Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yardımın için çok sağol neferalem :) şimdi aklıma geldi sanırım sitede yeterli mesaj sayısına ulaşmadığım için resimleri göremiyorum..heralde ondan

ay canım cok hossun biraz kurcala karıstır bulursun mutlaka zaten direk gözküyo bakmak istedigin kişinin profiline girdiginde.mesaj sayın azsa göremiyor olabilirsin ama arkdas olmadıkalrınınkini zaten izin vermediyse göremezsin

''Şeymaa'',''tugur'' ve ''neferalem'' size arkadaşlık isteği gönderdim kabul ederseniz çok sevinirim,hem bu sayede resimlerinizi görebilcem :) resimlerinizi ve burunlarınızın yeni halini çok merak ediyorum :)

Son düzenleme:
bi süredir yoktum kızlar. ben de ameliyatımı oldum, tamponlarımı bile aldırdım :) burun temizlenene kadar tekrar tıkanacak mı? ne kadar sürer bu nefes alma sürecim çok güzel bi his yaa :))

bi süredir yoktum kızlar. ben de ameliyatımı oldum, tamponlarımı bile aldırdım :) burun temizlenene kadar tekrar tıkanacak mı? ne kadar sürer bu nefes alma sürecim çok güzel bi his yaa :))

çok geçmiş olsun canım. malesef burnun daha çok tıkanacak. benim bir ay oldu, hala ara ara tıkanıyor. günde en az 3-4 kez su çekerek temizliyorum

ameliyatı nerde oldun peki cnm..veli bey tasarım yapmıyor ona olmadın sanırım..valla burnum çok değişiyor bir gün güzel bir gün çirkin..ama büyük burnum burası gerçek

Son düzenleme:
ameliyatı nerde oldun peki cnm..veli bey tasarım yapmıyor ona olmadın sanırım..valla burnum çok değişiyor bir gün güzel bir gün çirkin..ama büyük burnum burası gerçek

veli beye oldum canım. fotograf görmek istediğimi söyledim gösterdiler, sonra sizinkini de çekelim tasarım yapalım dediler. gerçi ameliyattan sonra gördüm tasarımı ama dediğim gibi herşey çok ani gelişti :)

çok geçmiş olsun canım. malesef burnun daha çok tıkanacak. benim bir ay oldu, hala ara ara tıkanıyor. günde en az 3-4 kez su çekerek temizliyorum

çok teşekkür ederim canım:) hemen başladı tıkanmaya zaten:/ ama daha çok yeni benim temizleyemiyorum da hiç bi şekilde. bekliyoruz artık. çok rahat geçti herşey şimdiye kadar gerisi o kadar da sorun değil gerçi. hemen olsun bitsin istiyoruz ya:)

tasarım gösterdiler demek şaşırdım ama tasarım tutmuyormuş gerçeği ile bire bir yani..sorun çıkıyor diye veli bey yapmıyormuş..ama benim resimimi çekmişlerdi 2 aylıkken falan..siteye koyacaklardı sanırım belkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…