Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar bakın hadi albümüme yorumlarınızı çook merak ediyorum..

canım baktım bence gayet ıyı olmus mınıcık bıkere ucunun kalkıklıgı da super sadece sırtı çok guz gıbı gelmıs olabılır gozune ama orası zmanla ınıo kavıslaesıo yanı hıc merak etme uzuldugun gıbı bır durum yok sanslısın hatta bıle ...gule gule kullan..

şeyma senınkıde çok guzel yaaa..bandajla harıka gozukuo..manualeyar var aynı gunlerde amelıyat olmustuk onla onun burnuna cok benzemıs senınkı hatta tıpatıp aynısı gıbı duruo canlı olarak da gordmustum nevrayı ben favorı burunlarımdan onunkısı senınde oyle olmus yuzunde şimdıden çok degısmıs gule gule kullan ne dıyım nazarlık vallaaa

bana kalın geliyor umarım değişir

aaa hiç değişmemiş olur mu? baya bir değişiklik olmuş, bir kere öncekine göre daha kısa, burun kanatlarında gayet normal, kafana takacak bir durum göremedim, evet bir şişlik var ... o da olacak yani :)

kızlaaaarrrrr yarın ameliyat olucam ya, sizce sabah mı daha iyi olur öğleden sonra mı??? ayyy ölücem heyecandaaannn imdaattttttttttttttt

bence sabah olması daha iyi bir an önce olup bitsin buarada inşallah çok rahat bir ameliyat geçirirsin içini ferah tut :) sadece heyecan mı var yoksa korku mu daha fazla?

kızlar ekledim foto bakın bakalım...

kızlar ya biraz cahilce bir soru olacak ama fotoğraflara nereden bakılıyor acaba? :26:

sitede yeni olduğum için bazı şeyleri bulamıyorum,mesela ''foto'' yazan kısıma tıkladım resimler açıldı ama sanırım en son resimler açılıyor.yani ''pasta resimleri,aylık saç uzatma yada lenslerim'' başlıklı konular çıktı..burun ameliyat resimlerini bulamadım bir türlü ayrıca ''tugur'' yada ''burun ameliyatı'' diye isimle de arattım orda da çıkmadı bir beceremedim yahu

yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Son düzenleme:

canm bakmak istedigin kişinin profiline gir orda altta yazıyor zaten albümü hemen görürsün albüm ismi de yazar

üst kısmı tam yapıyorum da öne hafif yap arada demişti annem kafamı karıstırdı aslında en iyisi arayıp sormak veli bey e yanlıs bir masaj yapmaktansa

kızlaaaarrrrr yarın ameliyat olucam ya, sizce sabah mı daha iyi olur öğleden sonra mı??? ayyy ölücem heyecandaaannn imdaattttttttttttttt

her sey hızla geciyor bitiyor ya ben de herkes gibi heyecanlyıdım ney ile karsılasacagımı bilmiyordum ama iyi ki karsılasmısım diyorum simdiden :) sen de öyle olacaksın merak etme

cok tesekkür ederm canm ya böyle bir yorum yapan ilk kişi sensin annem ablamlar falan kafamı karıstırdı bir sürü yorum yaptılar begendigine sevindm ben de bu halini begendm benimsedim zamnala daha iyi olcak insalalh

canm bakmak istedigin kişinin profiline gir orda altta yazıyor zaten albümü hemen görürsün albüm ismi de yazar

canım yardımcı olduğun için çok sağol :) biliyorum bu kadar becerisizlik olmaz diyeceksin haklısın ama ben yine bulamadım şimdi profile giriyorum Arkadaş Olarak Ekle,Özel Mesaj Gönder,Engelli Listene Ekle, Yazdığım Cevaplar,Açtığım Konular,Beğenildiğim, Beğendiğim başlıkları çıkıyor..altta da arkadaşlar başlığı var o kadar..albüm kısmını göremedim ama bugün beceriksizliğim üstümde sanırım :))

sol altta çıkan fotonun üstüne tıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…