yaptım ama annem öyle deil falan diyo kafamı karsırdı iyice ön kısma nasıl yapmamız gerekiyo annem yan cukurluklardan bastırcaksın diyo ama üst masajı yaptım burnunum küçüldügünü cok net hissettm hatta bastırrıken de hissettm ve orarlara abstırınca burnumun ön kısmı toplandı daha sis durdu oraya ne yapmam alzım benm akfam akrıstı ya:S
benim korktugum başıma geldiveli beyle görüşmeye gittigimde sorcam düzelcek mi diye umarım böyle kalmaz.. yoksa 2. ameliyatı düşünüyorum.. oooof of
inşallah cnm. ameliyattan 2 sa sonra falan başlıyosun su içmeye. sıvı tüketin bol bol diyo zaten hemşire. akşamüstü yemek de getiriyolar. ama çorba ve kompostadan oluşuyo yemek. ilk başlarda içerken biraz zorlanaiblirsin ağzımdan nefes mi alsam lokmayı mı yutsam tuhaflığı oluyor:) ilk 10 gün bnm üst dişlerim de hassastı o yüzden bayağı biir süre sert yiyecekelrden uzak durdum. zaten atel çıkana kadar nerdeyse çorba puding gibi şeylerle beslendim. ama doktor demiyr bunu o herşeyi yiyebilrsn diyor çıkarken ben sadece üst dişler hassas diye böyle yaptım.
selam canım, ya sağ sağlim şu ameliyat bitsin de narkozdan falan çekinmiyorum...uyuyupta uyanmamak var, ya bişeyler ters giderse diyorum bu konularda çok evhamlıyımnapıcam bilmiyorum..ben haziran ortası gibi olacağım için şimdilik rahatım am ameliyat günü yaklaştıkça naparım bilmiyorum
Burnuna odaklanma bütüne bak, yeni burnun bütünü hiç mi etkilemedi?
Bende kapalı teknikle oldum ve bir sitede bu tekniği seyrettim, ucu toparlayıp kemiği kesiyor, onun dışında burnun aynı burun:)) lakin anladığım kadarıyla burun oturmaya başladıkça yani deri esnekliği toplayınca burun ucu biraz daha kalkıyor, şu an çok yeni ve deri , çıkıntı kemikten dolayı çok gevşek, zamanla oturur umarım...
Benim alçım açılmadı ama kendimi şimdiden bu duruma hazırladım, zaten artık o kalkık cuk burunlar demode olmuş :)))
tugurcum hiiiç bozma moralini,burnun daha çok şiş,inan neredeyse yarısına inecek!! özellikle ucu ve kanatlar en son inen yerler.. ben dün gittim kontrole,heryeri inmiş burnumun,ama ucunda hala varmış şişlik,masaja devam dedi veli hoca.. düşün,17 martta oldum ameliyatı-hala şiş!! resim koyucam akşamüstü,karşılaştır bakalım ilk zamanlarıyla.. her gün gıdım gıdım iniyor burnum.. seninki daha çoooooook ama çok şiş,görmeden nasıl biliyorsun deme-doktor en az şişen hastam sensin dedi-benim bile bu kadar şiş!!
dur hemen aceleci olma cnm..anlıyorum seni çok iyi..ama burun her gün değişiyor belki de seninki çok güzelleşecek..mesela benim ki ilk alçıdan çıktığında tam istediğim burundu..şimdi o kadar değil..ama doğal kimse estetik mi burnunuz demiyor yani..o da önemli..tabi sen de haklısın..insan azıcıkta estetik dursun diyor..burun dediğin ucu düşük olmamalı bence..bilhassa eğer çene küçük se ve top gibi..yeni benim gibi diyeyeim ..burun ucu kalkık olmalı diye düşünüyorum..bence sen biraz sabır et..bu arada resimlerini koy görelim ..ama inanki burun hergün değişiyor..ucunun düşük görünmesi şişlkktende olabilir..
moralini hiç bozmamaya çalış tugur,belki şişlikten dolayı böyle görünüyordur belki zamanla gözüne daha güzel gözükecektireğer bir süre sonra yine istediğin gibi olmazsa veli beye danışırsın o zaman
kanatları kalın geliyor banaucuda kalın gibi.. yandan dümdüz evet.. doğal mı evet çokçok doğal hatta ama büyük gibi işte ..
bence ne kadar erken o kadar iyi çünküüüü ameliyat sonrası bi sorun olursa doktor orda olur..aksam 10-11 gibi gidiyor velibeykızlaaaarrrrr yarın ameliyat olucam ya, sizce sabah mı daha iyi olur öğleden sonra mı??? ayyy ölücem heyecandaaannn imdaattttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?