- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.081
yardımın için çok sağol neferalem :) şimdi aklıma geldi sanırım sitede yeterli mesaj sayısına ulaşmadığım için resimleri göremiyorum..heralde ondan
yardımın için çok sağol neferalem :) şimdi aklıma geldi sanırım sitede yeterli mesaj sayısına ulaşmadığım için resimleri göremiyorum..heralde ondan
ödem atcı cay ne oluyor ben ilk defa duydum ben de içeyim aktarda mı satılıyor
senı ekledım resımlerımı gorebılırsın
resimlerine baktım sadelina burnun çok güzel olmuş,sana çok yakışmış :) darısı bize inşallah :)
bi süredir yoktum kızlar. ben de ameliyatımı oldum, tamponlarımı bile aldırdım :) burun temizlenene kadar tekrar tıkanacak mı? ne kadar sürer bu nefes alma sürecim çok güzel bi his yaa :))
bi süredir yoktum kızlar. ben de ameliyatımı oldum, tamponlarımı bile aldırdım :) burun temizlenene kadar tekrar tıkanacak mı? ne kadar sürer bu nefes alma sürecim çok güzel bi his yaa :))
''Şeymaa'',''tugur'' ve ''neferalem'' size arkadaşlık isteği gönderdim kabul ederseniz çok sevinirim,hem bu sayede resimlerinizi görebilcem :) resimlerinizi ve burunlarınızın yeni halini çok merak ediyorum :)
umarım dediğiniz gibi olur..düzelecek bir sorunun yok aslında hoş duruyor brnun düz ama yakışmış san..kanatlar konusunda hiç değişim olmaması seni hayal kırıklığına uğratmış olabilir..ama erken daha onlar darabilir zamanla şişlikler gidince..
çok begendım çok yakışmış ve cok orantılı
geçmiş olsun cnm..tıkanma oluyor ara ara bi aydan daha az sürer merak etme
canım ben henüz ameliyat sonrası fotograflarımı cekemedim ki 4. günüm henüz ama hastanede yaptıkları tasarımı ekliycem birazdan:) tasarım yaptıran var mı hiç içinizde ne kadar benziyor tasarıma sonuç?
ameliyatı nerde oldun peki cnm..veli bey tasarım yapmıyor ona olmadın sanırım..valla burnum çok değişiyor bir gün güzel bir gün çirkin..ama büyük burnum burası gerçek
çok geçmiş olsun canım. malesef burnun daha çok tıkanacak. benim bir ay oldu, hala ara ara tıkanıyor. günde en az 3-4 kez su çekerek temizliyorum
veli beye oldum canım. fotograf görmek istediğimi söyledim gösterdiler, sonra sizinkini de çekelim tasarım yapalım dediler. gerçi ameliyattan sonra gördüm tasarımı ama dediğim gibi herşey çok ani gelişti :)
umarım dediğiniz gibi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?