Dr. Veli Aslan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

''şeymaa'' ve ''tugur'' burunlarınız çok güzel olmuş :)

tugur buarada bence çok değişmiş burnun kemeri tamamen gitmiş..bence çok güzel olmuş burnun..kafanı hiç takma,canını sıkma bence

arkadaşlar şeyi merak ediyorum özellikle burun ameliyatı olan arkadaşlarım bunu daha iyi bilirler; burun ameliyatından sonra yüz çok değişiyor mu?..yani kişinin yüzü olsun,yüz ifadesi olsun genel olarak belirgin bir değişiklik oluyor mu?..

ya ameliyata az bir süre kala bazı konular aklıma takılıyor,oyüzden sormak istedim :) yardımcı olursanız çok sevinirim

bana çevremdeki herkez siman değişmemiş hiç yüzün aynı sanki dediler.. şahsen bende aynısını düşünüyorum.. aynada çnden bakınca kemer belli olmaz ya şimdide önden bakınca değişiklik yok aynı benim diyorum.. tabi profilden fark anlaşılıyor bariz bir şekilde.. merak etme mimiklerin falan aynı kalıyor..

Kızlar Veli bey şimdi ne kadara ameliyat yapıyor? Bayağı gerilere gittim ama bir türlü bunula ilgili bir mesaj bulamadım son zamanlarda ameliyat olan arkadaşlar yanıtlayabilir mi acaba?

Kızlar bir şey soracağım. Biliyorum şimdi bana üşengeç diyeceksiniz ama o kadar sayfayı okumaya üşendim. Okudum da ama yakınlarda bulamadım....:)Neyse ben veli beyin ameliyatlarından sonra ki aşamaları merak ediyorum. Yani ameliyat oldunuz kaçıncı gün tampon alınıyor? Kaçıncı gün alçı alınıp banja yapılıyor? Ve sonuç olarak kaçıncı gün burnunuzun üzerinde hiç birşey olmadan normal hayata dönüyorsunuz? Ben Antalyadan ameliyat için geleceğim için bunları öğrenmem önemli şekerlerrrr....:=) Öptüm hepinizi.....:=)

Tugur bu arada burnun şahane olmuş hem küçülmüş bence hem de daralmışşşş....:=)Unutma ben deneyimli değilim bu konuda ama ameliyat olan arkadaşlar daha iyi bilgi verirler. Şu anda ayrıca şiş olduğu için daha da inecek şişliği....:=)

meraba arkadaşlar dun veli beye kontrole gııtım amelıyatımın uzerınden tam 3 ay 6 gun gectı bılıosunz bazı sıkayetlerım vardı burda yazmıstım daha once burnun uzerınde kemerımsı bır cııkıntı vardı dıe..o çıkıntı son zmanlarda azlamıstı bıraz ama burnun sag tarafındakı bır çıkıntı şişlık mı desem ne desem bılmıorum var ve o çıkıntıdan dolatı orda kemer gıbı bırsey olusturuo..doktora soyledıgımde bana hıc de bellı nolmuor kusur arıosun sen tarzında seyler soledı yanı işin aslı onemsemedı hatta bıraz kızar gıbı oldu çok buyuk hayal kırıklıgı yasadım acıkcası..pekı nedır bu dedım yanı fazla kıkırdak mı yoksa kemık mı şiş mı gecer mı falan dedım ödemdır zmanla gecer bas uzerıne falan dedı bakalım hayılırısı..belkı gecer dedıgı gıbı belkıde gezmez bılemıyrm..tabı eskıye nazaran karsılastırınca çok guzel o bır gercek ama ben mennunmuyum degımıyım dersenız kımı zman begenıyrm gozume guzel gelıo kımı zman da hıc begenmıoru..fotograflarda da bır guzel çıkıo bır kotu çıkıo ole orta dırek bısey yanı..

buarda resım yukluycem sızınde yorumlarınızı beklıorum arkadaslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…