- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.061
kızlar bakın hadi albümüme yorumlarınızı çook merak ediyorum..
kızlar bakın hadi albümüme yorumlarınızı çook merak ediyorum..
canım baktım bence gayet ıyı olmus mınıcık bıkere ucunun kalkıklıgı da super sadece sırtı çok guz gıbı gelmıs olabılır gozune ama orası zmanla ınıo kavıslaesıo yanı hıc merak etme uzuldugun gıbı bır durum yok sanslısın hatta bıle ...gule gule kullan..
bencede morelini hic bozma gayet hos olmus bu sis hali dahada guzel olacak
sen morelini yuksek tut odem atici caylar ic biraz sabir guzelim
içiyorum içiyorum.. umarım düzelir..
kızlaaaarrrrr yarın ameliyat olucam ya, sizce sabah mı daha iyi olur öğleden sonra mı??? ayyy ölücem heyecandaaannn imdaattttttttttttttt
kızlar ekledim foto bakın bakalım...
kızlar ya biraz cahilce bir soru olacak ama fotoğraflara nereden bakılıyor acaba? :26:
sitede yeni olduğum için bazı şeyleri bulamıyorum,mesela ''foto'' yazan kısıma tıkladım resimler açıldı ama sanırım en son resimler açılıyor.yani ''pasta resimleri,aylık saç uzatma yada lenslerim'' başlıklı konular çıktı..burun ameliyat resimlerini bulamadım bir türlü ayrıca ''tugur'' yada ''burun ameliyatı'' diye isimle de arattım orda da çıkmadı bir beceremedim yahu
yardımcı olursanız çok sevinirim :)
sanırım şimdilik üst kısıma yapacaksın burun ucu masajını daha sonra veriyor..bir de herkese farklı masaj vermiş olabilir burun durumuna göre yani..ben mesela deviasyon olan tarafıma sağ taraf kemiğime doğru bastırıyordum eski haline gelmesin diye
şeymacım çok güzel olmuş burnun güle güle kullan :))
kızlaaaarrrrr yarın ameliyat olucam ya, sizce sabah mı daha iyi olur öğleden sonra mı??? ayyy ölücem heyecandaaannn imdaattttttttttttttt
şeyma senınkıde çok guzel yaaa..bandajla harıka gozukuo..manualeyar var aynı gunlerde amelıyat olmustuk onla onun burnuna cok benzemıs senınkı hatta tıpatıp aynısı gıbı duruo canlı olarak da gordmustum nevrayı ben favorı burunlarımdan onunkısı senınde oyle olmus yuzunde şimdıden çok degısmıs gule gule kullan ne dıyım nazarlık vallaaa
bencede morelini hic bozma gayet hos olmus bu sis hali dahada guzel olacak
sen morelini yuksek tut odem atici caylar ic biraz sabir guzelim
canm bakmak istedigin kişinin profiline gir orda altta yazıyor zaten albümü hemen görürsün albüm ismi de yazar
canım yardımcı olduğun için çok sağol :) biliyorum bu kadar becerisizlik olmaz diyeceksin haklısın ama ben yine bulamadımşimdi profile giriyorum Arkadaş Olarak Ekle,Özel Mesaj Gönder,Engelli Listene Ekle, Yazdığım Cevaplar,Açtığım Konular,Beğenildiğim, Beğendiğim başlıkları çıkıyor..altta da arkadaşlar başlığı var o kadar..albüm kısmını göremedim ama bugün beceriksizliğim üstümde sanırım :))
sol altta çıkan fotonun üstüne tıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?